missmk

Live your life before someone else does

Skön promenad och nytt personligt rekord ;)

Publicerad 2013-04-29 14:32:00 i Allmänt,

Kallt och blåsigt vid vattnet idag.
 Lekparkerna i Sverige börjar mer och mer likna de lekplatser som finns i USA. Där är det nästan som stora nöjesfält för barnen i parkerna. Kul för dom små liven! 
 
 Det tar sig. :) Idag gick jag i lite drygt en timme och lite över en halv mil. Jag gick igenom Rålambshovsparken. Satan vad det blåste. Höll på blåsa bort när jag gick längs vattnet. Men oj vad skönt det var. Mår så bra när jag är ute och går. Man rensar verkligen tankarna och känner sig väldigt stark rent mentalt efteråt. Har precis varit och hämtat ut paketet från Bik Bok som jag beställde härom natten. Äntligen lite vårkläder!
 

Mathem

Publicerad 2013-04-29 10:54:00 i Allmänt,

 
 
När man lever själv är det så tråkigt att både gå och handla och laga mat själv. Därför har jag nu låtit mathem komma hem med mina matvaror. Har precis handlat för första gången. Fasiken vad lat man är. Att beställa kläder på internet när man bor i Sveriges största stad är ganska okej ändå men att handla MAT över internet som levereras direkt till dörren när jag dessutom bor nära Konsum och ICA är fan inte okej. Haha.
 
Men jag har ledsnat på mig själv att jag nästan alltid äter samma mat hela tiden. Nu har jag gått efter en del recept på mathem och klickat hem varorna till det så nu kan jag äntligen laga mat och ha ett recept framför mig. Jag har annars så dålig fantasi när det gäller mat. Men nu blir det som sagt mycket lättare. Jag var tvungen att testa fläskfilé i jordnötssås, det lät himla gott. Får se om det blir det också. Sen köpte jag även varor efter en laxrätt. Ska bli intressant att se hur det här slutar. :)
 
Verkligen bra att dessa sidor finns. Den är verkligen perfekt för singlar som avskyr att laga mat själv och som ha noll fantasi. Sen kan jag tänka mig att den är bra om man har barn. Om den ena jobbar och den andra är hemma med ett litet barn (eller flera barn) kanske man inte orkar gå och handla jämt och då är det ju superbra med sådana här sidor. Det finns nämligen en uppsjö av barnmat och recept till barn. Jättebra!
 

Mystiskt samtal från England

Publicerad 2013-04-28 13:24:00 i Allmänt,

 
 
Svarade i telefonen som vanligt på jobbet. I andra änden hördes en liten flickas röst med en brittisk dialekt. Flickan lät upprörd och rädd. Hon upprepade flera gånger till mig att hon hade en glömt en sak på ett rum när hon bodde här med sin familj för tre veckor sedan. "Mina föräldrar är väldigt arga på mig" sa hon flera gånger. "Vad är det som har hänt och vad är det du har glömt?" frågade jag. "Jag har glömt min bror. Vi lekte hide and seek inne på ett rum. Han ligger under en säng på ett av era rum."
 
Eh, va?? Jag började skratta. Jag och min kollega skrattade så vi höll på dö. "Lille vän, det här är väldigt konstigt. Påstår du att du har glömt DIN BROR och att ni har upptäckt detta först nu?" "Ja", svarar hon och insisterar på att vi ska gå och kolla under alla sängar. Jag visste inte vad jag skulle säga. Flickan var ju uppenbarligen seriös men jag bara väntade på att det var nån jävel som skulle säga "Haha, gick du på den eller." Men hon fortsatte prata om sin bror och sen bad hon mig att ringa alla hotell i hela Stockholm och höra vart hennes bror är. "Jag kan inte göra det tyvärr, du får ringa själv. Hoppas du hittar honom." När det gick upp för henne att jag inte kunde hjälpa henne hördes en uppgiven röst i andra änden. "Thanks bye." och så la hon på.
 
Alltså vad i helvete? Haha.
 

Liten börjar bli stor!

Publicerad 2013-04-28 11:03:24 i Allmänt,

 
Lilla V är inte så liten längre utan hon börjar bli en stor tjej! Det bästa hon vet är att åka skoter och fyrhjuling med pappa. Gud vad jag saknar henne och hennes mamma och pappa. :( Så tråkigt att vi inte kan ses oftare.
 

Tears again

Publicerad 2013-04-27 18:11:05 i Allmänt,

 
Jag har under flera dagar/uppåt en vecka haft problem med mina ögon. Dom rinner på mornarna och när jag går ute. Dom känns irriterande och mycket torra när jag är inomhus och ja det är skitjobbigt helt enkelt. Jag får gå och kisa konstant känns det som. Att jag har ett jobb där jag sitter framför en dataskärm och plugg där det är mycket skriva som gäller så gör ju inte det saken bättre.
 
Jag tänkte röra mig till apoteket nu i dagarna om det inte har blivit bättre och köpa tears again. Någon som testat den?
 
 

Tjej tror att hon ska få träffa Bieber - blir lurad till tårar. Så jävla smaklöst!

Publicerad 2013-04-27 00:11:00 i Allmänt,

 
 
Kollade in Schulmans show nyss och fick se något vedervärdigt. Usch vad ont i hjärtat jag har nu. Martin Björk, Jakob Öqivst och Isabella Fröberg på Vakna med NRJ berättar för ett Bieberfan att hon ska få träffa Justin Bieber. Tjejen blir naturligtvis superlycklig och glädjen vet inga gränser. Sedan säger programledarna "Haha nej det här var ett skämt förstås" varav tjejen inte fattar någonting. Hon frågar "Vadå får jag inte träffa honom?" och börjar gråta av besvikelse! Fy fan vad taskigt!!! Hur kan en professionell radiostation få göra något sådant här? Hon tror att hennes dröm ska få gå i uppfyllelse och dom bara hånar henne och bara "Lurad!"
 Det här är fan som att leka med folks känslor. När det handlar om dyrkan av en idol så är det ungefär samma sak som att vara kär i någon. Det är väl klart som fan att hon tror på dom att hon ska få träffa honom när en av Sveriges största radiokanaler ringer upp henne!
 
Hade jag varit programledarna hade jag aldrig gått med på att såra en annan människa på det här sättet. Fy fan. Jag säger som Alex Schulman: Idioter! Jag gillade Vakna med NRJ och brukar kolla på det på mornarna men nu bojkottar jag programmet.

Promenadutstyrsel

Publicerad 2013-04-26 23:15:00 i Allmänt,

 
 
Så här ser jag ut när jag är ute på mina promenader. Jag går alltså ut på egen risk med denna mössa på huvudet. Har fått en hel del kommentarer efter vägarna. Alltid retar det någon. ;)
 
Är så fruktansvärt trött just nu då jag har gått två promenader idag varav en kort och en lång. När jag kom till jobbet blev det ju inte bättre. Där hade det beställts blåbärspaj och vaniljsås som jag gladeligen vräkte i mig för att sedan gå till Vapiano och beställa pizza och dricka cola till det. Mmm vad mycket gott jag har unnat mig idag och vad trött jag har blivit.
Inte nog med detta träffade jag på två jättetrevliga killar från England på hemvägen som undrade vart Lemon Bar låg. Det ligger precis vid mig (jag var även där igår) så jag förklarade vägen och vi tog sällskap en bit. Den ena av dom rökte en konstig cigarett som inte luktade som den ska. Det var inte någon laglig cigarett kan jag tala om. Jag fick flashbacks från Cypernresan som jag och Sofie var på för ca sex år sedan där vi besökte en enorm nattklubb med fem våningar av dansgolv där var och varannan gick och rökte hasch INOMHUSFy fan! När jag och killarna gick skilda vägar kände jag mig ännu mer trött av den passiva rökningen och ska nu gå och lägga mig.
 
Sov gott!

P!NK!

Publicerad 2013-04-26 14:18:00 i Allmänt,

En kvinna jag avgudar är Pink! Jag föll för hennes musik direkt när hon slog igenom runt 2000-2001 och var på en oförglömlig konsert med henne 2004. Hennes låtar har hela tiden blivit bättre och bättre med åren. Dom nyaste "Just give me a reason" och "Try" är dom klart bästa hon har gjort hittills. Jag lyssnar varje dag på Just give me a reason och kan inte få nog av den.
 
 
 
Hon har en förmåga att göra låtar och videor som både killar och tjejer gillar i alla åldersgrupper vilket gör henne unik.
 
Så fantastisk bra text, låt, duett och videon är så fin, sensuell och berörande!
 

Premiärsolning på innergården

Publicerad 2013-04-25 14:44:16 i Allmänt,

 
 
 
 
 
 
Tog med mig datan ut på innergården idag och hoppades på att internet skulle funka där ute så jag kunde plugga. Det gjorde det! Tjoho! Jag har ju som sagt vairt stressad över att jag har deadlines idag och gjort klart mina inlämningar. Bara en liten detalj. Deadlinen är först nästa torsdag! Haha.
Tur att jag tog fel på en vecka innan än efter i alla fall. Jaha, nu har jag varit stressad och nervös helt i onödan. När jag såg att deadlinen är den 2:a maj istället för idag så blev jag lättad och la mig och solade istället. Så himla skönt!!
 
 

Just det och tro inget annat! ;)

Publicerad 2013-04-25 10:40:00 i Allmänt,

 
Vad underbart sant!
 
Jag har bara under några år träffat välidgt många olika människor i mitt liv. De har varit trevliga, charmiga, ödmjuka, respektlösa, otrevliga, svinaktiga players med mera. När jag var yngre runt 19-20 års åldern ville jag ALLTID vara alla till lags. Även killar som behandlade mig respektlöst och som trodde dom var störtst, bäst och vackrast på jorden. Då var jag för naiv och osäker för att kunna säga ifrån. Jag tog till flaskan istället och drack mig ur kärleksproblem på vilda fester tillsammans med mina då lika galna kompisar.
 
Men tänk vad glad jag är att jag fick uppleva alla motgångar förr genom åren för det har format mig till den jag är idag. Det finns inte en chans i världen att någon varken kille eller tjej får sätta sig på mig/köra över mig. Jag biter ifrån direkt. Sen har jag även märkt att jag ger tillbaka med samma medicin. Jag är inte mycket för hämnd att jag bara MÅSTE hämnas utan så som jag blir behandlad, behandlar jag också andra.Jag menar man agerar ju mot andra som man själv vill bli behandlad och tydligen vill respektlösa och otrevliga människor också bli respektlöst behandlad tillbaka? Allt är liksom glasklart.
 
För att ta ett exempel: På jobbet senast i förr går ringde en kvinna kl 20 på kvällen och ville avboka hennes rum som hon hade dagen efter (alltså igår) hon var lite argonat när jag sa "Tyvärr måste vi debitera dig eftersom du inte ringer innan kl 18 och avbokar. Tiden har gått ut så att säga." Hon lät självsäker och blev ännu mer arogant och sa med en spydig röst "Ja men nu är det så här att jag brukar bo hos er ganska ofta så jag ska väl inte behöva betala?" Varav jag svarar: "Jo det ska du göra. Det finns ingen skillnad på dig eller på andra och om du har bott här tidigare så borde du hålla koll på avbokningsreglerna också. Så enkelt är det."

Då flippade hon fullständigt och blev galen och tyckte jag var den hemskaste människa som hon någonsin hade pratat med. Möjligt att jag kanske lät lite spydig tillbaka (vilket vi får för vår chef om någon är otrevlig mot oss annars hade jag aldrig låtit så på en arbetsplats) men uppenbarligen ville ju tjejen bli behandlad så eftersom hon hade den attityden från början? Förstår ni mitt tankemönster? :) Allt är glasklart. Behandla andra som dom behandlar dig! Behandlar folk dig med respekt och ödmjukhet, ge också mycket av det tillbaka. Behandlar dom dig resepektlöst och arrgoant, ja var precis likadan tillbaka. Svårare än så är det inte!
 
Självklart ska det ju inte alltid gå till så. Med dom man känner och dom man bryr sig om ska man ju istället lära att inte bete sig på det här sättet. Då ska man istället föregå med gott exempel men om det är någon man inte känner eller om man vet med sig att man inte kommer träffa igen så ja, ge tillbaka med samma medicin. Det är nog ända sättet att lära sig för vissa människor tror jag.
 

Snål (eller ekonomisk) nattuggla!

Publicerad 2013-04-25 01:39:00 i Allmänt,

Är en nattuggla i natt och är inte det minsta trött. Jag har istället varit duktig och betalat räkningar nu direkt när lönen kom in på kontot. Lika bra att få det överstökat.
 
Nu får våren komma på riktigt för nu är jag klar med min vårgarderob. Har köpt en helt ny kan man säga. Har köpt alltifån tröjor, kavajer, linnen, jackor, skor, byxor och till och med smycken. Nu fattas ingenting! Skönt då jag som sagt inte gillar att shoppa kläder. Men klädtrasor måste man ju ha.

Jag är så himla glad (ekonomisk som jag är) att jag lyckades genomföra den sista beställningen (hos BIK BOK btw) för endast 1 338 kr. Jag fick fri frakt plus 2 168 kr i rabatt!!!! Nästan allt var nedsatt och vissa plagg var 50 % på reapriset. Jag var rädd att summan skulle börja leta sig upp mot 3 500 men sen såg jag att summan istället sjönk hela tiden. Trodde först att det var något fel men det var det alltså inte. :)
 
 
 
 
Ibland har man flyt!!

Kram och sov gott
 

Justin Bieber look alike kommer till Grand och tjejerna blir HELT HYSTERISKA

Publicerad 2013-04-24 23:57:00 i Allmänt,

 
 
Några svenska killar har hyrt en limmo och en av dom spelar Justin Bieber som kliver ut ur limmon och hysterin vet inga gränser. Lite elakt kan tyckas men hahahahha så jäkla kul!
 
Har så svårt att förstå den stora dyrkan av en och samma person. Justin är dessutom en liten pojke i mina ögon. Såklart är han inte det i alla tjejers ögon men ändå. Det handlar i alla fall om en revolt. Man försöker spegla sig i någon som man ser upp till i tonåren för att sedan försöka finna sig själv som vuxen. Men att det kan bli en sådan EXTREM hysteri är nästan skrämmande.
 
Tidigare idag fick vi på jobbet veta att en hel galleria hade stängts ner vid Sergels Torg för att Justins crew skulle få handla ifred. Förstår ni vad sjukt! En kandadensisk NITTONÅRING, ja han är ju för fasiken bara tonåring fortfarande, har en sådan makt att han kan stänga hela gallerior. Kan inte vara kul att få vara isolerad i livet. Det kommer ta måååånga år innan han kan gå ut på gatorna och känna frihet och anonymitet. Fast med det feta bankkontot han äger är det nog inte ett dugg synd om honom. ;)
 
Jag har haft hand om många små söta belibers på jobbet dessa dagar och det värmer verkligen att se så glada dessa unga tjejer är över att få se sin stora idol. Det riktigt lyser om dom! Härligt med sådan lycka!
 
 
 

Livet blir bättre

Publicerad 2013-04-24 22:52:00 i Allmänt,

 
Har precis kollat på Livet blir bättre på kanal 5 play där Renée Nyberg träffar Andreas Lundstedt. Tårarna har fullkomligen sprutat. Jag älskar historier om folk som har haft det tufft i livet, som varit nere på botten och som har tagit tag i sig själva och rest sig upp. Det är verkigen det finaste och starkaste som finns i världen. Jag tyckte Andreas verkade vara en fjant förr som var ytlig och trodde att han var något men oj vad jag tar tillbaka dom tankarna. All respekt till honom! Han verkar vara en mycket fin och stark människa!
 
Innan jag började titta på programmet så blev jag akut sugen på choklad (brukar aldrig annars få sötsug) så jag trotsade regnet och gick till 7 Eleven och köpte båda dessa candybars som jag sedan slukade utan några som helst problem. Då jag varit så fjantig och näst intill räknat kalorier i maten nu ett tag, gått promenader varje dag och insett att jag snabbt går ner flera jeansstorlekar på kort tid så tänkte jag "Äh vad fan nu ska jag äta choklad och njuta av det och inte vara något jävla hälsofreak som jag egentligen inte är". Det spelar ingen roll hur duktiga vi är när det gäller mat, att vi ska äta rätt och träna träna träna. Man kan bli sjuk ändå. Det är nästan då det kommer som ett brev på posten att man faktiskt blir sjuk.

En kompis till mig tränade många gånger i veckan förr och var ute och sprang säkert 3-4 gånger i veckan och åt nästintill bara sallad och andra nyttiga livsmedel som kikärtor med mera. Vad tror ni hände med henne? Jo hon blev inlagd på sjukhus då hon drabbats av en blodsjukdom. Hennes kropp fick inte i sig alla de fetter som vi behöver. Jag kör numer efter taktiken "äta vad man vill och röra på sig därefter".

Imorgon är jag leeeedig. Det ska bli så skönt och då är det plugg som gäller!
 
 

Stressig vecka

Publicerad 2013-04-23 13:40:00 i Allmänt,

Är redan helt slutkört i huvudet över denna vecka. Deadline på tre olika uppgifter tills på torsdag. Ska jobba till 22.30 ikväll och börjar 8 imorgon bitti. Direkt efter jobbet imorgon ska jag till Josefina och gå ut och gå med henne. På torsdag sen är jag äntligen ledig men då är det en massa plugg som gäller innan jag sedan jobbar hela helgen.
 
Usch jag hatar att ha för mycket att göra. Jag går liksom in i mig själv till slut och varken ser eller hör omvärlden. Jag är i en bubbla så att säga. Slarvar även med maten en del dagar och börjar se undernärd ut. Går ner typ en storlek per dag i jeans känns det som. Har haft storlek 27 länge och är snart nere på 25. Inte okej!
 
Ser fram emot nästa helg redan nu för då kommer förmodligen min fina vän Sofia och hälsar på mig på lördagen!
 
Hmm, råkade radera inlägget om Gyllene Tider och tänker inte skriva något nytt direkt, hehe.
 
Hoppas ni har det bra!

Sooool

Publicerad 2013-04-21 22:20:41 i Allmänt,

 
Jag åkte till Medborgarplatsen på Södermalm på eftermiddagen och satte mig och solade med Hanna i en park. Här spelar killar basket i sommarkläder. Härliga kontraster med basketplan och lugnt område precis bredvid Götgatan.
 
 
 
Min fina vän Hanna. Vad tacksam och glad jag har varit över mina vänner idag. Har pratat med Marie flera gånger på telefonen idag och med Josefina en gång. Det här har nämligen varit den mest spontana och sjukaste helgen på länge för min del. Har ingen lust att skriva ut något om helgen här men låt oss säga som så att både Hanna, Josefina och Marie har fått sig många goda skratt.
 
Nu väntar en 6 dagar jobbvecka och en massa deadlines. :/
 
Kram
 

You are more beautiful then you think!

Publicerad 2013-04-21 13:49:45 i Allmänt,

Åh ni måste kolla in klippet här nedan. Det är en man som (utan se personen som kommer in i rummet) ritar av personen med hjälp av dennes beskrivningar av sig själv. Personen säger mycket negativa saker om sitt eget ansikte och konstnären ritar därefter.

När han är klar tar han in andra personer i rummet som ska beskriva personen han nyss har ritat av och då flödar det istället bara en massa fina och positiva beskrivelser. Efteråt tar han in personen han har ritat av igen och visar först bilden som denne beskrev om sig själv (som är mindre attraktiv) och sedan den andra bilden som dom andra personerna har beskrivit. Meningen med det hela är alltså att man ska se att man ser sig själv på ett mycket mer negativt sätt än vad omgivningen gör. Helt enkelt att man är mycket vackrare än man tror!
 
Så himla fint och tänkvärt!!! Det som du hatar hos dig själv kan andra människor tycka är fantastiskt! Glöm aldrig det!
 
 
 

Ledig lördag!

Publicerad 2013-04-20 14:52:57 i Allmänt,

 
 
Kolla in min mobil!! Lagade jag den för tre veckor sedan tro? Och det har redan blivit en spricka i fanskapet!! Jag har inte tappat den den i backen någonting efter att den senast blev lagad. Nej nu ger jag upp, nu får den se ut så tills jag skaffar en ny i framtiden.
 
Nu ska jag inviga min svarta skinnjacka och vårskor för i år och gå ut på en promenad i det superhärliga vädret. Ska gå och handla lite också. Så skönt med ledig helg!
 
Kram kram
 

För exakt ett år sedan igår...

Publicerad 2013-04-20 11:08:00 i Allmänt,

... så förvandlades Gävle till en euforisk fantasistad när Brynäs tog guld!
 
Jag hade så otroligt kul under slutspelet och den avgörande finalmatchen förra året. 2012 var rent generellt ett av de bästa åren någonsin för mig på många plan. Till exempel så var jag och Marie ute på många roliga äventyr hela året och roade oss till tusen!

Vi var givetvis med och firade Brynäs på torget också och sedan firade med dom på en restaurang mitt i Gävle som heter Cheers.
 
 
 
Hela stan var klädd i Brynäsmärket och däribland även bakelser på konditorier.
 
 
 
 
 
Oförglömlig dag och oförglömligt år med bland annat resa till Los Angeles, Sälenvistelse, Brynäs tog SM-guld, vi åkte till Tylösand och hade det hur bra som helst, träffade många nya vänner och annat roligt folk, jag kom in på utbildningen, hade tur med att få både jobb och boende i innerstaden i Stockholm.
 
Oj oj vad 2012 var ett roligt år för mig, är så tacksam för allt jag fått uppleva och mer ska det bli detta år! ;)
 

God natt

Publicerad 2013-04-19 01:41:00 i Allmänt,

 
 
xgUFfq on Make A Gif, Animated Gifs
 
Första utkastet till slutuppgiften är klar och ska lämnas imorgon. Skönt!!! Nu väntas bara det värsta - att finjustera och komplettera. Nog om det. Nu ska jag jobba eftermiddag imorgon med Alexandra och sen ledig helg med allt som hör till!
 
God natt fina läsare.
 
 

En liten leopard i hemmet

Publicerad 2013-04-18 19:13:00 i Allmänt,

 
 
 
 
Min kollega Sofia har köpt en bengalkatt! Så otroligt fina! Tydligen kan dom bli rätt stora också och har en alldeles egen charmig personlighet.
 
Synd att dom är så dyra annars hade jag utan tvekan köpt en när jag bor lite större nästa gång.

Prislapp? 10 000 kr per kisse.
 
 

Svart

Publicerad 2013-04-18 14:48:00 i Allmänt,

 
Gud vad tråkig jag är. Mina träningskläder är svarta uppifrån och ner haha. Tur i alla fall att jag har vit mössa, grågröna skor och jacka så att man inte ser alltför begravningsklädd ut. ;)
 
Det spöregnar här idag och molnen gör så att det nästan är kväll. Jättemörkt ute. :( Har varit ute och gått en kort promenad tidigare men nu ska jag ta av mig träningskläderna och istället sätta på mig varma kläder och gå till jobbet.
 
Börjar bli lättad nu för jag har kommit en bra bit på väg med mitt examensarbete och samtidigt har jag även hunnit göra den sista läsuppgiften i skolan där jag skulle skriva en kort recension om en hel bok som bara fick vara mellan 1000-1500 tecken. Det var skit svårt! Det är det som är det roliga med journalistik. Ju kortare texter desto svårare att få med allt och formulera. När man gick i grundskolan var det de långa texterna som man tyckte var svårast för att det var för mycket text att skriva. Men det är alltså motsatt effekt i journalistbranschen.

Kram kram
 

Norr Mälarstrand

Publicerad 2013-04-17 18:57:00 i Allmänt,

 
 
Nu har våren kommit till Stockholm! Jag gick en 40 minuters promenad efter jobbet idag längs vackra Norr Mälarstrand. Blev så glad av värmen ute, solen som strålade, folk som satt och solade på parkbänkar, änder som plaskade i vattenbrynet och hurtiga människor som joggade i full träningsutstyrsel.
 
När jag hade gått min runda så gick jag till H&M och köpte två par skor. Jag fick panik då jag kom på att jag endast har vinterskor och högklackat att sätta på mig inför våren. Liiite för varmt med varmfodrat nu och höga klackar passar sig inte så bra till vardags. :) Jag köpte ett par ballerina och ett par vita tygskor med snörning som är fint till jeans. Det är dags att sätta på sig sådana skor nu! Äntligen! Köpte även en träningströja på rea.
 
 
Dagens middag. Gott!! Jag avskydde grönsaker när jag var liten. Tyckte det var så äckligt och kunde inte förstå hur folk kunde äta kaninmat  men ju äldre jag blivit desto mer gillar jag det. Jag skulle kunna äta upp ett helt salladshuvud på nolltid. Mmm så gott!
 
 

Apatisk

Publicerad 2013-04-16 23:24:00 i Allmänt,

 
 
Idag var det tänkt att jag skulle ta och sätta igång på allvar med mitt examensarbete. Första versionen ska vara inlämnad på fredag. Men jag har istället kopplat bort alla tankar på vad skola heter och istället lusläst artiklar på internet om terrordådet i Boston.

Det värsta är att man tänker: "Jaha och vart kommer det ske nästa gång?" Det kommer aldrig få ett slut utan tragedierna kommer fortgå. Sen kan jag också bli förbannad över hur stor uppmärksamhet USA får i media så fort det händer något där borta. Barn och vuxna dör i bombskjutningar varje dag i till exempel Syrien men det uppmärksammas tyvärr inte alls på samma sätt. Det har tragiskt nog blivit så vanligt där borta att det inte når fram ända hit.
 
Länken nedan är värd att titta på. Jag blev otroligt illa berörd. Ett av dödsoffren, Martin 8 år, hade för ett år sedan skrivit "No more hurting people. Peace" på ett papper i skolan. Hans kloka ord blev dock inte verklighet utan han sprängdes till döds igår.
 
http://edition.cnn.com/2013/04/16/us/boston-boy-killed/index.html?hpt=hp_c1
 
Jag minns inte sist jag var så här apatisk som jag har varit idag. Och ändå har jag jobbat, varit ute på promenad, haft sönder min ena fot (skavsår i form av blodfyllda blåsor), varit och handlat och hämtat ut ett paket i form av pilatesbollen och hopprepet som jag beställde. Jag skulle köra lite med grejorna när jag kom hem men hade ingen lust överhuvudtaget utan la mig på soffan istället.
 
Nu ska jag sova bort denna dag och hoppas att jag finner ork till att göra klart första versionen imorgon.
 
Peace!
 
 
 

Kom ihåg detta kära läsare!

Publicerad 2013-04-15 22:43:00 i Allmänt,

 
Det finns alldeles för många människor i vår omgivning som tror att de är störst, bäst och vackrast och som alltid tror att dom har rätt, vet ALLT och som aldrig skulle erkänna att dom har fel eller be om ursäkt för saker och ting. Men kom ihåg att det är dessa människor som är dom som är mest osäkra och svaga omkring oss.
 
Det är dom som vågar misslyckas, vågar ha fel och som vågar be om ursäkt som är dom starkaste människorna och som har ett gott självförtroende.

Jag hoppas och tror att alla mina läsare är av den sistnämnda sorten. :)
 
 

Myskväll!

Publicerad 2013-04-14 02:30:00 i Allmänt,

Har lagt mig tillrätta hos Josefina nu. Vi ligger och diskuterar blyga killar och relationer i största allmänhet.

Tidigare har vi ätit jättegod mat som jag blev bjuden på. Sen kollade vi på film, käkade chips och choklad. En riktig myskväll med andra ord.

Det går framåt sakta men säkert

Publicerad 2013-04-12 23:36:38 i Allmänt,

 
 
Idag slog jag mitt personliga rekord i promenadtid :) Det går framåt sakta men säkert. Snart får jag leta upp en ny rutt som tar längre tid att gå till jobbet. Jag ska gå längs Norr Mälarstrand nästa gång tänkte jag. Det finns bara ett minus med denna app och det är att hela rutten inte syns. Nu har jag fått lagt till själv. Startade hemma hos mig och slutade vid jobbet.
 
Gud vad mycket bättre jag mår redan av att ta långa promenader. Jag som har varit en soffpotatis innan, hur har jag kunnat gå miste om detta som är så skönt. :) Jag vill vara ute och gå jämt, varje dag och helst långt. Sen tänker jag på vad jag stoppar i mig också vilket jag aldrig gjorde förut. Jag får passa mig bara så att jag inte åker på någon ätstörning :S Jag har alltid trott att ätstörning är när man är sjukligt smal och delvis spyr upp maten. Lite som anorexia. Men jag fick veta senast för några månader sedan att ätstörning inte handlar om vikten i sig utan hur besatt man är av träning och kalorier. Min klasskompis Catherine jobbar med att hjälpa tjejer med ätsörningar så jag har fått veta en hel del om detta av henne som jag inte visste förut.
 
Nu ska jag sova. Jobb 8-17 imorgon sen ska jag hem till Josefina på filmkväll. Ska även sova över där vilket ska bli mysigt.
 
Sov gott!
 

Singel eller upptagen?

Publicerad 2013-04-12 14:37:00 i Allmänt,


Vilken rolig idé 7 eleven har kommit med. När man köper en kaffe hos dom kan man välja mugg utifrån hur ens civilstånd ser ut. Grön = singel och röd = upptagen. Haha vad gulligt ;)
 
Det här var faktiskt en riktigt bra affärsidé. Sverige tillhör det land i VÄRLDEN där människorna är mest blyga och där det finns flest singlar. Stockholm ligger på första plats för att vara den singeltätaste staden i världen. Och ja jag är inte förvånad. Många lever själv på grund av att de fokuserar på karriär och vill uppnå och komma någon vart innan man skaffar barn. Man nöjer sig inte riktigt med vad som helst och är gärna nyfiken och vill testa på så mycket som möjligt.
 
Jag kan även tycka att jag vill samla på mig och ha mycket livserfarenhet som jag sedan kan lära och dela med mig av till mina barn. Och ju äldre man blir som singel desto bekvämare blir man och mer kräsen för att låta någon komma in i sitt liv. Det är några av orsakerna till att Sverige är så singeltätt. Att folk är blyga för att ta kontakt har 7 eleven snappat upp och kanske kan muggarna hjälpa lite på traven nu ;)
 

Hopprep och pilatesboll

Publicerad 2013-04-12 00:45:00 i Allmänt,

 
 
Köpte dessa träningsredskap alldeles nyss. Nu ska jag hoppa och köra pilatesövningar så det står härliga till. Gud så bra att man kan få en tight och snygg kropp medans man tittar på tv. ;) Förena nytta med nöje!
 
Kram och sov gott!
 
 

Fin inredning att bli inspirerad av

Publicerad 2013-04-11 00:11:20 i Allmänt,

Hej alla.

Jag har inte glömt bort bloggen även om det verkar så. Har varit lite upptagen med både det ena och det andra bara.
 
Nu är jag tillbaka i huvudstaden igen. Har jobbat igår och idag. Ska jobba hela veckan ut nu. Ser fram emot en mysig helg sen. På lördag ska jag hem till Josefina och hennes kille Johannes och kolla film och äta chips. Och på söndag ska jag ut med Louise och ta en öl då vi båda är lediga på måndag. Ser fram emot helgen!
 
Här kommer jättefina inredningsdetaljer att bli inspirerad av.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bankhuset

Publicerad 2013-04-08 00:03:36 i Allmänt,

Ida och jag testade det nya stället Bankhuset igår. Det var riktigt bra. Litet men bra folk då åldersgränsen var 22 och dom var stenhårda på det. Kanske lite för ungt med 22 års gräns men det var många som var 25-35 där som tur var. Hade jättekul med Ida igår.

Jag åkte hem till Emma och Peter på kvällen idag och träffade dom och lilla Kian. Vi åt god kinamat. Nu ska jag strax sova. Imorgon ska jag äntligen få träffa Sofia som jag inte har sett på över ett år!! Som jag har saknat och längtat efter henne.
 
 
Igår testade jag att locka håret för första gången på flera år. Det blev ju inte så tokigt. :)
 
 
Svart linne med gulddetaljer och tunn jacka med guldstenar. Jag har fått dille på guld den senaste tiden tror jag. Hehe.
 
 
Bankhuset ibörjan av kvällen.
 
 
Vi!
 
Kram
 

Fina vårfärger att inspireras av

Publicerad 2013-04-06 15:59:10 i Allmänt,

 
Lilla V är supercool i kläder från Geggamoja som kusin Marie säljer i sin butik. Såååå himla fina kläder! Jag skulle kunna köpa kläder av detta märke även fast jag inte har några barn än.
 
 
Vilken skillnad i bildkvalitén mot igår va? ;) Denna bild blev jättefin! Farmors fina blommor och vas. Var där och fikade nyss.
 
Nu ser jag fram emot kvällen. Vad roligt det ska bli!!
 
 

Framme!

Publicerad 2013-04-05 23:47:54 i Allmänt,


Åkte taxi med världens trevligaste chaufför hemifrån mig till t-centralen idag. Gud vad glad jag blir av sådana vänliga och glada människor! Tog tåget runt 12-13 för att slippa allt folk och det var det bästa jag har gjort. Jag var nästan själv på pendeln till Uppsala. Jag njöt av varje sekund!
 
 
Åkte raka spåret till Gävle där jag både fikade och åt middag med mamma och pappa. Vi käkade på Church Street. Det var 6 år sedan jag åt där sist. Kändes även som om det var 6 år sedan jag åt hamburgare sist också så det fick det bli idag.
 
Nu har jag lagt mig i sängen. Ska gå ut och gå imorgon innan jag hälsar på farmor, mormor och morfar. Sen ska jag åka till Stadium Outlet och köpa ett hopprep. Perfekt träning som man kan utföra i hemmet. Jag har ju över 3 meter i takhöjd så det funkar utmärkt att hoppa hopprep där. Detta trodde jag aldrig om mig själv, att jag skulle bli ett hälso- och träningsfreak. Dock på väldigt låg nivå. Jag har till och med laddat hem appar som RunKeeper där jag dagligen vill slå mitt personliga rekord. Har även bestämt mig för att gå ner 3-4 kg innan sommaren vilket jag egentligen absolut inte behöver. Men man får tydligen sådana här korkade idéer för sig när man bor i en stor stad och rör på sig väldigt mycket.
Sen imorgon kväll ska jag ut och ta ett glas med Ida på det nya stället i stan som tydligen heter Bankhuset. Ska bli spännande att se vad det är för ställe.
 
PS. En pinsam grej som jag måste dela med mig av. Ni kanske ser att mina bilder är under all kritik. Jag har varit så jävla förbannad hela dagen för att det blir suddiga bilder och har försökt att rengöra kameralinsen ungefär 1 miljon gånger. Jag har tänkt väldigt negativa tankar om folket som reparerat min mobil och har tyckt att dom inte ens har varit värd luft. MEN så fick jag till min glädje se något nyss. Det satt ju för fan en plastbit över linsen som jag inte hade tagit bort efter att den blev lagad! Hahaha. Så typiskt mig. Aja, nu kan bilderna bli fina igen. Det får ni se i nästa inlägg ;)
 
Kram

Ännu mer motiverad när kläderna har kommit

Publicerad 2013-04-04 14:36:16 i Allmänt,

 
Idag kom mina träningskläder. Kul! Jag blir mer motiverad av att ge mig ut när jag har nya fräscha kläder. Idag har jag packat hela dagen och varit ute på en promenad på förmiddagen. Ska ta en längre promenad nu innan jobbet också. Åh vad glad man blir av solen och det sköna vädret! Lite jobbigt dock att det är så kallt på kvällarna och varmt på dagarna. Hoppas det går över snart! :)
 

Detta har jag aldrig sett förr

Publicerad 2013-04-03 08:19:08 i Allmänt,

 
Har ni sett vad snyggt! Hur har dom gjort detta?! Haha förstår verkligen inte. Har aldrig sett hål på detta ställe förut. Det är min gamla klasskompis Camilla från gymnasiet som har smyckat sig så fint.
 

Puss & god natt

Publicerad 2013-04-03 00:59:00 i Allmänt,

 
 
Jag har laddat ner några appar som ska göra bilderna på kameran klarare och ge bättre kvalité - även i mörker. Testade på mig själv och ja vad säger ni? Det gick väl så där va? ;) Haha sämsta skitkamera någonsin! Jag säger som den härliga tanten från Hofors på Ullared. FAAAN jag blir så förbannad! ;)
 
Nu ska jag bara jobba två dagar till, hämta ut lite paket som kommer med posten imorgon, packa och sedan åka norrut. Längtar så mycket efter min mamma och pappa nu. Ja, och efter alla andra också förstås :)
 
 

Påskmiddag i form av tacos

Publicerad 2013-04-01 23:26:12 i Allmänt,

 
Jag gick emot traditionerna denna påsk och valde bort påskmiddag och bjöd istället min kompis Josefina på tacos. Vi hade en supermysig kväll med mat, prat, skratt,chips och dipp till Ullared. Mycket trevligt!
 
 

Legs

Publicerad 2013-04-01 11:14:00 i Allmänt,

 
 
Vad roligt. Tycker mig kunna se att jag har fått lite mer fastare ben och lår på senaste tiden. Tack vare alla dessa promenader skulle jag tippa på och för att man torterar benen i höga klackar när man är ute och dansar ibland :) Jag bespar er mina tår som i och för sig inte ens fick plats på bild då jag har världens kanske längsta tår, en gen jag fått efter min kära pappa. Haha vi har exakt likadana fötter. :)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag tvätta så att jag har rena och fräscha kläder tills jag åker uppåt i landet på fredag.
 
Kram kram
 

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela