missmk

Live your life before someone else does

Justin Bieber look alike kommer till Grand och tjejerna blir HELT HYSTERISKA

Publicerad 2013-04-24 23:57:00 i Allmänt,

 
 
Några svenska killar har hyrt en limmo och en av dom spelar Justin Bieber som kliver ut ur limmon och hysterin vet inga gränser. Lite elakt kan tyckas men hahahahha så jäkla kul!
 
Har så svårt att förstå den stora dyrkan av en och samma person. Justin är dessutom en liten pojke i mina ögon. Såklart är han inte det i alla tjejers ögon men ändå. Det handlar i alla fall om en revolt. Man försöker spegla sig i någon som man ser upp till i tonåren för att sedan försöka finna sig själv som vuxen. Men att det kan bli en sådan EXTREM hysteri är nästan skrämmande.
 
Tidigare idag fick vi på jobbet veta att en hel galleria hade stängts ner vid Sergels Torg för att Justins crew skulle få handla ifred. Förstår ni vad sjukt! En kandadensisk NITTONÅRING, ja han är ju för fasiken bara tonåring fortfarande, har en sådan makt att han kan stänga hela gallerior. Kan inte vara kul att få vara isolerad i livet. Det kommer ta måååånga år innan han kan gå ut på gatorna och känna frihet och anonymitet. Fast med det feta bankkontot han äger är det nog inte ett dugg synd om honom. ;)
 
Jag har haft hand om många små söta belibers på jobbet dessa dagar och det värmer verkligen att se så glada dessa unga tjejer är över att få se sin stora idol. Det riktigt lyser om dom! Härligt med sådan lycka!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela