missmk

Live your life before someone else does

Skype och Valborg

Publicerad 2012-04-30 13:19:25 i Allmänt,

.
Detta fina meddelande var det första jag såg när jag gick in på facebook i morse. Fina Fia!! Åh vad jag saknar henne!! Tänker varje dag på hur hon har det i Australien.
.
Vi har bestämt en Skype-dejt nu efter Valborg :) Ska bli så kul att få höra hur hon har det.
.
Minns ni att jag skrev ett inlägg om att tekniken gör oss folkskygga och bortskämda? Men som jag skrev då så finns det ju många bra fördelar också.. Och vid sånna här tillfällen är ju tekniken guld värd när man har sina vänner på andra sidan jorden!
.
Ikväll ska jag hem till kusin Anders och hans tjej Nettan. Vi ska käka med ett helt gäng bland annat. Jag och Marie ska fixa förrätt så jag ska börja mixtra med den nu.
.
Hoppas ni alla får en riktigt fin valborg. Var rädd om fingrar och alla andra kroppsdelar om ni håller på med raketer bara :)
.
Puss på er alla!
.

Folköl och grillat

Publicerad 2012-04-29 18:41:08 i Allmänt,

Har suttit ute i fantastiska solen hela dagen. Nu dricker vi folköl, lyssnar på gamla grymma 70- och 80tals hits och så äter jag även lite halloumi emellanåt. Så gott, vi köpte en ost i var matvrak som vi är haha..

Måste berätta en rolig grej, pratade med en kompis idag som träffat en kille.

Dom hade varit på dejt i helgen och suttit och hånglat lite i soffan och helt plötsligt stannar killen upp och sa "va fan" och så spottade han ut min kompis örhänge som han tydligen höll på äta upp.. :)

HAHA gud vad jag skrattade när hon berättade det.. Ingen av dom märkte nåt först.. Oj oj gick vilt till där tror jag ;)
.

Sol

Publicerad 2012-04-29 12:03:54 i Allmänt,

Härliga söndag.. Nu ska jag hem till mitt andra hem :) och sitta ute och sola med Marie..

Vi hörs senare.
.

Besviken

Publicerad 2012-04-28 13:30:28 i Allmänt,

.
Tror bestämt att det vilar en liten förbannelse över mig just nu...
.
För det första, i början av veckan blev min mobilladdare helt plötsligt glapp, det kom från ingenstans så mobilen blev aldrig helt laddad utan dog lite när den kände för det.
.
Sen från den ena dagen till den andra, slutade laddaren fungera helt och jag hade bara tur att Marie hade en extra laddare att låna ut innan jag snällt får köpa ny..
.
Och sen kom nästa smäll, ett negativt besked i ett telefonsamtal med en kvinna angående en kurs i sommar.
.
Och som om inte det vore nog så slog ju blixten naturligtivs ner hemma hos Madde igår precis innan vi skulle basta.. Här hade jag sett fram emot en mysig kväll med bastu och vin men tji fick jag.
.
Tycker så himla synd om Maddes kusin Matte som bor granne med henne. Hans dator och tv total förstördes av åskan igår.. Vi brukar alltid skratta och skämta med varandra annars men igår var det rena rama begravninsstämningen där.
.
Vi satt istället med tända ljus när det hade blivit kolsvart ute och pratade bland annat om övernaturliga fenomen vilket fascinerar mig.. Jag vet inte om jag tror på sånt dock men ibland undrar man..
.
En i sällskapet igår har hållit på med svart magi för längesen och det berättades riktigt obehagliga historier om detta vill jag lova.. Jag kände efter en stund hur min hjärna blev alldeles överhettad och det kröp längs hela ryggraden på mig.
.
Sen var jag minst sagt lite uppjagad när jag skulle åka hem själv i mörkret ;)
.
Den här veckan har inte varit min vecka men det bästa av allt är: efter regn kommer solsken!
.
Puss på er!
.

Jag håller inte med om detta..

Publicerad 2012-04-27 12:54:50 i Allmänt,

.
.
Detta var en riktigt intressant studie... Men jag håller inte med om detta. Det kanske fungerar så här i dom flesta fall men absolut inte alla. Jag tycker denna artikel var orättvis mot männen..
.
Nu kanske artikeln är riktad till dom som är över 45 och har vuxna barn men då det står kvinnor från 20 årsåldern och framåt så tog jag åt mig också.. :)
.
Jag har varit med om det motsatta.. Att killen har hört av sig oftare än jag hört av mig till honom.. Men allt är ju relativt. Dock tycker jag att man behöver inte höra av sig för ofta till varann bara för att utan det som betyder något är att man vet vart man har varandra.
.
Samma sak med vänner. Jag hörs inte jämt med mina vänner men vi vet ändå att vi har varandra utan att höras speciellt ofta.
.
Men jag kan erkänna att jag har varit väldigt dålig på att höra av mig till mina nära och kära förr.. Mitt ex blev till och med förbannad på mig ibland för att jag hörde av mig så sällan. Han trodde ju naturligtvis att jag hade tappat intresset..
.
Men det är sånt man inte tänker på ibland.. Sen är vi ju alla olika. Vissa har kanske behov av att höras oftare medans andra tycker det räcker med att prata öga mot öga.. Men tur att han sa till så man kan prata om det. Viktigt med kommunikation!
.
Vad säger ni om artikeln? Är den inte lite orättvis mot männen? Kanske är det kvinnan som håller ihop en hel familj för det har jag inga erfarenheter av då jag själv inte har barn men att hålla ihop en relation är man ju alltid två om ändå..
.
Nu ska jag iväg till Barnboden.
.
Kram!
.

Viktigt att lära sig använda sitt hjärta

Publicerad 2012-04-27 00:11:31 i Allmänt,

.
Dagens (fantastiska) kloka ord! Visst var det tänkvärt? Men det visste vi ju i och för sig ändå, att dom som är vackrast (vilket jag inte tycker att man ska säga för i mina ögon finns det ingen som är mer vacker än någon annan) och dom med pengar inte är lyckligast..
.
Ni måste förresten säga till mig kära ni om ni tycker det blir för mycket med dessa kloka ord hela tiden.. :)
.
Men jag tycker verkligen att tänkvärda ord är viktigt att läsa för alla.. Men kanske allra viktigast för unga tonårspojkar och tonårsflickor med taskig självkänsla och självförtroende.
.
Idag har jag bland annat färgat håret på både Madde och Marie.. Nu ska jag strax sova och se fram emot morgondagen då vi ska dricka rosé och basta!
.
Sov gott!
.

Roligt fakta..

Publicerad 2012-04-26 10:23:26 i Allmänt,

Lite fakta..
.
Det tar 7 sek för maten att passera från munnen till magen. En människas hårstrå kan hålla för 3 kg. Längden av penis är tummens längd gånger tre. Lårbenet är hårt som betong. Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens. Kvinnor blinkar två gånger mer än män. Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står...
.
Kvinnan har läst hela den här texten. Mannen tittar fortfarande på sin tumme.
.
Haha den var rolig.. Erkänn att ni direkt kollade tummen och mätte killar? ;)
.
Puss på er!
.

Trevlig kväll

Publicerad 2012-04-25 21:44:21 i Allmänt,

Kom nyss hem från Madde. Vi har inte setts på ett tag så vi tyckte det va dags nu. Vi satt o prata i flera timmar och sen visade Madde ett avsnitt av Fråga Olle dokumentären..

Bland annat visades en liten guld-dildo för 100 000 :-

Sen fick man även se en helt vanlig kryssningsyacht i västindien med ett 500 tal swingerspar ombord som hade sex med varandra överallt på hela båten.. Pris för detta? Även det kostade 100 000 :- för en vecka ombord..

Hmm vad lite man vet egentligen om vad som försigår i vår värld.. Och tur är väl de :)

På fredag ska jag till Madde igen. Då ska vi ha spakväll och basta i hennes snygga bastu och dricka lite vin.

Kram!
.

Seduce my mind..

Publicerad 2012-04-24 22:10:44 i Allmänt,

.
Dagens kloka ord hittade jag nyss.. Verkligen sanna ord! Jag vet att jag har läsare som inte är så haj på engelska så självklart översätter jag :)
.
"Förför mitt sinne och du får min kropp. Hitta min själ och du får mig föralltid."
.
Jag personligen är väldigt kräsen med vem som får ta på min kropp och inte. Jag skulle aldrig bli riktigt intim med en kille "bara för att" utan jag måste attraheras av både hans sinne och utseende först..
.
MEN jag måste nog säga att jag är ännu mer kräsen (om det nu går att vara det) vem som får "tillgång" till min själ.. Där kommer jag vara riktigt försiktig med vilken jag väljer.
.
För det kan faktiskt kännas väldigt utelämnat att öppna upp sig helt för en annan människa. Jag såg en undersökning om detta för inte så längesen där ca 20 000 personer deltog i just denna fråga.
.
Då svarade över 80 % (!) att det var jobbigare att blotta sitt inre än sin kropp för någon.. och om inte annat så tar det ju mycket längre tid att blotta sitt inre såklart. Allt handlar om att verkligen kunna lita på den andra personen.
.
Sen är det ju lättare för både män och kvinnor att bli intima fysískt än psykiskt.
.
Vad säger mina trogna läsare? Finns det någon som hittat just DIN själ?
.
God natt!
.

Vilket avskyvärt brott va?

Publicerad 2012-04-24 21:07:17 i Allmänt,

Hej fina läsare!
.
Idag har jag bland annat träffat den fina killen. Vi hade väldigt trevligt!
.
Just nu håller jag på med lite research.. Jag älskar att researcha! Det är även en bra och mycket viktig egenskap att ha i min framtida karriär..
.
Spelar ingen roll inom vilket område jag researchar utan det är bara kul att leta och läsa fakta om allt, till exempel olika händelser utrikes samt inrikes, olika platser, religoner, uppfostran, kärlek, beteende, ja vad som helst egentligen! Kul att lära sig också...
.
Nu till något helt annat :) Kolla vad jag fick syn på igår...
.
.
Haha allvarligt talat... Detta måste ju vara ett skämt! Det finns verkligen folk till allt!
.
Jag kollade faktiskt upp den "ofredade" kvinnans beteende. Det verkar som om det är någon typ av vanföreställning..
.
Människor som lider av en vanföreställning har bland annat en tendens att tro att omvärlden ogillar en.. Dom kan till och med tro att till exempel en nyhetsankare i tv föraktar dem.. Läskigt minst sagt!
.
Men visst var det väl ett hemskt brott att le mot någon man inte känner? :)
.

Bara ett till..?

Publicerad 2012-04-23 21:49:10 i Allmänt,


.
Nu har jag precis lagt barnet efter att han suttit och asgarvat till tecknade videoklipp.. "Snälla Madde bara ett videoklipp till..?" Frågade han med sin söta blick. "Okej då, ETT till."
.
När jag kommer tillbaka... "Snälla ett till...?" "Du det här kan bli 100 videoklipp till om du får bestämma", svarade jag och då insåg han att det inte gick att vara söt längre :) Sen bäddade han ner sig själv i sängen och somnade på en gång. Underbart!
.
Tänk om man skulle låta ett barn titta på ett till och ett till och ett till... helt enkelt låta dom bestämma, undrar hur länge dom skulle sitta framför datan då. 1 vecka i sträck kanske? ;)
.
Själv har jag precis satt igång Morgan och Ola-Conny på kanal5 play. Är det något jag blir på riktigt bra humör av så är det dom två och deras härliga resor! Mer äkta människor än dom finns nog inte tror jag :)
.
Sov gott sen!
.

Vilja-abstinens!

Publicerad 2012-04-23 15:20:57 i Allmänt,


.
Min lilla favorit!
.

.
Ska bort på kalas.
.

.
Bakar med pappa. Visst är hon väl oemotståndlig? Älskade gullunge!
.
Jag har Vilja-abstinens.. Jag längtar så otroligt mycket efter henne nu!!! Det är så synd att vi bor så långt ifrån varandra :( Men om 2 veckor ska jag ha henne i 2 dagar då hennes pappa jobbar och hennes mamma ska vara på högskolan i Gävle.
.
Oj vad vi ska kramas då!! :)
.
Nu ska jag strax äta och sedan hämta en annan favorit i skolan sen ska vi mysa hela kvällen då Marie ska bort.
.

Shutter Island

Publicerad 2012-04-22 19:50:57 i Allmänt,

Hej allihopa.
.
Vill börja med att säga tack till alla er som kommenterar!
.
Gud vad ni skämmer bort mig med era fina kommentarer.. Blir lika glad varje gång jag får en både från dom jag känner och inte känner. Känns kul att det finns så fina människor som följer min blogg. TACK!!
.
Och till er som inte kommenterar säger jag också tack för att ni tar er tid att ens kika in på min blogg. Fortsätt gärna med det :)
.
.
Nu väntar jag på att Shutter Island ska börja med min gamla flickidol Leo DiCaprio i huvudrollen. Gud vad kär jag var i honom -97 då Titanic visades på biograferna..
.
Jag är egentligen ingen tv-tjej men riktigt bra filmer, lite sport och Vänner kollar jag gärna på!
.
Oj höll på glömma det bästa programmet som jag har börjat kolla på nu, Morgan och Ola-Conny såklart! Haha vilka otroligt härliga killar!
.
Puss på er!

Hur länge hade DU accepterat detta..?

Publicerad 2012-04-22 15:33:03 i Allmänt,

.
Dagens kloka och tänkvärda ord var det bästa jag sett på länge.. Vi alla har ibland negativa tankar om oss själva som ingen av oss kommer undan..
.
Spelar ingen roll om den mest självsäkra personen i världen med det bästa självförtroendet står framför er.. ALLA pratar ibland illa om sig själv. Men för att hjälpa sig själv på traven ibland så kan man tänka på dessa ord.
.
Tänk dig själv. Om du hade en vän som sa dumma och elaka saker till dig som du gör om dig själv, hur länge hade du stått ut med det?
.
Just det, inte speciellt länge!! Jag personligen hade blivit rejält förbannad och dragit direkt MEN vi kan inte dra ifrån oss själva.. Så tänk alltid på dessa ord nästa gång ni har en negativ tanke om er själva.
.
.
Dessa negativa tankar kan vara "Jag ser hemsk ut idag" "Jag är inte tillräckligt bra" "Jag duger inte" "Jag måste gå ner/upp i vikt" etc.
.
Ett annat tips är också att ha en gummisnodd runt handleden och varje gång du kommer på dig själv med att säga något negativt om dig själv så drar du i snodden så att det gör ont mot huden.
.
Smärtan som då uppkommer skickar signaler till hjärnan att det du just sa var fel. Häftigt va? Och till slut så minskar dessa negativa tankar rejält och du fokuserar mer på positiva tankar istället :)
.

Härliga lördag!

Publicerad 2012-04-22 00:56:52 i Allmänt,

.
.
.
Idag började jag dagen med att fika med mamma och pappa på Lido. Då tog pappa givetvis denna fina bakelse :)
.
.
Många hade samlats på torget för att fira idag. Ser ni dom som står och sitter högst uppe på taket?!
.
Konfrenciern på scenen sa till och med i mikrofonen att dom som stog där uppe genast skulle sätta sig ner! Usch törs inte ens tänka på att denna dag hade kunnat slutat med att det regnade folk från taket :S
.
.
Gävles hjältar :) Häftigt att dom fick vinna guld på 100 års jubileumet också.
.
.
Pappa bokade bord på Cheers idag och när vi satt och väntade på maten stannade det en buss utanför och det var hela guldlaget som kom in och åt på Cheers till våran och alla andras förvåning och applåder :)
.
.
Jag äääälskar Cheers mat. Det är så otroligt gott varje gång! Skulle kunna äta där varje dag!
.
.
Behöver jag säga att stämningen var på topp där inne bland alla guldhjälmar?
.
Vi åt god mat, pappa var helt lyrisk och överlycklig för att alla grabbar var där, mamma och jag satt och drack goda drinkar och Brynäslaget sjöng SM-guld sånger så det stog härliga till :)
.
.
.
Det blev lite skoshopping idag också! Kan ju inte bara fokusera på hockeylag hela tiden hehe.. Jag är nu KÄÄÄR i dessa skor! Fasiken vad jag älskar dom, så snygga!
.
.
Även dessa två par kommer vara mina favoriter i sommar!
.
Nu fina ni så ska jag erkänna en sak: Jag börjar ledsna på hockey nu! Missförstå mig rätt, nästan all sport är rolig men man är ganska mätt nu :)
.
Men all heder till grabbarna, som för övrigt berättade idag att dom åker till Las Vegas nästa vecka! Det gör dom helt rätt i!
.
Sen visste jag inte vart jag skulle ta vägen efter att vi har följt hela slutspelet och haft nerverna utanpå kroppen, till att i flera dagar ägnat oss åt guldfirandet..
.
Och att dessutom ha varit omringad av alla spelarna på Cheers idag, till att gå ut på gatan i lugn och ro och sedan höra pappa börja prata om kvällens och nattens matcher i NHL(!) Då höll jag på bryta ihop på riktigt haha..
.
Nej nu är det sluttittat på hockey för min del ett BRA tag framför.
.
Sov sött alla!
.
Puss o kram från mig!
.
PS. Fan jag kom precis på att hockey-VM börjar snart... Haha typiskt! Okej efter hockey-VM är det sluttittat ett bra tag framöver ;)
.

Dagen efter guldet...

Publicerad 2012-04-20 13:49:09 i Allmänt,

.
Jag inser själv att det har varit mycket hockey på min blogg senaste tiden men det hoppas jag att ni förstår efter vad som hände igår! Så här såg det ut utanför Allstar igår när vi kom dit. Lugnt och fridfullt än så länge ;)
.
.
.
Stan bokstavligt talat kokade igår! Jag har aldrig varit med om något liknande men var glad att vi fick uppleva detta.
.
.
Jäkla sköning Daniel är då! Vad tror mina Gävle-läsare, trivs vi i Gävle just nu tro? ;)
.
Han är också en kille jag verkligen unnar guldet. Dom gångerna jag träffat honom när han hade ihop det lite med min kompis förr, har han varit så rolig och snäll och han har även alltid kämpat mest av alla på isen tycker jag!
.
Imorn ska dom hyllas på torget hörde jag...
.
Då det är det värsta snökaoset på hela vintern här just nu så ska jag lägga mig i soffan och inte röra mig ur fläcken på hela dagen efter att jag har varit och handlat. Usch vad jag har ledsnat på detta väder nu :(
.

Finns inga ord för denna glädje!!!!!!!

Publicerad 2012-04-20 01:05:09 i Allmänt,

.
Jag kan nog inte riktigt förstå hur stort det här är än.. Brynäs bäst i landet! Kanske till och med bäst någonsin? Ja det vågar jag påstå.
.
Ända sedan jag var riktigt liten så har jag blivit uppfostrad med orden: "Det finns inget annat lag som är så klassiskt som Brynäs i Sverige. Brynäs är nog det ända lag som har riktigt många fans över hela landet!"
.
Efter ikväll så börjar jag faktiskt tro på pappa som har sagt dessa ord.. En pappa som skickade mess till mig ikväll och sa att han hade gråtit efter slutsignalen! Naw :)
.
Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Killar som kan gråta och visa sina känslor är bland det finaste jag vet! Det visar att dom är manliga, mogna och med ett äkta hjärta! Andra killar som säger "bög" "fjant" eller vad det nu kan vara visar bara hur omogna och iskalla dom själva är!
.
.
Jag är verkligen jätteglad för hela lagets insats hela säsongen men det är nog många som håller med mig när jag säger att jag unnar denna kille guldet lite extra. Sån otroligt bra spelare plus att han är så himla snäll och gullig har man märkt i intervjuer han har gjort!
.
När jag fick se Silfverberg gråta på aftonbladets tv nyss så började det rinna tårar på mig med. Underbara pojke, fan vad du är värd detta och låt ingen säga något annat!! Kan inte heller låta bli att tänka på hans föräldrar nu. Oj vad stolta dom måste vara! :)
.
Han kommer nog bli större än Foppa, eller vad tror ni?
.
Nu ska jag sova bättre än på länge ;)
.
PS. Imorn lägger jag upp lite andra bilder och filmklipp på när Gävle kokade ikväll!
.
GULDKRAMAR från mig!
.

Pictures from down under!

Publicerad 2012-04-19 12:13:49 i Allmänt,

Har suttit och tittat på min fina vän Sofias bilder på fb nu en stund..
.
Hon bor nu i Brisbane i landet där under ;) Australien. Hon jobbar som au pair där hon tar hand om en liten flicka på 2 år.
.
Jag blir helt till mig när jag ser hennes bilder som hon lägger upp titt som tätt. För det första så är det så jäkla fint där borta och för det andra har hon så sjukt roligt där nere med folk från hela världen vilket jag verkligen unnar henne.
.
Och jag är så glad för hennes skull att det blev precis som hon hade förväntat sig, till och med över förväntan!
.
Jag snodde några bilder från hennes sida idag som jag ville visa er ;)
.
.
.
Innan hon flyttade till Brisbane bodde hon i Sydney ett tag och hade denna utsikt från hennes hotellrum! Haha helt otroligt fint!! :)
.
.
.
.
Här har ni en strand och vatten mitt i en park i stadskärnan av Brisbane! Hur häftigt var inte det här då?? Konstgjord strand helt enkelt!
.
.
Wow den här bilden ääälskar jag! Tycker hela upplägget är så snyggt med färgerna, klimatet, solen som håller på att gå ner och smarriga sushibitar på tallrikarna.. Det här är en riktig "livsnjutarbild" när det är som allra bäst! :)
.
All heder åt vårt vackra land som är väldigt fint och bra på många sätt men jag måste ändå säga (trots att man inte ska det) att gräset är lite grönare i andra länder som ni själva också ser...
.
Kram på er!
.

Färg

Publicerad 2012-04-18 21:28:30 i Allmänt,

Färgade utväxten nyss. Jag har äntligen hittat en färg som sitter länge efter att ha provat ett antal..

Helen Mood Black använder jag och den är superbra plus att färgen är lätt att få bort när det råkat komma på huden..

På tal om färg. Varför ska man ha plasthandskar på sig om man ändå får färg på händerna undrar ju jag?

Dessa plasthandskar var allt annat än täta... :)

True

Publicerad 2012-04-18 01:18:19 i Allmänt,

.
Då är det dags för er mina fina läsare att ta åt er av lite ord igen... Dagens kloka och tänkvärda ord är dessa! Fint va?
.
Gå alltid er egen väg och skit i vad andra har att säga om den saken!
.
Det gick ju inte riktigt som vi hade tänkt oss i matchen ikväll. Fasiken att det ska vara så jämnt och spännande hela tiden.. Våra nerver klarar snart inte mer!!! :)
.
Sov gott och dröm sött alla!
.

Hoppas hoppas..

Publicerad 2012-04-17 13:45:37 i Allmänt,

.
Idag har jag varit seg. Jag har trotsat klockan och legat kvar i sängen hur länge som helst idag innan jag klev upp. Man blir ju så slö av vädret.
.
Så jag har återigen bott inne på antagning.se idag! Jättekul att kika runt där tycker jag. Nu hoppas jag innerligt att jag får napp på någon skola bara vilket jag känner på mig att jag får :)
.
Vad gör ni idag? Jag och Marie har bestämt att vi ska sitta i hennes soffa och kolla hockey ikväll igen. Brynäs har nämligen alltid vunnit då vi suttit där så vi har minst sagt oddsen på vår sida haha.
.
För övrigt är det ju så grått, trist och KALLT här just nu så man vill bara dra iväg någonstans! När kommer vårvärmen tillbaka egentligen?
.
Hörs senare..
.

Vilken glad överraskning!

Publicerad 2012-04-16 14:45:06 i Allmänt,

.
Jag fick syn på en väldigt glad överraskning idag på antagning.se. Jag har hela tiden trott att mitt högskoleprov ska ha gått ut för längesen och att jag måste göra ett nytt prov MEN det finns kvar och går ut hösten 2013! :) Gud vad glad jag blev!!!!
.
Det är faktiskt jäkligt bra om man har högskoleprovet i ryggsäcken för jag tror att man har företräde till utbildningar då. Till skillnad för dom som inte har gjort provet men som söker ändå.
.
Hur som helst så känns det väldigt bra just nu i alla fall! Jag provade söka en utbildning på 3 år på hig för skojs skull efter jag hade gjort provet 2007..
.
Och jag blev då antagen till utbildningen på en gång kommer jag ihåg, trots att jag bara har medelbetyg från gymnasiet.
.
Om det var tur eller inte har jag ingen aning om men det verkar som om högskoleprovet kan vara avgörande i alla fall.
.
Ja det ska bli spännande det här och se vad allt leder till :)
.

Nerverna utanpå kroppen ikväll!

Publicerad 2012-04-15 23:46:57 i Allmänt,

.
.
.
.
Herregud vad spännande matchen var!!! Så synd att Silfverberg träffade stolpen i straffen då :( Men vilken otrolig stämning det var inne på Allstar ikväll. Taket höll ju på lyfta när Brynäs gjorde mål!
.
Så himla kul när det är en sån stämning tycker jag. Alla är jätteglada och har kul tillsammans! På slutet var det så nervöst att Marie stog och blundade hela tiden och mådde illa..
.
Hon sa bland annat att förlängningen var bland det värsta hon någonsin varit med om i hela sitt liv. Haha oj då, ingen lyckad födelsedag alltså med andra ord ;)
.
Nej men nu får dom fasiken vinna på tisdag så vi kan få detta överstökat någon gång!
.
Sov sött alla läsare!
.

Röda läppar och tomtebloss

Publicerad 2012-04-15 14:24:01 i Allmänt,

.
Hurra hurra för Marie idag!!! Vi hade supertrevligt igår då vi var på Helt Enkelt och drack tomteblossdrinkar för att fira henne.
.
_26KEO on Make A Gif, Animated Gifs
.
Jag har börjat använda rött läppstift och läppenna nu när jag går ut på festligheter, som jag tycker är jättesnyggt! Just den här röda färgen jag har nu är jättefin.
.
Till och med mormor skulle köpa ett exakt likadant läppstift för att hon gillade färgen så mycket :)
.
Men hur man förändras år efter år. För flera år sedan tyckte jag att det var jättefult och osmakligt med så här röda läppar. Men då var jag i och för sig ung och dum hehe.
.
Ikväll lutar det åt att jag, Marie, kusin Anders och hans tjej Anette ska till O´learys eller Allstar och kolla matchen och uppleva stämningen med resten av stan...
.
Om barnvakten som befinner sig i Sthlm hinner hem i rimlig tid vill säga, för att ta hand om dom små sötnosarna, William, Stella och Ebba. Annars får vi snällt se på tv hemma i soffan.
.
Vi hörs senare! Och nu hoppas jag att ni håller på Brynäs ikväll och om inte så kan ni väl ändå göra det för min skull kära läsare :)
.

Nu vågar jag vara kaxig

Publicerad 2012-04-14 19:39:59 i Allmänt,


.
Så här har det sett ut på stan ett tag nu. Fullt med Brynäsfjädrar överallt :) Och nu vågar jag vara kaxig för det finns inte en möjlighet att Skellefteå kan vinna 4 matcher i rad nu. Så guldet kanske kommer hem redan imorn?? :)
.
Gud va kul det skulle vara. Marie fyller år imorn och hon tyckte att det skulle vara en ypperligt fin present ;)
.
Ikväll ska vi ut och fira henne lite grann.
.

.
Imorn eller på tisdag har vi vunnit guld!!!! :)
.
Puss på er!
.

Saknar Norwegian

Publicerad 2012-04-14 11:49:49 i Allmänt,


.

.
En av mina gamla jobbarkompisar hade lagt upp dessa bilder på fb för ett tag sedan. Gud vad jag saknar alla mina vänner på ARN och alla flygplan!!!
.
Detta Norwegianplan hade jag hand om måååånga gånger förr. Känslan av att jobba i en gate är inte som ni tror ska jag be att få meddela.
.
Det ser säkert "glamouröst" ut när vi står där i uniform och ler och hälsar alla välkomna ombord (vilket jag tyckte själv innan jag började jobba där) men det är något helt annat att jobba i en gate i stundens hetta.
.
Det är passagerare som ska känna sig välkomna, listor som ska skrivas till piloterna, kolla om det finns folk i rullstol som reser, ensam-åkande barn som man lär ta hand om och gå med till flygvärdinnorna, göra utrop i högtalarna, ringa till utropscentralen och be om att få final call, kolla pass, giltighetsdatum, visum, om någon är allergisk mot något, kolla om det finns hundar/katter med i lastrummet, informera om förseningar med mera.
.
Allt detta ska göras på 20 minuter :S
.
Och ibland går något fel och då stämmer inte antalet passagerare i planet med siffrorna på pappret.
.
Då får vi i gaten och en annan på rampen gå ner i planet och pricka av ALLA passagerare som sitter ner plus kolla ALLA pass en gång till för att kolla så att det blir rätt.
.
Men jag måste säga att det finns nog inget roligare jobb än att stå i en gate och ha så mycket ansvar och känna att man klarar av allt.
.
Man utvecklas ständigt vilket jag gillar. Och vi kollegor brukade säga till varandra: "Har man jobbat på Arlanda så klarar man av vilket jävla jobb som helst i framtiden!" :) Haha.
.
Kram!
.

Vinkväll

Publicerad 2012-04-14 03:13:21 i Allmänt,

Hej på er!

Jag är fortfarande skakis efter att ha sett ungefär världens största orm imorse.. Usch!!!

Senare under dagen rann det nästan tårar på mig när jag fick höra mig själv på band när jag fyllde 1 år!

Mamma skickade det bandet till pappa som var i Los Angeles på jobb just vid detta tillfälle. Jag hade precis lärt mig säga pappa på bandet. Vad gulligt! :)

Nu ligger jag i Maries säng och ska sova efter några glas vin. Vi har haft en väldigt trevlig kväll där vi bara suttit och pratat om allt och inget.

Jag har även bevittnat ikväll att katten Selma är lite hungrig på fiskarna.. Hmm dom små liven lever farligt :S

Hoppas ni har haft en härlig fredag!

Puss och god natt!
.

 

Scared as hell because I really fell for you!

Publicerad 2012-04-12 18:34:11 i Allmänt,

.
I över en månad har jag gladeligen lyssnat om och om igen på Trains Drive by. Jag tycker den är grym och jag blir glad av att höra den då den är så himla skön.
.
Och det riktigt intressanta i texten är detta: "I was overwhelmed and frankly scared as hell because I really fell for you." Det är ju känt sedan tidigare att vissa blir otroligt rädda och drar sig undan så fort det börjar kännas seriöst med en tjej. Och i låten sjunger dom även om detta.
.
Här kommer ett lysande exempel på rädslan.
.
En av mina nära vänner träffade en kille strax innan jul och dom träffades ett tag efter det och han blev helt såld på henne. Inte ordagrant kanske men han gillade verkligen henne jättemycket.
.
Han berättade hur underbar, härlig hon var och hur bra det kändes med henne och att det till och med kändes läskigt bra! Min vän var ju såklart överlycklig att hon var så uppvaktad MEN vad tror ni händer sen?
.
Just det, han fick panik och började istället dra sig ur och ignorerade henne totalt! Min vän började såklart må dåligt av detta och jag sa till henne "Du kan inte låta honom behandla dig så här, du måste bli hård och säga ifrån NU!!!"
.
Det gjorde hon också såklart och då visade det sig att han hade blivit RÄDD för att han hade fallit för henne.
.
Nu tänker ni säkert: "Men vad är det för en liten omogen pojke som är totalt oerfaren av relationer." Men nej faktum är att denna kille är över 30 och har 2 ganska stora barn, med andra ord, han har varit me förr :)
.
Jag tycker detta är så tråkigt. Varför ska det vara så att man måste bli vettskrämd när det känns så bra? Jag har verkligen aldrig förstått det?
.
Visst har man varit med om att det känns pirrigt och spännande men det är väl bara bra? Det är ju inte jordens undergång när det känns bra med någon som det tydligen tycks vara för en del.
.
Det finns säkert en massa tjejer också såklart som även dom blir rädda och drar sig ur. Jag säger inte att det bara är killar som beter sig så här men hur som helst så är det jävligt fegt och svagt gjort!
.
Och eftersom att det i detta fall handlade om en kille som betedde sig så här mot min vän så riktar jag mig nu till er killar: Vi tjejer är inte farliga! Jag lovar, vi vill INTE gifta oss så fort vi har träffat någon utan vi vill ta det lugnt precis som ni! :)
.
Nu har detta slutat lyckligt som tur är för nu har killen insett att han gjort fel och uppvaktar min vän igen och nu mår hon bra igen! Tänk på att man kan faktiskt såra en annan människa genom att vara så här feg! Och det är ju aldrig kul :( Bättre att vara ärlig och säga som det är från början! :)
.
Sköt om er! Nu är det Brynäsdags!
.
Kram!
.

WOW

Publicerad 2012-04-11 17:06:33 i Allmänt,

8 åriga William (notera ÅTTA åriga) har ritat denna teckning..

Varifrån han får motividéer vet jag inte, förmodligen skolan men satan vad duktig han är!

När jag var 8 år kunde jag bara rita streckgubbar i stort sätt ;)
.

Tisdag

Publicerad 2012-04-11 01:07:29 i Allmänt,

.
Hej fina ni!
.
Som ni ser så är jag inte så jätteaktiv just nu med att göra inlägg som jag annars brukar vara :)
.
Jag har fullt upp med bland annat en massa pappersarbeten och deadlines den här veckan. Vill bara att det ska bli helg igen så att jag kan andas ut lite.
.
Kollade på Brynäs ikväll igen! Egentligen behöver man ju inte kolla längre för man vet ju i alla fall att dom vinner hela tiden ;) Haha nej då så kaxig vågar jag inte vara riktigt än..
.
.
Här är lite tänkvärda och kloka ord som jag vill att alla mina läsare tar till sig!! Var alltid er själva och om folk inte klarar av det så glöm dom!
.
Vi hörs imorn, nu ska jag sova gott!
.
Puss o kram på er!
.

Sugen på en weekend snart

Publicerad 2012-04-09 13:59:23 i Allmänt,

.
Jag är väldigt sugen på att åka iväg på en weekend om någon månad eller två, för att bara slappa, äta gott och njuta :) Till Paris kanske? Jag har varit i denna stad förr och åker gärna dit igen.
.
.
Eller till Rom?
.
.
Eller varför inte till Barca?
.
.
Fast jag skulle ju heller inte ha något emot att dra hit igen, till New York!! Jag har sagt det massa gånger förr och jag säger det gärna igen..
.
Den här bilden har jag tagit högst uppe på Empire State Building och jag kan sitta och stirra på dessa bilder hur länge som helst! Så jäkla fint!!!
.
.
.
Jag lite ljusare i håret på Times Square :)
.
.
Hope, Amanda och jag utanför Madison.
.
.
Dom "små" bokstäverna inne i Madison :)
.
.
Central Park. Älskar kontrasterna!!
.
Nu ska jag drömma mig bort till New York en stund igen och sen ta och motionera lite.
.
Puss o kram
.

Vacker hy med Aloe Vera

Publicerad 2012-04-08 15:37:27 i Allmänt,

.
.
Dessa två produkter är det ända man behöver för en bra ansiktsrengöring och en vacker hy! Tjej som man är så har man under alla år provat sig fram med x antal hudvårdsprodukter för att hitta den bästa rengöringen för huden.
.
Jag har testat allt ifrån Loeral till dyrare produkter som Clinique och YSL och jag har alltid bara varit halvnöjd med resultaten.
.
Men en gång hade jag bråttom och var stressad och sprang in på apoteket och köpte Aleo Vera för att bara få tag på någonting i all stress och det visade sig vara det bästa jag någonsin har använt!
.
Så jag kan verkligen rekommendera Aloe Vera när det kommer till huden, inte bara till ansiktet utan hela kroppen. Man får en barnsligt len hud. Det är även jättebra till torr hy. Aloe Veran återfuktar nämligen huden på 1 sekund.
.
Peelingen är en bra grund och luktar jättegott.
.
Nu ska jag äta Maxmat. Jag har tröttnat rejält på allt vad påskmat heter nu så idag får det bli hamburgare för det tröttnar man aldrig på ;)
.
Hörs senare..
.

Tårar

Publicerad 2012-04-07 20:42:35 i Allmänt,

Har precis satt på mig mysbyxor, äter geisha och har tittat på Dumbo.

Jag får riktiga flashbacks sen jag var liten när jag tittar på Dumbo. Mamma har berättat att jag började grina på bion när jag var ca 5 år.

Inga andra barn i biosalongen grät utan bara jag så mamma trodde att jag hade gjort mig illa eller något annat men jag grät för att jag tyckte synd om Dumbo :)

Så nu, 20 år senare, har jag precis suttit och storgråtit till Dumbo igen. Den filmen är ju hemsk egentligen. Den handlar ju om mobbing och hur man går stark ur det sen.

Nu fortsätter tårarna rinna till Kvällen är din :) Vilka underbara människor det finns!

Kram på er!

.

Långfredagen

Publicerad 2012-04-07 13:47:56 i Allmänt,

.
.
Fina kusin!!
.
.
Igår åkte jag och Marie först till Brända Bocken där vi tog en öl och sen gick vi vidare till Helt Enkelt där vi drack en drink. En drink som dock liknar diskvatten :)
.
Nu ska jag snart iväg på påskmiddag igen.
.
Hörs!
.

Påsktraditioner.

Publicerad 2012-04-06 14:41:26 i Allmänt,

.
Kolla vad jag fick syn på i morse!!! Min underbara guddotter Vilja! Har ni någonsin sett någon sötare påskkärring någon gång? :)
.
Jag smälter varje gång jag ser henne. Fantastiska lilla unge!
.
Nu har jag precis kommit hem ifrån farmor och ska låta maten sjunka ett tag. Senare ska jag och Marie till Brända Bocken och ta ett glas och bara mysa denna låååånga fredag :)
.
.
Min barndomsvän Linda hade lagt upp denna bild på facebook nyss. Haha traditionerna lever vidare! I Karlholm (där jag vuxit upp) snodde vi alltid kvastar förut på skärtorsdagen.
.
Och tydligen så är det bara i Karlholm som man snor kvastar för alla man pratar med som kommer utifrån har aldrig hört talas om detta förr?
.
Det var i alla fall det bästa man visste när man var runt 12 år, när man, tillsammans med 20 andra, gick omkring på sena kvällar och nätter och snodde folks kvastar. Och sen slängde vi upp dem på detta tak..
.
Vilka ungjävlar vi va va? ;) Men ja det hör ju till tradiotionerna och det verkar vara tradition även idag som ni ser.
.
Kram!
.

Skärtorsdag

Publicerad 2012-04-06 02:37:15 i Allmänt,

Hej på er!

Idag har vi haft jättemysigt. Jag hämtade William i skolan sen åkte han lite skateboard med mig innan Marie kom hem.

Sen kom det några urgulliga små påskkärringar som fick godis av oss. Efter det grillade vi både kött och machmallows (stavning?).

Sen mot kvällen kom Maries mamma Marina och hennes man Uffe och då blev vi lite sliriga :)

Jag har skrattat ihjäl mig ikväll! Uffe bjöd på en äcklig shot och sa "Drick en sån här och jag lovar att du börjar prata thailändska sen." Haha!

Hoppas ni har haft en fin påsk so far. Vi hörs imorn. Då ska jag först på påskmiddag hos farmor och sen till brända bocken.

Puss o kram!
.

 

En dag ute i friska luften..

Publicerad 2012-04-05 00:17:50 i Allmänt,

.
.
.
.
.
.
All heder åt stadslivet men en dag som denna slår faktiskt allt! Att bara vara i närheten av vattnet, solen den friska luften och vår otroligt vackra natur!
.
När vi hade suttit en stund i solen åkte vi hem och fortsatte att vara ute. Jag och Marie klädde på oss vinterjackorna, sockor, vantar, mössa, tofflor och virade in oss i varsin filt, tände ljus och satt ute och pratade i flera timmar utan att frysa. Mysigt va?
.
Men det blev lite väl kallt på slutet så nu har jag krypit ner i sängen och försökt värma upp mig själv så gott det går.
.
Det skulle ju inte ha varit helt fel att ha en fin och trevlig kille bredvid sig nu som man kunde krama och bli varm av... ;)
.
Nu ska jag sova och sedan gå upp i skaplig tid och hänga på låset på affären så jag kan köpa kött, halloumi med mera. Och sedan marinera köttet så fort som möjligt så det får stå över dagen.
.
Japp, vi ska grilla igen som ni hör, ska bli jättegott! Sen får vi se om det kanske dyker upp några fina påskkärringar under dagen också som kanske vill ha lite godis :)
.
Puss o kram på er!
.

Så tragiskt

Publicerad 2012-04-04 15:21:21 i Allmänt,

.
Idag var jag och åt lunch med pappa uppe på söder igen. Och när jag är på väg in i restaurangen så stoppar en liten kille på max 12 år mig och säger "Ursäkta". Jag blev jätteglad över att en sån liten söt sak kom fram och ville prata med mig...
.
MEN glädjen höll inte i sig speciellt länge då han frågar mig om jag kan köpa cigaretter till honom?!
.
Skäms lilla pojk och dra iväg till skolan me dig istället hade jag lust och säga. Men jag var istället vänlig mot honom såklart och sa "Nej lilla vän det kan jag verkligen inte göra." Han såg då bedrövad ut och sa svagt "Okej tack ändå." och gick sin väg.
.
Någonstans i mig tyckte jag så synd om honom! Det verkade vara en typsik situation där något gått snett för honom i livet. Han kanske har missbrukande föräldrar? Jobbigt i skolan? Utanför och mobbad? Ja det finns många spekulationer.
.
Jag klarar inte av att höra eller se barn fara illa. Det var nästan så jag ville springa efter och ge honom en tröstande kram.
.
För om man redan som 12 årig osäker liten kille har börjat röka och skiter i skolan så kommer det nog bara att gå utför om ingen vuxen gör något snart... Usch ta hand om alla barn där ute säger jag bara :)
.
Nu ska jag ringa ett viktigt samtal och sen ska jag städa lite.
.
Kram!
.

Det blir guld i år!!!!!!!

Publicerad 2012-04-03 21:51:51 i Allmänt,

Jag och Marie sitter och är näst intill tårögda här! Fy fan va stolta vi är nu ska ni veta, så himla kul!!!! :)

Men jag var faktiskt aldrig orolig nu när dom mötte Färjestad. Det var svettigare när dom mötte Frölunda tycker jag.

Här har ni en liten trött kille som dock tar vinsten med ro ;)

.

I will grow with you

Publicerad 2012-04-03 12:17:50 i Allmänt,

Sitter i butiken hos Marina och Marie och beundrar nyinkomna bebiskläder.

Kolla in dessa fina bodys och klänning från Lundmyr of Sweden! Jag älskar blandningen av färgerna. Lite kul med lite annorlunda utseenden också än en vanlig body.

Så fint!
.

Är dagens och framtidens teknik skadlig för oss?

Publicerad 2012-04-02 13:33:48 i Allmänt,

.
.
.
Jag tog tag i deklarationen idag som ni ser och skickade in den - via iphonen?! När jag läste att det fanns en app att ladda ner var min första tanke inte hur smidigt det var - vilket det är - utan min första tanke var:
.
"Men nu har det väl ändå gått för långt" Jag kom på mig själv att jag lät som en 73 årig tant i huvudet som överhuvudtaget inte förstår sig på dagens teknik utan som tycker att det var bättre förr.
.
Jättesmidigt att deklarera via sin iphone, verkligen men jag börjar på riktigt tycka att det är läskigt med tekniken som finns idag och som hela tiden utvecklas så människan bara kommer bli latare och latare.
.
Jag har läst lite psykologi och ska även läsa det senare igen och är så intresserad över hur allt påverkar oss. Och inte minst detta med hur tekniken bestämmer över oss idag.
.
Jag har märkt av tendensen att man till och med blir mer folkskygg tack vare teknikens under. Dom allra flesta, även jag själv, väljer att kommunicera via text om det så är facebook, mail eller sms som känns säkert och tryggt.
.
Men jag brukar på riktigt tänka tillbaka på hur det var förr när man tog cykeln och cyklade till folk och kollade om dom var hemma. När man inte kunde, sms:a eller skicka mail, utan var tvungen att kämpa lite..
.
När man var ute från morgon till kväll och lekte med sina kompisar när man var liten och fick frisk luft och mådde bra istället för idag när man vuxit fast i datorn och iphonens värld och har blivit total isolerad från den friska luften i stort sätt.
.
TACK GODE GUD för sport och idrott - fotboll, hockey, basket, skidor, friidrott etc, så barn och ungdomar har chansen att komma ifrån tekniklivet och ägna sig åt fysisk aktiviet istället! Och att dom samtidigt får tillgång till det sociala livet utan datorer och mobiler.
.
Jag kommer stötta och uppmuntra mina framtida barn till 110 % att dom ska försöka ägna sig åt någon form av sport om dom vill.
.
För all cred till tekniken som det självklart finns många fördelar med också, men om vi ska vara helt ärliga mot oss själva så håller den världen på att göra människan till en likgiltig, bortskämd och folkskygg varelse.
.
Det VAR bättre förr.
.
Kram på er!
.

Det blev vinter igen...

Publicerad 2012-04-01 21:24:41 i Allmänt,

.
.
Jag gjorde nyss ett snowboard collage och några av dessa snowboardkläder och utrustning står högt upp på min önskelista tills nästa säsong! Visst är kläderna snygga?!
.
Det började snöa rejält undertiden det var hockey. När Brynäs hade vunnit var det plötsligt vitt vitt vitt överallt igen.
.
Jag började då genast att tänka på snowboardåkning. Jag har fått veta att ett säsongskort på Kungsberget kostar 1 000 kr. Det är ju ingenting! Kan det verkligen stämma?
.
Om man då betalar ordinarie pris i två dagar under en säsong så har man ju genast kommit upp över 1 000 kr så det lönar sig med säsongskort!
.
Det ska jag verkligen se till att införskaffa nästa säsong.
.
Nu ska jag ringa Marie som ville ha lite råd om någonting :)
.
Vi hörs fina ni!
.

Jane Norman

Publicerad 2012-04-01 12:53:13 i Allmänt,


.

.
Dom gånger jag har varit i London har jag alltid gått in i min favoritbutik Jane Norman. Det är en salig blandning av både vardags- och festkläder som butiken har att erbjuda. Det finns även något för alla stilar och personligheter, va så säkra!
.
Nu ska mamma och pappa åka till London snart och mamma bad mig skriva en inköpslista på vad jag kan tänkas vilja ha. Jag har nu suttit och granskat hemsidan och skrivit ner lite plagg jag gärna vill ha. Många toppar och även en bröllopsklänning till i sommar.
.

.

.
Hur fina va inte dessa två klänningar!!!
.

.
Jag gillar även denna ljusa (lite mintgörn/turkos) vilket är sommarens hetaste färg!
.
Får se vilken jag väljer. Fanns ju även massa andra fina klänningar. Beslutsångest! Kanske blir två klänningar till slut ;)
.

Lagar om sex..

Publicerad 2012-04-01 00:25:06 i Allmänt,

Hittade lite roligt fakta om sex och dess lagar i olika länder och delstater på skrattnet...
.
  • För att börja lite lätt kan vi nämna att i Ventura storkommun i Kalifornien får varken katter eller hundar para sig utan särskilt tillstånd.
  • Om en polis i Coeur d'Alene, Idaho, misstänker att ett par har sex i en bil eller annat fordon måste han tuta tre gånger och sedan vänta två minuter innan han kan närma sig bilen med paret i.
  • En lag i Oblon i delstaten Illinois gör dig till en brottsling om du älskar medan du fiskar eller jagar på din bröllopsdag.
  • I staden Ames i Iowa får en äkta man inte ta mer än tre klunkar öl då han ligger i sängen bredvid sin fru.
  • I Cali, Colombia får kvinnan endast ha sex med sin äkta man. Första gången de ska ha sex måste kvinnans mamma närvara i samma rum och bevittna akten.
  • Om din andedräkt luktar lök, vitlök eller sardiner är du enligt lag förbjuden att älska med din fru.
  • Hotellägare i Hastings i delstaten Nebraska måste enligt lag ge sina gäster en vit, ren nattskjorta. Lagen fortsätter sedan proklamera att inga par får älska med varandra, såvida de inte har på sig dessa nattskjortor, vilket gör det hela lagligt.
  • Ett par som hånglar inuti ett fordon och av misstag kommer åt tutan under den lustfylla leken kan sättas i fängelse enligt en lag i Liberty Corner i delstaten New Jersey.
  • Under lunchrasten i Carlsbad, New Mexico, bör inga par idka sex i en bil, såvida bilen inte har gardiner.
  • I Harrisburg i delstaten Pennsylvania är det olagligt att ha sex med en lastbilschaufför i en vägtullshytt.
  • I Texasstaden Kingsville finns det otroligt nog en lag som förbjuder grisar att para sig på det område som tillhör stadens flygplats.
  • Sex utan kondom är fortfarande olagligt i delstaten Nevada.
  • I Tremonton är det förbjudet för en kvinna att älska med en man inuti en ambulans. Utöver de normala anklagelserna som bör påfölja ett missbruk mot denna lag kommer även kvinnans namn att publiceras i lokalpressen. Mannen får inget straff.
  • I delstaten Washington finns det en lag som meddelar att det är strängt förbjudet att älska med en oskuld, även på bröllopsnatten. (Eh okej, vilket lär vara samma sak som att personen i fråga måste vara oskuld livet ut?!)
  • En man får inte avfyra en pistol då hans kvinnliga partner får en orgasm. Denna lag är verksam i Connorsville, Wisconsin.
  • Den enda ställningen som är accepterad enligt lag i Washington DC är missionärsställningen. Alla övriga ställningar är olagliga.
  • I Bozeman i Amerikas delstat Montana finns en lag som förbjuder all sexuell aktivitet mellan de två könen på gräsmattan framför ens hus. Detta gäller dock bara om de är nakna. Man kan tydligen komma undan om man har sockar på sig...
  • Hotell i Sioux Falls, South Dakota, måste se till att det finns två sängar i alla rum, och dessa bäddar måste befinna sig på ett avstånd av sextio centimeter eller mer då ett par hyr ett rum för endast en natt. Lagen förbjuder även älskog på golvet mellan de två sängarna.
  • Du får inte ha sex med en partner stående i en affärs kylrum som är avsett för kött. Detta enligt en lag som finns i Newcastle, Wyoming.
  • I Hartford, Conneticut, bryter man mot lagen om man kysser sin fru på en söndag.
.
Hahaha fy satan vad sjuka lagar!! Tur man inte bor på något av dessa ställen ;)
.
Dröm sött alla!
.

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela