missmk

Live your life before someone else does

SachaJuan

Publicerad 2012-01-31 23:42:03 i Allmänt,

För ett tag sen köpte jag Moroccanoil som jag älskar!! En superdryg och bra olja som stärker håret. Nu har jag även köpt denna balsamspray från SachaJuan som jag verkligen kan rekommendera!!! Oljan + den här sprayen har gjort mitt hår friskt och glänsande! Jag är sååå nöjd! Så vill ni ha ett glänsande hår som stärks så köp denna genast!
Pris: 125 kr på bland annat Kicks.
-
Jag drar upp till Sälen redan på lördag istället för nästa vecka! Så jäkla kul!!! Jag kan knappt vänta! Kommer bli mycket party för min del där uppe. Inte med så mycket alkhol dock utan MINGEL!
Då vi har lägenhet på Högis så behöver vi inte ens gå utanför dörren till afterskin och allt det andra roliga + att vi får lite förmåner bland annat gratis inträde på nattklubben.. det tycker plånboken om!!! :D Fasiken vad jag ÄLSKAR fjällivet! Det är som att komma till en helt annan värld!
-
Imorn ska jag plugga lite sen ska jag hem till min kära Camilla. Vi ska ha kaffemys innan vi beger oss till ishallen och kollar när grabbarna lirar hockey.. Puss o kram fina ni!

Ber om ursäkt!

Publicerad 2012-01-31 17:06:25 i Allmänt,

Jag fick till min lättnad höra på radion idag att det korkade uttalandet från Mats Odell är felaktigt. Han har inte sagt detta! Det var ett felcitat.. Jag tänkte jag me först att sådär korkad får ingen vara!

Så jag tar tillbaks mina anklagelser och ber om ursäkt för allt jag sa och hoppas att den som felciterade skäms istället! :)

Nu åker jag snart till Marie, William och denna fina misse...

Så här blev mina cupcakes!

Publicerad 2012-01-31 15:32:50 i Allmänt,

Satte mig direkt och pluggade när jag vaknade idag. Fy fan det blir bara jobbigare och jobbigare med matten :( Nu har jag precis lämnat in en uppgift.. Men jag kämpar på!
Fick även reda på igår att jag kan åka upp tidigare till Sälen så förhoppningsvis åker jag upp redan på tisdagen istället för torsdagen nästa vecka! :) Tjoho!
-
-
Så här blev mina supergoda chokladcupcakes igår :) Mamma blev jätteglad och ska bjuda hennes kompisar på dessa idag. Morfar fyller också år idag så jag gav mormor och morfar varsin cupcake igår när mamma och jag var där.
Jag blev riktigt nöjd då jag annars inte gillar att baka. Skulle aldrig falla mig in att stå och baka till sig själv liksom. Men när det handlar om födelsedagar och för att göra till någon annan så bakar jag mer än gärna :)
-
-
Kom hem halv 2 i natt så jag var tvungen att ta en bild så ni får se så jääkla sliten jag såg ut då haha. Kunde knappt hålla upp ögonen. För övrigt så är jag sååå jävla less på min näsa. Kan inte andas normalt ur den. Det känns som om det är något som "är i vägen" när jag andas. Kanske får operera och justera detta så att luftvägarna känns helt fria.. Skulle va så skönt!
Vi hörs senare.

Vi hörs imorn.

Publicerad 2012-01-30 23:26:19 i Allmänt,

Sitter på akuten just nu det är därför jag har varit seg med att göra inlägg ikväll..
Det är absolut inget allvarligt utan jag ska åka hem snart igen :)

Puss

Just nu...

Publicerad 2012-01-30 14:39:50 i Allmänt,


...bakar jag cupcakes till mammas födelsedag imorn. Har köpt rosor åt henne idag sen ska hon även få en spa-kryssning och lite annat smått och gott :)

Meeen hur rubbad får man bli?!

Publicerad 2012-01-30 01:36:19 i Allmänt,

Inte konstigt att vårt land ser ut som det gör (fler arbetslösa, inte tillräcklig sjukvård för äldre, kass psykvård, alla rika blir rikare och alla fattiga blir fattigare) när det sitter svin till politiker i riksdagen..
Dessa gubbjävlar lägger ju säkert skattepengarna till att översittarbarn ska få det så bra som möjligt istället. Sånt här gör mig såååå jävla förbannad!
-
Jag trodde jag hade en sne verklighetsuppfattning ibland men det är ju ingenting mot vad den här inkompetenta mannen har..
Han har nog sårat otroligt många ensamstående och arbetslösa föräldrar nu som inte ens har råd med julklappar till sina barn. Hur fan kan man säga något dylikt och i media dessutom? En 5 åring skulle ju fatta bättre!!
Jävla moderater! Och det mest ironiska i detta är att en av kristdemokraternas kärnfrågor i partiet är familjepolitik! Skrämmande!!!
-
Nu måste jag försöka sova innan jag exploderar!

Vi ligger lite efter i Sverige.

Publicerad 2012-01-29 22:31:36 i Allmänt,

När pappa och jag var på Lax och väntade på flyget till San Diego så blev jag lite rastlös och gav mig ut på en promenad i min ensamhet på den enorma flygplatsen!
Jag fick på håll syn på en godisautomat (trodde jag) och törstig som jag var så skulle jag köpa en dricka ur den men när jag kom fram tappade jag hakan...
-
-
I Sverige är vi vana med godisautomater - i USA är dom vana med teknik-automater :) Allt som man kan tänka sig fanns i denna maskin. Bara att dra visa-kortet så får man en iphone, nyaste ipaden, eller varför inte en Mac? Haha detta var det sjukaste jag såg på resan tror jag..
Jag har aldrig sett en sån här förr. Har ni? Jag stog som en riktig turist och tog bilder och sen bevittnade jag även 3 superlyckliga japaner som köpte varsin Iphone ur denna :)
-
En iphone kostade halva priset i USA än vad vi får betala i Sverige. Vilket måste betyda att iphone är omodern i USA numera..?
När jag var i New York 2010 hade folk där redan tröttnat på den första ipaden som var och varannan gick omkring med och då hade den inte ens kommit till oss i Sverige än haha :) Det bevisar hur sen vi är i Sverige med saker och ting och hur litet vårt söta land är. Jag tycker det är intressant att följa utvecklingen med saker och ting och hur mycket det skiljer från land till land...
-
God natt!

Gillar ni mycket film och serier?

Publicerad 2012-01-29 16:50:24 i Allmänt,

Söndagar har en fömåga att vara tråkigast någonsin! Men jag har lyckats hitta en sida på nätet som jag ÄLSKAR så jag har aldrig tråkigt på söndagar nuförtiden..
Det är en sida där det finns massor med filmer och tv-serier att titta på. Jag är inte en person som sitter och laddar hem filmer, sånt orkar jag inte hålla på med så när man ändå är uppkopplad, varför inte kolla på filmer online?! :)
-
Sidan är ett paradis för mig. ALLA avsnitt av Vänner finns på sidan bland annat så jag är på säsong 4 just nu.. Dock finns det ingen svensk text så ni vet. Allt är på engelska vilket gör det hela ännu bättre!
Och jag menar i dagens samhälle finns det väl väldigt få av oss som inte förstår engelska..? :) Det har ju blivit som ett modersmål för oss! I alla fall för mig. Jag vill inte skryta men jag är sjukt bra på engelska, det är en av mina starka sidor vilket jag är ruggigt tacksam för! :)
-
Filmsidan hittar ni HÄR! (Öppnas i nytt fönster)
-
Nu ska jag träna lite. Puss så länge..

Bara lite större än Läkerol Arena ;)

Publicerad 2012-01-29 12:54:59 i Allmänt,

Hej på er! Tycker synd om mig själv idag. Är seg och har ont i huvudet. Precis när jag hade gjort mig klar och skulle dra mig ut i nattlivet igår så hittar jag inte mitt bankkort! Blir tokig på mig själv. Ibland lägger man ju bara ner det i någon ficka när man är stressad så efter att ha letat ett bra tag så hittade jag det i en annan jacka.. F*ck!
-
Nu ska jag ta mig i kragen och gå i lite affärer idag och se om jag kan hitta något åt min kära mamma som fyller år på tisdag...
-
Glömde ju bort att lägga upp ett klipp från Staples Center så här får ni ett när Kings gör entré på isen. Jag måste ju säga att svenska elitserien har faktiskt snyggare entré MEN upplevelsen på plats slår allt! Ska lägga upp ett till klipp sen precis när Kings har gjort mål :)
-

Smirre.

Publicerad 2012-01-28 19:40:35 i Allmänt,

Har precis öppnat en smirre och fler ska det bli. Jag tänkte att jag skulle bli lite berusad ikväll ;)
Och vissa i min omgivning var så otroligt jävla tråkiga idag som frivilligt stannar hemma när man frågar om dom vill hänga med..

Kanske är jag som är för spontan och social..Men hellre de annars kan man aldrig slappna av riktigt. Får se vart kvällen slutar :)

Flytt till västkusten?

Publicerad 2012-01-28 00:34:46 i Allmänt,

-
Innan jag åkte till Marie ikväll så färgade jag utväxten - igen! Så nu är jag som en ny och fräsch människa i håret igen. Underbart!
-
-
Vi gillar att spela spel och ikväll spelade vi Blocus eller hur det stavas? Det var kul och mycket hjärntänk! Kan behövas ibland ;)
Vi diskuterade även framtiden. Marie är också sugen på att börja plugga och ingen av oss vet egentligen vart vi vill bo någonstans.. Både Marie och jag har en förkärlek för västkusten och Marie sa "Jag kan lätt flytta dit!" Ja varför inte..
Det skulle faktiskt jag också kunna göra. Prova på liksom. Halmstad, Göteborg, Strömstad kanske? Min kusins tjej kommer ifrån Strömstad eller Grebbestad, och hon har berättat för mig tidigare att hon skulle vilja flytta hem igen och då kommer säkerligen Anders också flytta med och ja, om 2 av mina kusiner och Anders tjej väljer västkusten så är ju svaret enkelt. Jag hänger på! Fast det är klart. Jag kanske flyttar dit innan dom! :)
-
När jag gick in på min blogg nyss så blev jag så glad. Jag hade fått ännu en till kommentar :) Nu börjar ni skämma bort mig med dessa kommentarer kära läsare.. ;) Men ville bara säga att det värmer otroligt mycket av era fina kommentarer! Fortsätt gärna att kommentera och kommentera gärna om vad ni vill, eller fråga något ni undrar över eller något annat.. Vad som helst!
-
Puss!

USA-freak + 1 till favorit..

Publicerad 2012-01-27 17:21:56 i Allmänt,

-
Har varit och handlat med mamma och mormor idag. Denna supersnygga t-shirt fick följa med mig hem. Nu har jag köpt 2 tröjor och 1 sjal på mindre än två veckor som är USA inspirerade.. Vad kommer här näst tro? Jag har blivit ett USA-freak och jag har alltid och kommer alltid älska det landet!
Jag har nu varit på Bahamas, i Miami, Orlando, New York, Los Angeles och San Diego hittills i mitt liv och vet ni? Det finns mååånga fler ställen att besöka over there innan jag är färdig med resandet :)
-
-
Jag är en riktig accosear-tjej som hellre köper smycken, väskor, solbrillor, sjalar, halsdukar och mössor med mera, hellre än kläder. Idag införskaffade jag en till favorit runt halsen.. En fejkpäls såklart!! Skulle aldrig falla mig in att köpa en äkta päls!
Dubbla varv runt halsen eller...
-
-
...bara hänga löst. Lika snyggt med båda varianterna!
-
-
Hämtade ut mina stövlar/boots på posten idag också. Gillar dom jättemycket!
-
Har haft en mycket trevlig dag med mamma och mormor. Och min mormor är såååå cool. Hon är alltid så glad och rolig och idag frågade hon mig "Kollade du på hockeyn igår?" Ja, svarade jag. "Men vilka duktiga killar! Brynäs kommer vinna guld dom!" Sen var hon tyst en stund..
"Ja men sen då. Det där bråket på läktarna i derbyt AIK-Djurgården. Vilket folk det finns som förstör så där för andra! Jag begriper inte!"
Haha ja som ni hör så är detta som att diskutera med en kille.. Men det är min 70-åriga mormor jag pratade med :) Jag trodde inte att någon mormor i detta land visste vad derby, AIK och Djurgården va för något ;) Men tji fick jag!
Nu ska jag vila en stund sen ska jag hem till Marie.
-
Puss o kram.

Ser fram emot ännu en HET natt..

Publicerad 2012-01-26 23:52:43 i Allmänt,

Minns ni för ett halv år sedan hur jag berättade om att jag hade mardrömmar i stort sätt varje natt? Dom har kommit tillbaka. Och jag brukar aldrig drömma mardrömmar. I somras var första gången som jag ens drömde mardrömmar.
Jag kunde förstå varför jag hade mardrömmar då för då mådde jag så psykiskt dåligt, var helt under isen och bröt upp med mitt ex vilket var sååå jobbigt m.m. Men nu har dessa drömmar återkommit och jag förstår inte varför.
Jag har tagit kontakt med ett proffs angående detta och hon menar att detta kan handla om en inre stress bland annat men också något bra!
-
I natt drömde jag först att jag blev skjuten, sprang för mitt liv och blev jagad av en kille som ville döda mig. När jag vaknade kallsvettig ur den drömmen och somnade om igen så drömde jag direkt en ny mardröm. Jag var ute och gick helt själv i mörkret och en bil med 3 killar i förföljde mig, skrek på mig och började köra fortare och fortare när jag började springa. När bilen var 1 cm ifrån mig så vaknade jag i panik.
Jag berättade om mina drömmar för kvinnan och hon sa att det kan också vara tvärtom med mardrömmar att dom egentligen betyder något bra konstigt nog. Att jag blev skjuten och jagad kan i verkliga livet vara att någon kille "jagar" mig som gillar mig eller som vill få kontakt med mig.
-
Det är alltid lika intressant med drömmar tycker jag.. Det finns ju tydligen en hel rad förklaringar om detta... Och tydligen vill ju kroppen och hjärnan berätta något för oss men vi kommer nog aldrig riktigt få veta vad.
Nu ska jag snart lägga mig. Jag är glad nu efter att ha kollat på hockeymatch ikväll och fick se Brynäs vinna såklart ;) Men är rädd att min glädje kommer avta under natten.. :S
Puss!

2 favoriter..

Publicerad 2012-01-26 17:56:32 i Allmänt,

Denna sjal är en av mina favoriter så här års.. Har även beställt hem en till skit snygg sjal från Blingo. Den är USA inspirerad. Blå och vit med stjärnor. Ska visa den sen när den har anlänt :)
Detta är en annan favorit nu. Halsduk med luva :) Snygg och skön!!

Night.

Publicerad 2012-01-26 02:31:09 i Allmänt,

Idag kom mina träningskläder från Nike som jag även har invigt med gummiband och löpband. Skorna fanns ej på lager så dom kommer i slutet av feb.

Proteinburken var enorm för övrigt. Den luktar jättegott så jag ser fram emot att smaka den.

Jag ser även fram emot lördag när vi ska till Helt Enkelt igen. Fan jag har blivit en förvuxen tonåring som ränner ute hela tiden nu... Men så länge man fortsätter att vara singel så är det bara att smida medans järnet är varmt ;)

Och vem vet, kanske står Mr. Right framför mig på lördag ;) Hehe nej nu får vi ju inte glömma att det är Gävle vi pratar om.. haha.

Dessutom har jag alltid sagt och haft på känn ända sen jag gick i högstadiet typ, att jag kommer bli tillsammans med en kille som envisas med att komma ifrån en helt annan stad långt ifrån Gävle. Varför vet jag inte? Men det skulle inte förvåna mig om det blir så.

God natt! Jag gillar er - mycket! Så kul att se att det är så många återkommande besökare också.. Det klassar jag som toppbetyg från er till mig ;) Tsss. Puss på er!

 

 

Ja vad säger man... jäkla unge! ;)

Publicerad 2012-01-25 13:32:08 i Allmänt,

För 2 år sedan när jag var med upp till Sälen första gången så åkte vi alla upp till snögubben i Lindvallen. Och då jag endast hade åkt skidor en gång tidigare i mitt liv så visste jag att detta skulle gå åt helvete så jag drack mig berusad på massa öl inne vid en bar så att jag skulle klara att åka ner för backen.. Gjorde jag mig illa så skulle jag inte känna något på grund av alkoholen liksom..
Det tog väl 4 timmar sen innan jag och Ninni var nere från en backe som kanske var 150 meter lång. Hahaha. Stackars Ninni (som var 16 år då) åkte med mig och fick se en syn som hon sent kommer glömma. Hon åkte och jag höll väl mest på skratta ihjäl mig och ramla omkull hela tiden. Det hann bli kolsvart ute innan vi var nere...
Och då fällde William en kommentar om detta i morse tydligen ;)
En sak kan jag lova er alla... Jag ska inte upp till nån jävla snögubbe detta år! :)

Nästa gång ni känner er ensam - läs det här...

Publicerad 2012-01-25 02:47:14 i Allmänt,

Det finns stunder då jag känner mig otroligt ensam (eller ensammen som mormor säger;)) trots att jag oftast har många nära och kära runt omkring mig. Men det känns ibland som om det fattas någonting i min närhet. Någon som är precis som jag i tankar/handlingar/värderingar, någon som förstår precis hur jag tänker och känner med mera.. Själsfrände kanske?
Är ganska medveten om att det är näst intill omöjligt för oss att finna någon som är precis som en själv i huvudet för alla är vi ju olika men ibland känns det som om man inte riktigt passar in någonstans och att folk inte riktigt förstår hur man tänker, menar och känner...
Svårt att förklara. Vet ni på ett ungefär vad jag menar? :)
Men i alla fall, när jag känner mig så här ensam ibland så läser jag dessa punkter som jag hittade för ett tag sen och då känns det genast mycket bättre.
  • Varje kväll finns det någon som tänker på dig innan han/hon ska somna. Det finns någon som skulle offra sitt liv för dig. Det finns någon som är kär i dig. Någon som älskar dig. Någon som beundrar dig. Någon som saknar dig. Någon som vet vem du är utan att du vet vem denne är. Det finns någon som du har gjort ett väldigt starkt intryck på. Det finns någon som vill vara precis som du och se ut precis som du. Någon som känner dig väldigt väl. Någon som inte känner dig alls men som mer än gärna skulle vilja lära känna dig.
    Varje kväll finns det någon som tänker på Dig innan han/hon ska sova.
  • Det finns någon som skulle offra sitt liv för Dig.
  • Det finns någon som är kär i Dig.
  • Någon som älskar Dig.
  • Någon som beundrar Dig.
  • Någon som saknar Dig.
  • Någon som vet vem Du är utan att du vet vem denne är.
  • Det finns någon som Du har gjort ett väldigt starkt intryck på.
  • Det finns någon som vill vara precis som Dig och se ut precis som Dig.
  • Någon som känner Dig väldigt väl.
  • Någon som inte känner Dig alls men som mer än gärna skulle vilja lära känna Dig.
Kort och gott: Det finns alltid någon där ute som tänker på just Dig mer än du kan ana.
Är det inte läskigt hur lite vi vet om våra medmänniskor där ute egentligen?! :S
Så nästa gång ni känner er ensamma vill jag att ni läser detta bästa läsare så ska ni se att man helt plötsligt inte alls är ensam längre :)
Nu ska jag sova!
Sweet dreams.

Kort och gott: Det finns alltid någon där ute som tänker på dig mer än vad du kan ana.
  • Är det inte läskigt hur lite vi vet om våra medmänniskor där ute egentligen?
  • Jämt när jag känner mig ensam så läser jag denna fina text. Gör det ni också så ska ni se att man helt plötsligt inte alls är ensam längre :)

Kollar spökfilm.

Publicerad 2012-01-24 21:50:15 i Allmänt,

Testar att göra inlägg från mobilen nu.. Ligger i soffan hos Alex och kollar spökfilm. 4 tjejer är vi här just nu som är rädda. Ni kan ju tänka er alla vrål som ekar mellan väggarna här ;)

Har varit och simmat ikväll med madde också och sen åt vi pizza. Det får man unna sig nu när man varit så duktig i bassängen.

Vi hörs senare..

Idag har det varit kallt både ute och inne!

Publicerad 2012-01-23 22:49:18 i Allmänt,

Idag har jag varit i butiken med Marie. Sen drog vi hem till henne och satt och tjattra. Hämtade även William på fritids och kollade i gamla fotoalbum på när vi var små och när Marie och hennes kompisar var ute på resor och galenskaper. Det var den tiden då jag var liten och såg upp till Marie och hennes vänner och ville vara precis som dom. Haha!
Dessa dagar är ändå bland dom bästa när man har baggystilen. Jag tycker det är sååå snyggt och framför allt bekvämt!
Då det ska envisas med att vara snö och kallt ute så värmde vi oss med té. För övrigt var det lika kallt inne i Maries hus som det var ute!!! Trodde jag skulle frysa ihjäl.
Marie fick ju koka vatten till William som låg i badet då varmvattnet hade tagit slut så då passade jag på att värma mig också haha ;)
Jag hittade en bild på mig själv i Maries album :) Kan inte förstå att man själv har varit så liten! Men jag måste ju säga att barnkläder och nappar förr i tiden var allt annat än fina haha..
Vi var vänner redan innan jag hade fyllt 1 år som ni ser!! :) Älskar det här kortet på oss!!! Och jag kan ärligt säga att jag vet ingen annan som var så söt som liten flicka som Marie var. Självklart är hon söt nu med men som ni ser såg hon ut som en docka när hon var liten :) Det är så roligt att vi kan umgås nu som vuxna trots åldersskillnaden. Vi har så grymt kul ihop! :)
Vi bestämde ikväll att vi ska till vårt nya stammhak Helt Enkelt i helgen igen!
Och vet ni förresten??? Idag lyckades jag fixa 3 biljetter till Takida när dom kommer till oss i Gävle på front row till och med!!! :) Haha jag är bäst! Jag är världens lyckligaste just nu för allt i mitt liv! :)

Sov sött sen sötisar!

Det tar sig.

Publicerad 2012-01-23 12:25:24 i Allmänt,

Tycker att jag redan börjar se resultat på kroppen :) KUL! Det är sååå kul när man ser att träning faktiskt ger verkan. Underbart! Men jag har 6 månader kvar att köra på som sagt.. Och för er som tror att jag har blivit sinnessjuk att jag bara fokuserar på att gå ner i vikt har fel!! Jag vill träna upp en friskare och mer vältränad kropp bara och ingenting annat..
Nu ska jag snart åka till Marie i butiken och dricka hinkvis med kaffe och prata lite sommarplaner...
Puss!

Har ni haft ett monster i sängen nån gång?

Publicerad 2012-01-22 12:21:23 i Allmänt,

När jag var liten brukade jag på riktigt kolla under min säng innan jag somnade om det fanns något elakt monster där. Jag hittade aldrig något...
...men när jag blev äldre sen så hittade jag istället monster i min säng!
Den här låten är väldigt rolig tycker jag och jag är säker på att i alla fall 80 % av oss någon gång har haft ett riktigt elakt monster bredvid/under/över sig i sängen.
Jag har! Det var otroligt längesen nu dock. Det var när jag fortfarande var en osäker liten tonårsflicka, när jag suktade efter spänning, farligheter och besvikelser som jag var fast med ett monster.. En gång var jag till och med så förbannad på en riktigt elak kille att jag ville kväva honom med en kudde medans han sov..
Härlig tid? Javisst för efter att jag hade haft det sista monstret i sängen som mättad tonårsflicka så lovade jag mig själv att jag ALDRIG mer kommer utsätta mig själv för sånna igen och det löftet har jag inte brutit - än! ;)
Lyssna och läs texten! Den stämmer faktiskt och är riktigt rolig! :)
Vi hörs senare...

Spara eller slösa?

Publicerad 2012-01-21 20:35:23 i Allmänt,

Har tränat ikväll. Tränade över en timme därav mitt inte alltför pigga ansikte. Trodde jag skulle dö när jag var klar i stort sätt. Tränade både med pilatesboll, gummiband, aerobicksbräda och löpband. I´m on fire now ;) Nädå men det är ju så kul. Kanske inte så kul att träna en lördagkväll bara men det blev en impuls grej.
Jag är faktiskt riktigt sugen på att gå ut ikväll. Till någon trevlig bar bara. Helt Enkelt funkar alltid och även Allstar.
Spara pengarna eller slösa? Hmm jag tror jag väljer det ordet som börjar på S! ;) Tsss...
Vi hörs!

Den finaste och mäktigaste synen som finns!

Publicerad 2012-01-21 15:27:50 i Allmänt,

David Beckham med hans dotter Harper Seven.

Jag vet att jag pratar för otroligt många tjejer nu när jag säger att detta är den finaste och mäktigaste synen som finns. Att se en pappa kärleksfull tillsammans med sitt barn! Så otroligt fint!!!
Jag kan bli kär i en kille på stan som jag aldrig har sett förr som håller i sitt barn eller går med barnvagn bara av att titta på honom. Den dagen jag får se min blivande kille hålla i vårt barn för första gången kommer alla klockor att stanna och jag kommer sväva på moln och bli kär på nytt!
Ha en underbar lördag vänner!

MVG!!!!

Publicerad 2012-01-20 22:22:02 i Allmänt,



Nu är jag glad!! Jag fick MVG på min första inlämningsuppgift!!! :) Jag antar att dom här 7 åren man har haft uppehåll från skolan och plugg har tagit ut sin rätt. Jag var näst intill oduglig sista året på gymnasiet och ville bara komma därifrån. Tanken på inlämningsuppgifter och prov fick mig att spy!


MEN nu tycker jag det är sanslöst kul efter dagens besked! ;)


Wow, det här är stort för mig!


Kram!

Beställt.

Publicerad 2012-01-20 18:15:42 i Allmänt,

Har klickat hem dessa grejor för en stund sen...


Nu finns ingen återvändo. Jag har handlat för över tusenlappen och det är så olikt mig. Hade det här varit för bara ett år sedan så skulle jag ALDRIG ens tänka tanken att lägga ut mer än 200 kr på träning. Men nu tänker jag tydligen lite annorlunda.

Jag har till och med beställt proteinpulver? För ett tag sen hade jag skrattat åt mig själv just nu för jag HATADE alla proteindrinkar och pulver och allt som folk höll på med. Tyckte det var så otroligt töntigt. Men jag ska faktiskt prova detta nu och se om det verkligen ger resultat medans man tränar eller om det bara är ett sätt för företagen att få sälja.. Man får aldrig reda på något här i världen om man inte provar sig fram så upp till bevis nu!

Kunde ju inte bara klicka hem träningsgrejor ju! Därför beställde jag dessa snyggingar också ;)
Nu får ni följa mig mer än någonsin kära läsare och se om bland annat proteinpulvret kommer ge något resultat på kroppen.. :)

Kram!

Takida är tydligen väldigt populära i Gävle!

Publicerad 2012-01-20 13:19:20 i Allmänt,

Jordens undergång är här. Biljetterna till dessa snyggingar är slutsålda i Gävle!!! Katastrof! Är sååå besviken! Jag skulle gå med Ida och sen skulle även Camilla, Per och Jonas dit. Men jag och Ida kommer kolla varje dag efter biljetter för det kommer säkerligen ske några avbokningar.

Det mest irriterande är att Takida är tydligen som mest poppis i Gävle för på alla andra ställen dom spelar på finns det många biljetter kvar. Bland annat i Uppsala och dom spelar i Uppsala om bara två veckor. Jag ska upp till Sälen samma dag annars hade jag gått på dom där.

Men i april spelar dom i Stockholm så får jag inte tag på nån biljett till Gävle så blir det huvudstaden istället . Jag SKA gå på dom så är det bara. Jag menar vem vill missa dessa snyggingar i Sveriges bästa band?
Kolla in Robbans tatuerade armar förresten. MMM SÅ GALET HETT! :)





Ni måste kolla in denna video. Så himla bra!!! Den är hemsk men tyvärr är detta vardagen för vissa kvinnor och barn vilket är fruktansvärt! Älskar att Takida gör videor och texter som får oss att tänka.. Och snygg-Robban spelar så otroligt bra!

Nu ska jag ta och träna lite..

Puss o kram så länge.

Fick nog.

Publicerad 2012-01-20 00:36:57 i Allmänt,



Jag fick nog av spotlife. Tyckte hela sidan var så himla rörig. Det var fult teckensnitt när man skrev som man inte kunde ändra och det som var droppen var att ibland gick det inte att göra nya inlägg. Det blev error hela tiden. Sen när man väl hade skrivit ett inlägg så var man tvungen att kopiera texten för ibland blev det bara tomma inlägg. Skit irriterande. Jag får verkligen damp när tekniken inte fungerar..

Så därför har jag bytt tillbaks till den gamla bloggen.. Ber om ursäkt om jag byter fram och tillbaks hela tiden :)
Men blogg.se har det aldrig varit några tekniska bekymmer med förr så jag hoppas att det fortsätter så..

Puss och god natt!

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela