missmk

Live your life before someone else does

Vår skräck över att förbli ensam?

Publicerad 2012-02-28 22:18:51 i Allmänt,

.
Denna låt är en av mina absoluta favoritlåtar alla kategorier!!!!! I låten finns allt som vi alla någon gång frågar oss själva i livet och som vi alla någon gång oroar/har oroat oss över utan att vi vågar säga det till någon annan. Det här är något som man håller inom sig.
.
Dock tror jag inte på att "den rätta" finns för någon av oss för det kan man aldrig veta! Man kan inte gå runt och hoppas och tro att det måste kännas helt 100 med någon för då kommer man få leva ensam resten av livet tror jag.
.
Jag tror stenhårt på att man får ett mer varaktigt förhållande om man lär känna varandra väl först. För gör man inte det så blir det svårt att få det att funka hur mycket folk än säger att det "känns så rätt från början."
.
Den största rädslan som finns inom oss är att förbli ensam och det kommer man att bli också om man måste leta efter den perfekta, rätta kärleken för den finns inte! För allt och alla har brister och det handlar om att kämpa så gott det går och inte ge upp.. Som Nickelback sjunger: "Du kan inte ge upp för det här kan vara den du egentligen har väntat på." Sååå sjukt bra!!!!!!
.
God natt!
.

Kommentarer

Postat av: M

Publicerad 2012-02-29 21:13:42

Det gäller inte att hitta nån man vill somna bredvid varje kväll, utan nån man vill vakna bredvid varje morgon. Det gäller heller inte att hitta nån som du kan tänka dig leva resten av livet med, utan nån du inte kan tänka dig att leva en enda dag till utan. På så vis finns det rätt många som är "den rätta". Hoppas att du hittar din...

Postat av: Madde

Publicerad 2012-03-01 19:05:20

Mycket bra sagt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela