missmk

Live your life before someone else does

Nervös!!!

Publicerad 2013-09-30 20:17:20 i Allmänt,

 
Är just nu så jäkla nervös inför ett besked som jag troligtvis kommer få imorgon eller på onsdag. Har inte varit så här nervös och förväntasfull någonsin tror jag.
 
Ska berätta så fort jag får besked.
 
Nu lär jag sova. Ska upp 3.45 imorgon igen.

Kram
 

Idag har jag tydligen haft spenderarbyxorna på mig!

Publicerad 2013-09-29 16:32:00 i Allmänt,

Jag åkte till söder idag för att lämna in min telefon för lagning av skärmen. Ja jag vet att det är typ 10:e gången jag är där. Ska fråga om klippkort nästa gång. Men dom hade stängt idag. Tydligen hade alla butiker i hela stan som lagar iphoneskärmar stängt idag. Bor jag i Sveriges största eller minsta stad som inte har öppet på en söndag? Arg!
 
  
Inget att göra åt. Jag fortsatte bort till Globen och gick omkring där. Det är den delen i Stockholm där jag trivs som allra bäst - i sportkvarteren. Vet inte varför jag känner mig så hemma och varför jag trivs så bra på just dessa ställen.
Förmodligen för att delar av min uppväxt har präglats utav sport och kompisar som ägnat sig åt sport. Det ända negativa med detta område är Difbutiken. Tycker personalen ska slänga dessa grejor och ersätta med Brynäsprylar istället. ;)
 
 
Sen åkte jag till Kungsträdgården och förälskade mig i denna superfina skjorta inne på Zara. Den fick snällt följa med mig hem. :) Köpte även en snygg kappa, en cardigan och en snygg stickad t-shirt där inne. Hejdå pengar!
 
 Inte nog med det så var jag "tvungen" att gå in på NK och köpa en superskön och fin tröja. Den har bara funnits i USA hittills men kom till Sverige för någon vecka sedan. Jag törs inte visa den eller skriva vad den kostade för då tror ni jag har förlorat förståendet fullständigt. :)
 
Jag har gått emot mina egna principer att jag ALDRIG någonsin ska köpa ett dyrt plagg i hela mitt liv och har alltid sett ner på folk som lägger ut tusentals kronor på lite tyg. Nu har jag gjort samma sak själv. Jag föraktar mig själv för att jag la ut så mycket pengar på en helt vanlig tröja. Jag som inte alls gillar att shoppa egentligen men den här tröjan är speciell så är det bara. För det är en tjej jag känner som har designat den så jag ville sponsra henne för hon är helt fantastisk! Men framöver så är det best of budget som gäller. Haha.
 
Tog en sväng runt Grand Hotel. Mysigt och fint. Jag är ju aldrig i dessa områden annars så kul att se denna sida av stan ibland också.
 
 
Nya jackan! :) Så fin och skön. Jag fick ju skicka tillbaka kappan från H&M då den inte satt som jag ville att den skulle sitta hehe.
 
Nu ska jag nästan gå och lägga mig snart känns det som. Ska gå upp 03.45 imorn bitti. Jobbar 6-11.15 på Bromma Airport ;) sen ska jag hem och plugga.
 
Kram
 

Heja!

Publicerad 2013-09-28 18:22:32 i Allmänt,

 
Något som är så fantastiskt med att det blir höst är att hockeysäsongen drar igång! Jag följer varje match som Brynäs spelar via swehockey. När jag är hemma och hälsar på sitter jag och pappa bänkade och ser matcherna på tv.
Ska bli så jäkla kul när dom kommer till Stockholm och möter AIK i november och december. Synd att inte Djurgården är med i SHL för då hade Brynäs varit här två gånger till. Hoppas DIF kommer upp i högsta serien nästa år!
 
4-4 nu och 5 minuter kvar. Usch jag gillar inte förlängningar. Brynäs har ingen bra statistik där. Men en tröst i år är att dom verkar starkare både offensivt och deffensivt i år än förra året. Det gillas! :)

För övrigt fick jag ett meddelande på min lilla iphone igår om ny uppdatering. Operativsystem 7 tydligen. Snygg desgin men inte så bra då jag skickar fel till folk hela tiden. Skit svårt att se vem man skickar till haha. Farligt!
 
 

Ord och inga visor!

Publicerad 2013-09-28 13:13:00 i Allmänt,

 
Nu är jag lite gladare igen. Jag har godkänt det brev som min advokat har skrivit ihop till min förra chef. Han skickade det igår. Haha snacka om ord och inga visor.
 
Det står bland annat klart och tydligt "om du inte betalar Madelene den summan det var bestämt ifrån början plus 2 000 kr extra för vad det kostar att anlita mig, senast den 11/10 2013 så kommer detta ärende tas till domstol." Och där kommer då alltså min före detta chef i så fall få lägga fram bevis på att jag har orsakat inbrottet vilket naturligtvis blir en omöjlighet för honom eftersom jag inte har gjort något.

Haha jäklar vad bra det här känns. Jag förstår verkligen inte hur man kan vara så korkad?! Det är för mig en gåta. Nu får han ju dessutom betala mer än vad han behövde göra från början. :) Men jaja, det är hans sätt att agera, jag klagar inte nu när jag vet att jag har haft rätt. Gud vad stark jag känner mig just nu. Härlig känsla :)
 
Och jag måste säga att jag är positivt överraskad över hur bra hjälp man kan få från advokater. Det här har min advokat skött så jäkla bra och det har gått så snabbt!!! Fantastiskt! :)
 
Trevlig helg!

Förbereder mig på rättegång

Publicerad 2013-09-27 11:07:00 i Allmänt,

Hej kära ni!
 
Det är inte bara en dans på rosor i livet men oj vad man utvecklas av allt man är med om. Jag håller på förbereder mig lite smått på en eventuell rättegång. Jag har hamnat i en tvist med min före detta arbetsgivare på hotellet jag jobbade på.
 
Jag har nyss varit i kontakt med min jurist som verkar superbra. Han har förberett mig på eventuell rättegång nu om inte min ex-arbetsgivare ger sig. Jag har precis skickat uppgifter om mitt förra jobb till min jurist och han kommer nu granska förra chefen och gå vidare med detta. Det känns så bra!!!!
 
Jag kan ju berätta vad som har hänt. Jag har fått skulden för inbrottet som skedde där för några månader sedan och ex-chefen har hållit inne med pengar (ganska stor summa pengar dessutom) som jag ska ha men som han istället drog av för skadan vid inbrottet.
Jag hade mitt personalkort inlåst i mitt skåp. Tjuven bröt upp skåpet och jag fick skulden för det. Jag hade förstått att jag hade fått skulden om jag personligen hade givit kortet till tjuven men nu var det inlåst bakom TVÅ dörrar men nej då ska jag såklart få skulden för det ändå.
 
Jag brukar inte bli så arg för saker och ting men det här är mer än lovligt och så jävla olagligt att det inte är klokt. Jag skickade ett mail till min förra chef om detta men han hör ju såklart inte av sig. TUR att det finns jurister/advokater som står bakom en!!!!! Min jurist tyckte att jag skulle polisanmäla också även fast polisen inte kommer gå vidare med detta men det kanske är bra att företaget får en polisanmälan på sig, jag vet inte.
 
Konstigt va hur en "seriös" arbetsgivare kan agera på det här sättet. Och att han tror att han ska komma undan är patetiskt.
 
Jag inser själv att jag inte kan hänga ut namnet på hotellet för då skulle väl den mindre kompetenta ex-chefen kunna anmäla mig för förtal eller nåt, därför tog jag bort namnet. Men fasiken vad arg jag är! Har faktiskt aldrig varit så här arg i hela mitt liv.
 
Nu ska jag träffa Jacqueline snart och sen iväg och jobba.
 
Ha en bra dag!
 
Kram

Brilliant!

Publicerad 2013-09-25 23:51:00 i Allmänt,

 
 
Jag kan inte sluta titta på den här videon! Jag tycker den är helt fantastiskt bra! All koreografi och hela upplägget med att dom är utklädda och är ute i skogen på natten. Det är brilliant!!!!! Jag har väldigt livlig fantasi när det just gäller filmer och musikvideor så jag brukar ibland tänka på hur jag skulle regissera bland annat en musikvideo. Den här koreografin som finns i denna video skulle deifinitivt kunna komma ifrån mig.

Låten är även häftig och om man har lite fantasi så blir den bra. Den är pedagogisk och psykisk på ett fint sätt. Mycket bra barnlåt om inte annat! Det här är faktiskt det bästa som gjorts på länge när det gäller koreografi och upplägg. Norrmännen kan dom! :)
 
 
Nu ska jag sova. Imorgon ska jag på utbildning internt på jobbet. Sen ska jag hem och städa. Det ser allt annat än bra ut hemma hos mig just nu. Jag fick hem en supersnygg kappa från H&M idag och det ligger plast från den över hela golvet. Så skönt det är att bo själv ibland när man bara kan ha det se ut på ett visst sätt utan att behöva bry sig eller ta hänsyn till någon annan. :)
 
Sov gott!
 
 

Massa barn dessa dagar!

Publicerad 2013-09-24 00:29:27 i Allmänt,

I lördags fick jag äntligen träffa Alvin 2 månader. Jag var helt inställd på att hans storasyster Vilja skulle vara blyg för mig och inte känna igen mig men hon kom gladeligen fram och gav mig världens kram och smekte mig på kinden när vi träffades. Aw vilken sötnos! Två år gammal och så omtänksam redan nu!
 
Dagen efter träffade jag delar av min släkt. Vi firade att jag hade fyllt år. Vi var iväg och åt på en restaurang först. Supergod mat!! Sen åkte vi hem och åt tårta. På kvällen sen var jag hem till min saknade vän Madde som jag ser alltför sällan. Kändes så skönt och bra att vara där ett tag.
 
Och idag har jag varit hos Emma och Peter och träffat dom och deras små barn Kian och Milia. Det har med andra ord spenderats tid med många barn dessa dagar. Och det är ju det bästa som finns, dom är ju så härliga!
 
Alvin och Vilja!
 
Vilket hår!!!!!!!!!
En väldigt avslappnad liten kille :)
Älskade barn!
Några andra "barn" som jag träffade i helgen. Mina kusiner. Herregud vad dom börjar bli stora (12 och 14). David är till och med längre än mig nu och börjar komma i målbrottet. Jag minns det ju som om det var igår när jag höll i honom på BB.

Moster gjorde en väldigt fin fiskbensfläta på mig. Synd att man inte kan göra en sådan på sig själv.
 
Bäst jag sover nu. Imorgon förmiddag händer det en väldigt intressant grej. ;)
 
Sov så gott!
 
 
 
 

Jag bara älskar kontrasterna under denna dag!

Publicerad 2013-09-21 01:33:00 i Allmänt,

Är faktiskt inte trött nu trots att jag gick upp kvart i 6 i morse. Inspelningen gick jättebra. Alla var så trevliga och bra. Vi hade ett riktigt team work! :) Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig men vore detta för bara ett år sedan hade jag ALDRIG vågat ställt upp på detta men nu känns det annorlunda. Jag hann aldrig bli nervös heller?! Allting kändes så naturligt. Vi gjorde tre scener totalt. Ni får tycka att jag är löjlig nu men jag kommer inte att titta när avsnittet sänds på tv. Jag kommer titta långt senare efter flera veckor haha.
 
Jag ställde endast upp på detta då jag var nyfiken på att se hur det fungerar på en inspelning och för att man fick lön. Sen var det givetvis kul att få agera lite skådis. Jag var ju med i teatergruppen i mellanstadiet minns jag så lite teaterapa är jag nog ;) Jag fick lite mersmak av detta och jag vill definitivt göra detta igen. Kanske med samma gäng eller med något annat!
 
Det roliga med allt var kontrasterna! Det var jag och en till tjej som var med i klubb bubbel med dom andra tjejerna som är fasta karaktärer. Jag som kommer ifrån landet och som gillar att gå på hockey och dricka öl, och den andra tjejen som jobbar som militär och som eventuellt ska till Afghanistan nästa år. Att dom ville ha oss till att agera Östermalmstjejer är för mig en jävla gåta haha. Älskar kontrasterna på detta! Men det var jäkligt kul att driva med överklassen må ni tro. ;) Tror dock inte allt kommer med.
 
 
Pedda gör sig redo för tagning.
 
 

Pelle säger tjääna ;)
 

Efteråt var jag värd en kall öl som jag beställde på t-centralen i väntan på tåget mot Gävle.

På väg hem. Käkade på kinarestaurang och sen var jag hem till Maries mamma och hennes man. Så jäkla skönt att komma ut till landet där allt är så tyst och fridfullt.
 
 
När jag kom fram till Gävle väntade jag på att mamma och pappa skulle möta mig vid station och medans jag väntade tog jag en fika i form av detta. Var tvungen att testa en makaron eller vad det heter? ÅÅÅÅH det var ju typ det godaste jag någonsin har ätit. Helt fantastiska!
 
 

När jag kom hem till mamma och pappa var det 6 grader ute så nu har min fina Malmö Aviation-mössa åkt på för i år!
 
Nu ska jag sova kära vänner. Imorgon kommer det två små sötnosar och hälsar på, Vilja och Alvin och deras mamma. Jag har inte träffat Alvin sen han föddes. Det ska bli så mysigt att gosa med en bebis! Jag ska nog beställa en egen snart... på postorder lär det bli.
 
Sov sött!
 
 

Jobb på flygplats och numera också i tv

Publicerad 2013-09-18 21:51:00 i Allmänt,

 
Nu har jag jobbat tre dagar på Bromma och det känns som om jag har varit där i ett halvår redan. Själva incheckningssystemet är ju så likt Arlanda så det sitter ganska bra redan.
 
Idag fick jag vara med i Loungen, eller i Yellow Room som det heter. Där sitter alla affärsmän som har ett guldkort. Ingen annan får gå in där. Ja VIP-rum kan man säga. Så nu har jag lärt mig hur det fungerar också. :)
 
 
På fredag händer en rolig grej. Kanal 5 har kontaktat mig och frågat om jag vill medverka i en sketch med detta gäng. Var tvungen att tänka i några dagar först men tackade sedan ja då jag kommer få lön för mödan. :) Jag kommer inte ha någon replik utan det blir nog bara enkelt. Jag ska spela en "Östermalms/överklasskvinna" på ett komiskt sätt vid en middag.  Haha usch jag som inte gillar klientelet på Stureplan!
 
Det är några fler tjejer som ska vara med. Tror detta kommer bli superkul! Jag vill dock inte veta när detta ska sändas på tv för gud vad läskigt att se sig själv!! Inspelning sker 08.30 på fredag. Då ska jag vara festklädd och sminkad till tänderna. Jag har inte ens sett på Café Bärs någon gång utan vet bara att det är ett humorprogram. Haha det här kan gå hur som helst. ;)
 
 
 
Nu ska jag sova.
 
Sov gott fina ni!
 

Jag kommer öka kraftigt i vikt på nya jobbet!

Publicerad 2013-09-16 23:21:00 i Allmänt,

 
 

Första dagen avklarad. Det var superkul och alla nya kollegor jag har träffat är supertrevliga!! Nästan bara tjejer allihopa i åldrarna 25-40 så jag tror jag kommer trivas superbra!

Längtar tills jag verkligen är varm i kläderna för då kommer jag få ha hand om en egen flight. Ge uppgifter och väderrapport till piloten, taxa ut planet med mera. Det är helt annolrunda än Arlanda. Där var vi bara i incheckningen och boardade i gaten. På Bromma är det mycket mer ansvar då flygplatsen är så liten. Jag gillar att ha sådär mycket ansvar. Det triggar igång mig på något sätt.

Nackdelen med det nya jobbet är att jag kommer bli en tjockis! Idag har jag smaskat i mig prinsesstårta och världens godaste croassanger som caféet intill vårt kontor bakar och skickar in till oss. Jag dör lite, kommer inte kunna motstå dessa.

Känner på mig att jag kommer trivas enormt bra. Mina nya kollegor strålar av positivitet vilket smittar av sig på alla runtomkring. Sen är det kul med alla snälla passagerare också förstås. Per Gessle kom förbi idag bland andra. Sen fick jag en blombukett av en go göteborgare. Så snällt!
 
Fina blommor.

Nu är jag trött. Mycket i huvudet nu. Så mycket att jag till och med hade glömt bort att jag fyller år imorgon.

Sov gott!
 

Nu börjar det ta fart eller så har jag bara tur?

Publicerad 2013-09-14 01:06:00 i Allmänt,

 
 
Jag fick reda på idag att jag ska få bli krönikör på kramamig.nu! Vad roligt!!! Krama mig är en sida om relationer, kärlek med mera. Jag älskar det ämnet så det kommer nog passa mig. Jag skickade min senaste krönika från Sourze till dom som ett arbetsprov och dom nappade direkt. Himla kul! Alltid bra att börja någonstans och det verkar vara en mysig sida! Jag ska börja med ca 2 krönikor i månaden.

Sen händer det en annan mycket viktig grej i mitt liv just nu där jag måste fatta ett väldigt viktigt och bra beslut. Det kan jag tyvärr inte säga något om än. Om det blir något får ni veta i sinom tid annars så glömmer vi det. ;)
 
För övrigt har jag lekt turist i Stockholm idag. Jag åkte upp på taket på Globen. Verkligen vacker utsikt över hela stan. Lägger kanske upp någon bild imorgon. :)

Sov gott!
 
Puss & kram
 

En krönika

Publicerad 2013-09-11 01:17:42 i Allmänt,

 
Skrivandet har legat på is ett tag nu då jag har varit tvungen att ta tag i andra viktigare saker i livet. Men ibland får jag mina infall. Jag skrev ihop denna krönika nyss och den kommer publiceras på en webbsida imorgon. Ni får se den imorgon eller på torsdag. :)
 
Den handlar i alla fall om detta otroliga daltande med svenska barn och att det är totalt tvärtom i andra länder. Jag jämför till exempel med Spanien där jag just har iakttagit hur barn växer upp i andra kulturer. Sverige är det land i världen där det daltas mest med barnen och där föräldrarna är som mest överbeskyddande.  Detta kan vara direkt farligt då barnen bland annat riskerar att drabbas av kroniska depressioner när dem blir vuxna.
 
Nu ska jag sova.

Kram!
 

Bilder från resan

Publicerad 2013-09-10 13:38:00 i Allmänt,

Nu är jag utvilad och människa igen! Det har varit några intensiva dagar här från i lördags och fram tills idag. Vi avslutade resan med shopping (det regnade ju hela jäkla dagen där nere i lördags). Vi fick lite panik när vi på köpcentrumet såg att klockan var 21. Vi skulle ju gå upp kl 3 på natten och åka till flygplatsen. Vi åkte hem och åt på Restaurang Madrid som låg precis där vi bodde. Fantastisk restaurang med supersnälla servitörer. Den ena kunde svenska då han är gift med en svensk kvinna. Vi åt där säkert fyra gånger under resan.

Sen gick vi hem och sen skulle några dagar framöver bestå av sömnrubbningar. Jag sov dock hela vägen hem på planet. Sååå skönt!!! Man är ingen ungdom längre så jag känner verkligen hur kroppen tog stryk efter att vi hade varit ute och firat Sveriges seger i fredags. När vi gick ut från en bar vi var på i fredags så var kl 06.30 på morgonen och då hade dom inte stängt än! Haha. Men då var det dags för oss att åka hem. Det konstiga är dock att jag mådde väldigt bra undertiden jag var där nere.
 
Spanjorerna äter ju middag runt 22 på kvällen och det gjorde även vi. Ibland åt vi middag 22.30 till och med. Inte konstigt att deras utesätllen stänger 7 på morgonen när dom gör allt mycket senare än i Sverige. Jag ska börja köra med det här hemma också. Jag har tidigare hört från "experter" att man inte ska äta mat efter kl 18 på kvällen för det är inte bra för våra kroppar. Fast hur tänkte dom då??
 
Spanjorer är det folket som lever längst och som mår som allra bäst tack vare deras livsstil. Nej jag tror på att äta middag så sent som möjligt. Då förbränner man mer när man sover också. Sen håller dom sig firska genom att äta aioli varje kväll också. Vi fick in bröd och ailoi med typ 20 kg vitlök i inför varje måltid. Vi luktade inte så gott under resan nej. ;)
 
Oförglömlig resa med fina tjejer!
 
 
På vägen dit.
 
 
Jag brukar aldrig bli åksjuk. Har aldrig tidigare haft problem med en flygning men resan på vägen ner var under all kritik. Jag och Emilia mådde jätteilla. Det var väldigt nära på att jag höll på spy precis när vi landande. Det var värre än en berg- och dalbana och jag fattar inte vad piloten höll på med. Tur i alla fall att jag hade lite sprit nära till hands som kunde lindra smärtan en aning. :)
 
 
Livet!!
 

På den här gatan bodde vi. Vi kallade den för "svenskgatan" då det bodde många fler svenskar här. Bredvid oss bodde två supergulliga svenska tanter. Dom var så fantastiskt trevliga!
 
 
 
Josse.
 
 
På den här lilla gatan, alldeles i närheten av där vi bodde, låg Restaurang Madrid.
 
 
Emilia är utbildad hårstylist och jobbar just nu som make-up artist. Så man var i goda händer när vi skulle gå ut och äta på kvällarna. :) Här har hon nyss lockat mitt hår. Ovant då jag alltid har platt annars.
 
 
 
 
 
Fina Josse!
 
 
 
 
 
 
Den här restaurangen var så jäkla bra! Den låg inne i köpcentrumet. Det var en sittande buffé. Servitörerna kom och fyllde på med alla möjliga kötträtter direkt från ett spett som precis hade grillats. Vi fick korv, olika kycklingar, oxfilé, fläskfilé, revbensspjäll och mycket mer. Vi åt så vi höll på svimma. Vi satt där i nästan tre timmar. Supergott!!!
 
 
 
 
 
 
Vi köpte massor med smink från det italienska märket Kiko. Jättebilligt! Jag ÄLSKAR den nya ljusblå ögonskuggan som jag köpte och som jag har på mig på bilderna.
 
 
 
En spansk kvinna lärde oss en dans inne på Niki Beach. :) Det var superkul! Alla på hela stället började dansa likadant sen. Jättehäftigt! :)
 
 
Jag fick blommor av en svensk blyg 20 årig kille från Göteborg. Så himla söt!!! Hade jag inte varit 7 år äldre så hade jag kunnat dejta honom hehe. Jag kände mig mer som en storasyster till honom där nere. :)
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Emilia på väg till baren som stängde kl 7,
 
 
Fick syn på en liten besökare utanför vår dörr när vi skulle åka till flygplatsen. Så söt! Jag älskar katter. Men vågade inte klappa dom uti fall att dom var sjuka eller så.
 
 

Malmö Aviation - min nya arbetsgivare

Publicerad 2013-09-09 12:53:37 i Allmänt,

Saknaden av flygplanen blev för stor så nu ska jag börja jobba på Malmö Aviation på Bromma fr.o.m, nästa vecka. Det känns så bra!!! Jag kommer även vara ledig varje helg vilket ska bli jätteskönt. Har alltid jobbat helger sen jag gick ut gymnasiet så nu ska det verkligen bli skönt att slippa det efter alla år!
 
Är så glad! :)
 
 

Sista kvällen

Publicerad 2013-09-07 15:58:00 i Allmänt,

Igår kollade vi på Sveriges match och vrålade så fort det blev mål så att spanjorerna trodde vi var galna. Vi träffade samtidigt på några trevliga herrar och den enas son från Örebro. Sen bestämde vi oss för att fira Sveriges seger så vi åkte till ett ställe inne i Torrevieja och drack lite med några andra som vi lärt känna här. Vi har varit ett stort gäng på 20 svenskar som umgåtts. Alla syns inte på bilden vilket var synd.

Det har varit helt lagom med folk. Det är mest spanjorer och svenskar på dom ställena vi är på. Kul att träffa på folk hemifrån ibland. Igår tog vi bland annat över stället när vi dansade och sjöng till Avicii. Oj vad kul vi hade :)

Nu ska vi äta, åka och shoppa sen sova innan vi åker till flygplatsen kl 4 imorn bitti.

Kram.

Njuter!

Publicerad 2013-09-05 22:54:32 i Allmänt,

Hej på er!

Har det hur bra som helst här nere. Solar, badar, äter gott och dricker några drinkar :)

Igår var vi till ett enormt köpcentrum. Det blev lite shopping i form av höstkläder.

Hoppas allt är bra hemma!

Hej då på ett tag

Publicerad 2013-09-01 00:15:41 i Allmänt,

 
Nu får ni ha tålamod med mina inlägg fina läsare. Jag tror inte jag kommer kunna vara inne på internet där nere då det inte finns gratis Wi-Fi eftersom vi ska bo i ett privat hus/lägenhet och inte på hotell. Så ni får som sagt ha överseende med det. Ni får väl kika in under veckan och se om jag har kunnat göra något inlägg om ni är nyfikna ;)
 
Vi ska ses kl 07.40 på cityterminalen i morgon så bäst att jag stänger mina blå nu. Jag måste erkänna att jag är lite smått rädd inför flygningen imorgon. Vi ska flyga från Nyköping - med Ryan Air! Hemska tanke va? Efter allt man läst och hört om detta flygbolag så är det ett under att det inte har skett någon riktig skandal än... men det gör väl det imorgon. Vi får väl springa bakom och skjuta på planet så att det kommer upp i luften. Och sen hamnar väl väskorna på Island eller något sådant. Hehe vilken optimist jag är va? :)
 
Ha det så bra här hemma!
 
Kramar till er alla.
 

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela