missmk

Live your life before someone else does

God mat och bebismys!

Publicerad 2013-06-30 01:37:00 i Allmänt,

När jag kom hem igår grillade mamma och pappa korv. Att något sådant enkelt kan va så förbannat gott. Efter det spelade vi ett spel som jag hade köpt till dom. Vi gillar frågesport. Jag och pappa älskar geografifrågorna. Där kan man verkligen se att jag har fått hans skarpa hjärna när det gäller platser runt om i världen. :)
 
Dock trodde jag ett tag att pappa hade spelat detta spel förr eller att han har det gömt någonstans så att han har fuskat innan för han kunde ju ALLA svaren hehe.
 
Idag var jag till Söderhielmska och åt med släkten. Mamma och moster hade beställt en stor bukett rosor till mormor och morfar som stod på bordet när vi kom dit. Tänk att dom har varit gifta i 50 år!! Det är ju helt sjukt! Maten var fantastiskt god. Även efterrätten. Inte nog med det så blev det sedan fika efteråt hemma hos mormor och morfar.
 
När jag var mätt och belåten åkte jag och köpte lite presenter till Milia som är tre veckor gammal. Hon fick en söt pyjamas och strumpor som kan passa bra när hösten kommer. Köpte även en massa godis till hennes storebror Kian. Kvällen har alltså bestått av bebismys hemma hos några vänner. Finns det någon lyckligare och mer harmonisk känsla än att mysa med en liten bebis?!
Om jag känner såhär nu, hur ska jag inte då känna när jag själv blir mamma en vacker dag? Jag kan ju inte föreställa mig hur fantastiskt det är med ett eget barn men jag längtar väldigt mycket tills jag får uppleva det som alla pratar om. Ska bara se till att hitta en bra karl först, jag är ju liiiite kräsen på den fronten så det tar lite tid för mig. :)
 
Guuuuud så gott!!
 
Och det här var inte sämre.
 
Lilla sötnos!

Vilken lyckad dag. Jag är helnöjd!
Kram och sov gott!
 

Blev riktigt illa till mods igårkväll trots att vi hade så trevligt!

Publicerad 2013-06-26 21:49:00 i Allmänt,

Igår var jag ledig. Gick och la mig i parken och solade i flera timmar. Sen färgade jag håret innan jag åkte ut till Josefina på kvällningen. Vi gick en promenad längs vackra Vinterviken. Sen satte vi oss i en park och försökte grilla. Jag köpte oturligt nog en engångsgrill som inte gjorde namn för sig direkt. Den funkade inte alls. Det blev aldrig varmt och där satt vi vrålhungriga med råa hamburgare och bara suktade efter mat. Räddaren i nöden blev Josefinas kompis Ulrika som köpte med sig en ny.
 
När vi sedan gick hem till Josefina gick vi förbi två tonårsgrabbar med varsin cykel. När vi precis passerar pojkarna börjar den ena tilltala oss. Han var en fräck liten sak som utan att vi ens nästan tittade på honom, började yttra fruktansvärda glåpord. Han till och med hotade oss. Vi bara gick förbi med hakorna i backen. Då cyklar pojken efter oss! Han fortsätter att vara extremt elak och kallade oss för horor och en massa andra fula saker som jag inte tänker skriva här. Både jag och Josefina hade svårt för att hålla oss för skratt och bara gick och ignorerade den lille. Ulrika däremot blev rasande och skällde ut pojken efter noter. Det höll på att sluta med att pojken blev riktigt aggressiv och tänkte hoppa på henne.

Trots att pojken var så extremt elak och hotfull (endast 13 år fick vi veta att han var), så kunde jag inte låta bli att tycka så synd om honom. Detta beteende ligger i grund för att pojken är väldigt oälskad som får noll uppmärksamhet av sina föräldrar. Och som kanske till och med har föräldrar som knarkar/dricker, slår varandra eller vad det nu kan vara. Jag ville nästan gå fram och krama om pojken trots att han kallade mig det ena och det andra. För en sådan liten människa som han vet knappt vad alla dessa glåpord betyder. Han ville helt enkelt bara ha uppmärksamhet från tre glada tjejer som gick förbi honom. Kände mig till och med nästan lite taskig som bara ignorerade honom. Ignorans är det värsta som finns för en människa och speciellt för en sådan som honom som redan är ignorerad hemifrån.
 
Jag funderar starkt på att starta något magasin/webbsida i framtiden för barn/ungdomar som den här killen så att dom får känna att det finns dom som faktiskt bryr sig om dom.
 
Till mina läsare som har barn: Se till så att dom blir överösta med kärlek! Ge dom beröm och visa dom uppskattning varje dag. Usch jag blir så ledsen när jag tänker på barn som den här pojken. Förmodligen kommer han utvecklas till en psykopat/mördare eller vad det kan bli av honom om han inte får hjälp och kärlek snarast! Så fruktansvärt tragiskt!
 
Mycket mysig kväll innan promenaden hem.
Syns kanske ingen stor skillnad mot innan men skönt med nytt och fräscht hår inför sommaren. :)
Så fort jag lägger mig i soffan åker boken fram. :)
 
 

Fifty Shades Of Grey Triology

Publicerad 2013-06-25 01:04:00 i Allmänt,

Har precis klickat hem denna passionerade, nervkittlande triologi.
 
När jag är klar med Madeleine ska jag direkt kasta mig över den första boken. Då dessa böcker är otroligt stora och populära så behöver jag knappast berätta för er vad dessa handlar om. Jag skäms lite för er om ni inte har koll på dessa böcker om jag säger så ;) Jag är så himla exalterad över att få börja läsa. Jag tvivlar inte en sekund på att det faktiskt kommer bli de bästa böcker jag läst i hela mitt liv. Tydligen ska det inte vara böcker för den pryde vilket jag är väl medveten om (men jag är inte så pryd alla gånger så det gör ingenting) ;) sen ska det finnas massor av "aha-upplevelser" från livets alla hörn plus en massa annat!
 
Råkade beställa två, hehe typiskt mig. Jag beställde den först på svenska men tycker det blir mer spännande och äkta genom att läsa den på engelska då det är originalspråket.
 
Sov gott fina läsare!

 

Farväl bröst

Publicerad 2013-06-24 21:06:07 i Allmänt,

När jag ändå är inne på det här med att ändra livsstilen/kosten. Mina bröst har försvunnit! Det är det första som försvinner på en tjej när kroppen förändras. Och ja det har även hänt mig. Jag har aldrig haft stora men heller inte jättesmå utan normal storlek (75 B) som är den mest normala va? Den storleken har jag haft så länge jag kan minnas. Idag har jag 70 A. Ibland 75 A beroende på BH. Det är alltså den minsta sorleken som finns vad jag vet.
Det är detta som gör att jag inte längre bär upp mina klänningar som jag kunde ha förut. MEN jag ska inte klaga för jag tycker om mina små bröst. Tycker dom är helt lagom och jag tycker små/normala bröst på en kvinna är MYCKET vackrare än alla silikonpumpade brudar som har så oproportionerliga kroppar så att det är skrämmande. Jag skulle aldrig någonsin vilja lägga in något i mina bröst, hur små dom än blir. Jag kommer ju få större den dagen jag ska amma men jag vet att efter det så blir en del kvinnors bröst ännu mindre än dom var tidigare. Haha jag kommer ju ha myggbett sen i så fall. ;)
 
Kollade igenom min mobil nyss och hittade bilder på mitt väldigt svarta hår som jag har haft (nu har det börjat bli brunt). Jag hade till och med lite mörklila toner i det svarta håret förut. Jag trivdes så bra i det korpsvarta håret trots att mitt ex sa att jag var lik Magica The Hex förut ;)
 
Ska nog färga tillbaks till den riktigt mörka färgen snart.
 
Den sista bilden är från hotellrummet i Los Angeles när jag och pappa var där. Den här färgen på håret är så snygg tycker jag. Måste nog ta tillbaka den. (Här syns det även att jag hade bröst förr, om ni kollar i inlägget nedanför där jag har min vita topp så kan ni se att jag knappt har några bröst numera) ;)
Nu ska jag fortsätta kolla olika dokumentärer på youtube.
 
Kram
 

Vitt

Publicerad 2013-06-24 13:48:00 i Allmänt,

Efter att jag kom hem från parken idag där jag legat och solat sprang jag på brevbäraren precis utanför min dörr. Hon höll i ett paket och sa: "Till dig". Likt ett barn på julafton rusade jag in i lägenheten och tog av mig min bikiniöverdel och provade min nya vita virkade topp. Den är så fin! Fick även hem ett par vita pumps. Älskar vitt! Nu har jag både svarta, vita och gråa pumps att ha i sommar. Allt man behöver i skoväg.

Har även skämt bort mig själv med att beställa en klänning som är såååå fin. Jag har knappt några klänningar alls längre. Provade dom jag hade igår men blev lite ledsen då jag inte kunde ha någon längre. Inte ens min superfina cerisia tubtopklänning. Dom är alldeles för stora nu då jag har lagt om min livsstil och blivit lite slimmare i kroppen. Hur bra det än är med en ny hälsosammare livsstil så blir jag faktiskt lite ledsen när jag inte kan ha kläder längre som jag ändå tycker mycket om. Så onödigt att köpa nya liksom. Inte nog med det så råkade min knallrosa sportbh hamna bland mina vita underkläder igår när jag tvättade. JAAA vad glad jag blev när jag öppnade luckan på tvättmaskinen och fick se att allt var ljusrosa. Blev inte ett dugg bitter!!!
 
Aja är i alla fall glad att jag lyckats hitta en klänning som jag gillar. Jag är annars rätt kräsen när det kommer till klänningar.
 
Här ser ni min nya fina topp och skor.
 
 
 
Både toppen och skorna kommer ifrån Nelly.
 
Och här är klänningen som jag har skickat efter. Den är så fantastiskt fin!!! Den kommer bli min stora favorit i sommar! Det är tjejen på bilden som designat och virkat den. Mycket duktig och imponerande minst sagt!
 
Nu ska jag äta lunch och bege mig till jobbet.
 
Kram
 

Mysiga dagar

Publicerad 2013-06-23 00:00:00 i Allmänt,

Hoppas ni hade en fin midsommarhelg med nära och kära. Jag låg och solade vid vattnet i fredags. Jobbade sedan själv för första gången sedan jag började på detta ställe. Satt mest av tiden vid datorn då det inte fanns något annat att göra. Samma sak även idag när jag jobbade eftermiddag.

Imorgon blev jag ledig då min snälla kollega Monica erbjöd sig att ta mitt pass. GUD SÅ SKÖNT! Såg att det skulle bli sol imorgon så jag ska bege mig ner till vattnet igen och bli lite brun(are) tänkte jag.
 
Har känt mig så harmonisk i kropp och själ den senaste tiden. Sån himla härlig känsla! Och jag vet vad det beror på. Då jag går minst 5 gånger i veckan 45-60 min åt gången plus att jag äter förbannat mycket kött och grönsaker så kan det inte bero på något annat än detta. Mår så bra! Frukt och grönsaker är verkligen underskattat för min del. Jag har aldrig gillat det när jag var yngre utan har bara ätit skräpmat i större delen av mitt liv. Men kroppen lär sig snabbt att tycka om någonting annat när man väl börjat. Har även märkt att jag fått en fastare och finare hy sedan jag börjat äta mycket grönt.
 
Visste ni att det tar två veckor för kroppen att bli kvitt dom flesta beroenden i matväg? Jag har läst detta och märkte även av det själv igår när min kropp envist sa ifrån när jag vräkte i mig choklad och åt sliskig carbonara från Vapiano. Även fast jag åt fullkornspasta så mådde jag skit efteråt. Min kropp blev jättekonstig efter detta. Jag kände hur blodsockret steg lika fort som ett uppskjut på ett tivoli. Efter det fick jag även fruktansvärt ont i magen och det höll i sig i en halvtimme. Oj oj vad min kropp sa ifrån. Den har vant sig vid en hälsosammare livsstil nu och stöter numera bort det onyttiga som jag en gång åt nästan dagligen. Häftigt hur våra kroppar fungerar!
 
Jag har upptäckt en ny hobby. Rita och kladda. ;) Detta har jag ägnat mig åt på jobbet dessa dagar.
Här även suttit som en nörd och matat mig igenom olika dokumentärer om försvunna Madeleine som jag läser om. Har nästan blivit som besatt av detta fall och tycker det är så himla spännande och intressant. Boken är fruktansvärt bra. Jag skulle inte bli förvånad om det kommer bli film om det här fallet snart. Hela Europa är ju engagerade i detta. I en av alla dokumentär kan man se bland andra fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo prata om den lilla flickan och ge sitt stöd åt familjen.
Ja, såhär solar 08:orna. ;) Haha.

Jag har blivit en riktig tråkmåns må ni tro som inte har druckit en droppe på hela midsommar och som har umgåtts mestadels med mig själv och vräkt i mig choklad, läst böcker, solat och betat igenom dokumentärer på youtube. Jag måste säga att jag gillar detta mycket bättre än fester och baksmälla.
 
Kram
 
 

Utbränd och uttråkad

Publicerad 2013-06-19 20:45:37 i Allmänt,

Hej alla.
 
Är fullt medveten om att jag är seg och dålig på att uppdatera just nu. Jag har helt enkelt blivit lite utbränd. Jag mår jättebra men känner mig så slut! Jag är så himla less på jobbet att jag gladeligen går och räknar ner dagar tills jag slutar där. Det ska bli sååå skönt så ni anar inte! Jag hör inte hemma där. Jag vill någon annanstans helt enkelt.
 
Hoppas ni alla får en bra midsommarhelg. Jag skulle egentigen ut till Josefinas kompis hus i Älvsjö, som ligger precis vid vattnet på lite lunch på fredag. Men det blir för ont om tid för mig innan jag börjar jobba eftermiddag. Ska istället lägga mig i parken och sola, äta en god sallad och jordgubbar. Midsommar är inget för mig egentligen. Visst det är mysigt att umgås med vänner och familj men jag vill hellre vara ledig i juli än på midsommar.
 
Ser jättemycket fram emot nästa vecka när jag på fredagen åker hem till mamma och pappa igen. Sist jag var hemma stannade jag i endast 11 timmar haha. Den här gången stannar jag i nästan 5 dagar. Ska bli så mysigt!! Ska bland annat till Söderhielmska med släkten på lördagen då mormor och morfar firar bröllopsdag.
 
Köpte en ny mascara för några veckor sedan från Make Up Store. Den är superbra!! Kan verkligen rekommendera den. Tror den heter "Dramalook". Det bästa med den är att den blir bara bättre och bättre efter varje applicering. Tack pappa för att jag fått dina lååånga ögonfransar: ;)
 
Igår hade jag tråkigt och gick då iväg till Akademibokhandeln. Stod länge i butiken och våndade vilken bok jag skulle välja. Fanns ju så många bra. Men jag fastnade till slut för den här. Har lusläst varje artikel som handlat om denna flicka och hennes familj så jag kände att jag ville veta mer om detta fall. Kommer nog fälla många tårar genom denna bok. Kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara att förlora sitt barn på detta tragiska sätt.
Men om vi ska tro på fördomar och rykten så hörde jag av en svensk kriminalinspektör på Efterlyst förr att han trodde det var mamman som olyckligt nog dödat flickan. Både mamman och pappan är läkarutbildade och tydligen skulle dem ha givit Madeleine och hennes syskon lugnande medel så att dom kunde somna och så att föräldrarna kunde gå iväg och äta. När dem sedan kom tillbaka skulle dem upptäcka att Madeleine var död och skulle då ha fått sådan panik att dem skulle dumpat hennes kropp någonstans där den förmodligen aldrig skulle upptäckas. Sedan har dem nekat för hela världen vad dem har gjort. Ja, intressant teori minst sagt men nej, fan vad taskigt att anklaga på detta sätt när vi inte ens vet hälften av vad som har hänt.

Jag ska därmed ge Kate McCann en chans att visa vad som har hänt. Jag hoppas av hela mitt hjärta att flickan en vacker dag återfinns levande utan en skråma varken fysiskt eller psykiskt (om så är möjligt). Ska bli mycket spännande!

Kram på er!
 

Återförening och trekamp

Publicerad 2013-06-15 15:25:35 i Allmänt,

I torsdags blev det en liten återförening med min skånska vän Emelie. Vi jobbade tillsammans i Gävle för många år sedan nu och blev snabbt kompisar. Nu har hon tröttnat på Gävle och har flyttat hem till Malmötrakten. Hon var upp till Stockholm och gick på Summerburst i helgen och då hann vi ses en sväng i torsdags. Så himla kul! Vi tog en fika på Espresso House och gick en sväng på stan.
 
Här är Emelie och jag på en personalfest på Heartbreak år 2007. Haha så små vi såg ut att va! Känner inte igen mig själv. Blond och lite rundare än vad jag är idag.
 
På tal om personalfest. Igår var jag på personalfest med jobbet på Olearys. På bilden syns Alexandra och Yvette. Vi körde trekamp. Bowling, golf och racing. Jättekul!! Det är ju inte ofta man ägnar sig åt detta men när man väl gör det så är det barnsligt kul. Yvette var även grym på Air Hockey när hon spelade mot Sofia. Sen ville jag testa spela mot henne och då vann jag båda gångerna. ;)
 
Efter det åt vi jättegod mat och satt och babblade tills det stängde.
Idag ligger jag på soffan och tänker inte röra mig ur fläcken för ens ikväll. Kanske åker hem en sväng till Sofia och kollar på hennes nya leopardkatt som har kommit hem. Den är så fruktansvärt söt!!!
 
Kram

Ångesten byttes ut mot Laughing Duck

Publicerad 2013-06-12 04:19:00 i Allmänt,

Vem är så elak som sätter ett dockhuvud så här i bak på en bil?! Vi höll ju på dö av skräck när vi gick förbi detta. Haha.
 

Min fina kollega Yvette och härliga Mattias på The Laughing Duck.
 

Här syns min andra kollega Sofia också.
 
Vaknade idag runt 10-11 efter en dröm som jag aldrig någonsin drömt tidigare i mitt liv. Jag drömde att jag befann mig i ett rum som helt plötsligt fylldes med vatten upp till taket vilket ledde till att jag inte kunde andas. Det var en sådan otäck känsla som inte går att beskriva. Jag fick kämpa och kämpa för att hitta någonstans där jag kunde andas i drömmen. Men det gick inte då rummet som sagt var fyllt med vatten. Jag vakade när jag höll på att drunkna. Efter att jag hade vaknat hade jag svår ångest i ungefär två timmar. Jag hade svårt att andas och jagade upp mig så fort jag satte igång tankeverksamheten. Jag botade dock detta med att ta en timmes promenad.
 
På jobbet sedan så pratade jag med min ena kollega om detta. Han har läst psykologi och drömtydningar och hade svar på mina problem. Han sa att jag drömmer dessa otäcka drömmar för att det just nu håller på sker förändringar i mitt liv både vad gäller jobb, studier men också relationer. Och ja det är faktiskt helt sant. Mycket håller på förändras i mitt liv just nu. Idag sa jag upp mig på jobbet till exempel. Bara en sådan sak är skrämmande. Jag ska dock jobba kvar över sommaren.
 
Sen berättade jag ju i tidigare inlägg om att jag vill bli flygvärdinna för ett tag. Ikväll träffade jag underbara Mattias (som ni ser på bilderna) när jag var ut på en AW med mina kollegor. Mattias jobbar som steward på Norwegian. Vi hade en hel del att prata om ikväll. Han har sagt att jag ska höra av mig till dom för jobb i höst. Helt otroligt om det kunde klaffa så bra att jag kunde börja jobba där. Ska verkligen ta tag i detta och se om det kan leda någon vart.
 
Annars kan jag berätta att mina vänner i Gävle, Emma och Peter har blivit föräldrar för andra gången till en fantastiskt söt flicka som ska heta Milia! Jättefint namn!
 
Nu ska jag sova.
 
Puss och kram.

Nu ska jag upp i luften igen

Publicerad 2013-06-09 00:45:00 i Allmänt,

 
Har precis bokat flyg till Göteborg. Skönt att det är klart. J sa att jag kunde sova hos honom medans jag är där. Så snäll han är. Tänkte att jag skulle ta med honom på fotboll, Sverige-Finland på lördagen när jag är där men när jag kollade närmare så fick jag till min besvikelse se att det var damerna som skulle spela. Haha nja, det är varken han eller jag det minsta intresserade av.
 
Jag älskar att flyga. Har alltid känt mig så trygg i ett flygplan. Jag har under flera år velat bli flygvärdinna för att få komma iväg ut på resor ibland. Tror det skulle passa mig. Kul att få resa runt i sitt jobb. Det skulle passa perfekt att ha det som extrajobb i höst när jag börjar plugga. Får se vad det kan bli av dom tankarna. :)
 
Sov gott!
 

Prinsessbröllop

Publicerad 2013-06-09 00:20:00 i Allmänt,

Världens vackraste prinsessa, eller till och med en av världens vackraste kvinnor strålade ikapp med sin tjusige blivande man i en förtrollande brudklänning idag. 
 
Tycker att hon passar mycket bättre i mörkt hår än sitt blonda hon hade förr. Jag tror att många tjejer väljer att bli mörkhåriga efter att ha varit blond på grund av att det blonda påminner dom om en tid i sitt förflutna som man inte gärna vill veta av längre. Det är faktiskt mycket därför som jag personligen blev mörkhårig för ett tag sedan nu. Jag kände att mitt blonda jag fick gå i graven med mitt ibland lite kaotiska förflutna.
 
Såg ni förresten hur Chris höll på bryta ihop i kyrkan när han fick syn på Madde i altargången? Så himla fint av honom att visa känslor så där öppet inför hela Europa. Prinsessan är så värd detta efter alla svin hon tidigare fått stått ut med. Tänker först och främst på Jonas Bergström som lär ha gråtit blod idag. ;)
 

Efter jobbet gick jag längs Mälarstrand och fick då se när Bröllopsbåten lämnade kajen vid Riddarholmen och styrde mot Drottningholm. Som ni ser så var båten omringad av x antal polis- och privatbåtar. Inte nog med detta så cirkulerade även många helikoptrar runt omkring. Måste vara jobbigt att vara så påpassad... Skönt för dom att dom har bosatt sig i New York så att dom får vara anonyma.
 
 

Nationaldagen

Publicerad 2013-06-07 23:26:00 i Allmänt,

Vilken superlyckad nationaldag det blev! Jag låg först och solade i Rålhambhovsparken. Packat med folk! Sen mötte jag upp Josefina och hennes kompisar i Kungsträdgården där "Smaka på Stockholm" höll på för fullt. Det är ungefär som Cityfesten i Gävle fast det är bara inriktat på olika matstånd. Senare kom även Cindy och Johannes och gjorde oss sällskap. Vi gick och käkade på Fridays och sen åkte Josefina hem då hon skulle upp tidigt och jobba idag. Jag och Cindy däremot ville fortsätta i nattvimlet så vi följde med Johannes och hans kompisar till Sturecompagniet. Jag gillar ju inte Stureplan egentligen men när det händer någon gång ibland är det helt okej.
 
Vi hade superkul och dansade som om det inte fanns någon morgondag. När det stängde ville vi gå vidare och försökte leta upp White Room. Killarna är uppvuxna i Stockholm men hittade inte dit, haha. Fantastiskt kul! Men antar att alkoholen hade lite med det att göra. ;) White Room hade i alla fall stängt så sista anhalten blev Spy Bar där vi stog i kön i en kvart innan vi ledsande och åkte hem. Mycket rolig kväll med fina vänner!
 

Den senaste leksaken i vattenvärlden. En slags jetpack. Killen som flyger i luften har en "ryggsäck" på sig som är kopplad till en slang som ni ser under honom. Slangen sitter i ett aggregat som sitter fast på vattenskotern ni ser bredvid. Trycket ifrån slangen skjuter upp killen i luften och samtidigt sprutar det vatten under och på sidan om honom. Han kan dessutom minska på trycket och då dalar han under vattenytan och sedan upp igen. Tänk en delfin som hoppar upp över vattenytan och sedan ner igen. Haha vilka grejor det finns va! Detta kostar 1500 kr för 20 minuter!! Galet.
 

Smaka på Stockholm i Kungsträdgården (eller Kungsan som 08:orna säger).
 
 
Cindy och Josefina på väg in på Fridays.
 

Josefina och Johannes. Snygga paret!
 
 
Gick hit direkt efter maten men dom hade stängt.
 
 
Gänget. Snälla killar. Tommy, Robin, Johannes och Jens.
 
 
Haha kolla tjejens min till vänster.
 
 
Det gör mig ingenting att jag jobbar helgen nu då jag hade en sådan trevlig torsdag!
 
Kram och god natt.
 
 

Kursinnehåll. Så spännande och kul det ska bli!

Publicerad 2013-06-05 23:04:00 i Allmänt,

Kursen ger undervisning i ämnena

  • Layout och metoder för webben
  • HTML-kodning
  • Webbspråket
  • Webbdesign (bild, layout)
  • Internetjuridik, copyright och etiska regler

 

För er som inte riktigt har koll på vad en webbredaktör gör så kan jag berätta att den absolut största uppgiften för en webbredaktör är att uppfylla de behov som användarna använder sig av på en webbplats. Man ska även se till att informationen som publiceras på en webbplats är aktuell, relevant och korrekt.

 
God natt!

 

Har haft en helt underbar dag i min ensamhet!

Publicerad 2013-06-05 17:43:13 i Allmänt,

Idag gick jag som ni ser över en mil. Slog därmed mitt personliga rekord! Jag gick 8 km i måndags och ska försöka gå dessa långa promenader minst varannan dag.
 

Dagens middag. Min favorit revbensspjäll som jag har letat ihjäl mig efter i butikerna men aldrig hittat. Men MatHem hade som tur var. Sååå gott!
 
Till middagen åt jag cashewnötter som är så fruktansvärt gott - och nyttigt. Bra för hud och hår. Innehållar bland annat järn och b-vitamin.
 
Och nu kommer vi till det bästa med hela dagen....
 
 
Jag kom in!!! Nu måste jag säga upp mig från jobbet till hösten då denna utbildning är på heltid. Jag kommer inte orka jobba lika mycket som jag gör just nu. Finns inte en möjlighet att jag klarar 6 dagars jobb i veckan plus heltidsstuider. Förmodligen går jag tillbaks till Arlanda och jobbar extra där medans jag pluggar. Är så lycklig nu!!! :)
 

Perserträff

Publicerad 2013-06-05 10:23:43 i Allmänt,

Igår var jag i mina gamla hemtrakter Skanstull och lunchade med min skånska kompis Emelie. Mycket gott och trevligt! Sen gick vi hem till killen hon dejtar och träffade två jättefina perserkatter.
 
 
Nyfikna och snälla katter. :)
 

Vad mycket tid jag sparar!

Publicerad 2013-06-04 00:14:07 i Allmänt,

 
Har precis beställt allt detta från MatHem. Får varorna nu på onsdag. Det är helt perfekt att kunna handla på det här sättet! Speciellt nu när jag har mycket att göra i veckan. Jag ska träffa Emelie imorgon. Vi ska planera Göteborgsvistelsen. Efter det jobbar jag kväll.
På onsdag är jag ledig och då ska jag motionera och träffa en gammal klasskompis Anna-Sarah. Och på torsdag är jag också ledig och ska motionera då med, springa lite ärenden på stan och senare träffa Cindy. Vi har inte setts på evigheter och bestämde för några veckor sedan att vi ska ses nu på torsdag. Hemskt egentligen att man måste planera så långt i för väg för att kunna ses. Men så blir det när man ska ge av sin tid till både jobb och det sociala. :)
 

Bränd - igen

Publicerad 2013-06-03 10:43:00 i Allmänt,

 
Igår åkte jag ut till Liljeholmen och solade med Josefina, Emilia och Johannes. Vi låg vid en liten sjö och käkade smörgåstårta. Hur underbart som helst! Efteråt gick vi och köpte fika och gick hem till Josefina och Johannes och satt på deras balkong.

När vi var på ICA skrek Josefina rakt ut när hon kollade på min rygg. Den var rööööd. Johannes tog kort på ryggen så jag också fick se och ja, jag var rejält bränd TROTS att jag smörjt in mig. Men som tur var har det inte gjort ont en ända gång och det röda är nu borta. Skönt!

Älskar att ligga och sola och speciellt med så fina vänner som jag hade omkring mig igår! Nu ska jag käka lunch, sen ska jag gå en lång promenad innan jag börjar jobba eftermiddag/kväll. Det var längesen jag gick nu så det måste jag ta tag i igen. Snart ska man ju börja ligga på beachen på riktigt och då gäller det att se fit ut. :)
 

Helgen

Publicerad 2013-06-02 04:00:00 i Allmänt,

Har haft en helt underbar helg! Den roligaste på mycket länge. Var hem till min fina kusin Ida och grillade i fredags. Mycket gott och trevligt.
Sen gick vi ner till båthamnenh/öltältet och fortsatte festen.

Fina kusin!
Idag har mamma, pappa, mormor och moster med familj varit i Sthlm och hälsat på mig. Vi har haft så trevligt!!! Min minsta kusin Erik (bilden) erbjöd sig att bära min väska när vi skulle gå hem till mig. Vilken gentleman va? Så söt!
 
Ikväll har jag varit ute med Josefina och Emilia på Imperiet. Vi drack rosé och öl och träffade även Josefinas killkompisar. Mycket kul!
 
Imorgon ska vi ses igen och sola. Det ska tydligen bli kanonväder här imorgon.

Sov gott!
 

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela