missmk

Live your life before someone else does

Gammal kärlek rostar aldrig tydligen!

Publicerad 2012-02-01 00:10:52 i Allmänt,

Åh jag älskar den här scenen!!! Scenen som har fått hela världens alla kvinnor att gråta!
-
Dessa två har den där kärleken till varandra som aldrig försvinner även fast de har gjort slut, gått vidare och har förhållanden med andra och lever på helt skilda håll!
MEN så helt plötsligt står Big där i hotellobbyn i Paris långt ifrån New York mitt framför Carrie precis när hon har blivit slagen av sin ryska pojkvän..
-
Och jag älskar hennes reaktion när hon får syn på Big efter att de varken har hörts eller setts på ett tag. Ett försiktigt "hej" och sen brister hon ut i gråt i hans famn. Och sen säger han dessa meningar till henne. Åh jag ryser!!!
-
-
Och slut repliken i hela serien är "Det bästa förhållandet man kan ha är med sig själv och att det sedan finns en person till som även älskar allt hos dig och för den du är, är helt underbart!" Och så får man se Big ringa på displayen!
Detta avsnitt är ju vad varje tjej drömmer om... att få höra "Du är den ända för mig!" :)
-
Kan ni förstå att det är en KILLE som regisserat serien och skrivit manus? En kille??! Shit den killen skulle jag gärna vilja lägga beslag på!

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2012-02-01 01:06:57

klassisk scen! älskar den!!! synd att detta bara händer på film dock :-) för det finns väl inte en sån underbar kille som big som skulle resa över en hel kontinent för att få träffa en :-) eller?

Postat av: Madde

Publicerad 2012-02-01 01:40:07

Hehe.. Jodå om kärleken är tillräckligt stark så kan även killar resa till en annan kontinent för att få träffas.. Det är jag säker på! :)

Postat av: M

Publicerad 2012-02-01 16:53:20

Helt klart kan vi killar åka ruskigt långt bara för ett "hej" om det gäller rätt tjej. Men "killen" som regisserat den där filmen är nog mer kvinnlig än de flesta tjejer. Tror inte hans pojkvän skulle uppskatta att du limmade på honom.

Postat av: Madde

Publicerad 2012-02-01 17:01:26

Haha den va bra :) Men jag ska säga dig att det finns inget manligare än en kille som inte har ett dugg problem med att visa sina känslor som de gör i serien.

Postat av: MrB

Publicerad 2012-02-01 21:48:27

Ni tjejer säger väldigt ofta att ni vill ha en mjuk och lugn kille, ändå slutar det alltid med att ni träffar en ny idiot som behandlar er som skit. Det ligger tyvärr alldeles för mycket sanning i det gamla ordspråket "blyga pojkar får aldrig kyssa vackra flickor."

Postat av: Madde

Publicerad 2012-02-01 23:00:45

Kanske är just därför.. blygheten blir ett handikapp för många. Och sen är det ju många tjejer som inte får kyssa "vackra pojkar" heller.

Och det där med vacker är en defintionsfråga också för alla har olika syn på vad vacker är..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela