missmk

Live your life before someone else does

Fredagkväll = jobb

Publicerad 2012-11-30 15:14:43 i Allmänt,

Har suttit och babblat en massa med min härliga sambo idag som kommer få lägga ut en annons angående ny inneboende nu i veckan då jag ska flytta snart.
 
Sist när hon gjorde det, innan jag flyttade in så fick hon i snitt 500 mail - OM DAGEN! Vågar inte tänka på hur många det var sammanlagt som skickade till henne. Kul att det var jag som fick flytta in till slut :)
 
Nu ska jag duscha och äta. Sen ska jag åka och jobba på Fridhemsplan. Jag och en till tjej ska jobba där ikväll så att personalen där får åka på julbord samt julkonsert på Friends Arena. På torsdag är det vår tur att åka dit. Det ska bli jättetrevligt!
 
Jobbar 9-20 imorgon också och sen åker jag återigen hem till Karlholm och Gävle. Mormor fyller år på söndag så jag har lovat att vara med på julbord med släkten.
 
 
Ha en underbar fredagkväll fina ni!
 
 

Vilket roligt jobb dom har haft!

Publicerad 2012-11-28 14:20:31 i Allmänt,

 
Det här måste vara bland det roligaste av alla säsonger. Jag skrattar så jag gråter varje gång jag ser det här. Jag har faktiskt tänkt tanken att bli skådespelerska. Jag höll på med drama och teater i mellan- och högstadiet och var med i föreställningar för hela skolan. Men efter det har jag lagt min "skådespelarkarriär" på hyllan ;) haha.

Kanske något att återgå till i framtiden...? Man vet aldrig.
 
Förstå, man får ju betalt av att ha så här kul med sina vänner under inspelningarna! :)
 

Hade ni klarat av detta?

Publicerad 2012-11-27 23:34:00 i Allmänt,

 
 
Fick ett roligt och läskigt klipp skickat till mig på facebook av Maddes härliga moster Maggan. Jag skrattade så jag grät samtidigt som jag tyckte så jäkla synd om de som blev utsatta. Det kan ju faktiskt vara livsfarligt att skrämmas sådär. Fan vad elakt egentligen!

Hade jag blivit utsatt för detta så hade jag blivit så förbannad att jag för första gången i mitt liv hade slagit ner någon av reflexmässigt. Hade förmodligen slagit till den lilla flickan av ren chock medans jag stod i hissen.
 
De som blev utsatta måste nästan ha fått mén för livet av detta och kommer nog aldrig mer att åka hiss igen... eller vad tror ni?
 
 
 

Fy fan vad otäckt!!

Publicerad 2012-11-27 03:51:00 i Allmänt,

 
Hur trött jag än är just nu så kan jag omöjligt sova efter att ha läst Aftonbladet för ett tag sedan. En ung tjej är spårlöst borta på Birka. Allt tyder ju på att hon har blivit knuffad överbord eller att hon själv har tagit livet av sig. Så fruktansvärt hemskt!
 
Är det någonting jag är rädd för här i livet och som jag ibland även drömmer mardrömmar om (att jag till och med kan vakna panikartat genom att andas intensivt och sätta mig upp i sängen) så är det att hamna i vattnet helt ensam när det är kolsvart ute. Och att dessutom falla överbord på ett stort fartyg som Birka gör det hela ännu mer skrämmande!
 
Jag är uppvuxen på havet då pappa är utbildad sjökapten men trots att jag är harmonisk och lugn på havet så har jag aldrig känt mig 100 % bekväm. Jag tänker hela tiden på den skräcken att falla överbord. Är det något jag har sådan stor respekt för så är det havet. Där om någonstans är vi människor hjälplösa.
 
Jag har varit på rätt många kryssningar i mina dagar med vänner och festat ordentligt och jag har alltid varit emot att gå ut på däck tidigt på morgonen när det inte är en människa i sikte. Men med alkohol i kroppen så tänker man ju annorlunda tyvärr...
 
Har sett på diverse sidor på internet nu där det diskuteras om Sarahs försvinnande att det är en myt att sugas in i propellrarna när man faller från ett fartyg. NEJ det är inte en myt. Det är ju lite därför som det är så läskigt med "man överbord" för att det förmodligen är ett av de mest fasansfulla sätt att dö på. Ramlar man däremot i vattnet i fören så klarar man sig undan proppellrarna.
 
Tänk er själva: Fall från 20 meter ner på en stenhård vattenyta. Redan där har du en extrem tur om du inte bryter sönder alla ben i kroppen, det kalla vattnet är som knivstick mot kroppen innan man sedan sugs under fartyget och blir köttfärs av proppellrarna.
 
Förlåt för min okänslighet men detta är verklighet. Jag hoppas av hela mitt hjärta att tjejen är vid liv och säker på land någonstans!
 
Horribelt minst sagt...  Nu måste jag försöka varva ner och sova.
 

Bättre än så här blir det inte!

Publicerad 2012-11-27 01:38:09 i Allmänt,

Jag säger som Axwell: "En sista gång!"
 
Nu ska ni för sista gången få läsa och se något om SHM här på bloggen. Det har varit mycket tjat om dom nu men det kanske inte är så konstigt när man dyrkar dom :) För över 100 000 pers kan inte ha fel. Så många var det ju som såg dom dessa tre dagar.
 
De tre första är inte så långa men dock ruskigt jäkla bra! Den längst ner är nog bäst när Axwell tar farväl under kanske deras bästa låt - One!
 
Se och njut kära läsare:
 
Kanske förresten ska varna om ni lider av epilepsi? Se till att ha lampor tända runt datan om ni kollar på helskärm :) Dock så är ju kllippen långt ifrån bra kvalité då jag hoppar och studsar mer än jag står still men ändå man vet ju aldrig... :)
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
Finns inga ord egentligen. Det överträffar allt man någonsin tidigare varit med om. Sjukt!
 
Sov sött!
 
 
 

Plugg...

Publicerad 2012-11-26 17:35:59 i Allmänt,

 
Har precis hällt upp vaniljte (som jag för övrigt har blivit beroende av, dricker säkert 4 koppar om dagen) och satt mig i soffan och ska plugga. Skulle egentligen ha tagit mig i kragen och gått och simmat på Eriksdalsbadet idag men jag har haft noll motivation till att ens gå utanför dörren. Så jag har istället städat och lagt ner min själ i studierna idag.
 
Känner mig riktigt trött i både kropp och själ. SHM sög fullkomligen musten ur mig! Ska lägga upp videoklipp sen så ska ni som inte var där någon av dagarna, få en liten inblick på hur mäktigt det var.
 
Som ni ser så ska jag nu läsa en intervju med Filippa Reinfeldt. Jag ska skriva och berätta hur skribenten har gestaltat Filippa och miljön runtomkring. Sen har jag en till intervju efter denna där jag ska dela med mig av mina reflektioner innan deadline i morgon kväll.
 
Kram
 

MAGISKT!

Publicerad 2012-11-25 12:43:00 i Allmänt,

Hej fina ni!
 
Hoppas att ni har haft en bra helg. Jag hade den bästa kvällen någonsin igår! Har aldrig upplevt något liknande och kommer nog aldrig göra det igen heller... Det går inte att beskriva stämningen igår. Sjukt!!!
 
Här kommer lite bilder:
 
 
 
 
 
 
Världens bästa CKarlssons! :) Känner ni igen fina Agnes?
 
 
 
 
 
 
 
 
Louise var helt slut efteråt av allt dansande för vi dansade som om det inte fanns någon morgondag!
 
 
 
 
 
Är så nöjd med gårdagen. Kommer leva länge på detta!
 
Men visste ni att SHM INTE splittras efter igår? Jag trodde deras sista spelning tillsammans var igår men de har ju massa spelningar framöver fick jag veta igår. Bland annat Köpenhamn på måndag och Mexico i februari.
 
Det var nog bara första och sista gången dom spelade i Sverige men resten av världen kommer att få se mer av dem...
 
Nu ska jag ligga i sängen hela dagen och inte röra mig ur fläcken. Jag ska även äta i sängen. Ska beställa MAX-mat nu som kommer köras direkt hem till mig. VIlken lyx va? Det är en av de bättre fördelarna med att bo i en stor stad. Hemkörning via onlinepizza.se!
 
Kram
 
 
 

Jag ska intervjua Camilla Björkman!

Publicerad 2012-11-23 13:44:00 i Allmänt,

Idag fick jag svar från en av mina största förebilder i journalistbranschen - Camilla Björkman! Helt fantastiskt kul!
 
Camilla har en bred erfarenhet i branschen och jobbar bland annat på Aftonbladet, ELLE och Cosmopolitan. Hon har även startat Aftonbladet Kvinna och en egen tidning som heter Driva Eget där hon också är chefredaktör. Det som jag bland annat tycker är så bra med Camilla är att hon har startat en frilansblogg där man får veta ALLT som är värt att veta om hur man blir en grym frilansjournalist.
 
Jag ska intervjua och göra ett personporträtt av henne om två veckor.
 
"Jaha?" kanske ni tänker nu. :) Men ni ska veta att det här är en dröm och en väldigt stor ära för mig. Detta kommer även vara en fin merit att visa upp i jakten på journalistjobb sen.
 
Gå in och kolla Camillas hemsida här:
 
http://camillabjorkman.com/

Nedräkningen har börjat..

Publicerad 2012-11-22 23:48:00 i Allmänt,

 
Jag LÄNGTAR likt ett barn som väntar på tomten på julafton. Det är en exakt likadan jämförelse ska ni veta kära läsare. Samtidigt så är jag lite ledsen för jag vill inte att dom slutar! Jag kanske till och med kommer fälla en tår på plats? Det kommer ju dom själva göra på lördag har dom sagt så ja, mycket möjligt att det blir så.
 
Har suttit och frossat i bilder och updates på Aftonbladet nu och jag håller på spricker av eufori.

Nu ska jag ringa och kolla med Taxi Stockholm om det går att förboka till lördagkväll. Det har nämligen varit total kaos i stan ikväll. ALLA hotell är fullbokade över helgen på grund av SHM. Och trafiken ska vi inte ens prata om. Det har inte gått att komma fram norrut. 
 
Det har ju även varit AIK match mot något italienskt lag, så Solna har med andra ord svämmat över av folk ikväll. Jag har frenetiskt suttit och skrivit ihop vägbeskrivningar på jobbet till Friends Arena både på engelska och svenska till alla gäster. Lite framförhållning måste man ju ha :)
 
Den här gruppen är så stor så det inte går att beskriva. Till och med en tant och en farbror på 80 år var fullt medveten om att SHM skulle spela ikväll och de kommande dagarna.
 
Jag ska först jobba 8-19 på lördag sen ska jag göra mig i ordning inne i ett av våra konferens rum haha. Alla andra är ju upptagna. Och efter det ska jag möta upp Louise med fler för en magisk afton.
 
 
Kram på er!
 

Photoshop..

Publicerad 2012-11-21 14:22:00 i Allmänt,

 
Vi hade ju utbildning i photoshop i skolan i torsdags. Har suttit och lekt lite med det nu innan jobbet. Gud vad mycket man kan göra med bilder som man inte hade en aning om. Dessa bilder ser till exempel ritade ut. Vet inte hur jag lyckades med detta, haha.
 
Kram
 

Schibstedbuilding

Publicerad 2012-11-21 11:01:00 i Allmänt,

 
I denna byggnad jobbar jag. Skulle nog vilja påstå att det är Stockholms mest trafikerade byggnad med ungefär miljoner människor som jobbar :) Det är bland annat vi på Kungsbron Hotel, Svenska Dagbladets redaktion, Aftonbladets redaktion (precis ovanför oss), Trafikverket och Schibsted (Sveriges största företag vad gäller media med ca 7200 anställda!), sen är det fler företag som ligger i denna Schibstedbyggnad som jag inte kommer ihåg namnet på.
 
Som ni hör så har jag det rätt bra med tanke på att min nästkommande bransch omringar mig :)
 
Håller på tänker febrilt på vilken person jag ska intervjua i mitt skolarbete. Det är nästan ingen av oss som hittat någon än. Jag har kontaktat Alex Schulman. Tycker att han är helt fantastisk!! Han skriver så bra och är samtidigt sjukt rolig. Men det är nog 1 % chans att han kan som säkert har fullt upp 24/7.
 
Nu ska jag gå och handla, äta och sen jobba kväll.
 
Kram
 
 

Det bästa jag har läst på länge!

Publicerad 2012-11-20 14:46:36 i Allmänt,

Jag avskyr verkligen SD! Det är det värsta som har drabbat Sverige någonsin skulle jag vilja påstå. Och hur FAN har dom ens kunnat kommit in i riksdagen?!
 
Det är så rätt åt dom att filmen läckte ut i hela landet där töntarna har en föraktande kvinnosyn, där man tydligt ser deras hat mot invandrare och där de tror att dom är störst bäst och vackrast. Fy fan rent ut sagt!
 
Undrar hur Almqvist mår idag. Förmodligen skit vilket jag njuter av... Trodde inte att jag kunde ha ett sådant här starkt hat mot folk men tydligen så har jag det.
 
Jag läste en krönika av Jenny Nordberg i SvD igår. Grymt skrivet!
 
Läs och njut:
 
 
 
SÅ JÄKLA BRA!!!!
 
 

Detta är nog dagens sanning tyvärr...

Publicerad 2012-11-19 22:47:00 i Allmänt,

 
Detta var inte alls chockerande tycker jag. En sak som är bra med internet och alla "bekräftelsebehov-sidor" som Facebook och Instagram är att man verkligen får se hur vi människor fungerar på riktigt. Förr i tiden när vi inte hade tillgång till internet så hade vi inga utlopp för att hävda oss på samma sätt som idag. Då kunde vi bara göra det live inför de personer som vi hade precis framför oss för stunden.
 
Idag kan vi nå ut till betydligt fler. ALLA (inklusive mig själv) som lägger ut minsta bild/status om det så är på Facebook, Instagram eller vart det nu kan vara gör det inte för att på något sätt vilja vara social utan det handlar om "Kolla på mig, kolla vad jag har, kolla vad bra jag mår". Sjukt hur det har blivit. Och jag tror det stämmer mycket väl med notisen ni ser. Vi människor har någon form av störning, även när vi visar våra extrema positiva sidor för allmänheten...
 
 

Har fått pussat på lilla Lucas ikväll...

Publicerad 2012-11-18 23:22:00 i Allmänt,

 
Min före detta sambo och vän Bia har flyttat granne med mamma och pappa. Så ikväll gick jag över till dom och kramades. Lilla bedårande Lucas har blivit så stor sen sist vi sågs.
 
 
Jag smälter!!
 
 
 
 
Sen tod jag tåget hemåt. Har haft en helt underbar helg som vanligt när jag är hemma och hälsar på. Har lagt mig i sängen nu. Börjar jobba 7 i morgon. Sen är jag ledig på tisdag. Då ska jag till Hovet med min snygga Brynäshalsduk runt halsen och reta gallfeber på AIK-supportrarna ;)
 
Sov gott!
 

Precis vad jag behövde!

Publicerad 2012-11-17 22:59:33 i Allmänt,

 
 
 
Vilka härliga dagar jag har haft ute på landet må ni tro. Idag har jag varit i Gävle och shoppat. Har kollat efter ett par nya skor i Stockholm men har inte hittat några men tänk att jag hittade ett par i lilla Gävle som jag föll för direkt :) Köpte även en ny väska.
 
Åt på Kinarestaurangen på söder ikväll med mamma och pappa och fy satan vad gott det var! Sen köpte jag på mig lite magasin som ni ser. Jag hoppas ju innerligt att någon av dessa (och även andra magasin) kommer bli min arbetsgivare inom en framtid, så jag köper dessa tidningar ibland och lusläser för att veta exakt vad som finns med. Ska börja fila på lite idéer och reportage här efter jul som jag sedan ska försöka sälja in. Spännande!
 
Nu sitter jag och kollar på Sommaren med Göran. Magnusson har lyckats riktigt bra!
 
Kram
 

Personporträtt...

Publicerad 2012-11-15 20:58:00 i Allmänt,

 
Har varit i skolan hela dagen. Jäklar vilken lärorik dag det har varit!! Jag älskar mina klasskompisar och lärare. Dom är grymma!

Idag lärde vi oss foto. Jag och Catherine fotade varandra i solen här nere vid vattnet. Det blev jättebra. Efter det hade vi utbildning i photoshop. Haha sjukt hur det har blivit.
 
Nu ska vi lämna dagstidningsjournalistiken och gå över på personporträtt. Det blir bara svårare och svårare. Nu ska vi skriva, intervjua OCH fota. Vi får välja vilken människa vi vill men han/hon ska ha något spännande att tillföra. Någon som har det där lilla extra. Lättast är väl att intervjua någon kändis som ändå är ganska intressant. Jag har en månad på mig. Skönt att vi fick lite tid på oss.
 
Efter skolan fick jag skjuts med Catherine och hennes kille. Dom bor ju bara någon gata ifrån mig. Blir alltid lika glad när man får åka bil som är 100 gånger mer avslappnande än t-banan.
 
I morgon ska vi tillbaks till skolan igen och direkt efter så åker jag hem till Karlholm och Gävle över helgen. Ska bli mysigt!
 
 

Min klasskompis uttalar sig i Expressen...

Publicerad 2012-11-14 20:05:00 i Allmänt,

 
Alltså herregud vilken mediastorm det har varit angående detta. Hur kan det ens bli så mycket uppståndelse kring en D-kändis som Katrin Zytomierska? Menar inte att snacka skit om henne alls men allvarligt vem är hon? Och hur kan hon ha fått så mycket uppmärksamhet... Kan det vara en kombination av att hon är tillsammans med Bingo Rimér och har uttalat sig jävligt korkat tro?
 
Hur som helst så har min grymma klasskompis Catherine (med samma namn) :) blivit intervjuad i Expressen angående detta med samhällets ideal. Catherine jobbar på Riksföreningen Anorexi/Bulimi här i Stockholm.
 
Hon är en av de härligaste människorna jag någonsin har träffat. Det är hon och en till tjej till som heter Anna-Sarah som jag har fått bäst kontakt med i klassen. Grymma och inspirerande människor vilket jag mår så bra av!
 
Läs intervjun med Catherine här:
 
http://www.expressen.se/nyheter/annonsorer-bryter-med-zytomierska-efter-blogginlagg/
 

Kontraktskrivning ikväll

Publicerad 2012-11-14 19:12:00 i Allmänt,

 
Här är porten upp till "min" nya lägenhet. Älskar att man först går in på en innergård från gatan och sen upp till lägenheten. På så sätt blir det ju väldigt tyst och lugnt.
 
 
En liten förhandstitt ;) Snart bor jag här!
 

Kungsbron. I denna byggnad jobbar jag fast man går in på andra sidan. Gick till jobbet efter att jag hade varit hos Mia och skrev ut lite papper som jag ska ta med till skolan i morgon.
 
 
Stadshuset lyser fint. Jag kommer bli lika kär i mitt nya område på Kungsholmen som jag är i området på Söder. Gick omkring på gatorna ikväll där jag ska bo och det är så himla mysigt!! Jag sa till Mia att jag redan känner mig som hemma, både i lägenheten och runt omkring. Superfina små butiker och hus överallt!
 
Kram.
 

Vi bytte upp oss lite...

Publicerad 2012-11-14 00:47:00 i Allmänt,

 
Vi blev av med våra biljetter till SHM på torsdagen och har istället lyckats fått tag i VIP-biljetter på deras sista spelning någonsin på lördagen! Känns som om detta kan bli helt magiskt!!
 
-Åldersgräns 20 år
-Expressentré till arenan via separat ingång
-Tillträde till VIP området med unik översikt över scen och arena
-Servering finns i direkt anslutning till VIP området
-Swedish House Mafia VIP armband + nyckelband
-Champagnebar
-Bordsservering
-Garanterad garderob ingår
 
Detta låter lovande minst sagt. Haha. Vi blir ett rätt stort gäng som ska gå. Kommer bli superkul! Hoppas även på att få byta några ord med SHM-grabbarna efteråt :)
 
Sov gott fina läsare!
 
 

Fråga om min ansiktsrengöring..

Publicerad 2012-11-14 00:19:00 i Allmänt,

 
Jag såg att jag fick en fråga om vad jag köpte för rengöringsprodukter på apoteket för några dagar sedan. Det är dessa tuber från La Roche-Posay jag använder. Det här märket är det bästa jag någonsin använt. Jag har testat många i mina dagar men har nu äntligen hittat rätt.
 
Det bästa med La Roche produkter är att de är så skonsamma mot huden. Jag har periodvis väldigt torr hud men efter att ha börjat använda dessa för ett tag sen så har jag numera alltid fräsch och len hud. Sen är det även väldigt bra att man inte behöver hålla på att tvätta bort något med vatten.
 
Man stryker bara in Cleansing milk med en bomullstuss i hela ansiktet (funkar även på ögonen för att avlägsna mascara) och sen går man över till ansiktsvattnet (i mitten). Och sist den återfuktande krämen. Med andra ord, det går väldigt fort!
 
Om ni velar lite vad ni ska använda för rengöring till ansiktet så kan jag verkligen rekommendera La Roche produkter. De passar även alla hudtyper. Jag är så nöjd!!
 

Globen lyste fint ikväll...

Publicerad 2012-11-13 00:49:38 i Allmänt,

 
Precis bredvid min port kan man se Globen. Och på kvällarna lyser den så fint. Ikväll lite extra fint men sen kom jag ju på att det var väl fotbollsgalan som pågick där ikväll va?
 
Synd att dessa dåliga, suddiga bilder från Iphonen ska förstöra lite bara... Kommer verkligen sakna Södermalm sen när jag flyttar. Älskar den här stadsdelen och känner mig som hemma här.
 
Området runt Globen och Årstaviken är mina favoritställen än så länge. Sport- och lantkänsla är mer jag än de ytliga shoppingstråken, fina kvarteren och festställena inne i stan. Men det är ju kring Stureplan man likförbannat ändå hamnar på när man går ut :)
 
Kram
 

Helgen gick fort...

Publicerad 2012-11-11 20:27:19 i Allmänt,

 
Har jobbat hela helgen och jäklar vad fort det har gått! Det känns alltid drygt att jobba inför en helg men tiden bara rusar iväg. Och att det dessutom är riktigt bra betalt gör inte saken sämre.
 
Kollade vad jag skulle få i lön nu den 25:e och fick en chock. Trodde inte att vi kunde tjäna så bra inom hotellbranschen men eftersom hotellet är privatägt så tjänar vi mer än vad dom gör på alla hotellkedjor i landet har jag fått veta.
 
Nu jobbar jag bara mån och tis sen är jag ledig ända tills nästa vecka. Ska skriva lägenhetskontrakt hos Mia på onsdag och sen ska jag till skolan tors-fre och träffa mina fantastiska klasskompisar och lärare igen. Vi fick bra betyg på våra artiklar. Så kul!
 
Nu har ni fått en update hur min helg har varit och hur veckan kommer arta sig. Fruktansvärt ointressant jag vet men har inte så mycket annat att bidra med :)
 
 

Grattis pappa!

Publicerad 2012-11-10 09:49:00 i Allmänt,

Idag fyller världens bästa och finaste pappa år! Hurra hurra hurra! :)

Här myser han på Malibu Beach när vi var i Los Angeles tidigare i år...

Grattis pappa!

Promenad längs vattnet...

Publicerad 2012-11-09 14:35:22 i Allmänt,

 
 
 
 
 
Idag gick jag en promenad i finvädret längs Årstaviken. Det kändes som om jag var hemma på landet igen. Underbar känsla. Båtar och vatten, det finns inget bättre!
 
Sen gick jag till apoteket och köpte ipren plus 3 st nya rengöringstuber till ansiktet från franska La Roche Posay, som är helt fantastiska! Har precis rengjort huden så nu är jag som ny igen. Härligt!
 
Ska snart åka till jobbet.
 
Kram.
 

Åker en sväng till NY i sommar igen!

Publicerad 2012-11-09 01:16:00 i Allmänt,

 
Har ni sett?! Min gamla arbetsgivare måste ha skrivit ut fel priser :) Som ni ser så börjar Norwegian köra till New York sista maj nästa år. Och en enkel biljett från New York hem till Sverige kostar lite drygt 1000 kr!!! Och direktflyg dessutom?! Drömmer jag nu eller läser jag rätt?!
 
Jag blev verkligen chockad över detta men väldigt glad såklart! Ska ta och boka en resa till New York nu i jul/nyår medans priserna ända är så pass låga. Herregud om priserna fortsätter att hålla sig så här (vilket jag också tror) så kommer jag försöka åka några gånger per år till the big apple.
 
Sov gott!
 

Svar från Stockholms Tennishall

Publicerad 2012-11-07 23:35:00 i Allmänt,

 
Fick svar från Stockholms Tennishall idag som ligger på Kungsholmen dit jag kommer flytta. Och som ni ser så börjar vårterminen 7 januari, alltså precis efter att jag har flyttat dit. Kan ju inte bli bättre än så! :)
 
Jag skriver mer än gärna upp mig på intresselistan! Priset kanske är något dyrt för 16 tillfällen men hellre det än att lägga pengar på till exempel ett fjantigt gym.
 
Var och käkade med Louise på Olearys tidigare ikväll. Hur gott och trevligt som helst. När jag kom hem skrev jag klart slutversionen av artikeln som ska lämnas in imorgon. Känns bra. Sen är det slut på uppgifter ett tag tills vi ska tillbaks till skolan.
 
Sov gott!
 

Onsdag...

Publicerad 2012-11-07 17:56:06 i Allmänt,

 
Har pratat i över en timme på telefon med min älskade Madde! Saknar henne verkligen! Efter att ha setts nästan varje dag i flera år så är det en riktig omställning att flytta till en annan stad måste jag säga.
 
Nu ska jag möta upp Louise för lite käk ute. Ska prata av oss om allt möjligt som händer i våra liv. Mysigt!
 
Kram så länge...

Obama for President!

Publicerad 2012-11-07 05:45:00 i Allmänt,

Det första jag gjorde när jag vaknade nyss var att kolla DN vem som vann valet. Och gud vilken lättnad att Obama är kvar fyra år till!
Om den andra tomten hade vunnit så är jag rädd att det hade blivit ett nytt världskrig i vår värld. Romney har ju mer eller mindre uttryckt att han vill anfalla Iran om han blir president. Dessutom vill han förbjuda abort och ta bort preventivmedel?! Alltså hur tänker man då? Och jag har nog aldrig hört talas om en starkare dubbelmoral. Usch!
Skrämmande att han fick så många röster som han fick. Nej tack gode gud för Obama. Jag gillar honom! Viktigt med en mörk man som president också tror jag.
USA betyder mycket för mig. Jag har bara varit där tre gånger (i Miami, Los Angeles och New York) men jag känner en otrolig samhörighet med alla människor och även alla platser när jag är där. Ser fram emot nästa vistelse som inte borde dröja speciellt länge till...
 

Jag kommer bo så fint!

Publicerad 2012-11-06 19:26:09 i Allmänt,

Hej vänner!
 
Ikväll har jag varit till Mia på Kungsholmen och kollat in lägenheten. Guuud så fin lägenhet hon har och där ska jag bo minst ett år!! :) Styrelsen hade givit sitt godkännande i veckan så jag flyttar dit i mellandagarna. Det ser jag verkligen fram emot!
 
Här ska ni få se ett litet smakprov på hur det ungefär ser ut där jag ska bo. Mia har en grym stil...
 
 
Det är så här högt i tak i lägenheten om inte lite högre till och med. Golvet ser nästan ut som på bilden fast lite mörkare i verkligheten och fönstren är så stora som på bilden med väldigt djup fönsterbräda.
 
 
Ungefär så här ser det ut i hallen med gamla fina dörrar och ljust golv.
 
 
Inne i badrummet (!) har hon en sån här takkrona hängandes, supersnyggt! Har aldrig tänkt på att man kan ha sånna här fina kronor där inne :)
 
 
Och ett sånt här häftigt kylskåp står i köket. Det är inte denna färg på kylskåpet dock.
 
Ni ska få se sen hur det ser ut där. Och omgivningen runt lägenheten måste vara Stockholms finaste kvarter med jättemysiga och fina butiker och barer/restauranger.
 
Kram på er.
 

Tennis

Publicerad 2012-11-05 20:03:45 i Allmänt,

 
Nu har jag precis skickat iväg ett mail till en tennisklubb här i stan. Jag är så sugen på att börja spela tennis. Jag har tänkt mycket på det här med motion och visst det kan ju vara skönt att jogga/springa längs vattnet här men jag måste ha något mer.
 
Jag gillar tennis, det är kul! Så jag skulle vilja börja med tennis då man tränar kroppen, får en bra konditon samtdigt som det är kul! I så fall börjar jag i början av nästa år om det finns plats.
 

En mysig egendag...

Publicerad 2012-11-05 19:29:00 i Allmänt,

 
 
Jag skippade H&M precis där jag bor idag. Jag kom ju på att jag endast bor två stationer ifrån Globen så jag åkte hit istället och shoppade loss...
 
 
 
Det blev en hel del som fick följa med hem idag... Smycken från Glitter och BikBok.
 

Supersnygg tröja/jacka från BikBok.
 

Tröja från BikBok.
 
 
Skjorta (som måste strykas) ;) Även denna kommer från BikBok.
 
 
Linne från H&M.
 
 
Jättemysig mössa och halsdauk från BikBok. Älskar grått numera! Så snyggt!
 
 
Underkläder H&M.
 
 
Något som verkligen är ett måste dessa tider när det börjar bli kallt är en bra dagkräm till ansiktet. Jag använder en från Lumene som är grym!! Huden blir verkligen silkeslen av denna! Mascara från Loreal och ansiktsmasker fick också följa med hem. Allt detta finns på Kicks.
 
Jaha det var den här månadens shopping, haha.
 

Går en sväng till H&M...

Publicerad 2012-11-05 12:18:36 i Allmänt,

Det är farligt att ha H&M precis utanför dörren. Verkligen inte bra. Idag är jag ledig och har fått för mig att gå och shoppa lite kläder samt skor...
 
Något/några av dessa plagg och skor nedanför kommer få följa med mig hem idag. ;)
 
 
 

Söndag...

Publicerad 2012-11-04 12:09:00 i Allmänt,

 
 
Igår var jag en stylad tjej full med energi. Idag ligger jag helt utslagen i sängen. Det är vid sånna här tillfällen man överväger att vilja betala för en kock som lagar mat åt en hela dagen. Jag kan nämligen inte röra mig...
 
Men det var det värt för vi hade så jäkla kul igår!! Det blev inte Berns utan vi blev istället sugna på Soap Bar. Ett väldigt populärt ställe i den här stan så vi stod i kö där en halvtimme innan vi fick nog.
 
Vi träffade några killar i kön som tipsade oss att gå till Collage istället. Så vi gjorde det och det var riktigt bra där inne. Jag har aldirg varit på en nattklubb som spelar så bra musik. Dom blandade allt från 90-talsbandet Five till Swedish House Mafia och mixade gamla och nya låtar. Det var grymt!! Det stället kommer jag definitivt besöka fler gånger.
 
Ska vila ett tag till nu. Senare ska jag hem till Louise och kolla film och käka. Hon har ju också flyttat till Södermalm, vi bor bara 15 minuters promenad ifrån varandra. Härligt!
 
Hörs senare...
 
 

JAAA, jag ska på SHM!

Publicerad 2012-11-03 19:11:45 i Allmänt,

 
Jag och Louise har nu biljetter till dessa sköningar... Är så lycklig att jag kommer få uppleva detta!
 
22/11 intar jag Friends Arena och förväntar mig en show som inte går att beskriva!!!
 
 

Det blev många ställen igår...

Publicerad 2012-11-03 15:09:38 i Allmänt,

 
Fina vänner. Här beställer dom mysfrukost ;)
 
 
Först var vi till Gondolen och tog en öl, sen åkte vi vidare på Söder till Skrapan. Riktigt fint och bra ställe. Något trångt dock. Här ser man Globen därifrån.
 
 
 
Efter Skrapan åkte vi till Malmen men där var det så mycket folk att vi fick panik så vi avslutade på Hammarbys stamhak, Kvarnen.
 
Hade en helt underbar kväll med Camilla och Per! Vi skrattade så mycket att jag har ont i käkarna idag. Ser fram emot när jag får träffa dom igen. Den sista november ska jag till dom. Då ska vi först kolla på när Per spelar hockey och efter det blir det lite festligheter.
 
Nu ska jag göra mat och invänta kvällen. Ska hem till Emma ute i Midsommarkransen. Fint namn på ett ställe va? :) Ska förfesta lite där sen är jag sugen på att dra till Stockholms finaste festvåning, Berns! Tror inte tjejerna bangar på det :)
 
Kram
 
 

Kärt återseende!

Publicerad 2012-11-01 23:44:00 i Allmänt,

 
Imorgon efter jobbet ska jag träffa dessa gobitar som är i Stockholm och myser med varandra. Vi har inte setts sen i MARS (det är verkligen inte okej Camilla) ;) Vi har alltid setts minst en gång i månaden förr. Men så är det ibland när det är fullt upp i livet...

Kommer ses i jul också. Vi har alltid en tradition varje år numera att ha en liten glöggkväll, eller rättare sagt en stor glöggkväll ;) och festa till det lite med en massa härligt folkt. Det ser jag fram emot!
 
Idag har jag städat lite i lägenheten med tjejen jag bor med. Sen var jag med Henrik till en affär som sålde tavlor. Jättefina tavlor! Blev sugen på att skaffa en själv men inte läge nu när det inte ens är min egen lägenhet jag ska flytta till... Sen åt vi god lunch innan jag började jobba kväll.
 
Börjar kl 7 i morgon igen så dags att sova nu.
 
Kram
 
 

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela