missmk

Live your life before someone else does

Fridays, Anglais och Nosh and Chow

Publicerad 2013-08-18 19:06:00 i Allmänt,

Vilken rolig kväll jag hade igår! Det var så kul att vi alla var samlade igen. Vi hade så mycket att prata om. Vi träffades på Fridays i Kungsträdgården. Gick sedan vidare till Scandic Anglais men gick snabbt därifrån till ett annat ställe som vi hade gått förbi tidigare som är en jättefin bar och restaurang på Stureplan. Nosh and Chow heter stället. Helt okej, gott vin och väldigt trevlig personal.
 
Dock var det lite fjantigt där inne då dom hade spärrat av en trappa. Och framför trappan stod tre (!) vakter och såg till att ingen gick uppför trappan. Där uppe höll nämligen Skarsgårdsbröderna till. Säkerheten var ungefär lika stor som om det var Obama som var inne på detta ställe. Sådant här gör mig bara förbannad när man är ute och att det ska fjäskas så mycket för kändisar i Sverige som inte ens är kända. Tycker det är så löjligt. Okej om det hade varit Zlatan eller Obama men inte annars.

Nog om det. Efter att vi hade varit på denna fina bar gick vi och åt nattmat och Hope åkte hem samtidigt. Hon är helt otrolig. Hon har blivit manager för ett område på American Airlines och skulle vara på jobbet kl 5 i morse och jobba till 16 idag. Och ändå gick hon ut med oss. Fattar inte hur hon orkar. Hon är ingen ungdom längre heller (37) och då ska man inte orka med sådant. Jag hade ALDRIG pallat det. Men hon är tuff den där Hoperskan. :)

Hon har även så roliga berättelser att komma med när vi ses. Alltid en massa tok som folk gör på Arlanda (och jag vet ju själv av egen erfarenhet vilka knäppa situationer som kan uppstå där). Igår fick vi höra att hon nyligen fick ta hand om sångerskan Katy Perry på Arlanda som hade vägrat gå igenom säkerhetskontrollen. Hon hade istället suttit som en diva i en limo ute vid vipen på Arlanda. Det hade gått så långt att Hope var tvungen att sätta sig med henne i limon och tala med henne som man gör till ett barn när man ska locka dom att göra något. Haha så himla kul! Man tror knappt sina öron om hur folk kan bete sig.
 
Idag var vi och käkade pizza där jag bor sen gick vi en sväng på stan. När vi satt och åt pizza kom "Ove Sundberg" i en tjusig kostym. :) Dom håller på spelar in Solsidan säsong fyra för fullt nu lite överallt. Dom söker även statister till olika scener så om ni vill vara med så passa på att söka för en statistroll vettja. :) Dom söker bland annat folk som ska spela tennis och dansa salsa. :)
 
Nu har jag lagt mig tillrätta i soffan och ska sova snart. Väldigt mysig helg med härliga vänner. Hoppas ni hade en lika mysig helg!
 

Min fina Sofia som om en månad lämnar Sverige igen (hon kom hem från Australien tidigare i år). Den här gången ska hon till Barcelona och plugga spanska.
 

Hope och Amanda på Fridays.
 

Nosh and Chow.
 

Mc Donalds nattetid. Tänk att det smakar så förbannat gott varje gång man har varit ute. :)
 
 
En dag på stan.
 
Kram på er.
 
 

Kommentarer

Postat av: A

Publicerad 2013-08-18 21:23:55

Du är så otroligt vacker! Du ser ut som en Hollywood stjärna med ditt fina ansikte o fina hår! Sen verkar du ha en stark o grymt fin personlighet oxå. Fullpott ;-)

Postat av: Madde

Publicerad 2013-08-20 23:08:03

Tack snälla du! Många kramar till dig

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela