missmk

Live your life before someone else does

Sitter och gråter till Berg flyttar in...

Publicerad 2012-10-25 18:48:00 i Allmänt,

 
Sitter och tittar på Berg när hon är hos Henke Lundqvist på Manhattan. Jag kollade några sekunder på det igår på jobbet och kom på mig själv med att jag bara stod och gapade. Jag dog lite när man fick se hur karln bodde!!
 
Vilken fin kille han verkar vara. Jag har träffat honom två gånger i Gävle förr på ett hotell när han var där med Frölunda. Han var väldigt blyg och trevlig minns jag. Han berättade för Carina hur han friade till sin flickvän. Det började då rinna tårar på mig. Det rinner så mycket tårar på mig att jag knappt ser dataskärmen längre. Jag är jättekänslig för romantiska gester :)
 
Sen hade han överraskat sin tjej med att flyga in alla hennes vänner från Sverige. Hon berättade då att hon grät floder och ja, vem hade inte gjort det! Vilken fantastisk pojkvän som fixar sånna fina grejor.
 
Han hade även haft det jobbigt inom familjen för ett år sedan då hans pappa var med om en svår operation. Han sa att det såklart var tufft och att han grät mycket då. Han började nästan gråta nu i tv också. Finns verkligen inget finare än en kille som vågar och kan visa sina känslor! Helt jäkla fantastiskt!
 
 
 
Jag inne i Madison Square Garden. Väldigt små bokstäver :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela