missmk

Live your life before someone else does

Imorgon tar jag min mobil till doktorn!

Publicerad 2013-03-26 23:58:00 i Allmänt,


Imorgon är jag ledig. Eller egentligen inte. Jag ska infinna mig på personalmöte kl 17. Fantastiskt att p-mötet lyckas ligga på en dag då man är ledig. Nu måste jag lik förbannat gå till jobbet alla dagar denna vecka. Suck!

Innan mötet ska jag till mina gamla kvarter på Södermalm (Skanstull) där jag bodde förra året. Det är dags för min mobil att få sig en total makeover! Fanskapet ska lagas. Har skurit mig två gånger idag på grund av att några glasbitar har lossnat. Inte nog med det så fungerar inte mitt headset heller så det ska också införskaffas imorgon. Tur att ett sådant inte är så dyrt. Jag ska byta färg på mobilen också. Har tröttnat på vitt och sist men inte minst ska jag köpa ett fodral till den så att den kan hålla sig hel ett tag framöver.
 
 
 
 
 
 
Gillar metallicfärger!! Jag tror det får bli den här sista. Sjukt snyggt med svart och guld. Nackdelen med dessa är väl att reporna kommer synas mer än tidigare. Haha.
 
 
 
 
 
Snygga fodral.
 
Får se vad det blir imorgon. Är så jäkla glad att jag hittat detta ställe. Det är superbilligt med både färgbyte och lagning.
 
 
Haha. Kan vara bland det fulaste jag någonsin sett.
 
Sov gott!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela