missmk

Live your life before someone else does

Här störtar planet mot marken

Publicerad 2013-05-02 23:54:00 i Allmänt,

 
 
Har precis sett något horribelt! Kolla in planet. Det stannar i luften och sedan faller det till marken. Detta hände i Afghanistan för några dagar sedan och det har knappt fått uppmärksamhet i media. Sjukt! Det var ett cargo-plan (kommer fasiken inte på vad det heter på svenska) :S Last, gods? Ja men ni fattar säkert ändå. :) Planet var lastat med stridsvagnar och ja den som hade hand om den här flighten kan ju inte sova speciellt gott om nätterna nu. Det måste naturligtvis ha lastats totalt fel och hade alldeles för mycket vikt.
 
Då jag har jobbat med detta själv så vet jag hur superviktigt det är med vikten på ett plan. Ibland rann det nästan svett om en när man kollade att vikten var okej. Man fick verkligen vara extremt noggrann. Vikten är det viktigaste av allt för oss i gaten och rampen att kolla. Är inte den okej så slutar det så här. Nu är det i och för sig fjuttiga väskor vi hade hand om, det här var ju stridsvagnar men ändå.

7 personer dog i denna krasch. Tragiskt!!!
 
Tycker förresten att det är jäkligt konstigt att han som filmar inte säger någonting??? Hade det varit jag hade jag nog skrikit bort rösten för en vecka framåt. Han kanske blev så chockad att han inte kunde få ur sig något.

PS. Till er som blev ännu mer flygrädda nu: Det är fortfarande säkrare att flyga än att åka bil, tänk på det ;)
 
Kram!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madde

Namn: Madde Bor: Stockholm Från Gävle Gör: Studerar journalistik Kontakt: [email protected] Instagram: mkarlsson86

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela