missmk

Live your life before someone else does

"Tekniskt fel" på ett av Thomas Cook-planen

Publicerad 2013-08-13 12:03:09 i Allmänt,

 
Mamma och pappa är just nu på Arlanda och ska iväg till Mallorca. Dom skulle ha lyft 07:15 imorse men har inte kommit iväg än. Dom ska få ny information kl 14. Pappa skickade ett sms till mig och skrev att det är tekniskt fel på planet. Det tror inte jag på dock. Det kan omöjligt vara tekniskt fel på ett plan i så många timmar. Eventuella fel ska kollas upp innan avgångstid och om det mot förmodan skulle vara något fel på ett plan så ska det lösas på minst en halvtimme.
 
Det som kan ha hänt är om planet blivit påkört av den som kör ut med trapporna eller att det helt enkelt inte finns något plan. Jag tror på det sistnämnda. Dom har helt enkelt inte plan så det räcker så dom lär flyga in ett från till exempel Spanien.
 
Usch vad hemskt att sitta och vänta här hemma på flygplatsen när man bara vill iväg! Fast det är ju inget att göra åt. Många är säkert förbannade på personalen på Arlanda nu men det är aldrig deras fel. Men att man drar till med lögner om planet istället för att berätta sanningen är inte snällt när folk har betalat dyra flygbiljetter. Men tyvärr är det så det fungerar. Nu har Cook skött det snyggt och givit kompensation som tur är. Men det återstår att se om dom kommer iväg idag eller inte.
 
Mamma har med sig en del grejor till sin väninnas son som jobbar som bartender i Magaluf. Han vill tydligen ha snus vilket man inte kan köpa där nere och jag kan tänka mig abstinensen han har och ännu värre nu med försening. ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela