missmk

Live your life before someone else does

Min duktiga vän!

Publicerad 2013-08-31 15:31:00 i Allmänt,

Är så stolt över min fina vän Fredrika som är så jäkla duktig och driven!
 
Tvåbarnsmamma, jobbar som förskolelärare och är numer också framgångsrik hudvårdskonsult inom Mary Kay. Hon var i Göteborg nu i helgen på ett seminarium och är numera ett känt namn inom Mary Kay såg jag. Alltså hur har människan tid och ork med allt?!
 
Inte nog med allt detta så har hon även en jägarexamen och kör skoter/fyrhjuling som om hon inte har gjort annat i livet. Jag älskar dessa människor som Fredrika som visar att det faktiskt går att ha ett liv utöver sin egen familj (som såklart är det viktigaste) men hon visar att ingenting är omöjligt här i livet.
 
 
Fredrika med sonen Alvin 2 månader.
 
 
Fredrika och jag för många många år sedan. På den tiden då vi var ett rätt stort tjejgäng som umgicks JÄMT och som festade tillsammans. Vi festade alltid med ett stort gäng killar också och alla vi tjejer hade en varsin kille. Vissa av killarna bodde till och med i samma trappuppgång och alla kände alla. Haha vilka minnen! Det var en viktig tid i våra liv.
 

Sen kom dessa två små godingar. Har inte riktigt förstått än att jag är gudmor till Vilja. En sådan otrolig ära. :)
 

Soool!

Publicerad 2013-08-29 20:54:28 i Allmänt,

 
Ser lovande ut ;) På söndag eftermiddag är vi där!! Gud vad jag längtar nu!
 

Hahaha

Publicerad 2013-08-28 23:05:45 i Allmänt,


Fantastiskt roligt!!!! :) Florida Everblades hånar sina motståndare med denna reklam på sargen vid spelarbåset. Bilden är ifrån förra året i oktober men jag såg den först nu. Oj vad jag skratta när jag fick syn på den.
 
 
Och på tal om hockey... Jag provade denna supersköna tröja när jag var och shoppade lite höstkläder igår. Ser ut lite som en sport/hockeytröja och jag älskar sådana tröjor. Så mysig att bara ha på sig och gå runt i när man är hemma och inte gör någonting. Dock kändes det mer som om jag hade ett tält på mig än en tröja och då var detta ändå XS. Men jag ångrar att jag inte köpte den för den var sååå skön!
 

Min personlighet

Publicerad 2013-08-27 18:23:43 i Allmänt,

 
Detta ska tydligen vara min personlighet och ja det stämmer väldigt bra faktiskt. Jag har sådana mål och drömmar just nu i mitt liv vad gäller karriären. Jag älskar psykologi och beteenden hos människor samtidigt som jag vill skriva. Så jag funderar på att framöver även plugga till livscoach. Jag har hittat en utbildning som verkar jättebra! 10 månaders utbildning och efteråt är man certifierad livscoach.
 
Jag skulle då vilja kombinera skrivandet med att jobba med beteende och psykologi. Jag är så avundsjuk på min mamma som precis börjat plugga bland annat psykologi och medicin. :) Hon kommer vara utbildad undersköterska när hon är klar. Men läkare och undersköterska skulle definitivt inte passa mig då jag är känslig för blod och är lite av en hypokondriker..
 
Som ni kan läsa i min personlighetsbeskrivning (som för övrigt även ingår i livscoachutbildningen) så är skribent ett yrke som passar mig. Tur att jag har pluggat det då. ;)

 

Au Revoir!

Publicerad 2013-08-25 19:16:00 i Allmänt,


Slängde ihop ett väldigt slarvigt avskedsmeddelande till mina kollegor på överlämningen idag.
 
Vi har varit underbemannade ett bra tag nu (säkert ett halvår) och det har inte kommit in någon ersättare för mig ÄN som det egentligen skulle ha gjort när jag sa upp mig i maj. Detta innebär att mina kollegor bokstavligen sitter i skiten efter imorgon. Det är mycket pussel att få ihop med schemat. Tycker så synd om dom och fattar inte hur "ledningen" inte kan bry sig alls om detta. Så jävla dålig stil.
 
Vore jag chef på ett företag skulle det absolut viktigaste vara att mina anställda mår bra och att dom inte blir orättvist behandlade. Men det är svårt att tänka så för vissa när det bara handlar om pengar tyvärr...
 
Jag är glad att det är över nu för jag vantrivdes i slutet av många olika anledningar. Men jag hoppas som sagt att det ska bli till det bästa för mina kollegor framöver.
 

Vilken fantastisk fest!!

Publicerad 2013-08-25 03:28:42 i Allmänt,

Nyss hemkommen ifrån 50 års festen. Jag har haft så himla kul! Träffat jättemånga nya människor: Alla har varit supertrevliga. Josse och Ulle (som födelsedagsbarnen kallas) hade ordnat allt så himla bra. Dom hade gjort all mat och efterrätter på egen hand. Fantastiskt gott! Sen befann vi oss i en härlig miljö på en terrass med utsikt över Mälaren.
 
Nu är denna fest avklarad. Nu ska jag hem till mamma och pappa imorgon. Sen åker jag, Josse och Emilia till Spanien nästa helg. Gud vad skönt det ska bli! Men som sagt först hem och hälsa på mamma och pappa. Dom båda har skaffat facebook nu, som dom minsann aldrig skulle göra ;) Men nu har även dom fastnat på denna fruktansvärda sida (ja jag är trött på fb, den sidan börjar bli lite barnslig) men jag ska hjälpa dom att komma igång :)
 

Jag bor ibland i en taxi. Älskar att vara bekväm när det gäller resor. Jag lägger mycket hellre lite extra pengar på taxi än att åka tunnelbana och gå till ställen man aldrig varit på tidigare. Festen var i Mälarhöjden ikväll precis vid vattnet. Ja, lycka till att komma dit utan att gå vilse och bli andfådd från tunnelbanan. Mycket lättare och mer bekvämt att ta taxi från jobbet direkt till festen.
 
Och sen samma visa hem. Nu fick chauffören släppa av mig på jobbet på vägen hem. Ja inte nog med att jag ska dit och jobba kl 11 imorgon. Jag fick även åka dit i natt när jag kom hem för att hämta mina hemnycklar som jag hade glömt ta med mig till festen. Typiskt mig. ;)
Sov sött!
 
 
 
 

Härlig dag!

Publicerad 2013-08-23 02:09:00 i Allmänt,

 
Idag har jag träffat Jacqueline. Så himla gullig tjej och jätteduktig karriärsmässigt! Hon är utbildad journalist precis som jag och har frilansat en del. Hon har nischat in sig på området kring relationer och är relationsexpert. Några av er har säkert hört henne i Vakna med NRJ där hon varje tisdag pratar om allt ifrån dejting, svartsjuka och självförtroende. Känner mig så harmonisk i hennes sällskap. Vi ska ses igen nästa vecka.
 
Sen jobbade jag eftermiddag idag. När jag kom till jobbet sa min kollega Yvette att hon ville gå ut och ta en öl med mig efter jobbet eftersom vi jobbade sista passet tillsammans ikväll. Lite sorgligt. Men vi kommer såklart att ha kontakt efter att jag har slutat. Vi gick till Bishop Arms. Kom hem nu för ett tag sen.
 
Imorgon ska jag gå och hämta mitt pass som har kommit. Helt otroligt, jag ansökte om nytt pass igår. Kvinnan sa att det skulle ta fem arbetsdagar men nej då det tog knappt 24 timmar.
 

Känns tryggt att det första jag ser är detta när jag kommer upp från tunnelbanan nattetid. :)
 
 
Sov gott fina ni!
 

Why are.....

Publicerad 2013-08-21 23:35:00 i Allmänt,


Stackars oss. Vi verkar inte ha så bra rykte om oss i resten av världen. Dessa fraser kommer upp på google bara man skriver "Why are".

Det är ju sant att vi är tråkiga och väldigt försynta av oss. Vi pratar ju inte med främlingar till exempel. Det är väldigt vanligt att man gör det i exempelvis USA. Där kan man prata om allt mellan himmel och jord  med en främling på gatan och det skulle inte vara några konstigheter. Det skulle aldrig förekomma i Sverige. Skulle man göra det här så skulle folk ringa Ulleråker.
 
Men att vi tydligen är kända för att vara "rude" var väl lite överdrivet? Det tycker inte jag att vi verkar..
 
Sov gott!
 
 

Ledig dag = Fått mycket gjort

Publicerad 2013-08-21 16:55:49 i Allmänt,

'

Idag har en sten lyfts av mina axlar. Har varit ledig idag och har kunnat uträttat många viktiga ärenden.
 
Först var jag till polisen och fixade nytt pass. Det var så otroligt mycket folk där och över en timmes väntetid. När jag hade tagit min kölapp gick jag en liten promenad runt kvarteret. När jag gick tillbaka var det fortfarande många nummer kvar. En man kom fram till mig och sa "du kan få min lapp, jag måste gå". Jag hade nummer 217 och han hade 201. Så himla snällt!! Tack vare den snälla mannen behövde jag bara vänta en kvart till.
Passfotot blev så jäkla dåligt haha. Kvinnan hade så bråttom och sa åt mig att inte le (tydligen får man inte göra det) sen bara knäppte hon utan att jag var beredd. "Vad bra det blev!" skrek hon. Haha jo tjena. Jag såg hemsk ut! Tur att man inte behöver använda passet så mycket.
 
När jag var klar hos polisen gick jag till Kungslås som ligger i närheten av mig. Dom kopierade mina nycklar. Jag har tänkt fram och tillbaka angående det här med låset. Jag bestämde mig för att bara kopiera. Det har gått så lång tid nu så att om tjuven hade vetat till vilken lägenhet nycklarna går till så hade han varit här för längesen.

Sen gick jag och köpte presenter till Josefina och Ulrika. Dom båda har fyllt 25 och ska ha 50 års fest på lördag. Det ska bli jättekul! Sen åker jag hem till Karlholm/Gävle på söndag. :)
 

Jag vill börja jobba på AB för att skriva INTRESSANTA artiklar som det inte finns många av idag!

Publicerad 2013-08-20 23:02:00 i Allmänt,

 

Idag svor jag högt för mig själv på jobbet och var nära på att kasta tidningshelvetet i väggen på lunchen. Alltså vad är det som händer med vårt samhälle? Aftonbladet har tidigare varit en seriös tidning full av intressanta och VIKTIGIA artiklar som verkligen betyder något.
Nej istället ska man behöva läsa om det som ni ser ovan?!!! Helt otroligt!!! Vem FAN rent ut sagt, bryr sig om att en nobody och en tjej som varit vän med Prinsessan Madeleine har gift sig???? Jag orkar inte längre!

Jag har själv sökt jobb på Aftonbladet och jag kommer göra det igen för att förhoppningsvis bli en sådan journalist/skribent som skriver om intressanta artiklar så att denna totalt oväsentliga fakta kan försvinna ur tidningen för gott. Okej att den här artikeln får finnas med i Se&Hör eller liknande men INTE i Sveriges störta nyhetstidning. Bedrövligt minst sagt!!
 
Vore jag Elisabeth Lidén som skrivit artikeln ovan skulle jag skämmas ögonen ur mig och hade nästan bönat och bett om att mitt namn inte skulle synas nedanför texten.
 

Så här ska artiklarna se ut!! Sportbladet hade lyckats idag. En artikel om en fantastisk kvinna som simmat flera mil i våra världshav, en sträcka kallad Oceans Seven. En av alla sträckor tog till exempel 19 timmar att simma. Hon har simmat i kolsvart mörker i öppet hav (vilket är min absolut största fasa) hon har simmat i 12 gradigt vatten, i storm med 8 meter höga vågor, simmat ifrån hajar och blivit bränd av maneter.
 

Vad säger man? Helt otroligt vilka häftiga människor det finns. Fantastiskt!
 

Fridays, Anglais och Nosh and Chow

Publicerad 2013-08-18 19:06:00 i Allmänt,

Vilken rolig kväll jag hade igår! Det var så kul att vi alla var samlade igen. Vi hade så mycket att prata om. Vi träffades på Fridays i Kungsträdgården. Gick sedan vidare till Scandic Anglais men gick snabbt därifrån till ett annat ställe som vi hade gått förbi tidigare som är en jättefin bar och restaurang på Stureplan. Nosh and Chow heter stället. Helt okej, gott vin och väldigt trevlig personal.
 
Dock var det lite fjantigt där inne då dom hade spärrat av en trappa. Och framför trappan stod tre (!) vakter och såg till att ingen gick uppför trappan. Där uppe höll nämligen Skarsgårdsbröderna till. Säkerheten var ungefär lika stor som om det var Obama som var inne på detta ställe. Sådant här gör mig bara förbannad när man är ute och att det ska fjäskas så mycket för kändisar i Sverige som inte ens är kända. Tycker det är så löjligt. Okej om det hade varit Zlatan eller Obama men inte annars.

Nog om det. Efter att vi hade varit på denna fina bar gick vi och åt nattmat och Hope åkte hem samtidigt. Hon är helt otrolig. Hon har blivit manager för ett område på American Airlines och skulle vara på jobbet kl 5 i morse och jobba till 16 idag. Och ändå gick hon ut med oss. Fattar inte hur hon orkar. Hon är ingen ungdom längre heller (37) och då ska man inte orka med sådant. Jag hade ALDRIG pallat det. Men hon är tuff den där Hoperskan. :)

Hon har även så roliga berättelser att komma med när vi ses. Alltid en massa tok som folk gör på Arlanda (och jag vet ju själv av egen erfarenhet vilka knäppa situationer som kan uppstå där). Igår fick vi höra att hon nyligen fick ta hand om sångerskan Katy Perry på Arlanda som hade vägrat gå igenom säkerhetskontrollen. Hon hade istället suttit som en diva i en limo ute vid vipen på Arlanda. Det hade gått så långt att Hope var tvungen att sätta sig med henne i limon och tala med henne som man gör till ett barn när man ska locka dom att göra något. Haha så himla kul! Man tror knappt sina öron om hur folk kan bete sig.
 
Idag var vi och käkade pizza där jag bor sen gick vi en sväng på stan. När vi satt och åt pizza kom "Ove Sundberg" i en tjusig kostym. :) Dom håller på spelar in Solsidan säsong fyra för fullt nu lite överallt. Dom söker även statister till olika scener så om ni vill vara med så passa på att söka för en statistroll vettja. :) Dom söker bland annat folk som ska spela tennis och dansa salsa. :)
 
Nu har jag lagt mig tillrätta i soffan och ska sova snart. Väldigt mysig helg med härliga vänner. Hoppas ni hade en lika mysig helg!
 

Min fina Sofia som om en månad lämnar Sverige igen (hon kom hem från Australien tidigare i år). Den här gången ska hon till Barcelona och plugga spanska.
 

Hope och Amanda på Fridays.
 

Nosh and Chow.
 

Mc Donalds nattetid. Tänk att det smakar så förbannat gott varje gång man har varit ute. :)
 
 
En dag på stan.
 
Kram på er.
 
 

Återförening med en massa ARN-folk

Publicerad 2013-08-17 15:24:40 i Allmänt,

 
Sitter och dricker en öl nu och väntar in Sofia.. Vi tjejer ska ses på Fridays kl 21. Sen ska vi vidare till Anglais. Ska även möta upp ett gäng lastare från ARN som också ska ut. Kommer bli så kul att träffa alla igen!

Jag måste nästan tillbaka till en flygpalats och jobba igen. Jag har aldrig trivts så bra med kollegor som jag gjorde på Arlanda. Det var alltid en sådan bra stämning mellan alla och vi hade alltid så kul. Precis som det ska vara på en arbetsplats. Och ikväll ska vi ha ännu roligare! ;)
 
Hoppas ni också får en härlig kväll vad ni än ska göra!
 
Kram kram
 

Torsdag

Publicerad 2013-08-16 18:44:00 i Allmänt,

Igår åkte jag till Odenplan och köpte med mig en sådan där nyttig juice som alla köper hela tiden. Var ju tvungen att testa denna jäkla nyttiga trend. :) Det är det bästa med att bo i en stor stad. Det finns butiker för allt.
 
Denna juicebar som jag var in i var supermysig. Det var lådor med frukt och grönsaker från golv till tak och bakom disken stod två killar och blandade alla möjliga sorters drycker. Jag tog en juice som hette Rod Stewart. Den innehöll blåbär, kiwi, granatäpple och mango. Den var supergod! Tog med mig den och gick till Haga Parken och satte mig och solade ett tag.
 
Åkte sedan hem till Josefina. Hon hade stukat foten rejält och kunde knappt gå. Stackars henne. Jag gick ut och köpte mat till oss. Sen åt vi och kollade på friidrotten. Kul med ett guld! Jäkla duktig tjej den där Abeba! Josefina och jag är väldigt lika varandra till sättet. Bland annat så gillar vi båda sport. Hon har spelat handboll i många år och jag spelade fotboll när jag var yngre. Kul med en kompis som man kan sitta och titta på sport med på tv:n :)

Alla mina andra vänner från högstadiet fram tills nu (förutom Camilla som tack och lov också gärna kollar på sport, framför allt hockey då hon ju har en hockeyspelande pojkvän) har aldrig gillat sport. Jag minns i skolan i högstadiet att jag tyckte idrotten var riktigt kul och gillade alla bollsporter vi körde.
 
Mina närmaste vänner hatade idrott och skolkade alltid. Det slutade med att jag också gjorde det för att jag hellre ville umgås med dom och typ sitta och spana efter dom snyggaste killarna i skolan. Haha. Synd att man faller för grupptryck i den åldern. :( Det förstör för dom allra flesta.
 
Jag började med ett starkt VG på idrotten i sjuan för att sedan gå till ett svagt G i nian på grund av att jag hellre föll för grupptrycket. :(  Men som tur är kan man ta igen sådant man egentligen ville syssla med back then nu istället. :)
 
 
 

Det åskar varje dag nuförtiden..

Publicerad 2013-08-14 18:43:00 i Allmänt,


Är ledig idag och imorgon. Sitter inne i soffan och kurar. Det åskar varje dag nuförtiden. Det var längesen jag tog en lång promenad nu vilket jag känner inombords. Mår inte sådär fantastiskt som jag gjorde i början av sommaren. Fan att man måste hålla igång hela tiden. Varför kan man inte bara köra på i 3 månader som jag har gjort och sen håller sig kroppen och själen i trim för all framtid sen. :)
 
Men jag gillar inte att vara ute när åskan går. Jag är en av dom som får ont i huvudet och känner mig konstig när jag ser en blixt. Det knäpper liksom till i huvudet. Svårt att förklara men det har väl att göra med att blixten har en sådan kraft. Sen har jag blivit skrämd av åskan när jag var liten.

Mamma har berättat att jag satt på ett bord en gång när åskan gick. När det blixtrade till och small samtidigt blev jag så rädd att jag ramlade ner från bordet och slog ut en tand. Eller rättare sagt, jag slog upp tanden i tandköttet så att den försvann.
 
Precis när detta hände kom pappa hem från jobb på sjön. Han hade varit borta i tre månader och det första han möttes av när han kom hem var ett gråtande barn. Han hann knappt kliva in genom dörren innan han fick åka med mig akut till tandläkaren. Jag har faktiskt ett svagt minne av detta. Jäkla åska vad den kan ställa till med!
 
Längtar faktiskt till hösten nu när det blir lite kallare och man inte bara behöver vara ute och gå hela tiden. Det ska bli skönt att gå och simma igen. Inge kul att göra det inomhus nu när det fortfarande är varmt ute. Men snart så. :)
 
Kram.

 

Utgång på lördag och jag hann få körkortet idag..

Publicerad 2013-08-14 17:01:00 i Allmänt,

 
Var och hämtade ut mitt nya körkort idag. Dom ser helt annorlunda ut nu än det jag hade innan. Dom är snyggare nu tycker jag. Gud vad jag har känt mig lite utanför samhället utan ett id. Idag kan man ju inte göra nånting utan ett leg. Jag kastade mitt pass för ett tag sen också som hade gått ut så det har jag inte heller kunnat haft och legitimera mig med.
 
Ska ut på lördag. Är därför glad att jag fick hem detta på posten nu. Utifall att någon dörrvakt/bartender tycker att jag ser för ung ut för att dricka alkohol i helgen. ;) Man vet ju aldrig.
 
Sofia, Amanda, taxichauffören och Hope utanför hotellet på Manhattan. Underbara människor!!
 
Detta gamla Arlandagäng ska återförenas på lördag. Det ska bli sååå kul!!! Vi fyra var i New York tillsammans 2010. Kommer aldrig glömma den resan! Ett roligt minne jag har var att vi blev uppraggade av finanasmän mitt på dagen som jobbade i Trump-Building på Wall Street. Dom ville bjuda ut oss på kvällen och blev helt lyriska när vi sa att vi kom från Sverige. Tydligen är vårt land populärt i USA av någon anledning. 
 
Minns att vi sa till varandra "Herregud vad fan ska vi ha på oss när vi ska ut med miljonärer på restaurang?!" Vi fick lite panik och grävde i våra väskor. Jag hade med mig en långklänning fullt med paljetter och strasstenar på som jag aldrig använt tidigare. Tyckte att den passade bra att ha på sig i New York så jag tog på mig den.
 
Vi tog taxi till stället vi skulle ses på och vi alla fyra var uppklädda till tändarna när vi skulle möta dessa herrar utanför. Vi trodde att vi skulle till en av New Yorks mest exklusiva restauranger. Bara den lilla detaljen att adressen dom gav oss gick till en helt vanlig sportbar (tänk Olearys). Haha.
 
Där satt miljonärerna med avslappnad klädsel (pikétröjor och shorts) och vi hade typ balklänningar. Hahaha! Dom var ju alltid klädda i kostymer och bakåtslickat hår i jobbet varje dag så det är väl klart att dom ville ha andra kläder på fritiden och kvällen vilket vi inte hade förstått. Liiiite pinsamt var det allt. Det hade varit en grymt rolig scen att ha med i en komedifilm kan jag säga. :)
 
 

"Tekniskt fel" på ett av Thomas Cook-planen

Publicerad 2013-08-13 12:03:09 i Allmänt,

 
Mamma och pappa är just nu på Arlanda och ska iväg till Mallorca. Dom skulle ha lyft 07:15 imorse men har inte kommit iväg än. Dom ska få ny information kl 14. Pappa skickade ett sms till mig och skrev att det är tekniskt fel på planet. Det tror inte jag på dock. Det kan omöjligt vara tekniskt fel på ett plan i så många timmar. Eventuella fel ska kollas upp innan avgångstid och om det mot förmodan skulle vara något fel på ett plan så ska det lösas på minst en halvtimme.
 
Det som kan ha hänt är om planet blivit påkört av den som kör ut med trapporna eller att det helt enkelt inte finns något plan. Jag tror på det sistnämnda. Dom har helt enkelt inte plan så det räcker så dom lär flyga in ett från till exempel Spanien.
 
Usch vad hemskt att sitta och vänta här hemma på flygplatsen när man bara vill iväg! Fast det är ju inget att göra åt. Många är säkert förbannade på personalen på Arlanda nu men det är aldrig deras fel. Men att man drar till med lögner om planet istället för att berätta sanningen är inte snällt när folk har betalat dyra flygbiljetter. Men tyvärr är det så det fungerar. Nu har Cook skött det snyggt och givit kompensation som tur är. Men det återstår att se om dom kommer iväg idag eller inte.
 
Mamma har med sig en del grejor till sin väninnas son som jobbar som bartender i Magaluf. Han vill tydligen ha snus vilket man inte kan köpa där nere och jag kan tänka mig abstinensen han har och ännu värre nu med försening. ;)
 

Jag vill flytta hem - mina drömhus i Gävle är till salu nu

Publicerad 2013-08-11 21:45:00 i Allmänt,

När man åker hemifrån min hemort Karlholm (3,5 söder om Gävle) in till stan så passerar man ett ställe som heter Järvsta som ligger några kilometer utanför Gävle. Där finns det två hus som jag spanar in så fort jag åker förbi där (det har ju blivit några gånger under åren). Båda dom husen är till salu just nu!! Åh vad jag önskar att jag kunde flytta dit.
I framtiden vill jag gärna bo utanför en stad med närhet både till natur och stadslivet. Sen vill jag bo i ett fint och snyggt hus (helst), alltså inga renoveringsobjekt vilket i och för sig är en smart investering. Och det skulle ju vara bra att bo nära Gävle så att man har alla nära och kära på hyfsat avstånd. Visst jag tycker inte Stockholm är så långt bort direkt men det är ju lite dyrare här. :(
 
Jag lär se till att skaffa en man snart som jag får lura i att flytta till dessa fina hus. Ja, jag hoppas på att dessa hus blir till salu snart igen i framtiden när det är dags för en själv att köpa hus.
 
Hus 1:

Så himla fint!!! Lyckliga människor som flyttar in här och i miljön runt omkring!!
 
 
Hus 2:
 

Hus 1 är finare både in- och utvändigt tycker jag men hus 2 har en fin pool! Det är något som verkligen är väsentligt för mig. Fast det är klart man kan ju alltid fixa en pool till hus 1 också. Haha vilka drömmar jag har. Nej det här går inte, jag måste se till att hitta en fin man snart som även han vill bo så här och som vill vara sambo med mig (med allt vad det innebär). ;)

Sov gott fina ni!
 

Mini Spice VS Zlatan

Publicerad 2013-08-09 20:24:00 i Allmänt,


Victoria och David Beckhams alla tre söner Brooklyn, 14, Romeo, 10, och Cruz, 7, spelar fotboll med Zlatan. Och småkillarna dribblar bort en chanslös Zlatan ;)
Man kan ju tycka att killarna ska ha sin egen far som idol. Men nej trots att pappa en gång har räknats som en av världens bästa fotbollsspelare så är deras största idol faktiskt en svensk fotbollsstjärna.
 
Någon utav dessa småkillar kommer vi nog få se mycket av framöver. Tvivlar inte en sekund på att någon (eller alla tre) kommer bli riktiga stjärnor i framtiden.

Obama till Sverige

Publicerad 2013-08-08 21:23:00 i Allmänt,

 
Om ca en månad kommer Barack Obama till Stockholm. Det är andra gången NÅGONSIN som en amerikansk president besöker Sverige. Sist var George W Busch här 2001.
 
Satt och läste om detta i SvD idag. Frågan är bara vad gör dessa politiker och presidenter när de träffas? Det står som krigsrubrik "Allisansen behöver all stjärnglans de kan få". Så jäkla löjligt. Jag hoppas för guds skull att folk inte kommer rösta på Alliansen eller tycka om dom mer för att Obama är här i två dagar och ska prata med Reinfeldt om världsfrågor. Och pratar dom verkligen om världsfrågor? Jag tror bara att det sägs så. Istället tror jag att dom nog sitter och röker cigarrer och dricker lite whiskey och pratar om livet. Eller det är så jag hoppas att det går till. Fasiken vad härligt och avslappnat.
 
För om sanningen ska fram. Märker ni någon skillnad i samhället/världen efter alla dessa "toppmöten". 2006 vann Moderaterna. Om jag ska vara ärlig så märks det ju inte så jättestor skillnad än tidigare. Det har till och med blivit lite sämre kan tyckas. Det här med kontantinsatsen när man ska köpa bostad är något jag inte gillar. Det förstör för majoriteten av det svenska folket. Sen är vården under all kritik!!
 
Jag ifrågasätter inte Obamas och Reinfeldts kompentens för jag tycker dom båda verkar vara sympatiska och professionella men det är bara så intressant när de ska ha dessa "toppmöten" och vad dom egentligen gör. Jag tror absolut att dom bara sitter och skrattar och blir lite salongs när medias stenhårda bevakningskameror har slocknat.
 
För övrigt kommer hela Stockholm förvandlas till ett överdimensionerat skyddsområde när Obama kommer hit. När han var i Norge sist var 7000 (!) poliser i tjänst enbart för honom. Innan hans ankomst hade dom även gjutit igen gatubrunnar så att inte möjliga terrorister kunde ta sig upp genom marken. Den norska budgeten för säkerheten kring Obama och hans crew låg på 163 miljoner kronor. Det återstår att se hur säkerheten kommer se ut här om en månad.
 

Lite ärenden

Publicerad 2013-08-08 00:08:34 i Allmänt,


Idag var jag ut en sväng till Täby Centrum. Jäklar vad stort det är där!! Sen fixade jag förnyelse av körkort. Har tappat bort det men hittade det igen efter att jag hade förlustanmält det. Men det var ändå tvunget att förnyas då det var i två delar och lite fint ihoptejpat ;) Hörde att man tydligen kan få böter när körkortet är så trasigt så lika bra att fixa nytt.

Imorgon ska jag jobba och ringa en låssmed. Även fast det är liten risk att det där aset hittar till min lägenhet så vill jag ändå vara på den säkra sidan.

Hoppas ni mår bra! Det gör jag. Ja, förutom att jag faktiskt går och räknar ner dagarna tills jag slutar på jobbet. Jag klarar verkligen inte av det stället och den mentaliteten som är där längre. Fy fan rent ut sagt!
 
 
Kram och sov gott!
 

Inbrott, polis, försäkringar och taxifärd på 45 minuter mitt i natten. Så har mitt senaste dygn sett ut!

Publicerad 2013-08-05 12:06:00 i Allmänt,


 
Igår skulle jag jobba till kl 21 på kvällen. Gick dock därifrån 00.30! Vi hade inbrott på jobbet. Gäster blev av med sina värdesaker. Jag fick stå och prata med polisen hur länge som helst samtidigt som jag tröstade en tjej som var jätteledsen som inte ens kommer ifrån Sverige. Hon blev av med allt. Usch tycker så synd om henne.

När min chef kom och när jag kunde gå hem så upptäckte jag att tjuven hade brutit sig in i vårat omklädningsrum. Därmed hade den jäveln tagit mina hemnycklar. Jag ringde några av mina vänner som naturligtvis låg och sov men fick till slut tag på Mia (tjejen jag hyr lägenheten av). Fick åka taxi hem till henne och hämta extranycklarna. Varken jag eller taxichauffören kunde hitta hennes adress på gps:en så vi åkte omkring och letade utan någon som helst hjälp av tekniken. Det kunde ha blivit dyrt men som tur är så finns det snälla människor så jag behövde bara betala 200 kr för en taxiresa på 45 minuter! Älskar sådana snälla människor!
 
 
 
Kom väl hem runt 1-2 i natt. Kunde inte sova. Tankarna snurrade. "Någon annan har mina nycklar! Tänk om någon tar sig in här medans jag sover!" Mias kille är polis och han sa dock att det är omöjligt för tjuven att hitta just min lägenhet. Får se om vi ska byta lås i alla fall.
 
Idag har jag pratat med Länsförsäkringar och håller just nu på ringer polisen igen och ska få hjälp. Men om det nu skulle vara så att tjuven hittar min lägenhet (måste ju vara större chans att jag vinner 100 miljoner på lotto) så skulle min hemförsäkring täcka detta nu sa en snäll kille på Länsförsäkringar.
 
 
 
Mycket nu. Börjar dessutom plugga idag men det får tyvärr komma i andra hand nu..
 
 
Kram
 

Har Robert Pettersson skrivit om mitt liv?

Publicerad 2013-08-04 19:36:00 i Allmänt,

 
Som ni kanske redan vet efter att ha läst min blogg ett tag så älskar jag Stiftelsen och Takida! Skulle egentligen ha följt med mina vänner Camilla och Per och kollat på Stiftelsen i Furuvik förra helgen men jag kunde inte. :(
 
Det är Robert Pettersson (sångaren) som gör att dessa grupper är Sveriges bästa utan tvekan! Jag blev helt paff när jag hörde låten Rotlös för första gången. Det känns som om texten är skriven efter mitt tidigare liv. Jag har varit precis lika elak mot en kille som han beskriver i texten. Såklart är det säkert många som känner igen sig men detta är nästan identiskt med vad jag och en kille har upplevt.
 
Alla har vi något i våra bagage. Vi har säkert sårat någon undermedvetet någon gång. Kanske krossat någons hjärta eller fått ens egna hjärta krossat.
 
Jag har lärt mig under alla år att vi dock aldrig är elaka mot varandra på flit. Jag har haft mina trasiga och bra relationer med killar. Även fast jag har blivit otroligt sårad och även sårat andra så har jag verkligen ingenting emot dom människorna idag och jag föraktar inte mig själv längre. Jag har däremot växt och blivit otroligt stark rent mentalt. Jag har kommit i kontakt med mina egna känslor och vågar även visa mina känslor i en relation idag vilket jag absolut inte gjorde förr.
 
Herregud jag minns en gång när jag var 18-20 år när jag och en kille höll ihop i två år. I slutet var jag sååå arg och sårad så att jag var nära på att till och med bli våldsam mot honom. Jag var även dum mot honom på många plan och spred elaka rykten om honom minns jag. Jag minns även att jag njöt av när han var förbannad och sårad (trots att han hade ny tjej som jag också kände väldigt väl) och trodde att jag hade ihop det med en av hans bästa vänner (vilket jag absolut inte hade).
 
Usch så elak man är när känslorna tar över! Som tur var så var vi vuxna i slutet och bad varandra om ursäkt och gick vidare på varsitt håll. Jag har som sagt inget agg mot någon idag och jag har lärt mig att älska mig själv igen vilket har tagit tid men jag är så glad över allt jag varit med om för det har gjort att jag är den jag är idag.
 
Tur att vi blir äldre och mognare med tiden :)
 
 
Gasklockorna förra året.
 
Alla dessa minnen och känslor kommer tillbaka till mig när jag lyssnar på Stiftelsens låtar. Djupa och tänkvärda texter minst sagt. Det har varit som en slags terapi för mig. Det är så konstigt hur man kan känna sig så träffad. Fruktansvärt bra låtar! Robban är grym och uppenbarligen har ju även han upplevt samma sak en gång. Det är därför jag ser upp till honom så mycket för att han bland annat vågar vara öppen med vad han har gått igenom.
 
Nu ska jag sluta vara djup :) Hoppas ni alla mår bra. Jag har varit lite seg med att uppdatera på senaste tiden men det beror helt enkelt på att jag bara jobbar i stort sätt och har inget roligt att skriva just nu. Men det blir bättre.
 
Kram

Nostalgisk kväll i Gävle

Publicerad 2013-08-01 15:06:29 i Allmänt,

Var ute och åt med mamma och pappa på kina restaurang igår. Sen gick vi en sväng på stan (stadsfest och gyllene tider i Gävle igår). Efter att GT hade spelat klart var jag hem till Ida och drack drinkar i plastmuggar. Precis som på gamla goda tiden :)

Vi gick till Allstar och dansade loss och träffade gamla kompisar från hemorten. Mycket trevlig kväll! Nu är jag på väg tillbaka till huvudstaden och ska jobba kväll.

Kram

https://cdn2.cdnme.se/3267905/7-3/pic_51fa480fe087c34b68915cf2.jpg" class="image">

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela