missmk

Live your life before someone else does

Sååjaaa!

Publicerad 2013-02-28 21:11:00 i Allmänt,

 
 
Vet ni vad jag tror? Jag tror att Brynäs har varit dåliga på flit bara för att sedan visa att dom kan när det verkligen gäller. Skulle inte förvåna mig! Nu måste dom förlora de två sista matcherna om dom ska missa slutspel och det kommer dom inte att göra. Inte en chans.
Ni ska höra alla AIK:are som jag har pratat med här i stan kära läsare. Oj oj oj vad malliga dom är att vi kommer få så mycket spö på lördag. Det ända jag har sagt är: "Mmm vi får väl se..." Men ikväll är dom inte så kaxiga längre för att Luleå har kört över dom har jag fått höra. Guuud vilken spännande match det kommer vara på lördag! Vad slumpigt att det just är dessa lag som möts  i näst sista matchen som verkligen måste kriga för att gå vidare. Så jäkla kul!
 
 
Haha pappa är bäst! Så jäkla rolig att skriva med!
 Jag har faktiskt tänkt tanken på att bli sportjournalist i framtiden. Kanske syns på min fråga till pappa hehe. Det skulle nog passa mig känner jag eftersom jag är så hyper just nu. Jag och Wikegård ;)
 
Fortsättning följer....
 

Beställt simbikini

Publicerad 2013-02-28 13:11:00 i Allmänt,

 
Jag beställde precis denna simbikini från Adidas. Just nu har jag en vanlig bikini på mig när jag simmar. En som man har på sig på stranden. Känns inget vidare. Det kommer bli ännu roligare att gå och simma när man har riktiga simkläder på sig. Älskar att vara i vatten och att simma! :)
 

Kvällen bjöd på en glad överraskning

Publicerad 2013-02-28 00:41:49 i Allmänt,

 
 
Godaste drinken jag någonsin druckit.
 
 
Nu ska jag, (hur konstigt det än låter) lägga mig fullt påklädd och med min fina sköna mössa på huvudet. Det är rätt kallt här och jag har varit iskall hela dagen. Konstigt. Mår inte alls dåligt på något sätt förutom att jag fryyyser jättemycket.
Vi hade en jättetrevlig kväll i alla fall. När jag och Hanna var på väg ut från baren så är det någon som ropar: "Madde!" när jag vänder mig om står där min före detta kollega Jessica som jag jobbade med på Arlanda. Jättekul att se henne igen!!! Jag har verkligen saknat folket på ARN. Det var så pass kul att se henne igen så jag sa hej då till Hanna och gick tillbaka in till baren igen och gjorde Jessica sällskap med hennes vänner.
Vi hade mycket att prata om. Jag ställde 1000 frågor om Arlanda. Det har blivit mycket bättre där nu. Bland annat så jobbar dom bara på terminal 5 nu. När jag jobbade var vi mest på 2:an vilket var den tråkigaste terminalen. Jag älskar terminal 5. Det var jättekul att jobba där. Speciellt på F-piren.
Jag måste erkänna att jag blev väldigt sugen på att börja jobba där igen. Nu skulle det vara mycket lättare när man bor så pass nära. Jessica sa att jag absolut skulle höra av mig till cheferna igen. Ja... det tål att tänkas på faktiskt.
 
Sov gott fina ni!

Kram

Vårkänslor

Publicerad 2013-02-27 16:28:00 i Allmänt,

 
 
 
Idag har jag varit mycket effektiv på min lediga dag. Jag har tvättat, städat, varit och simmat i en halvtimme och sen gick jag ner till vattnet här vid Norr Mälarstrand. Så himla fint!! Men ser det inte lite läskigt ut med alla människor som går på vattnet bokstavligt talat. Jag skulle aldrig våga det. Isen är säkert tjock men smälter ju jäkligt fort också. Jag höll mig på land feg som jag är. :)
 Ska snart göra mig klar här hemma och möta upp Hanna på söder. Jag är sugen på att gå på Ljunggrens och ta ett glas ikväll. Det var längesen jag var där nu. Det är en jättebra bar i den här staden.
 Kram
 

Jag är allergisk mot folk som ska vara korrekta

Publicerad 2013-02-27 10:19:00 i Allmänt,

 

Det finns inget jag förstår mer än att prinsessan Madeleine har flytt Sverige och bosatt sig i New York. Det måste vara en sådan otrolig befrielse för henne!
Att mötas av dessa rubriker gör mig förbannad. Chansen att Maddes barn kommer att ta över tronen är minimal och även om den inte hade varit minimal så får väl dom bo vart fan dom vill! Är så trött på alla traditioner inom kungahuset så det inte är klokt. Hur vore det om alla kunde ta och leva på 2000-talet nu, istället för 1700-talet. Om nu Madde vill stanna i USA så låt människan göra det! Och det vore väl bara fantastiskt om deras framtida barn automatiskt får både amerikanskt och svenskt medborgarskap. Tvåspråkig i tidig ålder är en gåva! Men nej då vill istället det korrekta folket i detta land mura in barnen i vårt tråkiga och traditionella samhälle istället. USCH!
Madde, håll dig kvar i New York! Hon har det bäst där. Tror faktiskt att hon inte kommer tillbaka till Sverige på vääääldigt länge. Skillnaden mellan USA:s och Sveriges morala samhälle är väldigt stor och säga vad man vill om USA men där råder ingen som helst inskränkthet och alla är otroligt vänliga mot varandra.
Sen slipper hon ju bli påmind och kanske springa på den stora förloraren Jonas Bergström här hemma i Sverige också som dessutom tydligen är tillsammans med hennes bästa vän. Eller före detta vän.;) Det var väl också därför som Madde flyttade från Sverige en gång i tiden. Och att New York är en av världens bästa städer på alla tänkbara sätt gör det hela inte sämre precis.
 
 
Jag på Times Square för 2,5 år sedan. Underbar resa!!
 

Varför jobbar jag inte kvar på Arlanda??!

Publicerad 2013-02-26 18:31:00 i Allmänt,

 
Min roliga ex-kollega Akis träffade denna kung på Arlanda för drygt en månad sedan. Så typiskt att den största stjärnan av alla dyker upp och är supertrevlig hos mina kollegor när jag har slutat där!
 Jag brukar säga att vi inte har några kändisar i Sverige. Ingen är känd i detta land. Dom som vi ser i tidningar och på tv, typ melodifestivalen och andra tortyrprogram, tror bara att dom är kända men det är dom inte. MEN Zlatan kan däremot räknas som en riktig megastjärna. Han är, enligt mig, den ända offentliga personen Sverige har. Alla andra är bara onödiga.. Eller ja, alla utom min förebild Alex Schulman förstås. Tss ;)
 

Fina bilder från sjön

Publicerad 2013-02-25 18:12:14 i Allmänt,

 
Pappa är ute och jobbar på ett fartyg utanför Gävle och skickade jättefina bilder till mig nyss från sjön. Jag är så avis på honom som får se solnedgångar och den fina miljön dagligen i sitt jobb. Tänk att få betalt av att se det! Inte så dåligt ;)
 
 
 
 
Tack pappa för lite harmoniska bilder mitt i storstadspulsen!
 
 

Uträttat lite ärenden

Publicerad 2013-02-25 14:02:00 i Allmänt,

 
Har precis kommit hem från lite ärenden på stan. Jag var först och köpte en present till lilla V som fyller 2 år idag!!! :) Gick direkt till posten och skickade iväg det till henne. Hämtade samtidigt ut ett rekommenderat brev som kommit till mig. Det var två st biljetter till hockey-VM. Pappa fick dessa biljetter av mig i julklapp. Han ska se Sverige-Kanada den 9:e maj. Han vill att jag ska följa med så det kommer bli en rolig upplevelse tror jag. Inte nog med hockey i maj, på lördag blir det hockey på Hovet också. Det är fullsatt och jag fick de sista biljetterna, vilken tur!
 
 

Efter mitt besök på posten gick jag en sväng inne på Västermalmsgallerian och köpte denna tunna fina kavaj. Jag tycker det är jättesnyggt när kavajer är tunna och hänger lite löst. :) Köpte även en liten miniväska med nitar och ÄNNU ett par pilotbrillor. Haha. Mitt 4:e par nu. Men snart har jag bara två par då jag nog ska skicka tillbaka solglasögonen jag beställde från H&M. Jag är hopplös, jag kan inte kontrollera mig själv när det gäller solglasögon. Älskar dom!
 
 
Så himla snyggt med nitar i vår! Och nu får våren gärna komma snart!
 
 

Kompisar!

Publicerad 2013-02-24 17:29:00 i Allmänt,

 
Hur gulligt är inte detta???? Jag blir så varm i hjärtat när jag ser sådant här! Jag kan inte sluta le just nu efter att ha sett hur söt katten och delfinen är med varandra. :)
 
 

Trevliga dagar

Publicerad 2013-02-23 23:23:00 i Allmänt,

 
I helgen har mamma och pappa varit här. Det har varit supertrevligt! Idag var vi till PUB på Hötorget och kollade in alla fina saker där. Jag sprang även på min stora idol inom journalistbranschen - Alex Schulman! Jag blev som ett litet barn på julafton över att se honom. :) Det riktigt läskiga var också att jag och mina kollegor pratade om honom häromdagen plus att jag läste några krönikor igår som han hade skrivit. Slumpigt?!
Senare under dagen åkte vi till Gamla Stan och kikade. Så himla fint och mysigt det är där! Mamma ville även gå till en butik som ligger i Slottet..
Senare på eftermiddagen gick jag och hämtade ut lite paket som jag har beställt och sen käkade vi världens godaste pizza som finns 5 minuter ifrån lägenheten. Mycket trevlig helg!
 
 
Supersnygga väskor med nitar inne på PUB.
 
 
Slottet.
 
 
Mysiga Gamla Stan!
 
Kram

!##"¤%!&"(#/")/"!!

Publicerad 2013-02-21 22:18:00 i Allmänt,

 
Fick en chock när jag gick in på Aftonbladet nyss och möttes av krigsrubriker där det stod: "SLAKTEN".  (Hehe jag gillar rubriken dock. Det är så det är att vara journalist. Det ska hela tiden låta så dramatiskt!) Brynäs krossades med 9-1 idag. Hur står det egentligen till med killarna? Det kan inte bara ha med spelet att göra utan många måste vara psykiskt instabila även utanför hockeyn. :(
 
Stackars killar i alla fall. Nu är det viktigare än någonsin att heja på Brynäs. Dom måste få allt stöd dom kan få. Jag ska till Hovet nästa lördag och kolla när dom möter AIK. :)
 

Jag beställde hem denna supersnygga mössa i all desperathet nyss. Här ska det minsann synas att man hejar på rätt lag på lördag. Alltid retar det någon liten tuff och stöddig Stockholmare på läktaren :)
 
 
Nästa lördag vill jag se måååånga mål av Gävlelaget tack!
 
Kram
 

Lyxfällan!

Publicerad 2013-02-20 13:45:00 i Allmänt,

 
 
Jobbar eftermiddag idag och varje gång jag gör det så tittar jag alltid på repriserna av Lyxfällan som går på dagarna. Jag har lärt mig så otroligt mycket tack vare det programmet. När jag var yngre, runt 18-21 var jag totalt lost när det gällde pengar. Jag var så otroligt dum, naiv och oansvarig och hade NOLL KOLL på vad jag gjorde av mina pengar. Ordet spara visste jag inte vad det betydde och pengarna spenderades flitigt så fort dom kom in på kontot.
Men tack gode gud att man har blivit äldre och mognare när det gäller ekonomin. Idag kan jag ha flera tusen kvar till nästa lön. Förr hade jag kanske runt 3 öre kvar när nästa lön trillade in på kontot.
Men hur naiv och oansvarig jag än har varit så har jag ALDRIG någonsin tagit ett smslån, vanligt lån, kredit och allt vad det nu är. Det är jag stolt över. Självklart har mamma och pappa varit en stor del till att jag är förståndig när det gäller pengar. Det är ju ändå av våra föräldrar vi börjar lära oss hur saker och ting fungerar i livet innan vi kan bli självständiga som vuxna. Men för vissa har det gått utför även i vuxen ålder vilket jag har så svårt att förstå. Jag kan ibland bli helt stum över fall i Lyxfällan att jag tror att det måste vara uppgjort.
Hur kan det gå så långt för folk? Hur tänker man när man inte öppnar räkningar och kastar dom? Och hur kan folk bara fortsätta konsumera på LÅNADE pengar? Usch så vidrigt det är. Och vad håller bankerna på med? Jag trodde att det var svårt att få ta lån men det ser man ju på lyxfällan att folk som inte ens har någon inkomst kan låna hejvilt. Skrämmande!
 
PS. Sen finns det ju en annan bra anledning att titta på Lyxfällan också. Patrick Grimlund är ju så otroligt snygg! :)
 

Städning och kontakt med regeringen

Publicerad 2013-02-19 13:47:00 i Allmänt,

 
 Har precis städat hela lägenheten, tittar på Lyxfällan och sitter samtidigt och pluggar den uppgiften som jag inte trodde att jag skulle klara av denna gången för att jag var sjuk. Vi har haft den första deadlinen och den hann jag med trots att jag var sjuk. Nu har vi nästa deadline på fredag och jag ska försöka hinna med den.
Den här gången handlar uppgiften om offentlighetsprincipen. Mina tankar och mål med mitt framtida yrke är inte att jag ska vara en grävande journalist som hoppar på människor som en jävla gam. Det är jag inte intresserad av men denna uppgift handlar just om detta. Inte min starkaste sida alltså. Men jag får göra ett försök.
Jag har precis kontaktat regeringen nu (näringsdepartementet) och begärt att få ut de två senaste dagarnas e-post som kommer in till Annie Lööf eller någon annan på avdelningen.
Det kommer att ta tid att  få ut handlingar därifrån. Gud vad svårt detta är men det är SÅ INTRESSANT! Jag trodde att det endast var jobbigt att vara "grävande journalist" men det är faktiskt rätt kul och spännande. Allmänheten har nämligen tillgång till mer material än vad vi tror.
 Kram

Libanesiskt till lunch idag!

Publicerad 2013-02-18 19:32:53 i Allmänt,

 
Jag är helt galen i det libanesiska lunchstället Fattoush på Kungsgatan. Det är så otroooooligt gott!!!! Grillad kyckling, grillad halloumi, grönsaker och supergoda kryddor. MMMM!
 

:)

Publicerad 2013-02-17 16:02:00 i Allmänt,

Min kompis Stefan skrev på facebook idag att hans bil är så bra som endast drar 0,69 l/mil.
 
 
 
Hahaha alla som känner mig retar mig alltid för min lilla bil. Och jag är inte ett dugg förvånad att Stefan kläckte ur sig denna kommentar. Hur kul som helst! :) Detta gjorde min dag!
 

Skrapan och Malmen

Publicerad 2013-02-17 10:33:00 i Allmänt,

 
 
 
Igår var jag hem till min fina vän Hanna och drack lite vin. Hanna jobbar som mellanstadielärare och kommer ifrån Allingsås. Hon har en sån där riktigt skön västkustdialekt. Jag älskar den!
Eller vi var inte riktigt hemma hos Hanna utan hos hennes dejt som var iväg på ölprovning. Han bor i Skrapan på söder så vi slapp sätta på oss ytterkläder när vi skulle upp till "Himlen därtill". Det var bara att ta hissen upp. :) Som ni ser på den översta bilden så ser det inte direkt ut som en lägenhetsbyggnad utan mer som en kontorsbyggnad.
Efter att vi hade varit uppe i Skybaren ett tag så gick vi vidare till Malmen. Där var det drag igår. Satan vad folk det var. Kul kväll igår! Nu är det jobb som gäller.
 
Kram
 

Min blivande prins!

Publicerad 2013-02-15 20:40:48 i Allmänt,

 
Jag fick denna bild på MMS ikväll. Det stod "Ditt blivande gudbarn?" Sen hade jag missat en liten detalj. Fick tillbaka ett sms som löd: "Ser du vilket kön den lille har????" Jaaa!!! En pojke! :) Vilja ska få en lillebror!
 
Stort grattis till mina fina vänner uppe i fjällvärlden!

Inte konstigt att SAS måste spara som skämmer bort sina anställda!

Publicerad 2013-02-15 14:51:00 i Allmänt,

 
Läste precis en artikel om att SAS kanske ska ta bort business class på deras flygningar i hela Europa. Ja det var ju på tiden! Bara fjantigt att resa business class inom Europa. Det tar ju bara några timmar att flyga vart man än ska och då kan man väl stå ut med att åka i ett vanligt säte som alla andra.
SAS måste spara pengar. Det är därför dem ska ta bort den lite lyxigare varianten för sina passagerare. Anledningen att dem gör detta och för att dem måste spara är (tror jag) för att dem lägger så mycket onödiga utgifter och SKIT på deras anställda.

Tro mig jag vet vad jag pratar om. När jag jobbade på Norwegian hade vi incheckningsdiskarna precis bredvid SAS när vi satt på inrikesflygen. Det fanns ett fåtal människor som man fick bra kontakt med och som var jättetrevliga från SAS-personalen. Resten var HEMSKA! De betedde sig som kungligheter och trodde att dem var lite bättre än alla andra på Arlanda. Men jag klandrar dem inte för ledningen skämde bort dem. Man ska absolut ta hand om sina anställda och se till så att alla har det bra. Men det var sjukt vad mycket förmåner personalen fick.
 
Så anledningen till att det går dåligt för SAS? Ja det är för att perosnalen får allt dom pekar på! Några av grejorna som personalen får (notera att det inte bara är kabinpersonal utan även alla incheckare, lastare med mera) är superbilliga flygbiljetter till destinationer i HELA VÄRLDEN, nya resväskor varje månad. Så fort det är lite smuts på en väska så får dom både en ny kabinväska plus en resväska. Och som om det inte räckte får dem även ett ca 10 cm tjockt häfte med rabattkuponger på alla möjliga butiker. Tänk er så mycket personal det finns på SAS och hur mycket allt detta är värt som jag räknade upp. Inte så konstigt att det går dåligt för SAS va?
 
Så vad har vi lärt oss av detta? JO ÅK MED BÄSTA NORWEGIAN istället! ;)

Dags att socialisera sig igen

Publicerad 2013-02-15 12:19:00 i Allmänt,

 
Har legat på soffan nästan hela tiden sen i måndagskväll. Haha. Guuud vad rastlös jag är nu. Lite jobbig hosta kvar bara men idag ska jag gå och jobba. Ska bli kul! I morgon tänkte jag ta mig till Skrapan på söder och ta ett glas med Hanna.
Vi har bytt jobbtider nu under helgerna. Så jäkla skönt! Vi låg på lite på mötet om att det är jobbigt att jobba varannan helg (11 timmar både lördag och söndag). Man har inget liv alls under dessa helger. Så nu har vi kortat ner dagarna. Vi jobbar nu 8-17 ena dagen och 11-20 nästa dag. Så jag får därmed sovmorgon nu på söndag och kan vara social även dom helger jag jobbar. Förr ville man bara hem och sova när man jobbade 11 timmar men nu hinner man faktiskt ha ett socialt liv också. Härligt!
 

Skämde bort mig själv istället

Publicerad 2013-02-14 22:39:42 i Allmänt,

 
 
I brst på en herre att skämma bort idag så har jag istället skämt bort mig själv. Allt detta klickade jag hem. Känns bra med lite nytt till den stundande våren.
Något jag har märkt sedan jag flyttat till Stockholm och lärt känna folk här är att de flesta tjejer handlar via nätet. Haha. Sveriges största stad med Sveriges största utbud av butiker och ändå handlas det över nätet. ;)
Men det är faktiskt jäkligt urplockat i butikerna här ibland och då är det ju tur att det finns näthandel.
 
 

Hjärtedagen

Publicerad 2013-02-14 00:42:42 i Allmänt,

Alla hjärtans dag är här igen. Vi alla vet ju att vi bara har härmat USA när det gäller denna dag plus att det bara är ett sätt för butikerna att tjäna pengar. Dessutom är alla hjärtans dag fullkomligt onödig. Jag menar, man ska väl visa kärlek alla dagar om året och inte bara på en speciell dag.
 
Men det hade faktiskt varit härligt att ha någon herre att skämma bort den här dagen! :) Men nu är det inte så. Det blir istället tandläkarbesök som jag egentligen inte trodde att jag skulle orka med men nu känner jag mig äntligen hyfsat frisk!
 
 
 
 
 
 
 
 
Massor med kramar till er mina fina läsare!
 

Oh my f*cking god!!!

Publicerad 2013-02-12 16:29:00 i Allmänt,

 

Jag har aldrig tyckt att Beckham har sett så speciell ut. Har tyckt att alla tjejer/kvinnor överdriver när de säger hur snygg han är. Men jag måste säga, i den nya H&M-reklamen är han farligt snygg!!! Kolla kroppen!

Klippet ovanför är orginalversionen som är längre än den på tv:n som dom kortat ner. Så får ni inte nog av denna kropp på tv:n så finns den i längre version på youtube. :)
 
 
 

Ledsen, besviken och sjuk

Publicerad 2013-02-12 14:57:00 i Allmänt,

Känner mig väldigt nedstämd just nu och har precis torkat mina tårar. Jag kämpade med min influensa och kände mig lite bättre igår och åkte till jobbet. Vi hade personalmöte som är viktigt att delta i. Annars hade jag aldrig satt min fot där. Vaknade dock upp i morse och mådde katastrof igen.
Jag har även den största och svåraste utmaningen hittills i skolan just nu. Vi har deadline ganska snart som jag kommer missa den här gången. Jag har inte ens börjat med uppgiften för att jag har NOLL ork. Är så himla besviken just nu.
Så för att sammanfatta mitt elände: Sälen blev en katastrof, kommer inte kunna jobba imorgon, ingen tandläkare på torsdag, blir sen med TVÅ uppgifter i skolan, längtar till våren/sommaren som känns väldigt avlägset just nu, plus lite annat.
Men som tur är måste vi ha motgångar i livet för att kunna resa oss ännu starkare igen.
 
 
 
Hoppas ni är friska och att ni så förblir!
 
Kram
 

Vinterbilder och snälla barn

Publicerad 2013-02-10 23:12:00 i Allmänt,

 
Vilken lång dag det har varit. Hälften av oss vaknade upp riktigt sjuka imorse igen. Men det var bara att pallra oss upp och städa lägenheten innan hemfärd. Nu har jag kommit hem till mamma och pappa och lagt mig i sängen i mitt gamla flickrum. :) Är så förkyld att jag inte ens känner den starka doften av Vicks som jag smörjt in mig med under näsan och på bröstet.
Här kommer några härliga vinterbilder från veckan som varit. Vi kunde ju vara ute och röra på oss EN dag åtminstone.
 
 
 
 
 
 
Sockersöta Ebba! Visst ser hon ut som en liten docka?
 
 
En sak som varit bra med dessa dagar är att både William, Stella och Ebba har varit helt fantastiska. Jättesnälla och lugna barn! Ibland märkte jag knappt att dom satt med oss runt bordet för att dom var så lugna och snälla.
Vi hörde ju skrikande ungar lite överallt där uppe som var så bortskämda att jag fick magsår. Dom grinade, slogs med varandra, låg på golvet och skrek i ren protest för att deras föräldrar var "dummast i världen". Så himla jobbigt att lyssna på. Har föräldrarna totalt missförstått det här med barnuppfostran kan tyckas.
Marie berättade även skräckhistorier från Williams skidskoleklass. Vissa av barnen där trodde att de var störst, bäst och vackrast och var riktigt osympatiska.
Nej tacka vet jag mina små söta kusinbarn. :)
 

Love, freedom and beauty

Publicerad 2013-02-10 00:05:55 i Allmänt,

 
Jag vill ha kärlek, frihet och skönhet. Skönhet vet jag inte om det är så jätteviktigt men de första två stämde absolut.

Vilka tre ord såg ni först? :)
 

Sjukstuga!

Publicerad 2013-02-09 23:42:00 i Allmänt,

 
Den här vistelsen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Ebba har haft feber flera dagar och legat utslagen i soffan. Stackars liten. Igår kväll var det meningen att jag och Anders skulle gå ut. Han blev dock dålig och gick och la sig kl 20. Jag har ju gått ut själv här förr så jag bestämde mig för att göra det igen. Jag sminkade mig, tog på mig festkläder och tog en öl med Marie och Johan innan jag skulle gå ut. Då slår det till som en blixt från en klar himmel - sjuk!
 Bara sådär ändå fick jag jobbig hosta, svårt att andas och varm något fruktansvärt. Det var bara att tvätta av sig sminket och gå och lägga sig. Jag har mått skit idag också rent ut sagt. Anders och Marie började även klaga på att dom var yr i huvudet och senare under dagen får Nettan och jag ont i hela kroppen. Vad är det som händer?? Men jag tvingade mig upp ur sängen, in i duschen, matade mig själv med ipren och gick på den sista afterskin vilket jag inte ångrar en sekund trots att jag var dålig.
 
Trots sjukstuga och elände fick jag i alla fall kramas med mitt lilla gohjärta denna vistelse som förövrigt ska bli storasyster i juli! ;)
 
 
AWHxyX on Make A Gif, Animated Gifs
 
 

Afterski

Publicerad 2013-02-08 18:00:00 i Allmänt,

 
Nyss hemkommen från Afterskin. Vilket sanslöst röj det var! Hur mycket folk som helst. Jättekul! Nu ska vi äta, få besök av älskade Fredrika och Vilja, åka lite bräda och pulka och sen ska jag och Anders gå på nattklubb.
 
Kram

Njuter

Publicerad 2013-02-08 15:43:00 i Allmänt,

 
Igår var jag, Marie och Anette ute på nattklubben. Vi träffade på ett härligt gäng ifrån Karlstad som bjöd på lite champagne.
 
 
Kusin Anders och Ebba.
 
 
Stella.
 
 
William och hans skidskoleklass.
 
 
Stella och jag hade lite snöbollskrig idag. Så himla härligt att se så glada barnen är här uppe.
 
 
 
Nu ska vi snart gå på Afterskin.
 
 

Äntligen framme!

Publicerad 2013-02-07 11:08:28 i Allmänt,

Det gick hur smidigt som helst att ta sig upp till fjällvärlden igår. Jag tänkte att jag även skulle ha lite framförhållning innan jag åkte till Borlänge. Jag ringde Taxi i Borlänge och sa att jag ville ha en taxi från järnvägsstationen till resecentrumet (där bussen till Sälen skulle gå ifrån). Killen jag pratade med blev tyst ett långt tag och sa sedan: "Men järnvägsstationen och resecentrumet ligger i samma byggnad." Jahaja där ser man! Haha.
När jag kom fram till Högfjällshotellet hade Marie gjort middag och ställt fram öl på bordet. Blev riktigt bortskämd med andra ord.
 
 
 
Som ni ser hänger snön i luten här och moln överallt. Men solen är på väg fram nu ser jag.
 
 
 Afterski-bussen har anlänt.
 
 
 
 
Underbara ungar!
 
Nu ska vi gå ut och leka i snön.
 

Hemma på landet där jag trivs bäst!

Publicerad 2013-02-06 01:25:00 i Allmänt,

 
Mår som en prinsessa just nu. Jag älskar Stockholm det gör jag verkligen men det finns inget som slår landet där jag är uppvuxen. Konstigt hur man förändras genom åren. Förr ville jag långt bort ifrån landet, Karlholm och Gävle. Och idag när jag har flyttat till en stor stad så vill jag hem till landet igen. Haha. Konstigt. Man blir liksom aldrig nöjd. Men jag är glad att jag har testat på att bo på olika sätllen. Jag uppskattar landet mycket mer nu när jag ser hur det är att leva i en stor stad.
 Det finns inget bättre än att komma hem till mina älskade föräldrar. :) Ikväll fick jag varma mackor när jag kom hem. Mamma hade även köpt små söta cupcakes som vi åt oss mätta på. Jag hade ju även en liten present åt mamma. Hon har typ tusentals ljus och ljuslyktor redan men hon fick ett till ljus av mig ikväll, doftljuset ni ser till vänster. Det är ett riktigt doftljus som brinner jättelänge och som luktar FANTASTISKT gott! Doften går aldrig ur som den annars kan göra på andra ljus. Det fanns flera olika i butiken och jag tänker köpa ett likadant till mig själv sen också.  Mamma blev jätteglad. Tur! Ljus kan man ju faktiskt aldrig få för många av för det är ju så mysigt.
 
 
Nu måste jag sova. Ska hälsa på mormor och morfar en sväng på morgonen, in till Gävle och luncha och sen till tåget.
 
Kram på er fina läsare!
 

Väntan är över

Publicerad 2013-02-05 14:01:00 i Allmänt,

 
I vår öppnar Victoria´s Secret sin första butik i Sverige! Tjoohoo! Vilken lycka. Det är Arlanda som får äran att öppna den första butiken. Vilken tur att jag inte jobbar kvar där för då hade det blivit dyrt för mig. ;)
Passande nog flyger jag till Göteborg i sommar precis när butiken har öppnat. Vilken tajming!
 

Beyonce Super Bowl!!!!!!!!!!!!!

Publicerad 2013-02-04 11:04:00 i Allmänt,

 
 
Vilken megastjärna Beyonce är! Natten mellan söndag-måndag svensk tid uppträdde hon (och återförenades även med Destinys Child) för över 100 000 människor live plus 50 miljoner till som tittar runt världen. Sjukt! Magisk show! Hon kör ett häftigt medley på många av hennes hitlåtar. Jag blev lite tagen när jag såg detta klipp. Kvinnan är ju helt fantastisk på alla sätt. Jag tror inte att hon har gjort en ända dålig låt i hennes karriär. Dessutom är hon så otroligt vacker!!!!! Jag skulle ge vad som helst för att ha hennes fina gyllenbruna hudfärg.
Hon kommer till Globen den 29 maj. Jag funderar på att gå! Henne kan man ju bara inte missa!

Packning pågår...

Publicerad 2013-02-03 22:37:00 i Allmänt,

 
Endast två jobbdagar kvar sen har jag semester! Har tagit fram väskan nu och packar lite smått och ska packa hela dagen imorgon innan jobbet också. Nu ska jag lägga mig i sängen och ge respons på mina klasskompisars faktaartiklar innan jag stänger mina blå.
Vår senaste uppgift består av att skriva en faktaartikel som kan användas i DN och SvD. Vi ska skriva och förklara om en stor världshändelse. Varför det har skett och vad det får för konsekvenser. Jag valde att skriva om om askmolnet (och hur askan påverkar flygplanen) som kom till efter vulkanutbrottet på Isalnd som lamslog i stort sätt hela Europas flygtrafik.
Skulle vara kul att veta exakt hur mycket pengar alla flygbolag förlorade på grund av askmolnet. När jag jobbade på Arlanda fick jag höra att för varje kvart som ett plan står still på marken efter avgångstid så kostar det ca 50 000 kr. Förstår ni då vilken press vi i gaten hade på oss.Det var liksom lite vårt fel om vi missade att boarda hela planet på utsatt tid. Herregud efter att ha jobbat på Arlanda är jag nog världsbäst på att hålla tiden. Där om någonstans fick man lära sig klockan. ;)
 
Hoppas ni hade en bra helg!
 
Kram

Melodifestivalen är ett stort skämt!

Publicerad 2013-02-03 12:36:00 i Allmänt,

 
Igår skickade Marie ett sms till mig när dom hade kommit fram till hotellet. "Afterski och pizza... Sen schlagerkväll, visst låter det äckligt!", löd meddelandet. Jag svarade: "Pizza och afterski låter mycket trevligt! Schlager däremot, lät vedervärdigt!!!"
Åh nej har detta elände börjat igen! Inte nog med att man kommer bli bombaderad av fullständigt oviktiga rubriker de närmaste veckorna kring detta fasansfulla spektakel, de urkassa låtarna som följd kommer även gå oss på nerverna långt in på sommaren.
 
 
Jag hade tv:n på i bakgrunden igår när jag kom hem från jobbet och fick till min fasa se någonting som heter Yohio studsa runt på scenen likt en speedad och bakfull Pokemonfigur som rökt på flera dagar i rad. Jag trodde på riktigt att det var ett skämt, att det var en parodi på något. Åtminstone så hoppades jag det. Men det visade sig vara verklighet. Okej jag kan förstå små barn som tycker att den där hoppitossan är rolig men att vuxna människor sitter och viftar med ballonger är inte okej. :)
Jag ser inget som helst nöje i denna show. Vad är det som är bra? Låtarna är så dåliga att till och med en femåring hade skrivit bättre låtar. Och det här med andra chansen? Snälla nån, vad är det för påhitt? Det ska alltså läggas miljontals kronor på onödig skit! Pengar som istället hade kunnat gå till rädda barnen, våra skolor, sjukvården eller ja you name it. Nej istället ska pengarna gå till att Danny Saucedo dansar halvnaken i något som liknar en kroppsstrumpa.
Det mest tragiska är också att vi i Sverige har sådana höga tankar om oss själva som är skrämmande. Vi är det land som är överlägset "störst" när det kommer till sådana här fjanttävlingar. Sverige skickade i år in rekordmånga bidrag. Jag har fått höra en siffra på runt 2500 bidrag och av dem fick endast 32 låtar vara med och tävla. För att jämföra hur patetiskt allt är så kan jag ta Lettland som ett exempel, där skickades det endast in 71 bidrag. Andra länder har även gått ur tävlingen för att ekonomin inte tillåter. Nej precis, dessa länder måste prioritera annat i deras land. Kanske dags att vi också gör det?
Det ända som varit riktigt bra med melodifestivalen så länge jag kan minnas har varit stjärnskottet Loreen. Låten Euphoria är även genialisk. Men detta är alltså en på miljonen... Det kan även vara värt att titta på eländet detta år bara för att Gina Dirawi är så jävla grym! Men om vi ska vara realistiska, när ska denna tävling gå i graven egentligen?

Nedräkningen har börjat

Publicerad 2013-02-01 11:14:00 i Allmänt,

 
Håller på tvättar det sista nu till Sälen på onsdag. Kommer jobba fem dagar framåt först innan jag åker. Jag ska jobba med Yvette som slutade hos oss i oktober men som ville komma tillbaka igen. Det ska bli jättekul! Jobbar 15.30-22.30 idag. Imorgon 8-19, söndag 9-20, måndag eftermiddag/kväll igen och tisdag 8-17! Sen far jag hemåt och stannar hos mamma och pappa en natt innan jag åker vidare mot fjällen. Marie åker upp redan imorgon. Avis!
Fick även höra att kusin Anders, hans tjej Anette och deras små söta solstrålar också ska bo med oss detta år. Så kul!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Hehe ja det blir en del öldrickande där uppe som ni ser. ;) Men det hör till.Öl i backen (annars vågar jag inte åka, tss), hemma till maten, i bastun, på afterskin och nattklubben.
Är så glad att jag har Marie som är likasinnad som även hon ÄLSKAR allt där uppe!
 
PS. Och inte nog med Sälen så har jag och tjejerna i Stockholm bokat en riktigt härlig upplevelse i Göteborg i sommar. Berättar mer om det vid ett annat tillfälle. :)
 
 

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela