missmk

Live your life before someone else does

Ringvägen.

Publicerad 2012-08-31 00:37:58 i Allmänt,

Minns inte sist jag var så här lättad och glad som jag är nu! Fick veta idag att jag får flytta in i en lägenhet på Ringvägen. Det var ju på söder jag ville bo och nu har det blivit så :) Är så glad!
 
Jag kommer dela lägenheten med en tjej som är supertrevlig, vi är väldigt lik varandra till sättet också vilket är kul. Vi är även lika gamla och fyller 2 veckor efter varandra.
 
Jag flyttar in redan på söndag så imorn ska jag börja packa!
 
Sov gott fina ni!

Svart vitt!

Publicerad 2012-08-30 15:34:00 i Allmänt,

 
 
Har kommit in i ett stim där jag tycker svart vita bilder är så fina! Och den här bilden på fötterna är det sötaste jag sätt på länge! Vilken underbar bild :)
 
Nu måste jag rusa till tåget.

Puss så länge.
 
 

Mycket oklart..

Publicerad 2012-08-30 13:37:00 i Allmänt,

 
 
Har precis ätit lunch. Nu sitter jag och filosoferar och kollar på harmoniska bilder på mobilen. Den här bilden med snäckan gör mig lugn på något sätt. Vet ej varför?
 
Harmoni behöver jag verkligen nu. Just nu är mitt liv lite halv kaotiskt. Jag går runt som en tickande bomb och är i en egen liten bubbla fullt med tankar, planering, kaos, lycka och förtvivlan. Dom närmaste dagarna är väldigt oklara för mig.
 
Ikväll åker jag till Stockholm en sväng och imorn ska jag antingen till Västerås, Gävle eller Stockholm igen. Inget är klart än utan det bestämmer jag i sista sekund...som vanligt ;) Men efter helgen lugnar det ner sig igen som tur är.
 
Ska ta och kolla lite nyheter nu på CNN respektive BBC News och träna mitt engelska vokabulär. För övrigt är jag sur som ett litet barn idag för att jag missar Gagas konsert ikväll och imorn som jag ju egentligen skulle gå på. Men jag måste prioritera annat.. F***!
 

Hej allihopa!

Publicerad 2012-08-29 21:56:00 i Allmänt,

 
 
Jag är tillbaks! :)
 
Hoppas ni alla har haft en bra sommar. Jag har haft den bästa sommaren på länge. Helt fantastiskt har det varit trots att vi inte har haft det bästa vädret kanske. Men jag var ju nere i Tylösand en sväng i juli bland annat och då hade vi kanonväder varje dag (medans det regnade hemma) heheh. Ska berätta mer om den vistelsen i ett annat inlägg :)
 
Jag har varit och köpt ört te för själen idag (nördig som jag är) samt en ny dator + dataväska bland annat och kommunicerat lite med skolan. Snart drar det igång!! Ska bli så kul! Har fått ett väldigt gott intryck till hela utbildningen och framför allt till ena läraren. Han verkar vara väldigt enkel, rolig och down to earth, den kombon gillar jag.

Nu får ni hänga med här i bloggen framöver om hur utbildningen kommer vara. Jag kan garantera er att det kommer bli väääldigt intressant. Ska även på minst ett möte nästan varje dag i Sthlm nästa vecka. Så nu är det fullt upp :)
 
Ska strax kolla på Breaking News nu med underbara Filip och Fredrik men vi hörs senare, har massor att berätta om sommaren som varit och det som komma skall..
 
 

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela