missmk

Live your life before someone else does

LYCKA

Publicerad 2012-09-30 23:55:00 i Allmänt,

 
Avslutar kvällen med dessa kloka ord. Ta nu åt er av denna text fina ni! Den här bilden och texten är som gjorda för varandra. Man ser ett tydligt budskap.
 
Och texten stämmer verkligen. Jag har faktiskt tänkt på att jag har haft ett sådant flyt på många plan den senaste tiden. Men egentligen är det nog inte flyt. Det är min vilja och tron på mig själv som ligger bakom allt.

För bara ett och ett halvt år sedan var jag på botten rejält på grund av många olika anledningar. Det tog ju bland annat slut med mitt ex där både han och jag mådde väldigt dåligt, vilket var extremt jobbigt.
 
Men det här året har jag vuxit något otroligt och idag känner jag mig starkare än någonsin faktiskt. Jag har hittat en trygghet och harmoni i mig själv som jag aldrig tidigare känt. Jag har även ett väldigt bra självförtroende.
 
Men jag får heller inte glömma att alla fantastiska människor jag har runt mig (nära och kära, kollegor och klassen) självklart är en stor del av min inre lycka också.
 
Kram och god natt!
 
 

Saknar dig!

Publicerad 2012-09-30 20:17:00 i Allmänt,

 
 
Gullhjärta!
 
Har precis suttit och kollat bilder på min lilla guddotter Vilja! Älskade unge vad söt och charmig du är! Blir alldeles varm i hela kroppen när jag ser henne...
 
Men nu var det längesen jag kramade och pussade henne! Sist var i maj när jag var barnvakt åt henne i några dagar. Vilka härliga dagar vi hade tillsammans då må ni tro.

Saknar även hennes mamma och pappa. Men hoppas att jag får träffa dom snaaart! :)
 
 

Lite bilder från gårdagen...

Publicerad 2012-09-29 20:22:00 i Allmänt,

 
Vi åt så himla god mat på Fridays igår!!! Så god att vi alla blev helt stumma under middagen, haha.
 
 
 
 
Gänget på Fridays.
 
 
Jag och fina Maria, som för övrigt har världens snyggaste halsband på sig. Hon har fått det av sin man! Herregud så bra smak han har för att vara kille :)
 
 
Träffade mycket härligt folk igår. Vi tog sällskap med ett gäng killar hit till White Room. Och på vägen dit så höll jag bokstavligen på att dö av skratt. Ena killen gick rakt in i en stolpe. Haha stackarn!
 
Vi hade jättetrevligt på White Room men det märktes tydligt att vi var på ett ställe där det vimlar av osäkra själar.
 
Till exempel så kom det fram en kille till mig i baren. Vi pratade lite allmänt men ganska snabbt visade det sig att han var en väldigt osäker människa. Han tog nämligen upp sin mobil och bad mig ringa en av hans kontakter som han påstod var Mikael Persbrandt.
 
För det första, varför skulle JAG ringa hans kontakter? Och för det andra, sjukt tragisk människa! "Du, jag vill bara ge dig ett gott råd nu. Var dig själv istället! Du behöver inte skryta med vilka du känner för att bli omtyckt," sa jag till honom och gick snabbt därifrån.
 
Det blev en väldigt lyckad kväll igår. Men nu är det slut på festligheter för mig ett bra tag framför. Det är kul när det händer ibland med ett gäng (som igår), men jag har verkligen blivit för gammal för att ränna ute till 4-5 på morgonen. Det tycker i alla fall min kropp :) Jag har varit helt slut idag.
 
Ser fram emot att jobba hela nästa helg. Det ska bli skönt!
 
Fick förresten ytterligare ett bevis igår på att Stockholm är litet. När vi kom till Fridays var den första personen jag såg, en kille hemifrån som jag har gått i skolan med sen lågstadiet :) Sjukt!
 
Kram
 
 

Hahaha jag dör!

Publicerad 2012-09-28 17:21:00 i Allmänt,

 
Haha! Måste bara dela med mig av denna klockrena bild till er...
 
Det är något speciellt med norrlänningar. Dom går verkligen sin egen väg och skiter i vad andra har att säga om den saken. Blyghet verkar inte heller vara deras signum ;)
 
 
 

Stockholm är litet!

Publicerad 2012-09-28 17:16:00 i Allmänt,


Igår jobbade jag till 22.30 sen åkte jag hem och bytte om och tog mig till Clarion där jag träffade Henrik för en öl. Sen åkte vi vidare till Sturehof.
 
När vi sedan gick ut därifrån så hörde jag någon som ropade "Madde Karlsson". Jag blev otroligt chockad att det var någon som ropar på lilla mig från Karlholm mitt i stan.
 
När jag vänder mig om var det Zandra som stog där som jag är uppvuxen med. Så jäkla kul! Zandra är bästa vän med min kusin Marie. Jag hängde mycket med dom när jag var liten. Dom var mina idoler på den tiden ;)
 
Tidigare under dagen såg jag även två killar på t-centralen som kommer ifrån mina hemtrakter. Stockholm är alltså inte så stort visar det sig, när man träffar på folk mitt inne i stan som man har vuxit upp med :)
 
Nu har jag legat och vilat en stund och ska göra mig i ordning för kvällen. Louise kommer hit om ett tag, sen ska vi till Fridays och käka med ett gäng. Kommer bli jättekul!
 
Ha en bra fredagkväll mina vänner!
 
Kram!
 
 

KÄRLEK

Publicerad 2012-09-27 14:40:39 i Allmänt,

 
 
 
 
 
 
 
Min modersinstinkt har tagit över mig fullständigt idag efter att ha hittat dessa fina bilder på internet... Finns verkligen inget finare än små barn och djurs kärlek till varandra!
 
Gud vad jag skulle vilja ha en egen liten bebis nu och kanske en hund och en katt som ger varandra villkorslös kärlek! Så himla fint! :)
 
Jag är ju egentligen ingen hundmänniska utan mer kattmänniska, men om jag ska skaffa hund någon gång i framtiden så vill jag utan tvekan ha en labrador eller en schäfer. Det är dom absolut finaste hundraserna tycker jag.
 
Kram
 
 

Höstrusk

Publicerad 2012-09-26 19:31:05 i Allmänt,

 
 
Satte på mig morgonrocken direkt när jag kom hem från jobbet. Finns ju inget härligare än att ligga i soffan och mysa när det är höstrusk och regn ute.
 
Det gick jättebra på jobbet idag. Det är otroligt mycket ansvar bara men det kommer man fort in i tycker jag. Det känns redan som om jag har varit där hur länge som helst och då var det bara min tredje dag idag. Men dom jag jobbar med är helt underbara så man känner sig som en i gänget på en gång :)
 
Nu inväntar jag Bonde söker fru. Mamma och pappas granne Sanna är med där såg jag :) Kul!
 
 

Detta gillade jag inte!

Publicerad 2012-09-26 07:15:49 i Allmänt,

 
Visst att det är killar som ska reta andra killar... Lite "Fuck off, guldet stannar här". Men detta är lite över gränsen. Den här bilden har blivit hyllad till skyarna av trogna Brynäsare på facebook såg jag. Dock sticker det nog i många andras ögon, vilket självklart också är meningen.
 
Men vad hände med ödmjukheten? :) Eller är det jag som är töntig nu kanske? I sporter ska man vara hård, och tuff men också ödmjuk! Den här bilden ser långt ifrån ödmjuk ut :)
 
Nu vet jag att Daniel (mitten) inte är en otrevlig och stöddig person i verkligheten som det ser ut på bilden, men detta kan ju även vara farligt.
 
Det finns ju folk till allt och det finns säkert någon idiot där ute som hatar Brynäs mer än allt annat. Och som gärna skulle vilja slå ner dessa killar nu efter denna bild, om han fick chansen.
 
Och FRAMFÖR ALLT, detta ger ingen bra signal till små killar som ser upp till dessa grabbar. Nu tror ju dom att det givetvis är okej att peka fingret till folk "för så gör ju deras idol i Brynäs".
 
Haha detta är så typiskt mig. Medans andra tycker att den här bilden var skit fräck och cool, inget mer med det, så ser jag det mer långsiktligt och tänker vad detta kan få för konsekvenser...
 
Aja Brynäs är ju bäst i landet i alla fall, med eller utan denna bild! ;)
 
Nu väntar jobbet.
 
Ha en bra dag alla!
 
 
 

Förlåt grannar!

Publicerad 2012-09-25 22:58:00 i Allmänt,

 
Det skedde en liten olycka hos mig ikväll som ni ser. Jag har varit på jättebra humör ikväll och städat och donat i lägenheten som jag tycker är så kul! Men jag fick inte ha kul speciellt länge...
 
Jag har länge gått och tänkt att det flyter på lite väl bra i mitt liv just nu men där kom smällen. 7 års olycka brukar det väl heta när man har sönder speglar?
 
Har precis lagt mig och är skit sur! Jag älskade min fina stora spegel som nu ser ut som om det har varit världens rejvfest i lägenheten.
 
Jag ligger samtidigt och sneglar ut ifall det kommer en ambulans med blåljus snart, som ska hämta den stackaren som bor under mig. Han/hon måste ha hoppat upp i taket av smällen när spegeln ramlade i golvet. Det hördes nog över halva Södermalm kan jag säga er.
 
Nej nu ska jag fortsätta sura och försöka sova...
 
Hörs imorn.

Kram
 

Maria Montazami!

Publicerad 2012-09-25 21:52:00 i Allmänt,

 
Sitter och kollar på Hollywoodfruarna. Jag bara älskar Maria Montazami!
 
I detta avsnitt hade hon väldiga problem med sina bladlöss. "Tänk att bara ha ett medel som gör att kusarna flyger iväg och landar lite sådär fint på rygg", var en av hennes klockrena kommentarer ikväll. Haha.
 
Herregud vilken underbar människa det är! Tänk om alla vore som hon, då hade vi till exempel aldrig haft några krig i vår värld.
 
Hennes personlighet är ju komplett! Ödmjuk, trevlig, rolig, härlig, och det bästa av allt, hon är sig själv till 100 %!
 
Ska ta och äta lite kvällsmat nu sen sova. Ser fram emot jobbet imorn. Kul att man känner så! :)
 
Var precis in på Aftonbladet och fick se stora rubriker på att Brynäs återigen vann ikväll. Dom kan nog inte förlora i år tror jag ;) Härligt killar!
 
 
 

Även dom stora tidningarna gör "fel"

Publicerad 2012-09-25 15:24:00 i Allmänt,

 
Sitter och ägnar mig åt Uppgift B. Där ska vi presentera två notiser och diskutera vad vi tycker är bra, respektive mindre bra med texterna.
 
 
 
Här har jag sagt vad jag tycker om dessa två notiser.
 
Såvida det inte är relevant fakta och lögner i texter så finns det egentligen ingenting som kallas för "fel" i detta yrke har vi lärt oss. För alla skriver på sitt sätt. Men som ni ser så finns det en del slarv även hos de större tidningarna.
 
Förlåt kära ni. Jag ska inte tråka ut er med dessa texter längre, haha. Men det är rätt svårt att låta bli när man redan har blivit miljöskadad ;)
 
Kram!
 
 
 
 

Friday´s på fredag...

Publicerad 2012-09-24 22:47:00 i Allmänt,

 
Har varit på Brynäs idag och hälsat på hemma hos Emma, Peter och den här lilla sötnosen :) Carina kom också förbi en sväng. Det blev en del tjejsnack och fika. Mycket trevligt!
 
Sen åkte jag och köpte mat från en kinarestaurang och bjöd mamma på. Det bästa med sånna ställen är att man alltid får så mycket mat att det räcker till dagen efter också.
 
Idag har jag varit rätt trött. Tror att jag har sovit för mycket i helgen. Jag mår som bäst när jag har saker att göra har jag märkt. Det kommer vara fullt upp i veckan. Börjar jobba på onsdag förmiddag och sen torsdagkväll. Sen ska jag ut med ett gäng på fredag. Vi ska till mitt favoritställe Friday´s och käka!
 
 
 
Här var jag på detta fantastiska ställe i Malmö förra sommaren.
 
 
Säga vad man vill om amerikaners matvanor men fasiken vad gott det är!! :)
 
 
Sov gott!
 
 

Är så glad!

Publicerad 2012-09-24 00:25:00 i Allmänt,

 
 
 
 Ikväll har jag träffat den finaste killen som finns, min favorit William! Har inte träffat honom och Marie på jättelänge nu. Dom var väldigt fina och bruna efter en vecka i Grekland.
 
Jag har haft rysliga diskussioner med gullungen ikväll. Vi har diskuterat alltifrån resor, juice, hans skola, om biltvättar är farliga och hur man ser skillnad på en leksakspistol och en riktig pistol ;) Fasiken vad ungar i hans ålder är härliga. Dom ska ju veta ALLT! Det är bra! Det är ju så dom utvecklas dom små liven.
 
Fick för övrigt veta ikväll att jag kanske får hyra en andrahandslägenhet mitt på Kungsholmen som blir ledig efter jul/nyår! Det innebär att jag kommer få gångavstånd till mitt jobb vid t-centralen sen. Hoppas hoppas! Är så glad just nu! :)
 
Sov sött alla!
 
 
 
 

Deadline

Publicerad 2012-09-23 14:51:46 i Allmänt,

 
Hej!

Hoppas ni alla haft/har en superbra helg. Jag är jättepigg och känner mig 100 % utvilad just nu. Så skönt! Sitter dock och är lite små sur, har suttit och ändrat rubriken på min uppgift ungefär femtioelva gånger. Jag är inte nöjd med den.
 
Jag är hopplös när det verkligen gäller. Allt måste vara PERFEKT. Annars får det vara liksom... Men det blir inte bättre av att sitta och ändra hela tiden heller. Texten är jag nöjd med men rubriken stör mig.
 
Haha snacka om att man är nybörjare. I verkliga livet går det inte att vela och ha sig. Då är det snabbt jobb som gäller och strikta deadlines innan tidningen går i tryck.
 
Nu ska jag göra mat och kolla på film i tråkvädret :)
 

Första uppgiften är klar!

Publicerad 2012-09-23 00:11:00 i Allmänt,

 
Min första skrivuppgift är klar! Känns jätteskönt! Jag hittade en intressant nyhet på en gång när jag läste SvD tidigare idag. Har läst artikeln 3 gånger nu och ganska snabbt fick jag till en notis om den. Känner mig rätt så nöjd :)
 
Vi har blivit indelade i grupper, så nu ska min grupp få läsa min notis, ge feedback samt kommentera den innan jag skickar den vidare till våra härliga lärare.
 
Har för övrigt haft en jättebra dag med släkten. Fick fler smycken bland annat och en superfin sjal.
 
Nu är det dags att stänga mina blå.
 
Sov gott!
 
 

GOSH Cosmetics from Denmark

Publicerad 2012-09-22 13:51:00 i Allmänt,

 
Fick lite presenter av mamma och pappa idag. Bland annat ett helt nytt smink-kit, vilket var väldigt bra då jag hade tänkt köpa nytt smink snar, för att mitt nuvarande börjar ta slut och bli gammalt. Mamma vet att jag älskar märket GOSH. Ett danskt märke som är hur bra som helst!
 
Jag beställde lite av GOSH produkter på flyget av min barndomskompis Louise förr när hon och hennes dåvarande kille åkte utomlands. Det var 2003 om jag inte minns fel och efter det blev jag fast!
 
Det är synd att detta märke inte finns att köpa i Sverige. Tror bara man kan hitta det över nätet och på flygen. Jag blev superglad och jättenöjd över allt detta!
 
Pappa var dock lite butter och tyckte minsann att jag hade kunnat fått någon annan, RIKTIG present istället än fjantigt smink ;)
 
 
 
Fick även jättefina armband! Vilka snälla föräldrar man har...
 
Mamma hade även gått och tittat efter leksaker till mina framtida barn (!) på Mallis. Haha. Pappa trodde att hon hade blivit galen. "Men herregud sluta nu, tänker du på sånt redan?!" frågade pappa. "Ja, om Madde får en dotter tänker jag köpa fina dockor här nere sen, så är det bara." svarade hon :)
 
Hörs senare...

Kram!
 
 

Äntligen helg!

Publicerad 2012-09-21 22:26:00 i Allmänt,


Laddar batterierna ute på landet i helgen...
 
Fick åka hem med Jessica idag som också skulle hem till Gävle över helgen. Jag åkte ut till Hässelby och mötte upp henne, pigg och full av energi efter skoldagen, men så fort jag satte mig i bilen blev jag kriminellt trött! Hela jag slappnade av så mycket i både kropp och själ efter denna intensiva vecka att jag nästan kände mig förlamad ett tag.
 
 
 
 
Det har återigen varit en jätterolig och spännande dag i skolan. Vi har även fått den första uppgiften nu. Vi ska bland annat skriva notiser och ge feedback till varandra.
 
Det är en svår uppgift. Notiser är bland det svåraste inom journalistiken tycker jag. Rubriken ska givetvis väcka intresse, texten ska innehålla max 70 ord (vilket är väldigt lite) samt även innehålla relevant fakta och alla de 6 journalistfrågorna, Vad? Var? Vem? Hur? När? Varför? ska besvaras.

Men men jag ska nog få ihop något till slut :) Ska börja på allvar med dessa uppgifter på söndag tänkte jag. Imorn finns ingen tid då jag först ska träffa mamma och pappa som kommer hem från Mallis, sen ska jag baka och träffa släkten.
 
 

Lärde mig mycket igår..

Publicerad 2012-09-21 07:58:00 i Allmänt,

Hej fina ni!

Sitter återigen vid Slussen och ska åka till skolan. Gårdagen var hur kul och spännande som helst och det är så fint där ute. Vi har bland annat utsikt över vattnet från klassrummet.

Vi blev prövade på många olika plan igår. Vi fick börja med att sätta rubrik på notiser och sen även göra om pressmeddelanden till egna notiser. Vi lärde oss mycket "journalist-tänk" redan första dagen.

Klassen är helt underbar. Tror vi kommer jobba bra ihop. Sen visade det sig att Sthlm inte är så stort. Jag bor nämligen nästan granne med en tjej i klassen :) Hon bor bara en gata ifrån mig.

Hennes kille kom och hämtade oss efter skolan igår kväll så då fick jag åka bil in till stan. Hur skönt som helst! Saknar verkligen att åka bil ibland...

När jag var på väg till tunnelbanan nyss så gick jag förbi två affärsmän från Göteborg som stog utanför Clarion. De ropade på mig och sa: "Fan vad snygg, jag älskar dina byxor. Dom sitter perfekt!"

Haha vad ställd jag blev. Det är ju inte ofta man hör män kommentera vad man har för kläder på sig direkt. Härligt med folk som kan vara så öppna och framåt en vanlig vardagsmorgon ;)


Skolan idag..

Publicerad 2012-09-20 08:43:52 i Allmänt,

Va kul det blev med vinst igår! Efter hockeyn åkte jag och Jessica till Scandic Malmen och tog en öl innan jag gick hem och sov.

Nu är jag på väg till skolan. Sitter i solen vid Slussen och inväntar några klasskompisar...

Kommer bli en väldigt spännande dag idag! :)

Vapiano

Publicerad 2012-09-18 23:57:00 i Allmänt,

 
Jag ÄLSKAR italiensk mat. Det är det bästa jag vet så idag har jag ätit mat från Vapiano som jag tog med till jobbet. Det bästa med detta ställe är att maten tillagas mitt framför dig och du får samtidigt bestämma vad du vill att det ska vara i. Det tar lite tid och är rätt dyrt men det var det värt!
 
 
Här håller kocken på med min mat :) Till alla er andra som också gillar italiensk mat och har vägarna förbi huvudstaden kan jag varmt rekommendera detta ställe. Underbart!!!
 
 
 
Tidigare idag var jag och fikade på Espresso House med Louise innan jobbet. Hon, jag och en tjej som heter Jessica ska till Hovet imorn och kolla AIK-Brynäs. Det ska bli kul!
 
Kom hem från jobbet för en halvtimme sen och sprang in och tvättade av mig sminket på en gång och har nu lagt mig och försöker varva ner. Börjar 8 imorn bitti så dags att stänga mina blå.
 
Fasiken vilken intensiv vecka detta kommer vara för mig. Fick se schemat för skolan idag. På torsdag går vi första dagen, kl 9-20! Men det ska bli jättekul! Vi är 20-25 stycken och jag tror att jag är näst yngst. Den äldsta är i 50 års åldern om jag inte minns fel. Himla härligt med blandade åldrar.
 
Sov gott alla!
 
 

Vad var det jag sa?

Publicerad 2012-09-18 00:23:00 i Allmänt,

 
 
Såg denna artikel i Aftonbladet idag.
 
Jag har aldrig förstått mig på kritiker. Dock respekterar jag dem eftersom vi snart kommer jobba i samma bransch...
 
Men när de allra flesta håller på dör av tristess till filmer, artister, shower (vad det nu är) så hyllar kritikerna det. Och när de allra flesta tycker att något är fantastiskt jäkla bra då sågar kritikerna det längs med fotknölarna.
 
Kritikerna föraktar Stiftelsens musik, det gör inte jag!
 
Sveriges bästa band - Takida och Stiftelsen. Sveriges bästa och grymmaste artist alla kategorier - Robert Pettersson!
 
Allt Robban gör blir till guld, så är det bara!
 
 Sov sött!
 
 

Min dag..

Publicerad 2012-09-17 21:20:00 i Allmänt,


 
Efter att jag hade uträttat mitt ärende idag så var jag farligt sugen på världens godaste macka som finns på Subway. Jag satte mig sen i solen i en park precis bredvid där jag bor och njöt.
 
Emma ringde även och grattade mig när jag satt där och hon hade mycket skoj att berätta så folk runt omkring mig i parken måste ha undrat om jag gick på något då jag skrattade så mycket ;)
 
 
Jag minns inte sist jag hade sol på min födelsedag men idag var en sån dag... Det är läskigt vad det flyter på i mitt liv just nu. Lite för bra för att vara sant emellanåt.
 
 
 
Jag älskar ju djur och fick se denna lilla sötnos när jag skulle gå hem från parken :)
 
Jag var på ett sälle idag och fick veta att jag ska provjobba där imorn och på onsdag med en vääldigt bra timlön.
 
Jag blev även testad i deras system idag och chefen sa sen: "Du har väldigt fina meriter och jag märker att du har lätt för att lära dig. Jag brukar aldrig ha fel, jag känner på mig att du kommer fixa det här galant i så fall får du heltidstjänst hos oss nästa vecka."
 
Kunde man ha fått ett bättre besked än detta på sin födelsedag? :) Jag blev jätteglad. Allt verkar vara väldigt bra där. Dessutom ligger det mitt inne i stan. Precis bredvid T-centralen.
 
 
Efter det trevliga beskedet så ville jag unna mig lite presenter till mig själv så jag har precis klickat hem den röda tröjan och den superfina klänningen från Nelly. Fick även rabatt för att jag fyllde år. Tack för det :)
 
 
Sen tyckte jag att det kunde få sticka lite i ögonen på AIK-supportrarna i vinter när Brynäs är på besök så jag beställde även denna halsduk ;)
 
Har haft en helt okej födelsedag idag och ser även fram emot att åka hem till släkten i helgen och bli firad. Mamma och pappa är på Mallis just nu och dom har köpt fina presenter därifrån sa dom. Det ska bli spännande att se vad det kan vara...
 
 

17 september

Publicerad 2012-09-17 11:56:00 i Allmänt,

 
Gick precis in på facebook och kikade och upptäckte en herrans massa grattis! :) Tusen tack fina fina ni!
 
 
 
Då var ännu en födelsedag här då. För exakt 26 år sedan såg jag dagens ljus på Akis i Uppsala :) Endast 4 år kvar till 30 nu... Jag har inte fått någon ålderskris än faktiskt. Men den slår väl kanske till när man minst anar det.
 
Faktum är att jag tycker jag är i den bästa åldern just nu! Jag får dock en stark längtan efter barn så fort jag fyller år nuförtiden. Vet inte om det är den bilogiska klockan som tickar, vilket den inte borde göra för det är ju absolut inte för sent med barn bara för att man fyller 26.
 
Nu mina vänner får ni hålla tummarna för mig idag. Jag ska iväg på en rolig grej nu och jag hoppas det blir till det bästa...
 
Hörs senare!
 
Grattis också till alla er andra som fyller idag!
 
Puss och kram.
 

Karolinska Institutet - ett av de ledande universiten i världen

Publicerad 2012-09-16 23:10:42 i Allmänt,

 
 
Har precis suttit och kollat runt lite på New York Times och fick till min förvåning se något helt otroligt häftigt. Det var en artikel om cancerforskning.
 
En man från Island led av en cancertumör i luftstrupen lika stor som en golfboll och visste med sig själv att han sannolikt kunde dö vilken dag som helst. 
 
Men med hjälp av operationer på Karolinska och dess forskning så besegrade han tumören där hans luftstrupe togs bort och ersattes med hans egna stamceller som hade såtts i ett luftrör gjort av plast. Med tiden så hjälpte kroppen till att fixa alla celler på plats runt om det nya luftröret och han blev som ny och friskförklarad.
 
Det stog även i artikeln att detta förhoppningsvis kommer kunna göras på större organ i framtiden som levern, hjärta och njurar, dock kommer det ta mååånga år till. Men forskningen går framåt sakta men säkert.
 
Vi ska vara glada att vi har sån fantastisk sjukvård och forskning i vårt land. Trots att vi lever i ett väldigt litet land så framställs Karolinska Institutet som ett av de ledande medicinska universiteten - i världen. Det känns tryggt ;)
 
 
 
 

Söndag

Publicerad 2012-09-16 15:52:00 i Allmänt,

 
Har fixat massor i lägenheten idag och nu känns det som om jag har flyttat in på riktigt, även fast det är en del kvar att göra.
 
Jag älskar doftljus, ljuslyktor och ljusstakar så det finns det gott om i mitt fönster :) Det är tur att fönstren är så stora så man får plats med dessa saker.
 
 
Boken kom i fredags. Den är grym!
 
 
Fantastiskt! ;)
 
 

Helt okej kväll..

Publicerad 2012-09-16 03:43:00 i Allmänt,


God öl, underbar stad!
 
 
Har haft en jätterolig kväll ikväll! Vi började på Snaps, gick sedan vidare till Ljunggrens, sen till Bauer och avslutade på ett ställe vid Hornstull.
 
Det ända jag kände till var Ljunggrens som jag tipsade om men när vi kom dit insåg vi att det var fler än vi som ville gå dit och trängsel uppstod så vi gick till Bauer istället.
 
Fasiken vad jag redan älskar mitt kära Stockholm och söder. Allt ligger så nära och alla är så trevliga.
 
Hittade förresten bilden sen Sälen i vintras. Jag längtar till fjällivet nu så man kan åka lite snowboard igen!
 
Nu måste jag sova. Hörs imorn fina ni!
 
 

På tåget bredvid en nykär kille..

Publicerad 2012-09-15 18:42:00 i Allmänt,

Hej fina ni!

Jag och min packning sitter på tåget nu. Ska hem till lägenheten med dessa grejor och sen möta upp några tjejer för ett glas på stan.

Det sitter en nykär kille bredvid mig här som pratar med sin flickvän i telefon. "Saknar dig. Du kanske inte är vaken när jag kommer alltså," säger killen med en sån där typisk röst man har när man är nykär.

Varav han sen skrattar till, får till en sexig röst och säger: "Åh, ja jag får göra det." Till och med en 3 åring hade listat ut vad tjejen i telefon sa: "Du får gärna väcka mig på ett härligt och skönt sätt när du kommer hit."

Den där tiden i början när man är nykär är ju så jäkla underbar! Tycker inte ni också det? :) Ja missförstå mig rätt, det är ju härligt hela tiden men just det där i början... ah vad underbart!

Kram på er!

Härlig blandning av folk..

Publicerad 2012-09-14 17:23:00 i Allmänt,




 
Har suttit och läst och skrattat mig igenom en del intervjuer om mina blivande klasskompisar nu. Haha vilken otroligt härlig blandning av folk det kommer bli.
 
Hittills har vi alla ganska olika personligheter, men en sak har vi nog alla gemensamt och det är att vi tycker att utbildningen ska bli riktigt intressant och spännande samt att alla verkar vara väldigt glada och roliga.

Vissa är ifrån Halland, en från Allingsås och en från Karlskrona bland annat. Ska verkligen bli riktigt kul att lära känna nytt folk från andra delar av landet.
 
Nu ska jag få i mig lite socker (choklad) så jag blir lite söt såhär på fredagskvällen. Ikväll blir det lugna gatan för min del. Imornkväll ska jag däremot till ett ställe vid Medborgarplatsen och ta ett glas eller två. Ska bli trevligt!
 
 

Från självmordsförsök till den största artisten som finns i vårt land!

Publicerad 2012-09-13 14:04:00 i Allmänt,

 
Glöm allt vad Idol, X-Factor och andra billiga, usla program heter. I mina ögon har vi ingen riktig artist i Sverige idag.
 
Det har givetvis funnits förr. Abba, Tomas Ledin och Roxette är vad jag kallar artister med stort A men det finns en kille som verkligen överglänser allt och alla i vårt land nu och framöver och det är Stiftelsen- och Takidasångaren Robert Pettersson!
 
Jag har lyssnat på Takida långt innan dom blev kända och deras talang är svår att slå. Dom har jobbat sig upp från ingenstans med sin musik och texter. Så gör riktiga artister.
 
Jag kan inte för mitt liv förstå att Eric Saade, Danny och c/o kan vara så framgångsrika. Givetvis har väl deras yttre en stor del med det att göra. Söta killar som får tonårsflickorna att tappa hakan.
 
Det är synd att det är så utseendefixerat i vårt samhälle idag. Hade det inte varit det så hade det kunnat givit plats åt RIKTIGA talanger istället. Herregud, lägg ner allt vad Idol, Talang och X-Factor heter för tänk egentligen vilket slag i ansiktet det måste vara för dom som kämpar och sliter som djur.
 
 
Robban är ett typexempel på någon som har slitit som ett djur med sitt band och sina låtar och efter väldigt många år av blod, svett och tårar äntligen lyckats nå toppen.
 
Medans andra bara blir "upptäckta" i Idol och får sjunga i några veckor och sen släpper dom album och blir stora. I och för sig så försvinner ju idolerna från rampljuset lika snabbt som dom kom in i programmet som tur är.
 
Tycker även att det är patetiskt att ha en jury i program som ska bestämma och känna sig viktiga av att dom "tar fram" talanger. Kan inte alla bara gå sin egen väg som till exempel Takida, att aldrig ge upp och inte låta någon bestämma över dom.
 
 
Jag ser även upp till den här killen nå otroligt för han har verkligen inte haft det lätt och han påminner mig om att aldrig ge upp med någonting i livet.
 
 
 
Han drabbades för många år sedan av en rejäl depression och planerade även sitt eget självmord in i minsta detalj och var nära att stryka med.
 
Efter det blev han tvångsintagen och blev sedan frisk, och titta vart han står idag! Omänskligt jäkla starkt att gå ifrån ett fullständigt vrak till framgångsrik sångare. Helt otroligt!
 
Shit vad hans fru måste vara stolt!
 
Jag har så mycket jag skulle vilja fråga den här fantastiska killen och prata med honom om som jag hoppas jag kanske får göra i mitt framtida yrke.
 
Det är en sån här kille som jag personligen även faller för och kan bli riktigt kär i. En kille som inte är rädd för att prata om sina problem, svaga sidor, som går sin egen väg och skiter i vad andra tycker och tänker, som verkligen brinner för något och ser till att kämpa sig från botten till toppen!
 
Den kombon i en kille och han har mig för livet :)
 
 

Mat och fika..

Publicerad 2012-09-12 14:57:36 i Allmänt,

Sitter just nu på mysiga Lido på söder i Gävle och fikar. Ska även hämta mat på Pigalle som jag ska ha till middag i eftermiddag.

Funderar just nu på om jag ska gå och kolla Brynäs premiärmatch i Läkerolen imorn och åka tillbaka till Sthlm på fredag.

Senare ikväll ska jag hem till Madde och hälsa på och höra hur hon har haft det i Grekland.


Sjöfartsverket, Gävle

Publicerad 2012-09-11 23:13:00 i Allmänt,

 
Var ju som sagt och hälsade på pappas jobb i somras. Träffade även hans härliga och roliga kollegor...
 
 
 
Dessa fina röda båtar skjutsar ut pappa till alla x antal fartyg på sjön som han jobbar på. Därifrån tar pappa över på bryggan och lotsar in fartygen till alla hamnar i och runtomkring Gävle så dom kommer rätt och inte kör på grund :)
 
Det fartyget som är längst som går in i Gävle hamn är ca 210 meter, alltså lite längre än två fotbollsplaner. Sjukt!
 
 
 
Sjöräddning. Dock bara övning som tur var!
 
 
 
 
Här inne sitter det personal vid datorerna och övervakar fartygen. Jag var ofta här inne med pappa när jag var liten och lekte med en katt som bodde här. Den var så söt minns jag!
 
En av pappas galna kollegor visste att jag tyckte så mycket om katten så han retade mig alltid när jag satt med den i knät och sa: "Den där katten ska jag göra sadelskydd av snart och ha på min cykel." Haha så rått!
 
Jag var väl 7-8 år då tror jag och förstå att höra en sån hemsk kommentar när man är så liten. Han var inte poppis i mina ögon på den tiden ;)
 
 Sov gott sen finisar!
 
 

Scandic Park, Karlavägen

Publicerad 2012-09-11 01:16:00 i Allmänt,

 
 
 
 
 
Berättade ju i föregående inlägg att jag var på ett ställe på Karlavägen idag. Det var här på Scandic Park jag var. Jag har fått jobb i receptionen här! Så himla kul!
 
Jag jobbade som receptionist på båda Scandic hotellen i Gävle för några år sedan. Samtidigt jobbade även en jättetrevlig tjej som heter Pernilla. Hon slutade innan mig där och började istället på Park och är kvar där än idag.

Pernilla va en av dom jag gillade mest när vi jobbade i Gävle så det känns jättebra att vi kommer bli kollegor igen. Det är hennes förtjänst att jag nu har kommit till Park. Det lönar sig verkligen med kontakter ibland hörrni :)
 
Sov sött!
 

Bilåkande idag..

Publicerad 2012-09-10 11:15:00 i Allmänt,

Jag sov hemma hos mamma och pappa i natt för att ha närmare till Sthlm idag då jag ska till ett ställe på Karlavägen på Östermalm och sen även till lägenheten med en stor spegel.

Dock så kom jag på att nycklarna till lägenheten i Sthlm givetvis är kvar i Gävle sen i helgen så det var bara att köra hit en sväng först... Suck vad onödigt!

Aja nu ska jag styra mot Sthlm och sen hem till Norrland igen senare. Tur att man inte är rädd för stadskörning och bilkörande över lag.

Hörs senare...



Gårdagen innehöll det mesta..

Publicerad 2012-09-09 13:43:00 i Allmänt,

 
 
Oj vilken rolig kväll jag och Emma hade igår. Vi började med tacos och lite rödvin hemma hos henne och Peter på Brynäs. Sen ringde Peter till en bekant som kör taxi som vi fick åka med ut på stan. Vi fick då reducerat pris vilket var jättesnällt!

Taxin tog oss till Fullriggaren Skybar. Riktigt fint ställe! När vi hade suttit ett tag vid ett bord kommer det fram ett gäng killar till oss och slår sig ner. Det var ett Stockholmsgäng som var och hälsade på vänner i Gävle.
 
Ena killen presenterar sin kompis för oss direkt när dom sätter sig ner. Han pekar på kompisen och säger skrytsamt: "Det här är min kompis, han var med i Big Brother 2004. Kommer ni ihåg det?"
 
Allvarligt talat, vad är det för fel på folk? Jag blev så otroligt chockad över att han slänger ur sig nå dylikt och det är verkligen sorgligt att dessa killar och denna Ö-kändis fortfarande lever på det efter 8 år!
 
Och ännu mer sorgligt att det faktiskt finns tjejer som blir impade av sånt här! Skrämmande! Jag tittade på dom båda lite nonchallant och sa: "Vi tittar inte på sån skit!"

Jag kom på mig själv sen med att kanske ha låtit lite väl bitchig men om det är något jag absolut inte klarar av här i livet så är det människor som tror att dom är något, som tror att dom kan leva på sitt "kändisskap", som ser ner på andra och som totalt saknar ödmjukhet. Man har ALL rätt att vara hur bitchig man vill mot sånna människor enligt mig.
 
Det dröjde inte länge innan Emma och jag tog vårt pick och pack och drog därifrån fortare än kvickt. Vi åkte sen ner till Heartbreak.

Av alla jag känner så är nog Emma den person som är mest ansvarsfull, mest mogen i sättet och som blev vuxen först av alla i vår umgängeskrets. Men igår var inte turen på hennes sida..
 
Inte nog med att vi var lite runda under fötterna och hade råkat ut för titta-på-mig-jag-var-med-på-tv-för-8-år-sedan-folk, hon upptäcker även att både hennes kontokort OCH körkort var borta.
 
Men efter ungefär sjuttontusenfemhundra svordomar och hjälp av vakterna utanför Heartbreak så spärrade hon kortet och vi var redo för att gå in :)
 
Det blev en väldigt rolig kväll. Vi träffade även på lite kompisar hemifrån (som vi inte sett på väldigt länge) vilket alltid är lika kul.
 
 
 
Idag har jag busat med söta Kian. Nu ligger han och Emma och sover så sött medans jag slötittar på tv:n. Ska ta och sova lite jag med nu.
 
Hörs senare fina ni!
 
 
 

Fullriggaren

Publicerad 2012-09-08 22:10:00 i Allmänt,

Är på Skybaren i Gävle just nu med Emma. Premiär för mig och jag kan varmt rekommendera det!

Sen åker vi vidare ner på stan och tar ett till glas! :)

 

Reporter av Björn Häger

Publicerad 2012-09-08 00:44:00 i Allmänt,

 
Har precis beställt hem Reporter av Björn Häger. Jag provläste den lite innan jag beställde den och den verkar vara hur bra som helst. Det som inte står i denna bok är inte värt att veta i journalsiternas värld!
 
 
------------------------------------------------------------------
 
 
 
Från det ena till det andra.. Här kommer lite härliga rosa färger när det gäller smink.
 
Jag har alltid sminkat mig så tråkigt förr tycker jag. Är man mörkhårig ska man våga använda färg för att framhäva ögonen och dragen i ansiktet men jag har varit för feg när det gäller färg.
 
Nu i sommar trotsade jag dock min feghet och har samalt mod till mig och använt mig utav rosa/lila ögonskugga som verkligen framhäver min ljusa ögonfärg dubbelt så mycket mer! Till det eyeliner och även rosa/lila färg på läpparna. Jag har varit jättenöjd med dessa färger... kanske inte är så konstigt då lila är min favoritfärg :)
 
God natt!
 
 

Är redan KÄR i min utbildning..

Publicerad 2012-09-07 20:41:00 i Allmänt,

 
Fick kursplanen idag till utbildningen. Dessa punkter ska jag lära mig under utbildningens gång och jag tycker varje punkt är så himla intressant! Är så glad och förväntansfull på vad som komma skall.
 
Dagstidningsjournalistiken och från idé till artikel ska bli som mest intressant känner jag just nu.
 
Fick även den första uppgiften idag som ska vara inlämnad den 18:e. Vi ska "intervjua" oss själva med berättelser och citat. Detta gör vi för att alla i klassen ska lära känna varandra lite bättre. Ska börja fila lite på ingressen redan nu tänkte jag..
 
 
 
Sitter samtidigt och tittar på Erica (min gamla musiklärare) som är med i Fångarna på fortet ikväll.
 
Heja Erica! :)
 

Att köa eller slöa?

Publicerad 2012-09-06 21:21:00 i Allmänt,

 
Underbart med köer!
 
Idag var jag bland annat ut till Bromma Blocks en sväng och kikade. Supermysigt ställe med massor av butiker!
 
Var även i mitt nya hem och grejade lite grann men det är fortfarande lite småfix kvar att göra där innan man kan bo där på ritkigt.
 
Tjejen jag bor med flyttade även hon in där förra helgen samtidigt som mig så lägenheten har stått tom i en månad. Vi har även fått nymålat överallt. Det är vitt vitt vitt som är så fräscht och fint :)
 
Men då det är lite obebott än så länge så åkte jag tillbaks till "Norrland" idag.
 
Ska ta och gå ut och ta mig en öl i älskade Gävle på lördag tänkte jag. Sen åker jag tillbaks till huvudstaden i början av nästa vecka när E känner sig klar i vår mysiga lägenhet.
 
 
 
Puss o kram.
 

Lite finjustering..

Publicerad 2012-09-05 21:54:00 i Allmänt,

Sitter med denna färg i håret och smuttar samtidigt på en heineken. Imorn ska jag på ännu ett möte och där "krävs" det att man inte direkt ser ut som en fågelskrämma ;) Ville även få bort min utväxt kände jag så jag har lite ta-hand-om-mig-själv-kväll nu.

Hoppas ni mår bra kära läsare!
 

Kvalitetstid med pappa på sjön.

Publicerad 2012-09-05 00:02:00 i Allmänt,

 
 
 
 
 
 
 
Varje sommar när jag var liten tog pappa med mig ut på sjön till ett ställe där det fanns massor med sälar. De simmade runt båten och var nyfikna och jag strålade av lycka varje gång jag såg en liten gullig säl simma upp till ytan och visa sig.
 
Det var säkert 15 år sedan jag var där ute sist så i somras tog pappa med mig ut dit igen men den här gången fanns det inga sälar kvar :( Men jag och pappa fick en härlig eftermiddag på sjön i alla fall.
 
Satan vad jag älskar min pappa. Han är så klok, omtänksam och snäll. Han är en riktig "sjö-människa" också som är utbildad sjökapten och jobbar just nu som lots i Gävle. Jag var och hälsade på hans jobb i somras och dom bilderna får ni se i ett annat inlägg snart :)
 
Intressant att se hur man utvecklas i sitt sätt att tänka och bete sig när det gäller relationen till sina föräldrar. Alla minns väl den tiden runt 10-16 år när man höll på  av skam så fort ens föräldrar visade sig utanför dörren.
 
Jag minns speciellt en gång när jag hade disco hemma när jag gick i 4-5:an. Mamma och pappa skulle hålla sig på övervåningen hela kvällen medans discot pågick. 
 
Samtidigt dansade jag med den populäraste och snyggaste killen på skolan som jag var dökär i och vad tror ni händer då?
 
Jo, mamma och pappa kommer naturligtvis inklampandes från övervåningen och dansade med alla oss barn i vardagsrummet till deras dotters föraktade blickar. Gud vad arg jag var på dom den gången. Haha!
 
Även kusin Marie råkade ut för attentat av våra föräldrar ibland när vi var små. Hon var på ett disco för hela skolan en gång när plötsligt min farbror (hennes pappa) och min pappa gick in där med löljiga hattar och mössor till alla barns förtjusning och asgarv medans stackars Marie låste in sig på toan och vägrade komma ut tills dom hade gått igen ;)
 
Idag är det dock annorlunda, nu skulle man kunna visa upp ens föräldrar för hela världen!
 
Det är dock en charmig tid när barn skäms för ens föräldrar tycker jag. Det är utvecklande och helt naturligt. Jag ser fram emot när mina egna barn kommer vara så mot mig. Oj vad jag kommer reta dom ;) hehe.
 
God natt!
 
 

Bröllop

Publicerad 2012-09-03 21:50:02 i Allmänt,

Världens finaste brud!
 
Jag var på bröllop nummer 2 i somras. Min "lilla" kusin Ida gifte sig. Hon och hennes man Daniel var så vackra så man blev alldeles tårögd! Hela festen var fantastiskt arrangerad med jättegod mat, trevliga människor, fullt ös på dansgolvet och många fina tal.

Nu har hon lämnat Karlsson och heter numera Sjöberg :) Och hon kunde inte ha hittat en bättre kille än sin Daniel!
 
Sitter och kollar på Ensam mamma söker nu. Det är ett ganska mysigt program tycker jag. Sen lär jag sova. Ska till Odenplan rätt tidigt en sväng imorn på möte.
 
Kram!

 

Fått nycklarna idag.

Publicerad 2012-09-02 22:07:59 i Allmänt,

 

 
Globen i sikte.
 
Idag har jag kört första flyttlasset till härliga Södermalm. Har skrivit kontrakt och fått nycklar. Jag har redan kärat ner mig i mitt nya område och tjejen jag bor med är så snäll! Hon började med att skruva upp en taklampa i mitt rum idag så fort jag kom dit :)
 
Ska bli kul att gå och utforska allt runtomkring sen när jag kommit i ordning ordentligt. Finns massor med barer, caféer och butiker bara 5 min från lägenheten. Sen ligger även Årstaviken och Eriksdalsbadet precis nedanför. Perfekt då jag vill ha närhet till vattnet, natruren och kunna gå och simma även vintertid.
 
Tänkte även kanske gå och se Hammarby någon dag och givetvis kolla Brynäs i vinter :) Både Globen, Hovet och Söderstadion ligger 5-10 minuter från lägenheten. Härligt!
 
 

Tylösand..

Publicerad 2012-09-01 23:04:00 i Allmänt,


 
 
 
Hotellet.
 
 
Jag och Marie åkte ner lite i förväg än beräknat så vi sov i bilen. Här har vi picknick bredvid vårt tillfälliga hem innan vi checkade in på hotellet :)
 
 
Lite dricka till grillningen..
 
 
Efter maten gick vi ner till stranden och satte oss på en filt med ett varsitt vinglas och kollade solnedgången. Så himla fint!
 
 
 
Afterbeach! På scenen står 3 st urgulliga tjejer i 5 års åldern och sjunger Sommaren är kort under strålande solsken och fullt med folk! Behöver jag säga att det var populärt? :)
 
Redo för lite klackar i taket.
 
 
På fredagen när jag vaknade mådde jag så dåligt. Jag, Mia och Marie gick ut rätt hårt på torsdagen då vi hade nattklubben på hotellet och krypavstånd hem.
 
Jag hade sprängande huvudvärk dagen efter, ont i varje kroppsdel på grund av att vi dansade som om det inte fanns någon morgondag PLUS så hade massa blodkärl i ena ögat spruckit så jag var alldeles blodröd på ögonvitan.
 
Eftersom jag kände mig mer död än levande och vägrade visa mig utanför dörren på dagen då jag såg ut som något som katten släpat in så ringde jag och beställde roomservice till mitt rum! Det var det bästa jag gjorde under hela vistelsen! Att en enkel burgare kan vara så förbaskat god :)
 
 
 
 
Afterbeach och strålande solsken igen!
 
Mia.
 
Marie.
 
Trött efter en helt fantastisk vecka! Tur att vi alla tre har körkort så vi kunde turas om att köra och sova :)
 
Kram på er!
 
 

Lady Gaga ger mig hopp om mänskligheten

Publicerad 2012-09-01 02:58:00 i Allmänt,

 
Gagan i Stockholm i fredags.
 
Globen.
 
Har suttit och kollat bilder och filmklipp från uppträdandet igår och kan inte sluta förbryllas över hennes professionella och strikt välplanerade show blandat med improvisation.
 
Nog för att hon kanske inte ser så mänsklig ut i sina extrema skapelser som köttklänning, 30 cm höga klackar och hattar så stora och tunga att jag blir lite rädd emellanåt att hon ska bryta nacken, MEN hon är en förebild för ALLA människor i världen, stora som små när det kommer till allas lika värden. 
 
Den som säger att han/hon inte gillar denna fantastiska kvinna innerst inne på något sätt, ljuger - blåljuger dessutom! Ja om man inte är islamist vill säga, som lever i en hård och krävande religion.
 
Texterna och showerna uppges nämligen som provocerande för vissa religioner. Hon fick till och med ställa in flera konserter i Indonesien i juni i år på grund av detta. 
 
Islamisterna visar tydligt sitt hat.
 
En islamistisk politiker sa: "Det är skönt att inte modermonstret kommer hit, på så sätt kommer Indoneserna att skyddas från synden som hon för med sig."
 
Och med synden menar dom bland annat hennes anspelningar på sex, grova uttalanden i texterna samt hennes köttliknande kreationer.
 
 
 Jag skulle vilja vräka ur mig ett och annat okvädningsord gentemot islamisterna nu men med respekt för deras religion så gör jag inte det.
 
Även om jag blir fullkomligt rasande på vissa religioner ibland så har jag ändå lärt mig att få ta seden dit jag kommer.
 
Parfymen Fame lanseras snart.
 
Men det är nu hon kommer in, superstjärnan, popfenomenet, megatalangen, drottningen av samhället! Hon gör nämligen inte bara grymma texter och är en entertainer i världsklass, utan hon slåss för samhället också!
 
Hon har bland annat startat flera kampanjer mot mobbning. Och det finns väl ingen levande varelse på detta jordklot som missat hennes kanske största budskap: Alla är lika mycket värda så våga var dig själv både vad gäller utseende, sexuell läggning samt personlighet.
 



 
Tänk om alla människor kunde börja använda sina hjärnceller och resonera likadant. Då skulle världen vara fri från alla typer av mobbning, kränkning, krig, fördomar, (ja listan kan göras lång). Med andra ord, vi hade istället levt i en riktigt härlig värld!
 
 
 Jag personligen dyrkar denna kvinna, både för hennes enorma kreativitet och talang inom kläder och musik, men kanske allra mest för hennes starka och kloka personlighet som (förhoppningsvis) på något sätt påverkar såväl lilla Noel 2 år som Greta 96 år.
 
Hörs imorn vänner!
 

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela