missmk

Live your life before someone else does

Studio81

Publicerad 2012-10-31 13:47:00 i Allmänt,

 
 
 
 
Gud vad skönt med friska toppar igen! Jag hade bokat tid med en jätteduktig tjej som heter Susanna. Hon är även specialist på färgning. Ska boka tid med henne igen då hon ska avfärga mitt svarta hår och lägga i en kaffebrun färg. Vill ha det lite lite ljusare tror jag så det kommer nog bli jättebra!
 
Köpte även med mig lite grejor hem som ni ser. Volumeiron bland annat, eller som det heter på svenska volymstrykjärn ;) Har redan testat den och den är grym!!!
 
Kan verkligen rekommendera denna till er som vill ha mer volym i håret. Mycket bättre än till exempel volympuder som bara skräpar ner och gör att håret ser dassigt ut. Den här lilla saken (som även är smidig att ha med i väskan) kostar bara 299:-!
 
Köpte även nytt RIKTIGT schampoo, balsam och inpackning från Sebastian Penetraitt som tydligen är det "hetaste" inom salongerna nu. Ska bli spännande att se om det är bra. Jag gillar ju Björn Axén som jag redan har. Men då dessa tuber var rätt dyra så antar jag att dom sopar banan med alla andra produkter ;)
 
Fick även med några små provflaskor som ni ser.
 
Jag ska aldrig mer köpa schampoo och balsam i vanliga butiker som ICA och Konsum. Dom förstör verkligen håret. Det kan ju faktiskt jämföras med hur man tvättar ansiktet. Tvättar man bara med vanlig tvål blir man till slut torr och tvättar man håret med vanligt fructis-schampoo eller dylikt så blir ju även håret torrt till slut.
 
Var även in på FACE och köpte en ny rouge. Gud så bra man mår med lite nytt tilll hud och hår :)
 
Kram
 
 

Kommentarer

Postat av: Louise

Publicerad 2012-10-31 15:22:27

fint det ser ut hörrudu!! Har också vart hos frissan för färg och klipp. Har tagit ut mitt kära hår madde! Känner mig så fruktansvärt okvinnlig haha

Postat av: Madde

Publicerad 2012-10-31 23:24:38

Tack snälla du! Haha vadå har du snaggat dig eller? ;) Har du färgat?? Gud vad spännande det ska bli att se hur det blev!!

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-04-21 09:14:58

Hej!! jag letar efter Susanna som numera inte längre jobbar på studio 81, vet ni vart hon gick???? Dumt av mig att inte spara hennes visitkort :(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela