missmk

Live your life before someone else does

Jag är allergisk mot folk som ska vara korrekta

Publicerad 2013-02-27 10:19:00 i Allmänt,

 

Det finns inget jag förstår mer än att prinsessan Madeleine har flytt Sverige och bosatt sig i New York. Det måste vara en sådan otrolig befrielse för henne!
Att mötas av dessa rubriker gör mig förbannad. Chansen att Maddes barn kommer att ta över tronen är minimal och även om den inte hade varit minimal så får väl dom bo vart fan dom vill! Är så trött på alla traditioner inom kungahuset så det inte är klokt. Hur vore det om alla kunde ta och leva på 2000-talet nu, istället för 1700-talet. Om nu Madde vill stanna i USA så låt människan göra det! Och det vore väl bara fantastiskt om deras framtida barn automatiskt får både amerikanskt och svenskt medborgarskap. Tvåspråkig i tidig ålder är en gåva! Men nej då vill istället det korrekta folket i detta land mura in barnen i vårt tråkiga och traditionella samhälle istället. USCH!
Madde, håll dig kvar i New York! Hon har det bäst där. Tror faktiskt att hon inte kommer tillbaka till Sverige på vääääldigt länge. Skillnaden mellan USA:s och Sveriges morala samhälle är väldigt stor och säga vad man vill om USA men där råder ingen som helst inskränkthet och alla är otroligt vänliga mot varandra.
Sen slipper hon ju bli påmind och kanske springa på den stora förloraren Jonas Bergström här hemma i Sverige också som dessutom tydligen är tillsammans med hennes bästa vän. Eller före detta vän.;) Det var väl också därför som Madde flyttade från Sverige en gång i tiden. Och att New York är en av världens bästa städer på alla tänkbara sätt gör det hela inte sämre precis.
 
 
Jag på Times Square för 2,5 år sedan. Underbar resa!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela