missmk

Live your life before someone else does

Vår skräck över att förbli ensam?

Publicerad 2012-02-28 22:18:51 i Allmänt,

.
Denna låt är en av mina absoluta favoritlåtar alla kategorier!!!!! I låten finns allt som vi alla någon gång frågar oss själva i livet och som vi alla någon gång oroar/har oroat oss över utan att vi vågar säga det till någon annan. Det här är något som man håller inom sig.
.
Dock tror jag inte på att "den rätta" finns för någon av oss för det kan man aldrig veta! Man kan inte gå runt och hoppas och tro att det måste kännas helt 100 med någon för då kommer man få leva ensam resten av livet tror jag.
.
Jag tror stenhårt på att man får ett mer varaktigt förhållande om man lär känna varandra väl först. För gör man inte det så blir det svårt att få det att funka hur mycket folk än säger att det "känns så rätt från början."
.
Den största rädslan som finns inom oss är att förbli ensam och det kommer man att bli också om man måste leta efter den perfekta, rätta kärleken för den finns inte! För allt och alla har brister och det handlar om att kämpa så gott det går och inte ge upp.. Som Nickelback sjunger: "Du kan inte ge upp för det här kan vara den du egentligen har väntat på." Sååå sjukt bra!!!!!!
.
God natt!
.

Snake

Publicerad 2012-02-28 10:33:16 i Allmänt,

Minns ni hur beroende man va av snake förr på 3210 och 3310 som man var stolt ägare till på den tiden ;)

Jag gick i högstadiet minns jag när dom telefonerna och snake var populärt. Läskigt hur tekniken har utvecklats på egentligen så kort tid. Törs inte ens tänka på vad mobilerna kommer kunna göra om 20 år. Prata kanske? Eller flyga? :)

Jag laddade hem snake appen igår och herregud vilka flashbacks man får från högstadie tiden.
.

Sjukhuset idag.

Publicerad 2012-02-27 19:52:33 i Allmänt,

.
.
Nu är jag GLAAAAAD! :)
.
Igår fick jag nog! Denna urinvägsinfektion försvann inte förr som jag trodde först utan den kommer och går i min kropp som ett jäkla pendeltåg så igår ringde jag akuten och böna och bad om att få komma dit och få behandling NU eller helst igår men sjuksköterskan jag pratade med avrådde mig att åka ner på akuten då jag inte hade feber eller ont.
.
Hon var istället supersnäll mot mig och skrev en lapp till en läkare att ringa mig omgående idag och imorse vid 8 ringde dom från sjukhuset och jag fick komma ner på en gång så jag skyndade mig upp ur sängen och körde olagligt till sjukhuset.
.
Efter att ha träffat en trevlig läkare där konstaterades det att JA, jag hade urinvägsinfektion som inte kommer gå över av sig själv denna gång så jag fick antibiotika tabletter som jag ska äta nu 3 gånger om dagen i 5 dagar.. Tack gode guuud för det!!! :) Äntligen kan skiten försvinna från min kropp!
.
Nu kollar jag på mitt favoritprogram Vänner. Har även pluggat idag och lämnat in en uppgift. 2 veckor kvar tills kursen slutar. Tiden går fort när man har roligt ;)
.
Puss o kram.
.

Vilken skillnad va?

Publicerad 2012-02-26 19:14:11 i Allmänt,

.
Har suttit och kollat igenom supergamla bilder på datan. Och hjäääälp vad jag har förändrats till det yttre på dessa år!!! En gång i tiden hade jag page och tokblondt hår! Detta var väl för 5 år sedan tror jag. Innan pagen hade jag hårförlängning men när jag tog ur alla slingor blev håret så slitet så frisören hade ingen annan lösning än att klippa page.
.
Jag trivdes bra i pagen minns jag och som blond överhuvudtaget men jag måste säga att jag har aldrig trivts så bra i någonting som i mitt mörka hår! Det är verkligen jag! Jag känner inte ens igen mig själv som blond! :S Haha ja herregud vilken förändring som kan uppstå till det yttre :) Naturligtvis har det ju med åldern att göra också för jag ser ju en tydlig skillnad på att man har blivit lite äldre men det ser jag bara som positivt! ;)
.
.
En av mina absoluta favoriter just nu! Jag älskar min (fejk)pälshalsduk!! Den är så snygg och skön!!!!!
.

Nämen!

Publicerad 2012-02-26 16:10:12 i Allmänt,

.
Titta vilka som var gäster på Ellen Degeneres show! :) Dom är ju så grymma så dom förtjänar varje sekund i rampljuset!!!!!!!
.
Jag älskar Ellen, hon är en rolig och häftig person! Och hennes program är jättebra. Alltid intressanta gäster och rolig underhållning genom hela programmet.
.

Mycket skoj!

Publicerad 2012-02-26 00:00:39 i Allmänt,

_PKWwA on Make A Gif, Animated Gifs
.
Nyss hemkommen från Marie. Vi har suttit och smidit planer så hjärnan har blivit aningen överhettad! Jag har mycket att se fram emot nu. Bland annat sexparty, en utflykt till huvudstaden, Takida och Sälen! Tjoho!! :)
.
Nu är jag kriminellt trött och ska sova strax. Jag är så glad att jag har lyckats få en bra dygnsrytm igen. I Sälen somnade man ju 7 på morgonen vilket INTE är okej, men nu lägger jag mig runt elva-tolv varje kväll och vaknar utvilad kl 8 på morgonen. Så skönt!!
.
Men innan jag ser fram emot alla roliga aktiviteter så ska jag naturligtvis plugga stenhårt nu, skriva slutprov och göra så bra ifrån mig som jag bara kan! Heja mig själv det här klarar du! ;)
Puss o kram.
.

Bio.

Publicerad 2012-02-25 18:45:57 i Allmänt,

Kom precis hem från bion. Trots att filmen mest va avsedd för barn så va den bra! Många a-skådisar va me vilket var helt otippat.

Nu är jag äckligt mätt efter att ha slängt i mig ett frisco mål. Ska låta maten sjunka nu och sen bege mig till Marie och kolla schlager.
.

Hurra hurra hurra!

Publicerad 2012-02-25 12:00:09 i Allmänt,

.
Bara några timmar gammal.
.
.
Träffar sin gudmor för första gången :)
.
.
På väg till dopet.
.
.
Sötunge!!! :)
.
.
Gudmor och guddotter :) Här har hon precis blivit döpt till Vilja Lovisa Persson.
.
.
Idag är ingen vanlig dag för idag fyller mitt älskade gudbarn Vilja 1 år!!! Hurra hurra hurra för dig lillhjärtat! 1 år har gått! Helt otroligt! Jag minns exakt för 1 år sedan när jag ringde till hennes mamma Fredrika när hon hade kommit in på förlossningen i Falun.
.
Jag tyckte så synd om henne och förstod att hon hade ONT men sen fick jag höra henne säga "Nej jag ligger i badet och dricker milkshake, det gör inte ont." Hmm då tog jag genast tillbaka mina uttalanden om att jag tyckte synd om henne för det var det ju verkligen inte! Hallå, ligga i bad och dricka milkshake och bli servad? Hårt liv ;)
.
Är så ledsen att jag inte kan vara med dom idag på denna stora dag. MEN jag ska kanske upp till Sälen igen och partaja lite i slutet av mars/början av april där nån gång så då kan jag i så fall fira henne då istället :)
.
Nu ska jag göra mig klar och åka på bio, jag ska se Star Wars tydligen. Haha vad hände där liksom? ;) Men men åker man med 8 åring så får man snällt rätta sig därefter...
.
Kram!
.

Fredag

Publicerad 2012-02-25 01:29:03 i Allmänt,

Hej på er!

Åkte till Stockholm idag och satt och babbla och drack lite öl på ett jättemysigt ställe som heter Mocca på Kungsholmen. Sen tog jag tåget hem och beställde Kina mat som jag kastade i mig i soffan.

Efter det kollade jag på E.T, slumrade till och vaknar precis när en skräckfilm började. Amityville horror hette filmen och ska tydligen vara verklighets baserad vilket lär vara en omöjlighet!

Riktigt bra och skrämmande film i alla fall och jag svär, Ryan Reynolds (som spelar en av huvudrollerna) överkropp var det snyggaste och hetaste jag någonsin skådat!!!

Kram och god natt!
.

 

När du får oväntat besök!

Publicerad 2012-02-23 22:29:13 i Allmänt,

.
Okej, exakt vad är det för kapsel med pulver i som låg i denna tuggummi påse??? :) Haha så jäkla märkligt!!! Det är min vän Ida som köpt denna uppe i Östersund där hon bor.. En fråga bara, vad håller dom på med där uppe i norrland egentligen?! Odlar både här och där ser det ut som ;)
.
Jag har tjajat på Ida ikväll att hon MÅSTE kontakta media! Detta kan ju vara något farligt för oss att få i sig och om hon kan stämma Extra så får nog Ida garanterat en liten slant för detta.. :)
.
Vad tror ni läsare???? Vad är det för piller som hon fick på köpet i påsen???
.
Nu ska jag ta och stänga mina blå. Imorn åker jag till Stockholm en sväng. Trevligt!
.
Sov sött!
.

Gääääsp

Publicerad 2012-02-23 16:28:26 i Allmänt,

.
Jag klev upp kl 8 i morse pigg som en lärka. Jag gjorde frukost och satte mig i soffan och kollade på nyhetsmorgon och blev bombaderad av nyheter angående den nya prinsessan i landet. Sen kl 12.00 bröt jag ihop i ett asgarv så tårarna sprutade.
.
En reporter på 4:an rapporterade från saluten när dom avlossade 42 skott och precis när dom avlossade första skottet så trodde reportern nog att han själv blev skjuten trots att kanonerna var riktade åt ett helt annat håll. Han blev nämligen livrädd, hukade sig och höll på ramla omkull!
.
Hahaha jag höll på dö av skratt! Kul att det blev lite underhållning av hela uppståndelsen idag så att det inte bara behövde vara torrt och tråkigt :)
.
Nu är jag suuuupertrött! Har ingen ork till någonting. Tror att mitt skratt tidigare idag fullständigt tog död på min energi! Ska försöka plugga lite nu i alla fall men jag har känning av att jag kommer somna i boken nu faktiskt... Sen ska jag göra ett nytt försök att heja fram Brynäs ikväll igen :)
.

Welcome little princess!

Publicerad 2012-02-23 09:15:55 i Allmänt,

.
STORT GRATTIS till fina Victoria och Daniel!!! Vilken total lycka det måste vara! :)
.
Jag har vetat hela tiden att det skulle bli en flicka. En blivande drottning! Kul att jag hade rätt! :) Jag är sååå förväntansfull på vad hon ska heta nu! Jag hoppas att hon får sin mosters fina namn Madeleine som mellannamn i alla fall ;) Hehehe.
.
Tänk att den lilla flickan är total ovetandes om vad hon har att vänta sig i livet och vad hon blivit född i för familj. På ett sätt tycker jag det är lite konstigt att den här flickan inte kommer kunna leva ett normalt liv och hon kommer heller inte få bli precis vad hon vill i livet utan kommer att få bestämda uppdrag hela tiden..
.
Hmm! Men hon kommer säkert att gilla det och eftersom att hon är dotter till Victoria och Daniel så kommer hon växa upp till en mycket ödmjuk och underbar människa! Va så säkra!
.

Klaga inte!

Publicerad 2012-02-22 23:40:50 i Allmänt,

Det hände nåt medans jag kollade på nyheterna ikväll. Dels så blev jag så glad över att socialdemokraterna börjar gå åt rätt håll igen.. blev även glad när jag såg att moderaterna har sjunkit med hela 2 procent.

Jag gillar Reinfeldt men tycker inte om det dom står för och det där korkade uttalet om pension vid 75?! Bland det värsta som har sagts på länge inom politiken om ni frågar mig..

Sen började jag även tänka efter mer när dom visade bilder från bombningarna i Syrien..

Vi förstår verkligen inte hur bra vi har det! Jag skäms när jag tänker på att jag klagar på skitsaker ibland när det finns människor som far så illa ute i världen!

Ett av dom största problemen i vårt samhälle just nu, enligt nyheterna, är att var tredje arbetslös går utan a-kassa.. Det största problemet i arabländerna är att dom har ihjäl hundratals människor varje dag. Vilka jäkla kontraster! :(

Så hädanefter ska jag aldrig klaga på nånting mer! :)

God natt vänner!
.

Äter fortfarande som en häst

Publicerad 2012-02-22 19:26:03 i Allmänt,

.
Mitt älskade stammisställe i stan :)
.
.
MMMM så jäkla gott detta är. Deras recept på såsen och köttbullarna går inte att jämföra med något annat! Minns ni förresten att jag har berättat att jag äter som en häst? Allt detta fick jag i mig idag utan problem och hör och häpna, när jag gick därifrån var jag fortfarande hungrig?! Haha jag orkar inte!
.
.
En hel vägg full med Brynäsbilder från idag och 60 år tillbaks.
.
.
Det blev ett besök på Hemtex idag...
.
.
...och på Din Sko...
.
.
...där jag blev ägare till dessa snyggingar!!! Jag är kär! :)
.
.
Nöjd!
.
Nu ska jag och två till planera en nöjesaktivitet i Stockholm i mitten på mars. Fy satan vad kul det kommer att bli!!! Längtar!
.
Puss o kram!
.

Melodifestivalbollar!!

Publicerad 2012-02-22 12:50:12 i Allmänt,

.
Till mig! :) Fick syn på en lapp där det stod "Till min älskling" på och så låg denna bredvid! Haha. Tack bästa mamma!
.
Mamma vet att jag fullkomligen ääälskar chokladbollar. Det är bland det bästa jag vet!! Och på mammas jobb känner dom tydligen delar av crewteamet för melodifestivalen och då hade dom fått sånna här som mamma tog hem till mig! :) Smaskens!!!
.

Hur ska jag tolka detta?

Publicerad 2012-02-22 12:41:55 i Allmänt,

.
Mamma håller på gör om i sin trappa och igår hittade jag henne i denna "jobbställning" med ett hårt grepp om penseln i ena handen och sitt tillhygge i andra handen och så satt hon hur länge som helst..
.
Hmm "Mamma det ser ut som om nästa förbipasserande i denna trappa har gjort sitt på jorden när du sitter sådär bara så du vet." sa jag till henne. Jag fick då endast en kall blick tillbaka hahaha. Jag vände på klacken och gick för vem fan vågar passera henne i denna trapp, bäst att inte störa liksom ;)
.
.
Nu ska jag färga utväxten sen ska jag till Gävles bästa restaurang Pigalle och äta supergod mat!
.
Hörs senare!

I wish nothing but the best for you...

Publicerad 2012-02-21 21:10:24 i Allmänt,

.
Det går ju bra för Brynäs ikväll.. hehe eller inte! Jag surfar runt på youtube istället :) Jag har hittat en till favorit! Walk off the earth gör ännu en magisk cover!!!
.
Denna gång tolkar dom Adeles underbara Someone like you! Jag får på riktigt rysningar genom hela kroppen! Den här gruppen är såååå sjukt begåvade! Och jag älskar tjejens sångröst!
.
Sen måste jag även hylla Adele. Vilken fantastisk text i denna låt! Det finns alldeles för många bittra människor där ute när det handlar om före detta förhållande exempelvis. Folk som ska hämnas, prata skit om sina ex med mera. Så himla onödigt!!!
.
Varför håller folk på så? Varför kan man inte bara vara tacksam åt det man har/har haft istället? Och varför önskar inte folk det bästa åt någon annan även om det är ens ex eller någon vän man varit osams med eller vad det nu kan vara.. Så svårt är det inte! Det handlar om personlig mognad tror jag!
.

Åt rätt håll.

Publicerad 2012-02-21 14:32:24 i Allmänt,

Det går sakta men säkert åt rätt håll nu med uvi. Tror att det kan vara mycket inbillning psykiskt just nu också.. Tranbärstillskott och citroner gör underverk i alla fall!

Har varit ute i underbara solen ett tag idag, synd att det blåser storm bara. Nu är jag hos tandläkaren och har följt med som sällskap. Om två veckor är det min tur att ligga i stolen och glo upp i taket på Bamse-affischen ;)

Lite senare ska jag plugga lite och sen kolla på hockey ikväll. Heja bästa Brynäs!!!!! Inte många matcher kvar av grundserien nu, det här klarar ni grabbar!! Men vart dom än slutar i serien så vet ju hela Sverige ändå om att dom har varit överlägset bäst denna säsong! :)
.

Jag är en sån fjant!

Publicerad 2012-02-20 18:26:01 i Allmänt,

.
Idag var jag först in i en hälsobutik och pratade med en jättesnäll tjej i kassan. Jag köpte tranbärskapslar av henne och fick en chock när jag öppnade burken när jag kom ut i bilen. Dom är ju groteska!!! Hur fasiken ska man kunna svälja en sån här? Ni ser ju, den är ju nästan lika stor som halva mitt lillfinger haha...
.
"Mäh dom där är väl ingen konst att svälja" tänker ni säkert nu men jag har lite fobi för sånt här med tabletter och svälja hit och dit. Jag får lätt panik och så fastnar dom i halsen :( När jag var liten fick varken mamma, pappa eller någon läkare i mig medicin. Jag spottade ut - JÄMT! Jag fick helt enkelt bli frisk på naturlig väg och det vill jag än idag. Jag är hellre sjuk en längre tid så at det går över av sig själv än att stoppa i mig massa konstigheter ... Jag vet, jag är en fjant!
.
Jag fick panik av kapslarnas storlek så jag åkte till apoteket också och ville ha något flytande. Jag började då strida med en dam i kassan inne på apoteket. Hon tjatade på mig att uppsöka läkare istället för att köpa något hos dom. För det första, ingen bra försäljning och service av henne då hon inte hade något som helst svar på mina frågor om produkterna på hyllorna och för det andra, vem tror hon att hon är?
.
Jag tackar för att hon brydde sig och ville att jag skulle gå till läkaren men att skrika ut över hela butiken så att alla blickar är riktade på mig var väl lite i värsta laget? Jag sa snällt till tanten "Nej jag ska ICKE gå till någon doktor. Så akut är det inte!" Sen när jag höll på betala sa hon gång på gång "Lova att du går till en läkare om det blir värre i alla fall!" Ett tag kändes det som om jag stod och diskuterade med min egen mamma där inne...
.
Nu ska jag ta en till kur flytande.. Det ska mycket till innan jag vågar svälja dom groteska kapslarna dock!
.
Puss på er.

Vackert!

Publicerad 2012-02-20 15:11:45 i Allmänt,

Denna fina himmel vaknade jag upp till tidigt imorse.. Underbart!

Nu ska jag åka och stor handla på apoteket.

På återseende.
.

Blandade känslor.

Publicerad 2012-02-19 22:10:46 i Allmänt,

.
Jag blev bjuden på god lunch hemma hos Fian idag och då drack vi julmust! Haha. Jag blev överlycklig att det fortfarande finns dom som dricker det trots att det är mars snart :)
.
.
Sofia och jag i New York 2010. Va ljus jag va i håret :)
.
Har haft en sån trevlig dag idag med bästa Sofia. Vi har inte setts på säkert 4 månader vilket är lång tid när det gäller oss. Sofia är en sån person som jag trivs sååå bra med. Vi är lite lika i sättet. Vi kan vara både flummiga och skratta ihjäl oss åt vår kassa humor men samtidigt kan vi sitta och prata i timmar om seriösa diskussioner. Hon är även en av få vänner jag har som är singel.
.
Sofia var även mitt största stöd när det tog slut mellan mig och J förra året. Hon var den som hörde av sig mest till mig och frågade hur jag mådde och då ska tilläggas att hon befann sig i Australien vid detta tillfälle! Jag är henne så evigt tacksam att hon frivilligt tog sig tid för mig och skrev meterlånga mail för att höra hur jag mådde, för att ge mig råd och för att berätta att hon fanns där för mig trots att hon var på andra sidan jorden! Ni hör, hon är en ängel!!!
.
Nu ska hon tillbaka till Australien. Hon åker om 3 veckor och ska vara borta i 1 år!! Hur ska jag klara mig??? Lite blandade känslor. Tack gode gud för internet så man kan hålla kontakten på så vis. Jag är så glad för hennes skull att hon ska tillbaka för det är där hon vill vara!
.
Jag håller på kollar på första avsnittet av Big Brother nu, det är absolut inget jag annars följer men första programmet kan vara kul att se. Förnedrings tv när det är som allra bäst i alla fall :) Det finns dock ett plus med denna säsong och det är att det är väldigt många skåningar med. Jag älskar skåningar, dom har ju så härlig dialekt!
.
Puss o kram.

Dela med dig, Björn!

Publicerad 2012-02-19 10:57:53 i Allmänt,

.
Hehehe ;) jag har ingenting emot Björn måste jag tillägga, faktum är att han ser faktiskt jäkligt bra ut för sin ålder! Men man måste ju få skoja lite ibland.. Det gjorde ju även programledaren, haha såg ni det? "Apropå solsemester Björn...?" Humor!!
.
Nu ska jag göra mig klar och åka till Sofia!
.
Ha en härlig söndag vänner så hörs vi i eftermiddag..
.

Jag har ingenting, om jag inte har dig!

Publicerad 2012-02-18 23:36:15 i Allmänt,



Jag behöver inte gå dit du inte förföljer mig.. Tvinga mig inte att stänga en till dörr för jag vill inte lida igen. Stanna i mina armar istället - om du vågar...? Ååååh det här är världens bästa text och låt!!! Lyssna och njut!
.
Jag har tittat lite på Whitneys begravning idag och kan verkligen inte förstå att hon är borta. Nu ligger jag och storgråter till Bodyguard. Så fort hon öppnar munnen och börjar sjunga så börjar tårarna bokstavligt talat spruta nerför mina kinder.
.
Jag minns sååå väl första gången jag hörde hennes fantastiska röst. Jag satt hemma hos farmor och farfar som 5-6 åring och lekte med mina släktingar i vardagsrummet. Då var det ett program på tv:n där hon medverkade och när hon började sjunga min favoritlåt I have nothing, så stannade jag upp och bara glodde in i tv-rutan. Ingen fick kontakt med mig minns jag. Jag bara glodde, glodde och glodde och fann inga ord. Förstår ni så stor och mäktig hon var som till och med fick ett litet barn så häpen!
.
Min farfar älskade henne också så jag tänker mycket på honom också när jag hör Whitneys låtar. Det väcker minnen sen barndomen. Och tårarna kan inte sluta rinna...

Behöver er hjälp fina läsare!!!!

Publicerad 2012-02-18 14:15:50 i Allmänt,

.
AJ!!!
.
Ikväll var det egentligen tänkt att jag skulle ha en helkväll med några vänner och även gå ut i nattlivet sen men det kan jag liksom glömma nu!! Så jäkla tråkigt! Jag trodde jag var helt frisk men tydligen inte. Urinvägsinfektionen håller i sig!
.
Jag har gjort en dundertabbe!!!!! Jag har fått denna infektion nu då jag inte kissade och drack massa vatten efter att ha haft sex. Jag vet ju det innerst inne att man alltid ska kissa efter sex men tydligen så tänkte jag inte så långt den här gången :( Men jag är även medveten om att man kan vara allergisk mot kondomen och då får man också uvi..
.
Nu får ni helt enkelt ta att jag är så här öppen kring detta vilket jag inte har något som helst problem med egentligen men jag skriver aldrig om sex och så för att jag tänker på er men läser ni min blogg så får ni snällt bereda er på att sånna här ämnen kan dyka upp också.
.
Jag har provat att dricka citronvatten och äppelcidervinäger men det tycks inte hjälpa så nu vill jag ha ERA tips hur man förebygger uvi! Hur får jag bort skiten???!!!
.

Världens grymmaste grupp!!!

Publicerad 2012-02-17 22:31:51 i Allmänt,

.
På förfesten i fredags i Sälen satt jag, Marie och grabbarna och beskådade denna underbara video!!! Gruppen Walk off the Earth gör en genialisk tolkning av Gotye´s Somebody that I used to know. Jag gillade låten redan när Gotye hade gjort den men den här covern är helt magisk!!!!
.
Och det viktigaste av allt, dom alla spelar på samma gitarr!! Hur fasiken går det till liksom? :) Detta är musik mina vänner och helt suveränt om ni frågar mig! Tjejen är dessutom min nya favvosångerska, hon har overkligt bra sångröst!!!
.
Det är inte för intet som den här videon har fått över 55 miljoner visningar redan efter en månad, det kan jag säga er :)

Första dagen utomhus!

Publicerad 2012-02-17 19:12:36 i Allmänt,

.
.
.
.
Idag har jag för första gången tagit mig ut utanför ytterdörren sen i måndags morse då jag åkte hem ifrån Madde. Jag har varit en sväng till K-Rauta bland annat.. och tittat  på lite snygga lampor! Jag älskar lampor!!! Det är en av mina absoluta favoriter i hemmet som måste va perfekta och snygga!
.
Sen har jag varit mer ansvarsfull idag än vad jag var igår. Har bland annat bestämt dag för mitt slutprov i kursen och kollat när jag måste söka in till nästa kurs som jag ska läsa nämligen psykologi!
.
Jag pratade med en tjej för en vecka sedan som också hade läst psykologi och hon hade hittat sig själv ännu bättre tack vare att hon pluggade psykologi plus att hon fick svar på varför hon hade den relationen hon hade till sina medmänniskor, till familj, vänner och alla! Fy fan vad spännande!
.
.
Känner mig så lycklig nu som äntligen är frisk och kry igen! :) Nu ska jag ta och plugga lite och sen ta helg! På söndag eller måndag ska jag träffa min underbara Sofia igen! Vi har inte setts på evigheter så det ska bli sååå kul!!!
.
Jag såg förresten att en av mina underbara läsare hade kommenterat att jag ska ta tag i träningen snart igen. Det ska jag, det lovar jag! Men inte riktigt än. Jag kommer vara ytterst försiktig nu i början med den då jag varit så dålig. Hoppas ni förstår det kära ni :)
.
Kram

Fyfarao..

Publicerad 2012-02-16 23:38:04 i Allmänt,

Nu har jag lagt mig efter denna fruktansvärt effektiva och ordentliga dag ;)

Jag fortsätter även med mitt barnasinnet i sängen och kollar på Bråk-Lotta! Haha hon är så cool och jag känner igen mig i henne sen jag var i hennes ålder...

Jag hade ett gosedjur som jag tog med mig överallt och om någon gjorde den det minsta ont så blev jag galen precis som hon och hennes Bamse.

Jag knyckte även stora cyklar och körde omkull precis som hon..

Jag sa att jag kunde allting precis som hon och jag var lika envis precis som hon :)

.

Imorn skulle jag egentligen åka och träffa A i Sthlm men då jag ligger efter me plugget nu så flyttade vi fram det till nästa vecka istället.. Åh se där, ETT ansvarsfullt beslut av mig idag i alla fall ;)

Usch nu snöar det ute så här får ni lite sommarbilder av mig från Mallorca och LA.

God natt!
.

 

Ansvar är tråkigt ibland!

Publicerad 2012-02-16 16:32:47 i Allmänt,

fWVdlw on Make A Gif, Animated Gifs
.
Det här med ansvar och vuxenliv och så är inte min grej, inte när jag är singel och är i min ensmahet i alla fall. Om jag är i ett förhållande eller om jag befinner mig i seriösa situationer ihop med andra så respekterar jag, tar hänsyn och visar ansvar för mina medmänniskor såklart och kan vara riktigt tråkigt mogen ibland. Men ni ska se mig idag! Haha.
.
Jag har kommit efter lite med pluggandet nu när jag har legat sjuk och håller på försöker studera just nu, men det går sådär när jag hela tiden lägger koncentrationen på allt annat än boken. Det är mycket roligare att kasta ett öga på VH1 där dom spelar hits från Whitney Houston och det är även roligare att leka med webbcamen och sitta på youtube..
.
Och nyss så började även tårarna rinna på mig av skräck (som en liten unge) när jag fick syn på en 2 mm stor spindel som kröp precis bredvid mig.. Gud vad löjlig jag är vissa dagar men hellre det för jag skulla ALDRIG klara av att vara vuxen, pedant och mogen för jämnan. Alltså folk som är det måste vara jordens tråkigaste människor! Så enkelt är det!

Tandis.

Publicerad 2012-02-16 09:36:44 i Allmänt,

.
Jag vet nog ingen annan än mig själv som blir glad när man får kallelse till tandläkaren :) Jag tycker det är så mysigt att gå till tandläkaren! När jag var liten var jag livrädd men under åren så har jag gjort allt som man kan tänkas göra hos en tandläkare i stort sätt så skräcken har försvunnit.
.
Jag är dock liite skraj för att laga hål vilket jag aldrig har gjort förr. Jag har dragit ut tänder och massa annat men har aldrig haft ett hål så det oroar jag mig lite för varje gång jag går dit MEN om jag har klarat mig i 25 år utan hål så kommer jag nog aldrig få hål i tänderna framöver heller! :)
.
.
Puss o kram.

Haha humor!! Ni måste se det här klippet.

Publicerad 2012-02-15 16:03:22 i Allmänt,

Fick syn på ett jätteroligt klipp på fb nyss. Ett klipp om Brynäs där dom diskuterar D. Widings målgest sen gårdagen.
Och det roliga i klippet kommer på slutet när han i gul tröja driver med sig själv! Haha så himla underbart!!! Det är exakt min humor när människor har självdistans och kan driva med sig själv!
.
Kolla in klippet HÄR (länken öppnas i nytt fönster)
.
.
Jag lär berätta en till rolig grej som hände förr. Jag var hemma på efterfest hos Widing för måååånga år sedan nu och satt och höll på med hans data och fick syn på en häst som bakgrundsbild. "Vilken fin häst, är det din?" frågar jag. "Ja det är det" sa han.
.
"Där ser man, du rider alltså!" Han stannade upp och tittade på mig som om jag kom från planeten Mars och sa: "Neej det är en travhäst!!!"
.
Haha gissa om vi höll på dö av skratt! Och när jag tänkte efter sen så hade jag ju visserligen aldrig hört talas om att en hockeyspelare/fotbollspelare eller vad det nu kan vara, rider på fritiden hehe.. Jag var inte i mina sinnens fulla bruk när jag var yngre med mina tankar men det bjuder jag gärna på för kul hade vi! :)
.
Jag kan faktiskt tänka mig att Brynäs är det laget i Sverige som har den mest härliga och roliga stämningen i laget. Det är väl en del till varför det går så bra för dom också kanske.
.
Vi hörs senare. Nu ska jag försöka få i mig mat i min orkeslösa och tunna kropp som har blivit vidrigt svag dessa dagar :(

Äntligen är den här dagen slut.

Publicerad 2012-02-15 00:17:05 i Allmänt,

Denna bild tod jag faktiskt helt ovetandes på Malibu Beach.
.
Jag börjar bli bättre och bättre nu och jag är så glad att den här dagen lider mot sitt slut nu. Då jag bara har legat på soffan idag och varit uttråkad så har jag varit en flitig besökare på fb där jag till min fasa har drunknat i bilder och statusar gällande att folk har fått blommor, kramar och hur lyckliga alla är.. Det är jääävligt överdrivet och fjantigt om ni frågar mig!
.
Blommor kan man ju få vilken annan dag som helst. Det har jag fått och det är ju mycket roligare och mer uppskattat om man får det när man som minst anar det. Får man det på alla hjärtansdag så blir det ju liksom ingen överraskning.. Nog om det.
.
Har kollat när Brynäs vann med pappa ikväll. Och imorn ska jag beställa hem mat från Brynäsrestaurangen Pigalle som har sjuuukt god mat!
.
Sov sött!

Kärlek!

Publicerad 2012-02-14 13:12:03 i Allmänt,

.
Jag håller på kurerar mig fortfarande.. Ligger i soffan hela tiden med huvudvärk och urinvägsinfektion. Febern har dock gått ner! Satan vad slut jag är!
.
Till alla mina trogna läsare vill jag ge er massor med kärlek på denna dag. Jag gillar egentligen inte denna dag då det egentligen bara är företagens dag så dom kan få sälja mer. Sen tänker jag även på alla stackars människor som är helt ensamma i livet som inte har någon att varken få eller ge kärlek till!
.
.
Vad klok Nalle Puh är! :) BÄST!
.
Puss på er!

Whitney.

Publicerad 2012-02-14 12:11:13 i Allmänt,

.
Har legat och lyssnat på Whitneys alla låtar som man kan utantill. Har kunnat alla låtar utantill sen jag var väldigt liten och hade henne som idol redan vid 6 års ålder. Hon hade enligt mig, världens finaste röst genom tiderna och kommer alltid vara nummer 1. Hon var även så fruktansvärt vacker!!! Världens finaste leende och tänder, bland annat, som ingen slår!
.
Förstår bara inte varför man måste börja med droger och andra tabletter som blir beroendeframkallande, så himla onödigt! Men en sak kan vi konstatera.. Hon var en av världens rikaste kvinnor och ändå var hon olycklig och knarkade.. Så man blir alltså INTE lyckligare av mycket pengar!
.
Vila i frid finaste Whitney!

Sjukstuga.

Publicerad 2012-02-13 11:54:14 i Allmänt,

.
Igår åkte jag hem till Madde en sväng. Vi pratade lite om hur jag hade haft det i Sälen och hur hon hade haft det på rally i helgen. Sen insjuknade vi båda två på bara 10 minuter.. Ingen utav oss har sovit alls nästan i helgen så febern slog till som en blixt från en klar himmel. Jag skulle inte bli långvarig hos Madde igår men sen kunde jag knappt stå på benen så det var bara att sova kvar hos henne :)
.
Madde bäddade ner mig i soffan med feberfrossa och tempern i munnen, jag hade 40 grader ett tag. INTE OKEJ! Så jag bokstavligen hällde i mig vatten och la blött papper på hela kroppen! Usch hatar att man blir sjuk så här plötsligt. Men jag har nog hellre feber än att vara förkyld för det är fan inte kul.. Madde stackarn är dunderförkyld så jag kan bara be till gud att jag slipper..
.
Med andra ord så lever man ett hårt liv i Sälen när man nästan blir döende när man kommit hem ;)
.
Idag ska jag bara vila vila vila och sedan ladda om tills på fredag då jag ska till Stockholm och ta en drink med en trevlig kille.
.
Hörs lite senare!

Saknar Sälen!!!!!

Publicerad 2012-02-12 01:17:26 i Allmänt,

Puf6pj on Make A Gif, Animated Gifs
.
Nu är jag hemma igen och det är först när man har kommit hem som man inser hur roligt man verkligen har haft dessa dagar... Våra kompisar försökte även övertala oss att stanna kvar en dag till och nu kan jag inte för mitt liv förstå varför vi åkte hem när dom till och med erbjöd boende till oss.. Vi skulle ju ha fått se bandet uppträda igen som vi hängde med igår. Så sjukt trevliga och duktiga killar!
.
Jag och en go gubbe från Göteborg bastade på efterfesten inatt i nästan 3 timmar till kl 7 imorse. Sen sov jag 1,5 timme och vaknade halv 9 och då var det dags att städa ur stugan. Jag kan inte minnas sist jag fick så lite sömn på ett dygn så nu ligger jag som ett slakt i soffan med rödsprängda ögon och tittar på The Shining och är förvånad att jag inte har somnat än..
.
Har kollat lite info om Kungsberget nu också och funderar på att dra dit någon dag och åka lite bräda när man ändå har ångan uppe ;)
.
Vi hörs imorn! Sov sött!

Perfekt avslut på Sälenveckan!

Publicerad 2012-02-11 14:12:54 i Allmänt,

Hej fina ni!

Jag fick magmedicin av farbror Tomas igår och efter det mådde jag bättre igen så vi stassade om till partydräkten och gick till våra kompisar i en stuga.

Där hade vi förfest med delar av afterski bandet från Göteborg. Mycket trevliga människor! 4 killar och jag och Marie. Älskar att umgås med killar. Dom är ju så härliga! :)

Det hade förresten varit publikrekord på afterskin förra helgen. 2 200 pers. Sjukt!!

Sen blev det nattklubb på högis och givetvis efterfest och gissa vem som gick hem sist av alla jo jag och en till. Jag kom hem 7 i morse så idag mår jag som en gammal äcklig disktrasa ungefär. Jag ser även ut som en sån..

Nu har jag gömt mig i jackan i bilen i Lindvallen och ska vila en stund innan jag ska börja köra hemåt.

Vilken helt underbar vecka jag har haft!!! Kommer dock sakna alla härliga människor vi har hängt med..

Puss
.

Slutkörd!!

Publicerad 2012-02-10 14:48:09 i Allmänt,

Jag trodde innan jag upp hit att detta skulle bli en avkopplande vecka men icke.. Min kropp har sagt ifrån nu..

Inte nog med att jag har blåmärken över halva kroppen efter brädåkningen, nu har jag även fått någon form av magsjuka. Vi har ju druckit minst 1 öl varje dag här uppe och det är inte min kropp van med..

Så nu ligger jag i sängen i stugan som vi flyttat tillbaks till med hyfsad hjärtklappning och får inte ens behålla vatten i kroppen.

Dom andra är nog på g till afterskin nu. Får se om jag pallar att gå dit. Min mage får bestämma. Men ikväll ska jag ut igen i alla fall! Sista rycket innan vi åker hem imorn. Hade så kul igår så det kan bli en favorit i repris ikväll tycker jag :)

Hoppas ni mår bra!
.

Nu kör vi!!!

Publicerad 2012-02-09 19:36:30 i Allmänt,

Idag har jag kramats med Vilja och hennes mamma.. Sen träffade vi några kompisar på afterskin som vi dansade röven av oss med.

Och vet ni? I backen går det bra men tror ni inte att jag stukar foten längst framme vid scen på afterskin istället då haha..

Men det problemet får jag ta imorn. Nu har jag precis ätit hos farbror och ska göra mig i ordning för nattklubb :)

Puss på er!
.

Jag är såååå stolt över mig själv!!!

Publicerad 2012-02-08 23:01:00 i Allmänt,

Efter afterskin idag så gick vi ut i backen igen.. Jag har någorlunda lyckats byta ut mina skräcktankar "jag kommer köra rakt åt helvete och ligga i gipsvagga i ett halvår" mot "nu SKA jag försöka och jag SKA lära mig". Och det ger resultat.

Jag åkte upp och ner för en liten backe ikväll och testade in grunderna nu och lyckades hålla mig på benen hela tiden!! :) Satan vad bra det känns! För ett år sedan kunde jag inte ens åka 20 cm på en snowboard men idag åkte jag många många meter utan att ramla!

Jag rekommenderar verkligen bräda till er alla som inte åker för det är utan att överdriva bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv!

Jag antar att jag snart kommer vara en flitig anhängare hemma i Kungsberget sen..

Efter backen åt vi mat och sen satte vi oss i bastun. Nu har marie och jag bäddat ner oss och ska sova. Imorn väntar den stora afterskin och sen ska vi gå på nattklubb! Men först ska jag hem till Vilja och busa med henne och hennes mamma!

Puss och god natt!
.

Härlig dag

Publicerad 2012-02-08 14:51:00 i Allmänt,

Backen idag igen fast idag har jag avstått brädan. Är så jäkla mör haha. Har ont i svanken, axlarna och fingrarna än så länge. Kanske åker ett kvällsåk efter afterskin.

Vi har hängt i Lindvallen idag nedanför snögubben. Nu är vi hemma igen och ska gå på afterski. Ninni och Marcus har åkt hem precis och imorn kommer min farbror tomas (Maries pappa), hans kvinna och hennes barnbarn hit. Ska bli jättetrevligt..

Vi hörs.

Puss o kram.
.
Den soliga bilden är utsikt från vår lägenhet. Helt underbart!!
.

Gameboy!!

Publicerad 2012-02-08 01:10:18 i Allmänt,

Jag sminkade till mig lite och gick till pianobaren själv ikväll. Dom andra var trötta. Jag hann sitta och granska min omgivning ett tag och pratade även med några trevliga gentlemen men sen tyckte jag att det fick räcka så jag vandrade hemåt i korridorerna..

Nu har jag bäddat ner mig och har tagit Williams gameboy som jag ligger och spelar. Riktig flashback sen barndomen. Jag hade exakt samma spel när jag var 5-6 år som jag fick när vi var i Miami och nu 20 år senare så spelar jag samma spel.. Helt otroligt vad coolt!
.

Skippa sista åket.

Publicerad 2012-02-07 22:18:55 i Allmänt,

Har nyss kommit in från backen. Vi har haft lite kvällsåk. Jag ramlade omkull a lot då jag fort. är nybörjare. Och varje gång jag ramlar ber jag till Gud att jag ska få vara hel i min kropp.

Handledsskydden är bra men nu riskerar jag istället att bryta fingrarna då jag har så förbannat små och taniga sådanna :(

Vi säger till varann att alltid skippa sista åket (hehe) då jag fick skjutsa marcus till akuten i söndags efter att han ramlat men det är tack och lov ingen fara med honom.. men nu nojar jag mig för att också ramla illa :S

Nu dricker vi lite öl. Ska ta en dusch och eventuellt bege oss upp till pianobaren igen. Jag vill att bartendern Max ska blanda en lika god shots till mig idag som han gjorde igår. Det var det godaste jag någosin druckit så jag funderar på att packa ner honom i
min väska så han kan följa med mig hem och göra dessa shots till mig så fort jag ber att få en..
.

Me and my tattoo.

Publicerad 2012-02-07 02:44:22 i Allmänt,

Nyss hemkommen från pianobaren. Satan va kul de är där! Ikväll träffade jag även min kompis Tobias som jobbar här uppe..
Jag och Marie blev lite halvberusade också precis som det ska va ;)

Ska sova nu och längta efter morgondagen då jag ska åka bräda - bakfull. Kan ju bara sluta på ett sätt.. *visslar*
Åkte bräda tidigare ikväll också och det är bland det roligaste som finns!

God natt godingar!
.

Nej ölburken är inte öppen så inget gnäll behövs.

Publicerad 2012-02-06 15:29:28 i Allmänt,

Idag fick vi finbesök av Vilja och hennes mamma. Jättekul! Jag ska åka hem till dom på torsdag också..

Idag har vi varit ute i backen men det är så jäkla dåligt väder här just nu så det är inte kul att vara ute.. Svinkallt!

Snart ska vi bege oss till afterskin.

Puss
.

 

Bastu och vin.

Publicerad 2012-02-05 19:37:23 i Allmänt,

Nu har vi flyttat in på hotellet i lägenheten där vi har egen bastu vilket är sååå underbart! Vi ska strax basta o dricka vin.

Sen ska vi äta hemmagjord pizza och ta e mingeltripp i pianobaren.

Det bästa med att vara här är bland annat att man kan se ut hur som helst utan att man bryr sig på dagarna. Efter att man i stort sätt haft mössan fast limmad på skallen så kan ni ju tänka er frillans resultat efter det..

Ungefär så här:
.

Skydd.

Publicerad 2012-02-05 08:11:35 i Allmänt,

Har vaknat ungefär fyrahundraåttionio gånger i natt. Både Marcus, William och ninni har också vaknat flera gånger. Vi har känt obehag.
.
Vi har sovit i en stuga i natt som vi vet att det spökar i. Men jag tror det är ett snällt spöke som bara ville jävlas lite med oss inatt.
.
Igår hyrde jag snowboardgrejor och det bästa jag fick tag på var handledsskydd! jag har varit mest orolig att jag ska bryta mina små handleder men nu behöver jag inte oroa mig för det :)
.

På väg.

Publicerad 2012-02-04 10:28:11 i Allmänt,

Sitter i bilen nu och är på väg. Marie och jag har sjungit så falskt till rednex så William har fått ont i öronen så nu har han satt i hörlurar och lyssnar på egen musik haha.. Bra betyg till våra sångröster ;)

Käkde frukost på donken hela gänget också innan vi drog iväg.
Nu dricker jag ivrigt ur min Loka flaska.. Den nya med persika och hallon. Mmm så god den är! Jag har blivit som ett barn som inte kan släppa nappflaskan ur handen.

Puss på er.

.

Ekvationer..

Publicerad 2012-02-03 16:06:35 i Allmänt,

Har tagit paus från packandet.. Nu sitter jag med matteboken igen i högsta hugg. Tänkte att jag skulle lämna in en uppgift redan nu som ska va inlämnad den 8:e. Då slipper jag plugga alls nästa vecka..
.

Håller på med ekvationer just nu vilket jag ser som fullständigt jäkla onödigt för när kommer man att räkna ut sånna här tal igen i sitt liv..? Aldrig kanske?
Dessutom så har man ju redan glömt hur man räknade ut talet när man skriver ner svaret..
.

Sälen för exakt 1 år sedan slutade i katastrof! :(

Publicerad 2012-02-03 01:24:14 i Allmänt,

Nu är det snart dags för den årliga trippen upp till paradiset. Men för exakt ett år sedan när vi åkte upp så slutade det allt annat än lyckligt..
.
Det var i stort sätt kylig stämning överlag hela veckan när vi var där för ett år sedan och sista dagen slutade allt i katastrof. Jimmy och Madde började bråka så det slutade med att jag och Jimmy åkte hem före alla andra.
Då det var min pojkvän och bästa vän som bråkade så hamnade jag i kläm kan man säga och jag hade hela veckan känt på mig att något sånt där skulle hända till slut så jag hade ju inte kunnat slappna av en ända sekund där uppe. Jag kände mig obekväm överallt och hela tiden..
.
.
Jimmy försökte lära mig att åka bräda...
.
.
...men jag var ju omöjlig att lära då jag satt mer på backen än vad jag åkte som ni ser ;) haha.
.
Det var varken Jimmys eller Maddes fel att det blev bråk utan det rann över bara.. Dock tyckte jag så synd om Jimmy minns jag för alla vi andra kände varann väldigt bra men han var den som inte kände någon speciellt bra egentligen och så blev det bråk :( Men efter denna resa så förändrades mitt liv..
Då jag mådde dåligt över lag även innan bråket så sa jag inte många ord i bilen på vägen hem från Sälen minns jag. Jag är ju ibland som en stängd bok som inte vill belasta andra med mina problem så jag höll allt inom mig och sa ingenting till någon, inte ens till Jimmy som var min pojkvän just då.
Inte bra. Jag förstår faktiskt att folk ledsnar på mig ibland för att jag aldrig kan öppna mig någon gång.. men jag har blivit bättre på det :) hehe.
.
.
William i backen...
.
.
...och på afterskin :)
.
När vi kom hem sen till mig mådde jag bättre när det bara var Jimmy och jag och inga andra runt omkring oss men sen åkte han hem dagen efter och jag mådde genast dåligt igen. Efter en-två månader så tog det även slut mellan oss. Då blev det riktigt jobbigt..
.
För helt plötsligt hade jag gått från att ha en kille och en bästa vän i mitt liv till att tappa dom båda nästan samtidigt.. Jag minns att jag kände mig grymt övergiven! Självklart så var det ingens fel att det blev så men det var en hemsk känsla jag hade bara..
Jag tog avstånd från allt och alla och hörde inte av mig till någon kommer jag ihåg, jag ville egentligen bara vara för mig själv hela tiden.
.
Madde och jag blev ju osams efter detta så vi pratade inte med varandra på 10 månader. Det var första gången i mitt liv som jag fick vara mycket för mig själv en längre tid, vilket jag också valde själv, självklart hade jag andra fina människor i mitt liv men jag tappade dom som stog mig som närmast just då.
Men jag fick lära känna mig själv på nytt och blev starkare än någonsin under 2011.
.
Det sägs att det finns en mening med allt som sker och jag antar att det var meningen att allt skulle rasa samman efter förra Sälenresan..
Shit jag sitter med tårar i ögonen nu när jag tänker tillbaks på alla känslor jag hade i kroppen under hela 2011..
.
Så allt talar för att årets Sälenresa kommer bli mer lyckad i alla fall annars har jag maximal otur ;)
.
Puss och god natt!

Blev lite missförstånd i duschen ikväll :)

Publicerad 2012-02-02 23:57:36 i Allmänt,

Det var sååå härligt att simma ikväll igen.. Sen satt vi givetvis i bastun ett tag också. När vi satt där såg jag att Madde inte hade rakat benen vilket jag inte heller hade. Vi började diskutera att ibland orkar man faktiskt inte.
.
Men vi kände oss inte alls speciellt attraktiva om man säger så och när vi sedan står i duschen så diskuterar vi rakning av benen igen och att hårstråna faktiskt blir tjockare och mörkare efter rakning som man annars trodde var en myt.
.
Sen säger Madde: "Men du ser ju ut att vara helrakad!" Jag: "Men det är jag inte.. Så jag måste raka mig omgående nu innan vi drar till Sälen."
Vi båda tänkte inte på att det fanns fler i duschen så när jag vänder mig om så står där en skräckslagen tant och tittar på oss som om vi var Satans avkommor ungefär.. Haha hon trodde ju naturligtvis inte att det var benen vi helt öppet stod och diskuterade ;)
.
.
För första gången i mitt liv så smakade jag sushi ikväll.. Jag har hört att man inte alls gillar det första gången man smakar men jag tyckte det var supergott!!! Nyttigt också för den delen.. Så nästa gång ska jag ta sushi jag me..
.
.
Stannade hos Madde en stund på kvällen och åt bullar och drack mjölk. Hon färgade håret och har en ljusare variant än vad jag har och jag har funderat på att lägga i lite koppar/kastanjeröda slingor i mitt svarta hår så jag provade att göra en minislinga. Haha. Då hade jag riktig hjärnsläpp tror jag för det syns ju självklart inte :)
.
Puss!

Dejt? Håll dig borta från mobilen bara!!!

Publicerad 2012-02-02 14:45:20 i Allmänt,

Jag har skrivit om det förr att inte sitta med mobilen hela tiden så någon annan känner sig obekväm och framför allt INTE på en dejt!
På aftonbladet finns just nu en artikel där man uppmanas att dumpa mobilen på dejten.. Självklart ska man ju göra det! Men det finns fall där tydligen mobilen är viktigare...
.
Jag har varit med om det. Att killen sitter och messar och det ringer gladeligen i hans mobil och plötsligt så känner man sig som den oviktigaste människan på jorden..
Självklart kan ett samtal eller ett sms vara okej men kanske inte när killen sitter och skriver 20 sms hela tiden med någon. Det kan inte bli annat än osäkerhet och otrygghet i luften då!
Sen tycker jag att man får en annan syn på killen om han är bereonde av att höras med sina kompisar eller gå in på facebook trots att han är på dejt. Det skriker lite osäkerhet om honom och att han kanske är beroende av sina vänner vilket är grymt avtändande.
.
.
Läs denna krönika av Malin Wollin! Så jäkla bra!
"Jag tänker så här:
Hur viktiga tror människor att de är? Måste bli nådda hela tiden. Haledusingen då.
.

Jag har en mobiltelefon som ligger någonstans. Jag hatar att prata i telefon eftersom jag hellre vill prata med människor när jag ser dem samt att jag inte vill ha cancer i hjärnsubstansen. Jag har gjort det till en sport att inte svara när mobilen ringer. Jag tänker att om det är viktigt ringer de igen(och då kanske jag svarar) eller så lämnar de ett meddelande eller så mailar de.
Om jag vore singel(hjälp) skulle jag förmodligen aldrig få en dejt eftersom jag telefonvägrar. Man kan inte stämma träff telepatiskt.
.
Men ponera att jag får en dejt. Om killen mittemot mig fipplar med sin mobil blir det inga fler träffar. Han kan lika gärna berätta att han inte tvättar händerna när han har bajsat samt att hans mammas bröst är de vackraste han någonsin sett.
Samma effekt.
Jag kräver romantik!
.
Romantik är att dejtens mobil ringer och han ber om ursäkt och trycker av den. Han tar mina händer och säger att jag är så vacker att han känner sig sjuk. Senare får jag på omvägar veta att det var ett extremt viktigt samtal från underrättelsetjänsten. Han är hemlig agent och måste skydda en militärattaché men valde istället mig.

Så ska en historia om en mobiltelefon på en dejt se ut. Inte att någon går in på sin Iphone för att kolla om någon har klickat på Like-knappen på senaste uppdateringen som lyder:”Sitter på restaurang med hyfsat snygg tjej, helt okej tuttar men inte som mammas”

.
Hahahaha jag dör!!! Snacka om klockrent skrivet!!!

Hockey och g-punkten.

Publicerad 2012-02-02 00:40:02 i Allmänt,

.
Ikväll har jag stått i kiosken på hockeyn med Camilla. Mycket trevligt! Grabbarna grus vann med 4-1 btw. Och Per gjorde sista målet! Tjoho! :)
.
Nu har jag precis kollat på en dokumentär på svt1 om vår g-punkt. Intressant faktiskt. Fick veta en hel del som jag aldrig vetat förr. Bland annat att om urinröret och slidan sitter långt ifrån varandra så har dessa personer lättare att få orgasm via g-punkten än andra som har dessa punkter tätt intill varann. Satan vad man vet lite om sin kropp egentligen! :) Haha..
.
Sen fick man även se från ett labb där dom röntgade huvudet på en tjej samtidigt som hon tänkte på sex och tänkte sig till orgasm och på röntgenbilderna kunde man se hur bland annat klitoris var stimulerat enbart av tankar! Hur coolt?!
.
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen. Sov sött!
.
9gjoX_ on Make A Gif, Animated Gifs

Blingo!

Publicerad 2012-02-01 16:52:19 i Allmänt,

Har varit hos farmor och fikat idag sen skyndade jag mig hem för att öppna ett paket som jag hade fått.
Idag kom min sjal från Blingo!!! :) Beställde även ett linne. Jag är KÄR i sjalen och linnet! Sjalen kommer bli min snuttefilt nu ;)
.
Det är en tjej som heter Anine som gjort denna kollektion hos Blingo. Anine är världens underbaraste och vackraste person utan att överdriva som har inspirerat mig väldigt länge på många plan och hon och hennes man har en ursöt dotter ihop..
Så Blingo kollektionen är främst barnkläder men hon gjorde även lite plagg till oss vuxna vilket jag tackar enormt för :)
.
Jag har skickat ett meddelande till henne att jag ÄLSKAR kollektionen! :) Hon släppte kollektionen för en vecka sedan och vissa produkter är redan slutsålda :) Tycker kollektionen är diskret och snygg!
.
Ska berätta mer om henne i ett annat inlägg..
.
.
Oversize linne med stjärna på..
.
.
Supersnygga sjalen...
.
.
...som är hur stor som helst :)
.
.
.
Åh vad nöjd jag är med plaggen!! Längtar verkligen till sommaren nu så man kan få använda linnet ute.. Kollektionen Stars and Stripes hittar ni HÄR (länken öppnas i nytt fönster).
.
Nu ska jag äta lite sen ska jag bege mig hem till Camilla. Puss på er!

Fy fan..

Publicerad 2012-02-01 12:59:43 i Allmänt,

Hej! Vad gör ni idag? Själv sitter jag med en mattebok i handen och är på väg att grina blod..

-

Jag lider verkligen då jag avskyr matte. Det finns nog inget värre. Har upptäckt att uppgiften jag lämnade in igår var felaktig så jag har kompletterat den nu innan dom sätter betyg.

-

Sen funderar jag även på att släppa boken ur mina händer och istället leta upp en galge och hänga mig själv.. Jag lovar det är nog en mindre lindrig smärta än det jag håller på med just nu..

-

Vi hörs senare..

-

Gammal kärlek rostar aldrig tydligen!

Publicerad 2012-02-01 00:10:52 i Allmänt,

Åh jag älskar den här scenen!!! Scenen som har fått hela världens alla kvinnor att gråta!
-
Dessa två har den där kärleken till varandra som aldrig försvinner även fast de har gjort slut, gått vidare och har förhållanden med andra och lever på helt skilda håll!
MEN så helt plötsligt står Big där i hotellobbyn i Paris långt ifrån New York mitt framför Carrie precis när hon har blivit slagen av sin ryska pojkvän..
-
Och jag älskar hennes reaktion när hon får syn på Big efter att de varken har hörts eller setts på ett tag. Ett försiktigt "hej" och sen brister hon ut i gråt i hans famn. Och sen säger han dessa meningar till henne. Åh jag ryser!!!
-
-
Och slut repliken i hela serien är "Det bästa förhållandet man kan ha är med sig själv och att det sedan finns en person till som även älskar allt hos dig och för den du är, är helt underbart!" Och så får man se Big ringa på displayen!
Detta avsnitt är ju vad varje tjej drömmer om... att få höra "Du är den ända för mig!" :)
-
Kan ni förstå att det är en KILLE som regisserat serien och skrivit manus? En kille??! Shit den killen skulle jag gärna vilja lägga beslag på!

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela