missmk

Live your life before someone else does

Malmö & Köpenhamn

Publicerad 2012-12-14 12:24:00 i Allmänt,

 
Hittade lite roliga bilder i datan från förra sommaren när jag och min fina kusin Marie spontant drog iväg på en weekend till Malmö och Köpenhamn.
 
Fantastiska städer, härligt folk och vi fick vara med om mycket tok...
 
 
 
 Första kvällen var hela stan ute och kollade på Malmös stolthet Bobhund.
 
 
Andra dagen åkte vi över till Köpenhamn och ansträngde oss med att försöka förstå språket på stan men vi gav upp och gick till en engelsk bar istället och drack öl med några britter...
 
 
Nästa kväll var vi på förfest i en lägenhet någonstans i stan och drog sedan ut på en nyöppnad nattklubb som visade sig innehålla alla typer av S&M.
 
Det var helt sjukt och dom ända som var normala där inne var vårt gäng. Utan att överdriva har jag och Marie aldrig skrattat så mycket i hela vårt liv som vi gjorde denna kväll. Dessa två herrar/damer blev vi väldigt bra vän med. Morris och Doloures heter dom ;) Dom blev alldeles tills sig i trasorna när vi sa att vi var ifrån Gävle. "Hörde du Morris, dom är från Gävle, åååh så underbart där finns det många heta bockar att tända på!!" skrek dom i kör och notera, med väldigt feminina röster och rörelser. Haha. Så härliga människor!
 
Denna resa var oförglömlig. Kan verkligen rekommendera alla att ta en weekend i Malmö och Köpenhamn. Kombinationen av maten, människorna och de fina städerna var toppen!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela