missmk

Live your life before someone else does

Bilder från igår

Publicerad 2012-03-31 18:23:50 i Allmänt,

.
Först tog vi taxi hem till Ida och Tomas där vi fick en Rock Razz som var supergod! :)
.
.
Ida och Marie.
.
.
.
Sen tog vi taxi till Gasklockorna och kollade på Takida! Dom va grymma!!!!! Oj vilken energi man fick av dom. Sångaren hejar för övrigt på Brynäs och eftersom att dom vann igår så kunde stämningen inte bli bättre :)
.
.
.
En av grabbarna i bandet gav mig deras svetthandduk efteråt?! Haha, dom tyckte väl att jag såg svettig ut ;) Hade jag varit 10 år yngre hade jag väl svimmat av glädje förstår jag men usch vad ofräscht :)
.
.
Sen blev det taxiåkande igen och då åkte vi till Harrys där Ida sa att Pandora skulle uppträda. Först satt vi och pratade och drack lite öl och sen tittade vi på henne en stund och sjöng med till dom gamla 90-tals hitsen som man dansade till på discon förr om åren :)
.
.
Och efter Harrys gick vi till Helt Enkelt där Brynäs vinst firades rejält. I stort sätt hälften av alla som var där hade satt på sig matchtröjor och dansade på borden. En annars fin restaurang hade därmed förvandlats till stans största partynäste :)
.
.
.
Landets överlägset bästa lag, glöm aldrig det! ;)
.
Puss o kram!
.

Hämtat barnet

Publicerad 2012-03-30 14:31:47 i Allmänt,

Nu har jag hämtat William i skolan och åkt till butiken där han fick hamburgare. Nu ska vi åka med honom till Uppsala där hans pappa väntar och sen åker dom vidare till Sthlm.

Jag berättade för william att han ska komma på något bus till hans mamma och pappa på söndag när man får luras ;)

Efter Uppsala åker vi hem till Ida på en liten fördrink.. Ska bli jättetrevligt!

Imorn är det dags!

Publicerad 2012-03-29 23:46:27 i Allmänt,

.
Hej på er!
.
Emma ska snart börja sälja ett helt nytt sminkmärke som heter MsChick. Hon har fått hem ALLA produkter och färger man kan tänka sig så jag gjorde en sminkning på mig själv idag och jag gillade märket skarpt! Ögonskuggorna gillade jag bäst! Dock syns dom ganska dåligt på bilden :(
.
Vi hade även lite klassträff hos Emma idag. Hon spontan inbjöd vår gamla klasskompis Robert som jobbar som bartender på Harrys. Vi fikade, skrattade mycket och pratade gamla minnen från skoltiden och även vad vi alla har gjort efter skolan och vart vi står i livet idag.
.
Robban lever fortfarande partylivet och flyttar till Norge på måndag. Kul att träffa gamla bekanta igen! :)
.
.
Imorn ska jag, Marie och Ida gå på denna konsert. Ska bli jättekul!!
.
Nu ska jag stänga mina blå. Ska upp rätt tidigt och först packa och sen hämta William i skolan bland annat.
.
Sov gott allihopa!
.

Färg

Publicerad 2012-03-29 10:46:54 i Allmänt,

Vad glad man blir av lite färg på kläderna :)

Nu ska jag bege mig upp på Brynäs och hälsa på Emma, Peter och Kian!

Hörs senare.

.

Kärleksprat med en 9 åring

Publicerad 2012-03-28 22:49:41 i Allmänt,

.
Ikväll har jag suttit och tittat på hockey och pratat om kärleksproblem med William. Jag märkte att han var lite nere ikväll och då sa han till mig "Vet du Madde, jag tänker på lite deppiga saker nu." "Men oj, varför då?" undrade jag snabbt.
.
Sen berättade han att hans tjej hade gjort slut med honom idag och blivit ihop med en annan kille i klassen istället. "Jag vill ju ha henne." sa William. Naw sötnos! Jag blir även smickrad över att han väljer att prata om sånt här med mig :)
.
"Det var ju inte snällt av din klasskompis att bli ihop med henne när han vet att ni har varit ihop", sa jag. Då sa William och suckade högt: "Nej och inte nog med att han är en äktenskapsförstörare, han hejar på Färjestad också!"
.
Hahaha! För det första så vet barn mer än vad vi tror om det mesta och för det andra, gud vad jag älskar att diskutera med barn! :) Dom har ju så intressanta tankar!
.
Sen pratade vi mycket om kärleksbekymmer men också när man är lyckligt kär och jag lugnade honom och sa att det snart ordnar sig. Jag bad honom att prata med flickan imorn i skolan och kanske skriva en lapp med fina ord till henne och rita ett hjärta. "Det gillar vi tjejer", sa jag. Och det skulle han göra imorn! :)
.
Ja det är inte bara vi vuxna som kan ha det jobbigt med kärleken ibland, även dom små kan vara deppig över detta.
.
Sov gott!
.

Fullt upp.

Publicerad 2012-03-28 15:58:38 i Allmänt,

.
Lunchade med pappa idag på hans stammis ställe, Brynäsrestaurangen på söder. Jag säger det igen, om ni har vägarna förbi Gävle måste ni in på Pigalle och äta. Kanske inte ser så fantastiskt ut men det är så gott!!! :)
.
.
Annars idag har jag haft fullt upp. Har gjort en del ärenden. Jag sprang även på lite gamla bekanta idag. Mikaela som kommer från mina hemtrakter och min gamla jobbarkompis Jocke. Det var minst 3-4 år sedan jag såg honom sist så riktigt kul när det dyker upp bekanta ansikten ute i vimlet ibland :)
.
.
Sen blev jag jätteglad när jag fick denna blankett på posten :) Får tillbaka en del i år så det kanske kan bli en liten weekend senare någonstans kanske.. måste hitta nån frivillig som vill åka iväg med mig först bara :)
.
Nu ska jag snart äta middag och senare åka hem till Marie och kolla Färjestad-Brynäs.
.
Hoppas ni haft en bra dag!
.
Puss o kram!
.

Svart pasta

Publicerad 2012-03-27 19:01:59 i Allmänt,

Jag blev bjuden på middag hos Madde idag. Och inte vilken middag som helst utan svart pasta :)

Det har jag aldrig sett förr. Riktigt kul att servera till Halloween och till barn till exempel.

Och kan även tänka mig att det kan användas bra till barn som är kräsna med maten.

För helt plötsligt slinker maten ner utan problem när det är en rolig och annorlunda färg på den :)

Nu är det dags för fika.

Kram!

.

 

Tandläkaren och Milanoprat.

Publicerad 2012-03-27 12:32:37 i Allmänt,

.
Hej fina läsare!
.
Idag har jag umgåtts med tandläkarna på folktandvården. Jag börjar bli rejält bortskämd med att inte ha några hål nu. Jag har aldrig haft hål och kommer nog aldrig få det heller verkar det som! Skönt!
.
Tandläkarna är lite less på mig dock, en av dom hävdade att dom skulle vara arbetslösa allihopa om folk var som mig i munnen hehe.
.
Kul att höra sånt nu när man är äldre för när jag var liten var jag ju hos tandläkaren var och varannan dag och drog ur tänder och fixade till tandställningen :)
.
Dom polerade mina tänder idag så nu är dom riktigt lena.
.
För övrigt så träffade jag min kusin Anders en sväng igår kväll. Han kom hem från Milano igår där han bland annat har varit och kollat på Milan-Roma i lördags.
.
Han berättade massa kul som hänt under helgen och om glädjen när Zlatan vände och vann matchen och även hur dyrt det är i Milano. Visste ni att en 33 cl öl kostar 120 kr där? Haha, vad kostar då en drink undrar ju jag? :)
.
Hörs senare!
.

Trevlig dag!

Publicerad 2012-03-26 20:15:00 i Allmänt,

Har haft en väldigt trevlig dag idag ska ni veta. Jag har fått blommor bland annat :) Så gulligt!

Sen har jag hämtat William på fritids och han ville givetvis bygga lego när han kom hem och sa "Madde kan du hjälpa mig att hitta ett litet fönster här i lådan?"

Och när jag går in i rummet ser jag till min fasa en jättestor legolåda där jag ska hitta ett litet fönster som är en kvadratmillimeter stor...

Men man gör ju allt för dom små liven så jag sitter väl här till nästa vecka och letar ja ;)
.

Engeltofta

Publicerad 2012-03-25 18:47:55 i Allmänt,

.
Idag har jag och Marie haft lite picknick ute vid Engeltofta. Jättehärligt att sitta vid vattnet i den vackra miljön.
.
Vi skulle egentligen ut till pappas arbetsplats, lotsstationen ute i Bönan men vi satt och pratade så mycket att vi aldrig hittade dit haha. Så det fick bli Engeltofta.
.
.
En av pappas alla arbetsplatser :)
.
.
Har haft en underbar dag i solen. Sen började jag må lite illa så jag har sovit en stund idag men nu har det gått över.
.
Nu ser jag fram emot morgondagen jättemycket!
.
Kram!
.

Lördag

Publicerad 2012-03-24 21:52:10 i Allmänt,

.
.
Det blev inget Kungsberg för mig idag. Jag har umgåtts med mig själv hela dagen istället. Jag har återupptagit motioneringen lite grann igen efter febertoppar och förkylning som jag hade ett tag förr. Kändes bra idag. Så skönt att få röra på sig.
.
Och jämt när jag är ute och går, springer eller står på löpbandet så blir jag så sugen på att spela fotboll igen!
.
Nu på kvällen har jag agerat chaufför. Madde ringde tidigare idag och frågade om jag kunde skjutsa henne och Micke till några vänner ikväll då dom skulle på middag.
.
Sen åkte jag hem och la jag mig i soffan, käkade chips och kollade tv. Underbart med dessa myskvällar! :)
.

Adele har fått konkurrens!

Publicerad 2012-03-24 11:07:55 i Allmänt,


.
Hej fina ni!
.
Hoppas ni har en skön lördag. Jag ska kanske eventuellt dra iväg till Kungsberget en sväng idag. Har inte riktigt bestämt än.
.
Jag kollade runt på aftonbladet och fick syn på detta klipp på lilltjejen Makena. Herregud så söt!!!!!! :) Inte nog med att jag älskar den här låten men nu älskar jag den ännu mer när den här charmtösen sjunger så fint!
.
Vi hörs lite senare..
.

Myskväll

Publicerad 2012-03-23 20:57:52 i Allmänt,

Marie och jag sitter tålmodigt och väntar på att nyckeln till frihet ska börja efter att ha druckit kaffe med Madde och Micke som kom förbi en sväng.

William har byggt så mycket lego idag att han är helt slut nu. Jag frågade om han är trött och förväntade mig ett snabbt nej-svar att han inte skulle sova än men han sa "ja lite faktiskt".

"Lägg dig och vila i soffan så ska jag stoppa om dig" sa jag och efter bara en halv minut så sover han djupt :) sötis!

Man blir trött av att bygga me lego hela dagen :)
.

Blått

Publicerad 2012-03-23 13:37:02 i Allmänt,

Idag har jag klätt mig i blått. Älskar min sköna USA-sjal!

Vi ska premiär grilla hos Marie om ett tag! Karré, klyftpotatis, chili bea och min favorit, halloumi!

.

Flera bröllop i sommar!

Publicerad 2012-03-23 11:37:50 i Allmänt,

.
I sommar ska jag närvara på 2 bröllop! WOW vad jag ser fram emot dem båda!
.
Först ut är, dom numera göteborgarna, fina Kattis och Markus! Och månaden efter ska jag på min fina kusin Idas bröllop då hon gifter sig med sin Daniel!
.
Vilken total LYCKA och se att båda paren har funnit varandra och kommer dela resten av livet tillsammans! :)
.
LOVE!
.

En dag med många vänner

Publicerad 2012-03-22 22:54:22 i Allmänt,

.
.
.
.
Idag började jag dagen med att vara i Marinas butik med henne och Marie. Jag ÄLSKAR barnkläder. Tycker det är så fint :)
.
Om jag får en son kommer jag klä honom i den sjukt snygga mörkblå jackan och dom coola baggyjeansen längst ner till höger på bild nummer 2. Och med en scarf i halsen. Hur häftig skulle inte han vara då?! ;)
.
.
.
Efter att ha försökt boka in en dejt i flera veckor åkte jag äntligen hem till Camilla och drack kaffe idag :) Och försökte även få lite bra bilder på deras fina katt Svartman. Men han var lite blyg.
.
Sen ringde Madde så jag åkte även hem till henne som är NYKÄR!!! :) Jag är väldigt glad för hennes skull. Hon har träffat en jättefin kille som var hos henne ikväll och det är så kul att se hur kära dom är. Ni vet ju själv känslan när man är nykär. Svävar på moln och bara ler hela tiden :)
.
.
PS. Varför har en del bilder försvunnit ur mobilinläggen nedanför för undrar ju jag? Skumt!
.
Sov gott!
.

Jaaaaaa!!!!!

Publicerad 2012-03-21 22:16:13 i Allmänt,

Jag är inte deppig längre, idag mår jag bra igen och jag är hur lycklig som helst! :)

Marie och jag skrek oss hesa nyss! Kan ändå inte låta bli att tycka synd om Frölunda men huvudsaken är att Brynäs är vidare! :)

Vi hörs mer när jag kommer hem, eller imorn!

Puss o kram
.

 

Varmt och soligt

Publicerad 2012-03-21 11:41:05 i Allmänt,

Har precis fikat på ett mysigt café i Uppsala. Nu går jag omkring i värmen och solen på gatorna i stan och kollar efter något klädesplagg, accosear eller skor som ska få följa med mig hem ;)

.

 

Deppig

Publicerad 2012-03-20 22:58:22 i Allmänt,

.
.
.
Dagens sanna ord som jag hittade nyss:
.
"Ibland måste man ge upp vissa människor i sitt liv, inte för att du har slutat tycka om dom, utan för att dom har gjort det."
.
Ja, det känner man ju igen sig i... tyvärr :(
.
Just nu är jag lite deppig. Det känns ibland som om det fattas någon i mitt liv, någon jag redan har träffat men som jag inte riktigt är "klar" med, svårt att förklara, men det är en konstig och samtidigt behaglig känsla jag har.
.
Sen tänker jag på mitt förflutna och alla jag har delat mitt förflutna med och så tänker jag lite på framtiden, hur den kommer att bli..
.
Jag är även deppig för lite andra saker som jag inte behöver ta upp här.
.
Men jag åkte hem till Marie nu ikväll och tod ett glas rödvin, pratade ut och tittade på när den finaste killen i mitt liv gjorde sin matteläxa. Så nu känns det lite bättre igen.
.
Imorn åker jag till Uppsala igen sen ska jag träffa Fredrika imorn kväll!
.
God natt!
.

Tack pappa!

Publicerad 2012-03-20 13:11:08 i Allmänt,

.
Världens bästa pappa efter jobb på fartyget.
.
Bortskämda Madde Karlsson har en väldigt snäll pappa kan jag meddela. Jag nämnde för honom idag att min bil inte mådde så bra på hockeyn igår.
.
Han beslag tog den genast och fick en chock. "Det var ju åt helvete för låg nivå i kylaren, du hade bara extrem tur igår!" sa han och berättade sen att han har fyllt på både vatten och glykol, plus att han hade kollat oljan, hällt i spolarvätska som var slut och inte nog med det, även tankat bilen!
.
Måste ju va världens snällaste pappa va? Svar: Ja!
.
Nu går jag nervöst och väntar på antagningsbesked om psykologin! Det borde komma nu i veckan! :) Är så förväntansfull!
.

Kaos-dag!

Publicerad 2012-03-20 11:20:30 i Allmänt,

.
Igår började jag med att ta mig ut i snöstormen och följde med en vän till Akis för att byta p-stav i armen.
.
Och det blev ju inte dirket ett lugnt och stilla besök som jag trodde först för läkaren hittade nämligen inte staven i hennes arm då den satt för djupt så detta slutade ju med att JAG fick stå och assistera när det blev ett kirurgiskt ingrepp av det hela. Kändes ju inte alls konstigt om jag säger så... ?!
.
Men det var nyttigt för mig att vara med och övervinna min rädsla för nu vet jag hur detta går till om jag själv ska sätta in en stav.
.
.
Sen blev det spontan hockey. Jag har inte varit på en ända hemmamatch den här säsongen så nu var det dags.
.
Men det var inte ritkigt meningen att vi skulle på hockey igår tror jag för vad tror ni händer på vägen till Läkerol i den kilometerlånga bilkön?  Jo naturligtvis så håller bilen på pajar.. Men vi hann fram innan något allvarligt hände.
.
Sen när matchen var slut ville vi inte riskera att stoppa upp trafiken om det skulle hända nåt så det var till slut typ vi och spelarna som var sist kvar på parkeringen utanför innan vi kunde köra vidare. Men ingen var ju speciellt duktig på bilar.. Marie stod och bläddra i en instruktionsbok bland annat och såg duktig ut men nja det gick väl sådär :)
.
.
.
.
Men efter många om och men så lagade bilen faktiskt sig själv när vi började köra. Tur! Så mycket som vi skrattade igår har jag nog inte skrattat på länge. Tänk att det ska hända något hela tiden! Men jag kan garantera att man aldrig har tråkigt i vårt sällskap i alla fall :)
.
Puss o kram!
.

Vilken dag!

Publicerad 2012-03-20 01:29:38 i Allmänt,

.
Vilken dag jag har haft, helt otroligt, det har hänt något kul hela tiden.. Jag har skrattat så mycket att jag har sprängande huvudvärk och ont i käkarna just nu och måste sova illa kvickt!
.
Berättar mer om denna dag imorn :)
.
Sov gott!
.

Vinter igen!

Publicerad 2012-03-19 10:06:54 i Allmänt,

När jag vaknade i morse trodde jag att jag befann mig på nordpolen..

Och ja jag har hört att det är strålande sol i resten av landet men inte i Gävle och Uppsala. Men vi är inte bittra :)

Akademiska imorn.

Publicerad 2012-03-18 22:17:21 i Allmänt,

.
Lägg inte ner energi på någon som inte vill vara en del av ditt liv.. Denna fina text fick jag syn på nyss och ville dela den med er :) Sann och tänkvärd text!
.
Vilken härlig helg detta blev! Idag sov jag ut rätt länge. Jag har inte druckit mycket alls i helgen vilket känns så skönt för jag har mått bra både igår och idag! Men nu ska det bli skönt att få ha en riktigt lugn och skön vecka och helg framför sig. Ska bara gå runt och mysa varje dag! :)
.
Imorn ska jag följa med en vän till Akademiska som ska sätta in nya p-stavar i armen. Jag funderar också på att göra det...? Hmm kanske beställer tid imorn för att sätta in. Vi får se.
.
Sov gott fina läsare!
.

En superhelg!!!

Publicerad 2012-03-17 20:14:06 i Allmänt,

.
.
Vackra stad!
.
.
.
Gårdagens middag bestod inte av en tjusig tre rätters på någon flådig restaurang utan den bestod av en bamsekorv :)
.
.
Gårdagen hade inte kunnat bli bättre! Vi började med att dricka champagne med ett gäng grabbar som alla var inbitna Stockholmare. Ena av dem chockades svårt när vi sa att vi kom ifrån Gävle.
.
"Vad fan gör man i Gävle?" frågade ett uppkäftigt Djurgårdsfan med ett brett 08:mål.. "Ja, inte fan kollar vi på kvalseriematcher i alla fall", sa jag och blev plötsligt hela gängets idol medans Djurgårdskillen blev rejält sur och förbannade dagen jag föddes.
.
En annan kille ville gifta sig med mig igår sa han och tjatade i 15 minuter i sträck att han menade allvar. "Har du någon ring då?" frågade jag. "Nä men du kan få min klocka istället för en ring." Så på riktigt gav han mig en dyr klocka som jag vägrade ta emot men han gav sig inte så den har fått följa med mig hem nu?! Haha ja det finns folk till allt, speciellt i Stockholm! ;)
.
Sen träffade jag på en annan väldigt vettig och trevlig kille som jag satt och pratade med oavbrutet i 2,5 timme innan vi alla dansade loss och somnade ovaggade efter en riktigt härlig fredagkväll :)
.
Nu har jag precis kommit hem och ska duscha av mig, byta om, hämta Marie och bege oss ut i nattlivet.. Marie, jag och ett Stockholmsgäng följde Brynäs match via radion idag och naturligtvis kommer vi fira den sanslösa vinsten lite ikväll tillsammans med laget och resten av stan :)
.
Tycker faktiskt lite synd om Frölunda. Vad hände liksom? Men men så kan det gå..
.
Puss o kram!
.

Vilken underbar dag!

Publicerad 2012-03-16 11:36:21 i Allmänt,

.
Idag är jag på ett toppenhumör och nu ger jag mig av till huvudstaden! Vilken underbar dag, trålande sol och varmt är det också!!!
.
Hela Gävle är i ett glädjerus idag har jag sett och tacka för det när det gick så bra igår... men gud vad spännande det var igen! Alltså jag pallar inte en sån där spänning... Men sen räddade Gunderson livet på mig ;)
.
Hörs senare.
.
Puss i ljumsken!
.

Naaw vilken liten sötis!

Publicerad 2012-03-15 23:46:21 i Allmänt,

.
Ikväll åkte jag hem till mormor och morfar och lämnade en nyckel och hade bråttom därifrån "Men ska du inte stanna på kaffe?" frågade mormor.
.
Jag har verkligen inte mage att neka dom så självklart stannade jag kvar ett tag och fikade och hade trevligt som vanligt och då visade mormor mig detta i tidningen.
.
Min ursöta kusin Erik 10 år med brödkaveln i näven :) Mormor och jag skrattade och skämtade med varandra att honom vill man inte gå nära för då för man väl en smäll av brödkaveln ser det ut som ;)
.
Duktiga barn som bakat bullar i skolan! :)
.
.
Nu är allt färdigpackat, eller det mesta i alla fall. Slängde på lite lack på naglarna nyss också och så gjorde jag ett hjärta till er! Snäll jag är va? Jag vet! ;)
.
Puss på er, nu måste jag sova!
.

Kursen är avslutad

Publicerad 2012-03-15 13:00:07 i Allmänt,

.
Jahapp då var den kursen avslutad. Har lite blandade känslor i kroppen just nu med tanke på att jag höll på få hjärtstopp när jag fick syn på provets alla uppgifter. Det var bara 2 av 12 uppgifter som jag hade pluggat på och som jag kunde som ett rinnande vatten.
.
Vissa uppgifter hade jag inte ens haft under kursens gång vilket jag tyckte var lite märkligt och orättvist. Men aja, jag gjorde mitt bästa och jag hoppas att dom inte bara går på provet när slutbetyget ska sättas...
.
Nu ska jag iväg på lite ärenden efter att ha varit ute i solen ett tag. Vilket underbart vårväder vi har!!!! :) Sen ska jag hem och packa och ringa Fredrika. Skulle egentligen hem till Camilla och Per ikväll också men det blir ont om tid :(
.
See you later!
.

Berlocker och haschplanta

Publicerad 2012-03-14 19:02:22 i Allmänt,

.
Jag har gått igenom mina överflödiga grejor nu på eftermiddagen som ligger och skräpar. Bland annat hårgrejor, rengöringsprodukter etc.
.
.
Här hittade jag även jättefina berlocker som jag har fått i dop- och födelsedagspresent sen jag var jätteliten.
.
Kaninen och Bambi älskade jag kommer jag ihåg men jag fick nästan aldrig använda dem när jag var liten då mamma var rädd att jag skulle ha bort dem.
.
Hmm det var det värsta, hur kunde hon tro något sånt om sin ordentliga dotter? Jag? Slarva bort grejor? Nej nej ;)
.
Ekorrarna var mina första egna örhängen. Alla dessa små saker ska jag spara och ge till min blivande dotter, om jag får en dotter vill säga.
.
.
Sen hittade jag detta halsband som jag hade när jag var liten.
.
Är det inte väldigt likt en haschplanta? Haha! Joråsatte detta halsband har jag gått omkring med när jag var liten. Rimmar ju väldigt bra. En liten flicka med en haschplanta runt halsen ;)
.
Det roliga är att jag har fått detta halsband av min söta farmor när hon var i Thailnad för mååååånga år sedan.
.
Naturligtvis så vet inte farmor hur en haschplanta ser ut men lite komiskt att det är så likt. Men låt mig säga så här, jag är inte förvånad när det gäller henne och alla som vet hur hon har varit i alla år vet vad jag talar om ;)
.
.
Nu ska jag åka till Marie.
.
Vi hörs!
.

Kolla in min video, kan ni också dansa såhär tro?! :)

Publicerad 2012-03-14 12:30:45 i Allmänt,

.
Har suttit och pluggat på alla uppgifter ett tag nu och försöker nöta in dom i skallen så gott det går.
.
Men det är lite tråkigt så jag har nu istället bytt ut uppgifterna mot Youtube där jag nyss la upp ett klipp innehållande lite Breakdance på Pir 17 i New York som jag själv har filmat när vi var där för lite mer än ett år sedan.
.
Jag, Sofia, Hope och Amanda står som 4 frågetecken och säger "wow" och "gud" hela tiden haha!
.
Grymma människor!!!!!!! Orädda människor, en kille sväljer en tänd cigarett till exempel, sjukt! Kolla in klippet så förstår ni!
.

Man får ju hjärtklappning av hockeyn!

Publicerad 2012-03-13 23:20:27 i Allmänt,

.
Mina nerver pallade verkligen inte hockeyn ikväll så jag fick byta kanal i slutet. Haha! Herregud vilka hjärtklappande matcher Brynäs och Frölunda spelar mot varandra. Båda lagen är ju så sjukt grymma!
.
Jag hade gärna velat se dom i finalen istället, eller vad säger ni?
.
Jag kan inte låta bli (så här i stundens hetta mellan dessa lag) och tänka på om jag och J fortfarande hade varit tillsammans nu... Haha gud så vi hade retat varandra som två förvuxna tonåringar nu. Så löjlig man är egentligen :)
.
Förra året när dessa lag möttes så kunde vi bli riktigt tjuriga på varann minns jag. Så jag törs inte ens tänka på hur det hade artat sig nu i slutspelet...
.
Om jag känner mig själv rätt så hade jag säkert varit så sur nu så jag hade sovit på soffan i natt ;) haha nej då.
.
Imorn ska jag hem till Marie bland annat och prata lite om helgens kommande bravader.. Längtar till fredag nu må ni tro! :)
.
Sov gott!
.

KLAR!

Publicerad 2012-03-13 18:38:19 i Allmänt,

Idag har jag lämnat in den sista matteuppgiften. Känns helt otroligt skönt!!! Jag klarade alla uppgifter! :) Men nu väntar slutprovet som jag ska göra på torsdag. Håll tummarna för mig fina ni! :)
.
Skulle egentligen till tandläkaren imorn också men jag har bytt tid och dag då jag fortfarande är förkyld. Men rösten har kommit tillbaks i alla fall som tur är! Så nu kan jag se fram emot en rolig fredag då jag och Marie åker till Stockholm. Hoppas på fin väder så vi kan sitta ute och ta en öl när vi kommer fram!
.
Hörs senare igen!
.

Dagens roligaste

Publicerad 2012-03-12 21:00:02 i Allmänt,

En man hade tatuerat sin frus namn Hilda på sin penis. I slakt tillstånd syntes endast HA. När han besökte herrtoaletten fick han se en färgad man bredvid honom som också hade bokstäverna HA på sitt organ.
- Heter din fru också Hilda? frågade mannen.
- Nej. På min står det: Hello and welcome to the wonderful land Jamaica!
.
Haha humor! :)

Denna arrogans...

Publicerad 2012-03-12 14:56:23 i Allmänt,

.
Min kommentar på Kristians status är dagens sanning!
.
Okej den här meldoifestivalen-grejen har gått överstyr tycker jag om till och med dom professionella artisterna blir vansinniga över att dom förlorar (kommer 2:a). Fy fan vad barnsligt.
.
Man har ju drunknat i rubriker om Dannys bitterhet på aftonbladet efter i lördags där han bland annat säger att "mitt bidrag var det fetaste numret någonsin i Sverige."
.
För det första, vem bryr sig?? Och för det andra, kan han bli mer löjlig? Nu vet jag också att Danny hade blivit tillfrågad innan Loreen att sjunga hennes bidrag men tackade nej så han kanske är lite sur över det också?
.
Jag såg inte programmet i lördags så jag ska inte yttra mig om artisternas bidrag men jag vet att Loreen är grym på scenen och har en riktigt bra låt.
.
Samtidigt så tycker jag, av det lilla jag har sett av Dannys bidrag att även det var helt okej. Han är en duktig artist men den karln sjunker så jäkligt med hans otroligt jobbiga attityd!!
.
.
Jag vill absolut inte smutskasta någon människa för jag tycker det är patetiskt och kränkande på alla sätt men själva jag-är-bättre-än-dig-attityden som vissa människor har får mig att spy.
.
Jag har ju själv träffat Danny några gånger och JA han är faktiskt allt annat än trevlig. En väldigt arrogant människa vilket är så tråkigt! Och det är därför jag kan yttra mig om detta för att jag vet att han verkligen är på det här sättet.
.
Men även om jag irriterar mig på attitydsproblem hos människor (och hos Danny i detta fall) så kan jag ändå inte låta bli att bli lite glad när jag ser honom.
.
Det är nämligen så att min ena kusin (som jag inte träffar ofta alls) är så otroligt lik Danny så det är sjukt! Han är visserligen bara 12 år men han kommer med all sannolikhet se ut precis som Danny när han blir äldre :)
.

Bilder från sexpartyt

Publicerad 2012-03-11 20:04:50 i Allmänt,

.
Här har ni den där avgjutaren jag skrev om igår som kvinnan pratade om.
.
.
Någon form av dildo. Ser ytterst OSKÖN ut tycker jag!
.
.
Den berömda rabbiten eller "tandborsten" som kvinnan kallade den.
.
.
Armband? Nix, analsnöre däremot :)
.
.
.
Madde fick en "gåva" för att hon hade varit värdinna och gåvan var godisstring! Hehe!
.
Blev en riktigt lyckad kväll igår. Vi var runt 10-15 pers som satt och lyssnade på kvinnan och kollade på alla hennes produkter. Vi fick börja med att äta varsitt kåtpiller som hon kallade det ;) Naturligtvis så måste det bara ha varit en slags godis. Smakade lakrits i alla fall.
.
Sen fick vi smeta på oss glidmedel i armvecket bland annat. Det var en massa roligheter och oj vad vilken härlig stämning det va. Och det roliga är att det var ingen av oss som va blyg heller utan alla var öppna och kunde säga vad som helst. Sånt gillar jag!
.
Det var både tjejer och killar där igår vilket är nytt tror jag? Förr har det bara varit för tjejer men nu var det alltså blandat vilket var superkul!
.
Det var inte bara visning av produkter utan även riktigt spännande diskussioner oss alla emellan. Och kvinnan som jobbade som gyn visste ALLT om ALLT och vi blev riktigt allmänbildade av alla hennes förklaringar som handlade om dom nedre regionerna hos både oss kvinnor och männen. Ni skulle ha sett killarna, dom satt som barn på julafton haha.
.
.
.
Jag skulle ju lägga upp en videoblogg.. Dock så brast det då jag råkade radera filmen tidigare idag när jag rensade bilder. Typiskt! Kanske lägger upp en videoblogg någon annan gång istället.
.
Tillsammans så blev slutsamman 6 500 kr! Haha satan vad det shoppades i gänget igår! Om jag shoppade loss eller inte... låter jag vara osagt för lite privat måste man ju ändå vara.
.
Ha det så bra!
.

Sportsöndag

Publicerad 2012-03-11 19:31:51 i Allmänt,

.
WOW vilken sportsöndag det har varit idag! Jag har legat dödstrött i soffan hela dagen men har ändå varit vaken och tagit del av alla evenemang.
.
Hur grym var det inte i Skidskyttet idag?! 2 svenskar på pallen!!! :) Helt otroligt! Men tyckte även synd om Ferry som var heeelt slut när han gick i mål. Och Lindström så söt han var när han pratade med sin breda norrländska i intervjuerna efteråt och var lika lycklig som ett barn! Så härligt att se!
.
Har kollat hockey också och där vann Brynäs vilket var lite väntat ;) Så det var en perfekt sportsöndag idag hörrni!
.
Lägger snart upp bilderna sen igår!
.

Videoinlägg imorgon

Publicerad 2012-03-11 06:58:11 i Allmänt,

Oj oj vilken lyckad kväll det blev! Jag och några till har sovit från och till och bokstavligt talat legat och skrattat så tårarna har sprutat. Mysigt att sova över med ett helt gäng tycker jag.

Vi hörs imorgon nu måste jag sova på riktigt. Imorn ska ni få se ett videoinlägg av mig.

Ena killen här sa att jag måste videoblogga för er hur jag låter. Jag har nämligen tappat rösten och blir retad så fort jag öppnar munnen.

God natt eller god morgon kanske det är dags att säga ;)

Skåningarna är värst!

Publicerad 2012-03-10 14:13:22 i Allmänt,

.
Under min uppväxt har mamma och pappa sagt till mig att man ska vara hel och ren när man är ute bland folk. Något som jag lär ha missuppfattat som ni ser då jag nyss har klippt sönder mina redan trasiga utnötta jeans.
.
Nu ska jag åka iväg och fixa till mig hemma hos Madde. Vi ska färga utväxten bland annat, klä på oss en lite mer festligare utstyrsel och pudra näsan en aning.
.
Madde hade pratat med homepartysäljaren idag som är en skånsk pratglad kvinna. Kvinnan hade babblat på som om hon och Madde var bästa vänner. "Vet du vad jag köpte förra helgen?" frågade kvinnan Madde. "Jag köpte en sån bra grej som avgjuter penisar förstår du, så nu kan jag avgjuta min mans exakta peninsstorlek och ändå ha den hemma när han är borta". HAHA härliga kvinna!!!
.
Har precis pratat med Sofia också. Hon ringde och sa hej då. Hon åker till Australien ikväll ! Snyft. Men tack gode gud för Skype!! Marie ringde nyss också och berätta att hon och några av mina andra kusiner ska käka tillsammans ikväll så jag lovade att skicka lite bilder av kvällens prylar till henne ;) (om man får ta bilder vill säga?)
.
Ha en underbar lördag allihopa så hörs vi senare!
.

Snart är det lördag och då.....

Publicerad 2012-03-09 23:50:22 i Allmänt,

.....är det dags för sexparty! Ska äta middag först med ca 8 pers innan det är dags.

Sen när vi har kollat in utbudet av sexleksaker, glidmedel, geishakulor och allt annat som djungeln har att erbjuda inom detta område så är det upplagt för fest! Kommer bli en supertrevlig morgondag :)

Sov gott sötisar!
.

Jaaaaaaa!

Publicerad 2012-03-09 19:26:26 i Allmänt,

Norge vann!! Emil vann!!! Grattis grabbar!!!

När det inte gick så bra för oss så är det helt okej att bli så här glad för ett annat lands skull!

Men stackars Ted! Fy fan va ledsen o besviken han borde vara! Dom har en grym sammanhållning i laget och skulle trösta Ted ikväll sa Ferry! Bra för det är jätteviktigt i sånna här lägen.

Det finns idioter som säger att Ted är en sopa och bla bla bla har jag sett idag.. Dom kan gå och hänga sig själv om ni frågar mig! Man måste trösta och ge stöd när det är som värst!

Ferry är grym tycker jag! Rolig är han också! Där har vi en människa som kan vara sig själv i vilken situation som helst, det älskar jag!

Puss o kram
.

Generösa Norwegian

Publicerad 2012-03-09 14:34:56 i Allmänt,

.
Om man flyger mycket så tjänar man grymt på det kan jag tala om. Skit i tåg! Utan flyg vart än ni ska, om så är möjligt vill säga :)
.
Jag flög mer än någonsin tidigare under 2010 och 2011. SAS och Norwegian var dom bolagen jag flög mest med. Tack vare att jag flög till och från Göteborg som ett pendeltåg och för att jag flög till Malmö så har jag fått in rätt många cashpoints på mitt konto där jag kan få rabatt på flera resor.
.
Och vi vet ju att Norwegian är jättebilliga även på ordinarie pris så jag kanske bara behöver betala en 50 lapp för någon resa nu ;) Tjoho! Man kanske ska ta en weekend till Barca någon helg eller åka till Oslo och hälsa på kanske. Eller så spar jag. Den som spar han har ju ;)
.
Nu ska jag logga in på mitt SAS-konto och kolla om jag kan få lite rabatt där också på resor. Skulle ju vara guldvärt! Ska även kolla skidskytte nu. Heja Emil!!!!! ;) Tsss..
.
Vi hörs!
.

Min blivande man?

Publicerad 2012-03-08 23:10:43 i Allmänt,

.
Får man vara så fräck att man hejar på Norge imorn på herrarnas stafett? Det är nämligen så att jag har fått en huge crush på Emil Hegle Svendsen! Haha. Karln är ju så jäkla fin!!!
.
Han verkar även vara både lugn, lite busig och en stabil kille på samma gång när man har hört honom i intervjuer. Sånna killar gillar jag som har hela paketet eller vad man ska säga :)
.
Sen faller jag även för drivet i en kille. Spelar ingen roll vad han gör egentligen men har han ett stort intresse eller brinner för något så är det jäkligt hett! Och skidskytte gör ju inte saken sämre.
.
.
Vad tycker ni, ska jag också skicka iväg ett frieribrev till honom i "postkassan" som dom så gulligt säger på norska? ;)
Haha nej då skämt å sido. Men skulle jag se honom någonstans så skulle jag definitivt gå fram och flörta in mig lite och bjuda ut honom ;)
.
Sov gott!
.

Till mina läckra läsare!!!

Publicerad 2012-03-08 15:22:03 i Allmänt,

.
Jag fick ett mail igår kväll från en duktig frisör i stan att infinna mig på en hårmodelluttagning nästa vecka. Det är hårstylisterna för Miss World tävlingen som ska ha show på Harrys nästa helg.
.
Jag är i Stockholm då så jag kan inte gå :( Synd att man fysiskt sätt inte kan befinna sig på två ställen samtidigt. Men aja bara till att bita i det sura äpplet.
.
Men som tur är så känner jag ju många läckerbitar, mina fina läsare såklart så självklart tipsar jag er!! Så till er som bor hyfsat nära Gävle (både kille och tjej), rekommenderar jag er verkligen att ställa upp på detta!!!
.
Det ända ni behöver göra är att ta er till mitt gamla jobb Scandic CH för uttagning och sen får ni förhoppningsvis gå en show på Harrys nästa lördag! Det kostar ingenting förutom ett glatt humör och det krävs även lite mod inför detta men det är jag övertygad om att ni har för NI är grymma allihopa! :)
.
.
K Ö R S Å D E T R Y K E R ! ! ! !
.

Cool cool cool

Publicerad 2012-03-07 23:17:46 i Allmänt,

.
Idag postade jag detta kaninkort och skrev ut en bild på mig och Vilja på ett fotopapper och skickade till henne. En liten försenad födelsedagshälsning :)
.
Kortet beskriver verkligen hennes personlighet. Jag brukar tycka att alla barn är likadana, man ser liksom omöjligt skillnad på dom men med Vilja SYNS det verkligen vad hon är för person och jag kan inte beskriva det på ett bättre sätt än Cool Cool Cool :)
.
.
Sorry för att jag är seg på att göra inlägg nu förresten men jag ligger deckad igen. Feber och halsont som FAN. Så nu har jag Vick burken med mig vart jag än går.
.
Vaknade i morse av att jag höll på drunkna av mitt eget saliv. Det ville liksom inte rinna ner i rätt strupe för där var det tydligen igentäppt så det försökte sig på en liten sväng ner i luftstrupen istället.
.
Jag är inte förvånad dock att jag är sjuk igen då jag blev smittad av Marie i lördags. Ni skulle ha hört hur hon lät, röst = obefintlig och nu är väl jag näst på tur. Haha. Ja man kan inte göra annat än att skratta för man får ju en jäkligt rolig röst när man är förkyld :)
.
Puss o kram
.

Vi får möta göteborgarna såg jag

Publicerad 2012-03-06 22:02:26 i Allmänt,

.
Som ni ser har jag lekt och roat mig med en systemkamera ikväll... suck, kommer jag någonsin växa upp tro, nja tveksamt. Men lika glad för det är jag.... ;)
.
Jag har även kollat lite hockey. Hur imponerande va inte Brynäs ikväll???? Låg under med 4-0 och vann med 5-4 haha. Jag måste va lite kaxig nu men jag hade faktiskt det på känn att dom skulle vända. Och nu fick jag veta att Brynäs och Frölunda möts i kvartsfinalen... Hehe kul och spännande!
.
Nu ska jag leta reda på halstabletter, dricka några liter vatten, smörja in hals och bröst med vick och kolla på nyheterna plus sporten och sen sova gott!
.
PS. Mamma är så lycklig över hennes nya blogg, nu har hon gjort ännu fler inlägg och hon vill helst göra ett nytt inlägg 24 timmar om dygnet men inser att det kanske inte går så bra.
.
Så kika gärna in på hennes söta blogg igen om ni vill. Ni hittar den HÄR (öppnas i nytt fönster och jag har fått en fråga hur man öppnar sidan och ni klickar på ordet HÄR :) Hehe sött! Men kom ihåg, det finns inga dumma frågor, bara dumma svar!
.
Puss på er bästa ni!
.

Just nu...

Publicerad 2012-03-06 12:39:44 i Allmänt,

.
.
.
.
.
.
.
...har jag svår Los Angeles-abstinens!!! Herregud vad jag saknar allt nu!
.
Jag saknar den otroligt vackra och lugna miljön ute i Malibu, Staple Center i Downtown, den supergoda maten jag åt på fina restauranger, 100 miljonersvillorna i Beverly Hills, kaoset på Hollywoods gator, nöjesfältet ute på piren i Santa Monica, surfmentaliteten och min otroligt trevliga tatuerare i Venice!!
.
Ta mig tillbaks till världens bästa paradis och alla trevliga människor som håller till där borta!!!
.

Mammas blogg

Publicerad 2012-03-05 23:51:53 i Allmänt,

Min kära mamma har skaffat sig en blogg idag :) Där kommer hon lägga ut bilder på saker hon har gjort själv men även på annat som hör trädgården och hemmet till.
.
Kolla gärna in hennes blogg HÄR (länken öppnas i nytt fönster).
.
God natt!
.

Rödluvan och stundande sexparty

Publicerad 2012-03-05 16:16:08 i Allmänt,

.
.
.
Jag älskar min fina röda mössa. Jag ser ut som en riktig rödluva i den. Jag har suttit ute i solen och fikat med mamma idag. Och jag har sånna fruktansvärda i-landsproblem. Jag måste bo i mössan nu när det är sol och finväder för håret bleks ju så fort ute i solen vilket inte är okej :)
.
Nu går jag och ser fram emot kommande lördag redan nu när jag ska på sexparty. Helt sjukt vad det finns för "leksaker" nuförtiden. Groteska saker men också väldigt roliga och realistiska.
.
Jag åkte på klassresa till bland annat Paris och Tyskland i gymnasiet och då gick vi in i sexbutiker i dessa städer (som för övrigt är otroligt vanligt utomlands, ungefär lika vanligt som om vi svenskar går på caféer.) Och jag minns att vi bara stod och gapade inne i butikerna för det fanns saker till allt och då menar jag till ALLT.
.
Jag kan inte ens beksriva produkterna men jag kan ju säga att till och med Ron Jeremy skulle bli generad över vissa saker.
.
Kram hej.
.

Plugg, ansökningar och besked.

Publicerad 2012-03-05 11:40:18 i Allmänt,

.
.
Igår käkade jag glass och colasås så det stod härliga till! Mmmm smaskens så gott det är! Jag kan sitta och spruta i colasås i munnen från tuben utan någonting till också haha. Tycker det är så himla gott! :)
.
.
Nu sitter jag och poppar Takida och Train om vartannat och har precis renskrivit och skickat in uppgift nummer 5. Nu har jag bara en uppgift kvar sen. Fasiken vad fort det har gått! Nu väntar jag glatt på besked om psykologin också.
.
Sen håller jag på skriver ihop ansökningar till olika utbildningar som ska vara inlämnad senast 15 april. Jag är så taggad nu ska ni veta. Jag har bestämt mig att jag ska satsa på karriär nu och skita i allt annat!
.
Jag har haft tur också. För några år sedan visste jag inte alls vad jag ville göra i livet men nu vet jag flera yrken jag skulle vilja ägna mig åt. Blandande yrken dock men skönt att man har flera att välja mellan.
.
Jag var helt inne på att söka till tandsköterska detta år bland annat. Tycker det är intressant MEN självklart så börjar dom allra flesta utbildningar inom detta först nästa år och år 2014. Och så länge orkar jag inte vänta.
.
Men jag deppar inte för det för nu har jag 2 andra yrken jag verkligen skulle vilja ägna mig åt. Berättar vad det är när det närmar sig antagningsbesked :) Jag vågar påstå att det passar mig som handen i handsken i alla fall och framför allt är det 2 otroligt roliga jobb och ganska långt ifrån dom typiska "svensson-jobben" som finns som jag helst vill undvika.
.
Vi hörs senare.
.

Vintersporter = Bäst

Publicerad 2012-03-04 16:22:45 i Allmänt,

.
Ligger i soffan och kollar på Ekholm och c.o. Det går inge vidare för dom :( Jag älskar världsmästerskap i egentligen vilken sport som helst men jag måste säga att alla sorters skidtävlingar är absolut roligast. Vintersporter är helt klart bäst!!! Och skidskytte är riktigt kul att titta på!
.
Igår började vi kvällen med förfest sen tog vi taxi till Helt Enkelt, efter det gick vi till O´learys men det var mer än lovligt tråkigt där så jag tog mitt pick och pack och gick vidare medans dom andra satt kvar. Jag gick till ett nyöppnat ställe som heter Allstar. Där träffade jag lite gamla kompisar som jag drack drinkar och dansade med. Jättetrevligt!
.
Nu ska jag ligga på soffan och äta glass och kolla på Ove Sundberg senare. Kollar ni på kontoret? Björn Gustafsson är ju bäst. Haha gud vilken störd människa han spelar! Väldigt rolig underhållning!
.
Puss o kram.
.

Hela stan.

Publicerad 2012-03-04 10:09:09 i Allmänt,

Gjorde hela stan igår kändes det som. Var överallt så nu är jag aningen pank ;)

Jag och Nettan ligger och skrattar i sängen nu och har precis vaknat. Jag känner mig aningen bakis och sa precis till henne att jag dör långsamt innefrån och ut när jag såg en rubrik om Vasaloppet på aftonbladet. Hur orkar folk?!

Vi hörs mer senare.

Tog ju självklart inga bilder igår :( det hade jag inte tid med men här hittade jag en festbild från när jag va i Malmö. Snygg ;) eller inte haha.
.

God förmiddag

Publicerad 2012-03-03 11:02:16 i Allmänt,

Hej på er!

Gud va jag har drömt i natt! Helt sjukt. Jag har drömt, vaknat ett tag och somnat om och lyckats drömma om samma saker igen! Hur lyckas man med det? Haha.

Jag drömde bland annat om att jag tog hand om mina barndomskompisars 14 åriga lillebror som skulle sova hemma själv för första gången :) otroligt hur man kan drömma!

Nu ska jag göra mig redo och hämta Nettan. Längtar mycket tills ikväll också! Kommer bli väldigt skoj det kan jag lova er! Ska försöka komma ihåg att ta bilder som jag annars är sämst på.

Hörs kanske senare.

Kram
.

Fortfarande rökfri

Publicerad 2012-03-02 22:55:49 i Allmänt,

.
Wow, många av mina fina vänner på fb gillar verkligen INTE rökning, bara Eric som bolmar på haha!
.
Är så stolt över mig själv att jag har slutat. Jag kan verkligen spy nu när jag känner rökluft från folk. Såååå äckligt!!! Tycker synd om alla som har fått stått ut med att få känna röklukt från mig förr! Usch!
.
Sov gott fina läsare!
.

Tänk att allt löser sig till slut!

Publicerad 2012-03-02 20:58:33 i Allmänt,

.
.
I brist på blyerts och sudd så ser mina uträkningar ut på detta vis... haha! Gud så slarvig jag är när jag skriver. Tur att jag ska skriva in allt på datan så det ser proffsigt ut istället.
.
Btw, jag hittade mina betyg idag. Hihi! Jag letade lite till och vips där låg dom ;) Så idag har jag postat ansökan till psykologin! Jag börjar i så fall plugga i mitten på april. Ska bli såååå spännande så ni anar inte! Efter sommaren sen så börjar mitt livs äventyr kan jag lova er. Men det är långt dit än!
.
Nu ska jag göra varma mackor och invänta morgondagen. Känner på mig att det kommer bli en oförglömlig kväll i morgon!!! Och på dagen ska jag och några tjejer göra något riktigt spännande som jag tyvärr inte tänker dela med mig av - än! :)
.
Puss o kram!
.

Blir galen!

Publicerad 2012-03-02 10:04:39 i Allmänt,

.
Sitter nästan med gråten i halsen just nu för att jag är så jäkla förbannad.. Jag gjorde klart min ansökan till psykologin igår men bara en liten detalj, jag hittade inte mina slutbetyg från gymnasiet!!! DAMP!!!! Jag var ju till skolan för inte alls längesen och fick många kopior på mina betyg men nu är dom borta... igen! Jag blir galen! Jag har letat igenom varenda pärm och på varenda ställe där det ligger papper men nej dom finns inte!
.
Nu blev jag i alla fall lite gladare när jag har legat och sjungit på Trains Drive By hela morgonen och kom inte på vad låten eller gruppen hette och det var just den låten dom spelade när jag slog på radion i min iphone :) Älskar när det blir så.. Slumpen eller ödet?
.
Får se vad jag hittar på idag. Jag känner för att göra absolut ingenting när jag är så tjurig! Men imorn blir en hel dag. Jag ska först hämta min kusins tjej Nettan. Vi ska ut på lite äventyr :) Sen ska jag till Helt Enkelt och dricka drinkar.
.
Hörs!

Polisen i Gävle

Publicerad 2012-03-01 18:56:02 i Allmänt,

.
Om ni har tråkigt vissa kvällar så rekommenderar jag starkt att ni tittar på SOS på liv och död på 4:an. Det handlar bland annat om dom duktiga poliserna i min kära stad Gävle. Dom filmade nyss från en krogkö utanför Heartbreak och jag fick kalla kårar längs hela ryggraden och bad till gud att jag inte skulle behöva få se mig själv på tv:n haha! Men det gjorde jag inte.
.
Tror att detta är inspelat ganska nyligen och jag står ju inte i någon kö nuförtiden så jag behöver nog inte vara rädd att bli filmad ute i nattvimlet :)
.
Förr när jag jobbade på Scandic så kom dom alltid och åt frukost hos oss. Det var så härligt minns jag. Jag jobbade alltid ensam varje lördag och söndag morgon och efter att dom hade käkat så kom dom ut till mig i receptionen och höll mig sällskap ett tag innan dom åkte iväg på jobb.
.
Vilka hjältar dessa människor är! Även brandmännen och ambulanspersonalen! Tycker detta program är så intressant!
.

Brush hair company.

Publicerad 2012-03-01 00:01:56 i Allmänt,

.
Idag har jag varit och hälsat på Emma och Kian uppe på Brynäs. Vi åkte en sväng till Håkans företag också och jag trodde Kian skulle bli en aning chockad över att det var jag som körde och inte hans mamma eller pappa som han annars är van vid men som ni ser så skrattade den lilla solstrålen bara! :)
.
.
.
.
.
Minns ni att jag berättade om Håkans företag tidigare när jag fick en brun-utan-sol styling av honom? Idag var jag och hälsade på på hans kontor och nyöppnade företag. Skulle våga påstå att detta är Gävles största grossistföretag när det gäller hårvårdsprodukter. Dessutom kommer han snart börja sälja ett nytt märke och kommer vara ensam om det i hela landet och huvudkontoret kommer ligga i Gävle. Detta kommer bli succé, och kom ihåg vart ni först hörde det någonstans :P Håkan är såååå duktig och driven!
.
Gud vad jag ser upp till sånna här engagerade människor. Så kul att se! Brush hair company heter hans företag och går även under namnet Id hair. Det som inte Håkan kan om hår och dess produkter är inte värt att veta!!!
.
Det var med Håkan och Emma med fler som jag skulle gå ut förra lördagen när urinvägsinfektionen stoppade mig och jag fick höra massa smaskiga skvaller av dom idag vad som hade hänt i lördags..
.
Dom hade bland annat druckit upp i stort hela lagret av champagne på Harrys och hade kommit på den brillianta idén att boka vipen precis innan dom kom dit i namnet Fru Klövehagen! Haha jag dör! Tur att jag inte var med i lördags för jag hade med all sannolikhet skrattat ihjäl mig... det gör man i deras sällskap nämligen!
.
IS1KDW on Make A Gif, Animated Gifs
.
Sen åkte vi hem och käkade pizza och kollade lite på Zlatan och gänget. Nu är jag trött efter att ha lekt med en 1 åring idag vilket jag inte är så van vid hehe.. Så nu ska det bli skönt att få sova!
.
Sweet dreams!
.

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela